Δεν υπαρχει περιπτωση να μην παμε για 2 γκαρντ και 2 φοργουορντςConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 12:02 pmΠολλούς λες, δεν βγαίνουν αριθμητικά και χρηματικά. Έναν απ' όλους αυτούς θα πάρουμε να είναι η δυάδα μαζί με τον Γουόκαπ και είτε θα κρατήσουμε έναν εκ των Τζόζεφ, Μόρις (δεν το νομίζω), Ντιλικινά ή θα πάμε με κάποιον φτηνότερο. 3 άσσοι συν ντόρσεϊ, Φουρνιέ. κατ αντιστοιχία του Γούοκαπ, Λι, Έβανς.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:10 am
Εγω διαφωνω ως προς το πρωτος. Η ομαδα χρειαζεται 2 παικτες με διαφορετικα χαρακτηριστικα. Καποιον παικτη να μπορει να οργανωσει καλα και να δωσει αμυνα ειτε λογω πιεσης στην μπαλα ειτε κογω μεγεθους. Ο Νιλικινια αν και δεν ειναι καλος οργανωτης θα τον κρατουςα γιατι η αμυνα που μπορει(αλλο το τι κανει) ειναι ελιτ καιντο εχουμε δει απεναντι στον Ναν οχι οποιον να ναι. Αλλα τραυματιζεται συνεχως οποτε παμε για αλλα εκτος και αν μεινει εντελως συμπληρωματικος στο ροστερ. Απο αυτους με εμπειρια ευρωλιγκας σε αυτη την κατηγορια παίκτη μπαινουν ο Ντεβον Χολ, ο Φορεστ, ο Μακινταιαρ, ο Στραζελ, ο Τομπσον, ο Μουρ, ο Μπατλερ, ο Αβραμοβιτς, ο Ντιμιτριεβιτς, Γκος και δεν ξερω αν ξεχναω καποιον.
Για μενα κατα σειρα προτεραιοτητας θα ηταν Μπατλερ, Μουρ(λογω ηλικιας), Μακινταιαρ, Τομπσον, Φορεστ, Ντιμιτριεβιτς
Ο δευτερος θα πρεπει να εχει instant scoring ακομη και σε μικρο χρονικο διαστημα και ακομη και οταν ειναι αστοχος απο μακρια να μπορει να μην ειναι αρνητικος. Φρανσισκο, Τζειμς, Μοντερο, Κρις Τζοουνς, Χιφι, Ρομπινσον, Κλαρκ, Ουασινγκτον, Εντουαρντς, Γουατσον.
Για μενα σειρα προτεραιοτητας θα ηταν Φρανσισκο, Μοντερο(εκτος και αν αποφασισει να μην κυνηγησει ΝΒΑ οποτε παει πρωτος λογω ηλικιας), Ρομπινσον, Χιφι, Ουασινγκτον…..
Εχω βγαλει απο την εξισωση παικτες που εχουν ανανεωσει προωρα ή βρισκονται σε Φενερ, Ρεαλ, Χαποελ, Ντουμπαι που δεν θα τους νοιαξει οσα λεφτά και αν ταξεις και φυσικα τον Παο
Ο τζοσεφ με αυτανπου εχει δειξει εγω θα τον κρατουσα για εξτρα λυση
Μορρις 1 μυριο
Νιλικινια 900k + 300 buyout
Εβανς 800k
Λι 500k
Χοντρα χοντρα 3,8k
2-2,2 Φρανσισκο + 1-1,5 Μουρ ή Φορεστ
1,8-2 Μακινταιαρ 1-1,2 Ρομπινσον +300 buyout
Μια χαρα μου βγαινουν τα οικονομικα σε συγκριαη με φετος.
Αριθμητικα δεν γινεται να μην πας με 4 ασσους. Ειδαμε τι γινεται φετος ασε που ο κοουτς παει με 4 γκαρντ εδω και μια τριετια ηδη
Γουοκαπ, Γκος, Μητρου Λονγκ, Λουντζης
Γουοκαπ, Γκος, Βιλντοζα, Μητρου Λονγκ +Λι
Γουοκαπ, Εβανς/Μορις, Λι/Τζοσεφ, Νιλικινια,
Του χρονου με Γουοκαπ, Τζοσεφ ενα χρονο μεγαλυτερους δεννυπαρχει περιπτωση ναμην παει για 2 γκαρντ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο