Euroleague Round 38, Olympiakos Piraeus vs Armani Milano
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιος ειναι ο γιγαντας η φενερ;MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:56 pmΜπράβο παιδιά. Ομολογώ ότι αξίζατε τη πρώτη θέση στη κανονική διάρκεια. Πάντα τέτοια εύχομαι ! Και του χρόνου.
Η φενέρ έπεσε ξαφνικά στα τελευταία ματς , δε ξέρω αν είναι από επιλογή να ρίξουν ρυθμό ή αν κλάταραν.
Τώρα ξεκινάει η φάση όμως που ο γίγαντας ξυπνάει και πεινάει , πεινάει πολύ !
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαδικαστικού χαρακτήρα το σημερινό ματς. Φανταστικός Μιλουτίνοφ, αλλά θέλω να σχολιάσω λίγο τον Χολ, που εδώ και πολλά ματς έχει βαλθεί να μας βουλώσει εμφατικά τα στομάτα (είμαι από αυτούς που έχουν αμφισβητήσει πολύ κατά πόσον μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, κυριώς στο αμυντικό κομμάτι.) Ο τύπος είναι φιλότιμος,δουλευταράς, υπερχρήσιμος ειδικά αφού δεν βγάζει τραυματισμούς, και δείχνει να έχει προσαρμοστεί στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Αξίζει πολλά μπράβο.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
άκουγα τη συνέντευξη τύπου του Μπαρτζώκα και είπε ότι ο Χολ ζήτησε να γίνει αλλαγή στο τέλος για να μπει ο Μιλουτίνοφ και να κυνηγήσει τον τίτλο του πρώτου ριμπάουντερ και ότι τέτοια νοοτροπία τη θεωρεί πιο σημαντική από μια καλή εμφάνιση.steph.larry έγραψε: ↑Παρ Απρ 17, 2026 12:17 amΔιαδικαστικού χαρακτήρα το σημερινό ματς. Φανταστικός Μιλουτίνοφ, αλλά θέλω να σχολιάσω λίγο τον Χολ, που εδώ και πολλά ματς έχει βαλθεί να μας βουλώσει εμφατικά τα στομάτα (είμαι από αυτούς που έχουν αμφισβητήσει πολύ κατά πόσον μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, κυριώς στο αμυντικό κομμάτι.) Ο τύπος είναι φιλότιμος,δουλευταράς, υπερχρήσιμος ειδικά αφού δεν βγάζει τραυματισμούς, και δείχνει να έχει προσαρμοστεί στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Αξίζει πολλά μπράβο.
κι εγώ τον είχα αμφισβητήσει τον Χολ και με έκανε να αλλάξω πλήρως άποψη με την εικόνα του, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν.
χάρηκα και που ακούστηκε το όνομα του στο ΣΕΦ, το αξίζει πέρα για πέρα.
το θεωρώ δεδομένο ότι θα μείνει του χρόνου.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι, θα ξενερώσω πολύ αν φύγει για να βρει λεπτά και να παίζει τρίτο πεντάρι ο Φαλ.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Απρ 17, 2026 12:23 amάκουγα τη συνέντευξη τύπου του Μπαρτζώκα και είπε ότι ο Χολ ζήτησε να γίνει αλλαγή στο τέλος για να μπει ο Μιλουτίνοφ και να κυνηγήσει τον τίτλο του πρώτου ριμπάουντερ και ότι τέτοια νοοτροπία τη θεωρεί πιο σημαντική από μια καλή εμφάνιση.steph.larry έγραψε: ↑Παρ Απρ 17, 2026 12:17 amΔιαδικαστικού χαρακτήρα το σημερινό ματς. Φανταστικός Μιλουτίνοφ, αλλά θέλω να σχολιάσω λίγο τον Χολ, που εδώ και πολλά ματς έχει βαλθεί να μας βουλώσει εμφατικά τα στομάτα (είμαι από αυτούς που έχουν αμφισβητήσει πολύ κατά πόσον μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, κυριώς στο αμυντικό κομμάτι.) Ο τύπος είναι φιλότιμος,δουλευταράς, υπερχρήσιμος ειδικά αφού δεν βγάζει τραυματισμούς, και δείχνει να έχει προσαρμοστεί στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Αξίζει πολλά μπράβο.
κι εγώ τον είχα αμφισβητήσει τον Χολ και με έκανε να αλλάξω πλήρως άποψη με την εικόνα του, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Όχι ότι δεν συμπαθώ και τον Γάλλο, αλλά νομίζω ο ποιοτικός κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει. Ας μείνει για βετεράνος στα αποδυτήρια, τιμής ένεκεν, κάτι σαν τον Μακκίσικ φέτος.
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ απολύτως. Η τριπλέτα Μιλου-Ταϊρίκ-Χολ είναι για όλα τα γούστα, κι αν ταϊστεί κατάλληλα θα βάζει τους πόντους με το τσουβάλι.steph.larry έγραψε: ↑Παρ Απρ 17, 2026 12:31 amΜακάρι, θα ξενερώσω πολύ αν φύγει για να βρει λεπτά και να παίζει τρίτο πεντάρι ο Φαλ.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Απρ 17, 2026 12:23 am
άκουγα τη συνέντευξη τύπου του Μπαρτζώκα και είπε ότι ο Χολ ζήτησε να γίνει αλλαγή στο τέλος για να μπει ο Μιλουτίνοφ και να κυνηγήσει τον τίτλο του πρώτου ριμπάουντερ και ότι τέτοια νοοτροπία τη θεωρεί πιο σημαντική από μια καλή εμφάνιση.
Όχι ότι δεν συμπαθώ και τον Γάλλο, αλλά νομίζω ο ποιοτικός κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει. Ας μείνει για βετεράνος στα αποδυτήρια, τιμής ένεκεν, κάτι σαν τον Μακκίσικ φέτος.
Ο Φαλ να μείνει για τελείως εφεδρικό ρόλο. Θα έρθουν και στιγμές που θα χρειαστεί να παίξει, οπότε νομίζω πως θα προσφέρει.
Κυρίως, όμως, η παρουσία του μπορεί να μας απελευθερώσει από το ψάξιμο για 4/5αρι, οπότε (αν φύγει ο Πίτερς) μπορούμε να ψάχνουμε για καθαρό 4αρι ή για 4/3αρι.
Όπως είπα και παραπάνω, και λένε και άλλοι, ο Μάικ θα ήταν ό,τι πρέπει.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μάικ είναι το απόλυτο φιτ, δεν είναι τυχαίο που έχει γραφτεί τόσο πολύ στο άλλο τόπικ των μεταγραφών.halldor έγραψε: ↑Παρ Απρ 17, 2026 12:37 amΣυμφωνώ απολύτως. Η τριπλέτα Μιλου-Ταϊρίκ-Χολ είναι για όλα τα γούστα, κι αν ταϊστεί κατάλληλα θα βάζει τους πόντους με το τσουβάλι.steph.larry έγραψε: ↑Παρ Απρ 17, 2026 12:31 am
Μακάρι, θα ξενερώσω πολύ αν φύγει για να βρει λεπτά και να παίζει τρίτο πεντάρι ο Φαλ.
Ο Φαλ να μείνει για τελείως εφεδρικό ρόλο. Θα έρθουν και στιγμές που θα χρειαστεί να παίξει, οπότε νομίζω πως θα προσφέρει.
Κυρίως, όμως, η παρουσία του μπορεί να μας απελευθερώσει από το ψάξιμο για 4/5αρι, οπότε (αν φύγει ο Πίτερς) μπορούμε να ψάχνουμε για καθαρό 4αρι ή για 4/3αρι.
Όπως είπα και παραπάνω, και λένε και άλλοι, ο Μάικ θα ήταν ό,τι πρέπει.
Από εκεί πέρα, Αλέκο με μισή καρδιά θα τον άφηνα να φύγει, ακόμη και αν κρίνεται απαραίτητη η αλλάγη με άλλου στυλ παίχτη. Επαγγελματίας και απόψε, σε ματς που δεν φάνηκε ιδιαίτερα.
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τι έγινε; Κονόμησες με το σίγουρο που μας πρότεινες πριν τον αγώνα;MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:56 pmΜπράβο παιδιά. Ομολογώ ότι αξίζατε τη πρώτη θέση στη κανονική διάρκεια. Πάντα τέτοια εύχομαι ! Και του χρόνου.
Η φενέρ έπεσε ξαφνικά στα τελευταία ματς , δε ξέρω αν είναι από επιλογή να ρίξουν ρυθμό ή αν κλάταραν.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Exουμε γλαροσουπα γιγαντα... σβησε.MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 11:56 pmΜπράβο παιδιά. Ομολογώ ότι αξίζατε τη πρώτη θέση στη κανονική διάρκεια. Πάντα τέτοια εύχομαι ! Και του χρόνου.
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παιδιά, μη μαλώνετε, οι μέρες κοντεύουν..ότι είναι να γίνει θα γίνει. Μέχρι και στη Κίνα γνωρίζουν ποιος είναι ο γίγαντας της Ευρώπης εξάλλου.
Ας ελπίσουμε να δούμε μια σειρά αιωνίων στα πλέι οφ με ρόλο φαβορί και πλεονέκτημα έδρας ο μπαρτζωκας θα πελαγώσει, δε μπορεί να διαχειριστεί τέτοια πίεση, θα καταρρεύσει, όπως κάθε χρόνο τέτοιον καιρό.
Επιστρέφει και ρογκα πυροβόλο πουλος
Ας ελπίσουμε να δούμε μια σειρά αιωνίων στα πλέι οφ με ρόλο φαβορί και πλεονέκτημα έδρας ο μπαρτζωκας θα πελαγώσει, δε μπορεί να διαχειριστεί τέτοια πίεση, θα καταρρεύσει, όπως κάθε χρόνο τέτοιον καιρό.
Επιστρέφει και ρογκα πυροβόλο πουλος

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο