Συμφωνώ, θέλω Βούλα στο F4. Η σειρά μου σε ποσοστά είναι Βίκος, Μέγαρα, Παπάγου, Βούλα με ποσοστά 27,26,24,23. Θα ήθελα όμως Παπάγου στην Α1, σαν μέγεθος είναι το μεγαλύτερο απ' όλους.gspara έγραψε: ↑Πέμ Απρ 16, 2026 2:34 pmIσως για πρωτη φορα θα παρακολουθησουμε f-4 με πιθανοτητες 25%.
Και μπορει να υπαρχει θεωρητικο φαβορι (Γερακια θεωρω θα περασουν το Λαυριο) ,το οποιο ομως ουτε την Τριτη εδειξε κατι δραστικα διαφορετικο,περα απο τις 2 προσωπικοτητες που βγηκαν μπροστα και καθαρισαν.Παραμενουν τα προβληματακια της ελλειψης καθαρου ασσου και της -κατω των προσδοκιων- αποδοσης της φροντλαιν.
Η Βουλα παιζει το πιο ελκυστικο μπασκετ και δειχνει οτι βρισκεται στην καλυτερη της φορμα!
ΝΕΜ ειναι μια κατηγορια μονη της,ενεργειακα μιλωντας και με αγωνιστικα χαρακτηριστικα δυσκολα αντιμετωπισιμα.
Παπαγαρα το απολυτο αουτσαιντερ,ενα λυσσασενο underdog που δεν εχει τιποτα να χασει,εχει 2 παιχταραδες στην περιφερεια,ματι γυαλισμενο και αυτο τους κανει τρομερα επικινδυνους.
Αν επρεπε να πονταρω καπου τα λεφτα μου,θα το εκανα Στρατηγικα![]()
Έβλεπα χθες τη Χαλκίδα να παίζει το τελευταίο της ματς με 50 άτομα στο γήπεδο. Το πείραμα στέφθηκε με πλήρη αποτυχία. Απορώ πως τους είχα τόσο ψηλά στην αρχή της σεζόν. Παρασύρθηκα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο