το έχω κι εγώ απορία αυτό, έχω την αίσθηση ότι ο πρώτος σκόρερ βγαίνει για κάποιο λόγο από το μέσο όρο και όχι από τους συνολικούς πόντους.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Απρ 17, 2026 9:53 amΤώρα που το βλέπω βέβαι ο Χίφι έχει παραπάνω από τον Σάσα, έπρεπε να βάλει 34 μόνο για να τον φτάσει χωρίς να έχει παίξει ακόμα ο Χίφι το τελευταίο του παιχνίδι, ο Ναν πρέπει να βάλει πάνω από ...80 για να τον ξεπεράσει και στο PIR είναι απλησίαστος, άρα μόνο ο Μιλού είχε για τα ριμπάουντ.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Απρ 17, 2026 9:46 am
χθες όλη η ομάδα ήταν σε mood "πάμε να πάρουν ατομικούς τίτλους οι παίκτες μας", δεν είναι αγώνας για συμπεράσματα.
είχε και τα θετικά του, ο Μίλου ας πούμε σκύλιασε να παίρνει ριμπάουντ, νομίζω 15 πήρε.
αντιγράφω από σπορτ24 :
"Ο Σάσα Βεζένκοβ ήθελε ένα καλό σκοράρισμα για να αγγίξει το βραβείο “Αλφόνσο Φορντ”. Έβαλε 20 πόντους, κάτι πάνω από τον μέσο όρο του (19.4) και πλέον ξέρει ότι ο Ναντίρ Χίφι πρέπει να βάλει 35 στο Κάουνας κι ο Ναν 34 απέναντι στην Εφές για να τον προσπεράσουν."
δε ξέρω γιατί το κάνουν αυτό, ούτε πόσα παιχνίδια χρειάζεται να έχεις παίξει για να μπεις στη λίστα.
αν μπεις και στο site της Euroleague τον Σάσα έχουν πρώτο
https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/stats/
ο Χίφι συνολικά έχει 685 πόντους με παιχνίδι λιγότερο, ο Σάσα 661, ο Ντόρσεϊ είναι τέταρτος με 646 ενώ ο Ναν 8ος με 570 και παιχνίδι λιγότερο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο