Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν έχω παρακολουθήσει τη Βαλένθια πέρα από τους 4 αγώνες με τις ελληνικές ομάδες οπότε δεν έχω τρομερή εικόνα.
κάπου είδα τις προάλλες, νομίζω τον Τσίμπο, να λέει ότι η Βαλένθια έχει την τάση να καταρρέει αν κάνει ένα κακό 5λεπτο κατά τη διάρκεια του αγώνα. αν ισχύει αυτό δε ξέρω αλλά το αφήνω εδώ να υπάρχει.
ψήφισα 3-1 υπέρ του Παναθηναϊκού.
νομίζω ότι θα παίξει ρόλο στη σειρά η ατομική ποιότητα και η εμπειρία των παικτών του Παναθηναϊκού συν το ότι έχει πολλούς παίκτες σε καλή κατάσταση παρόλο που εξακολουθεί να έχει αγωνιστικά θέματα, τα οποία μάλλον θα κουβαλάει μέχρι το τέλος της σεζόν.
κάπου είδα τις προάλλες, νομίζω τον Τσίμπο, να λέει ότι η Βαλένθια έχει την τάση να καταρρέει αν κάνει ένα κακό 5λεπτο κατά τη διάρκεια του αγώνα. αν ισχύει αυτό δε ξέρω αλλά το αφήνω εδώ να υπάρχει.
ψήφισα 3-1 υπέρ του Παναθηναϊκού.
νομίζω ότι θα παίξει ρόλο στη σειρά η ατομική ποιότητα και η εμπειρία των παικτών του Παναθηναϊκού συν το ότι έχει πολλούς παίκτες σε καλή κατάσταση παρόλο που εξακολουθεί να έχει αγωνιστικά θέματα, τα οποία μάλλον θα κουβαλάει μέχρι το τέλος της σεζόν.
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ψήφισα υπέρ της Βαλένθια. Η ομάδα τρέχει, πηδάει, σουτάρει. Δεν ξέρω αν θα μας μείνουν πνευμόνια για να ακολουθήσουμε στο ρυθμό αυτό από τον 3ο αγώνα κι έπειτα.
Κατά τ'άλλα, καλά όλα αυτά περί φανέλας και αστεριών αλλά όπως λένε και στην Κρήτη: ο άντρας κάνει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα.
Γι'αυτό αν η ομάδα περάσει στο F4 δε θα πρέπει να θεωρηθεί ως κάτι φυσικό κι επόμενο. Αντιθέτως θα πρόκειται για μεγάλο κατόρθωμα που θα αξίζει standing ovation.
Κατά τ'άλλα, καλά όλα αυτά περί φανέλας και αστεριών αλλά όπως λένε και στην Κρήτη: ο άντρας κάνει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα.
Γι'αυτό αν η ομάδα περάσει στο F4 δε θα πρέπει να θεωρηθεί ως κάτι φυσικό κι επόμενο. Αντιθέτως θα πρόκειται για μεγάλο κατόρθωμα που θα αξίζει standing ovation.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
με ροτέισον 10 παικτών όπως σήμερα δε νομίζω να σας λείψουν τα πνευμόνια. αν αρχίσει ο Αταμάν τις αταμανιές και βγάζει Σορτς, Ρόγκα κτλ αν χάνουν τα πρώτα δύο σουτ τότε ναι, αλλά δε νομίζω να το κάνει.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2026 12:25 amΔεν ξέρω αν θα μας μείνουν πνευμόνια για να ακολουθήσουμε στο ρυθμό αυτό από τον 3ο αγώνα κι έπειτα.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν βλέπω πως η σειρά θα τελειώσει 3-2 υπέρ οποιασδήποτε πλευράς.
Αν κυριαρχήσει το μπάσκετ της Βαλένθια θα πάει 3-0/3-1. Αν κυριαρχήσουμε εμείς πάλι θα πάει 3-0/3-1.
Απλά νομίζω ότι είναι περισσότερο στο χέρι μας παρά στο χέρι της Βαλένθια, η οποία παίζει εκπληκτικό μπάσκετ αλλά έχει πικάρει. Δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι ακόμα καλύτερο ή καινούριο.
Αν παίξουμε με αλλαγές, χρησιμοποιήσουμε πολύ τους Σόρτς και Ρόγκα όταν ο Σλούκας και ο Οσμάν είναι κακοί και τους δείρουμε στην άμυνα, προβλέπω ότι θα έχουμε ακόμα και 3-0.
Αν εμφανιστούμε μπλαζέ, χωρίς ενέργεια, με παγίδες στην άμυνα, με Σλούκα να προσπαθεί να ακολουθήσει τους πυραυλοκίνητους γκαρντ της Βαλένθια για 30 λεπτά, τότε θα χάσουμε 3-0
Αν κυριαρχήσει το μπάσκετ της Βαλένθια θα πάει 3-0/3-1. Αν κυριαρχήσουμε εμείς πάλι θα πάει 3-0/3-1.
Απλά νομίζω ότι είναι περισσότερο στο χέρι μας παρά στο χέρι της Βαλένθια, η οποία παίζει εκπληκτικό μπάσκετ αλλά έχει πικάρει. Δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι ακόμα καλύτερο ή καινούριο.
Αν παίξουμε με αλλαγές, χρησιμοποιήσουμε πολύ τους Σόρτς και Ρόγκα όταν ο Σλούκας και ο Οσμάν είναι κακοί και τους δείρουμε στην άμυνα, προβλέπω ότι θα έχουμε ακόμα και 3-0.
Αν εμφανιστούμε μπλαζέ, χωρίς ενέργεια, με παγίδες στην άμυνα, με Σλούκα να προσπαθεί να ακολουθήσει τους πυραυλοκίνητους γκαρντ της Βαλένθια για 30 λεπτά, τότε θα χάσουμε 3-0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
που στέλνουμε βιογραφικά για την εν λόγω θέση ;
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί όχι? Η φανέλα και το γήπεδο θα κερδίσουνε? Η Βαλένθια είναι πολύ καλύτερη ομάδα, έχει φοβερή άμυνα και αν η επίθεσή της ρολάρει ούτε με λάσο δε τους πιάνουμε. Τώρα αν ξαφνικά μέσα σε μια βδομάδα ξεκινήσουμε να κάνουμε πράγματα στο γήπεδο που δε κάνουμε όλη τη χρονιά δε μπορώ να το προβλέψω αλλά μακάρι, γι’αυτό είπα ότι όσο ζούμε ελπίζουμε.
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο