2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Eπειδή οι εποχές των παχιών αγελάδων έχουν περάσει προ πολλού (κάποτε ο Πελεκάνος έπερνε κοντά στις 900.000) το λογικό είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα του προσφέρει συμβόλαιο πάνω από 500. Για μένα πρέπει να στηριχτεί ο Σάσα . Για όσους είχαμε αμφιβολίες το καλοκαίρι μας διέψευσε εμφατικά μέσα στο γήπεδο και μπράβο του. Αν παραμείνει το 4 ίδιο με φέτος νομίζω είμαστε καλά. Στο 5 πονάμε σίγουρα και θα πρέπει να είναι προτεραιότητα και στα γκαρντ ανάλογα και το τι θα γίνει και με τον Σπανούλη.
- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ναι και αν δε θελει 500, να παει καπου που τα δινουν, κι εμεις να παμε στον επομενο ξενο απ το eurocup που θα θελει ψιχουλα, και απο 11η θεση να παμε 14η του χρονου. Και μολις μεγαλωσει λιγο ο Σλουκας, γιατι οχι και 17η, αλλωστε η Ελλαδα ειναι πιο φτωχη χωρα απ αυτες που εκπροσωπουνται στην Ευρωλιγκα.AO DAFNIS έγραψε: ↑Τετ Φεβ 03, 2021 8:55 pmEπειδή οι εποχές των παχιών αγελάδων έχουν περάσει προ πολλού (κάποτε ο Πελεκάνος έπερνε κοντά στις 900.000) το λογικό είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα του προσφέρει συμβόλαιο πάνω από 500. Για μένα πρέπει να στηριχτεί ο Σάσα . Για όσους είχαμε αμφιβολίες το καλοκαίρι μας διέψευσε εμφατικά μέσα στο γήπεδο και μπράβο του. Αν παραμείνει το 4 ίδιο με φέτος νομίζω είμαστε καλά. Στο 5 πονάμε σίγουρα και θα πρέπει να είναι προτεραιότητα και στα γκαρντ ανάλογα και το τι θα γίνει και με τον Σπανούλη.
Σαρκαστικα το λεω προφανως, ειναι λογικη καταστροφης το οτι πανω απο 500 χιλιαρικα για εναν απ τους καλυτερους παικτης της ομαδας ειναι...πολλα !
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Για Έλληνα παίχτη μια χαρά τα δίνουν οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν θέμα.. Οπότε είναι πιθανή κίνηση.. Κ δε θεωρώ ότι θα το κοιτάξουν ομάδες τύπου τσσκα κ ρεαλ. Αυτές θα πάνε σε πιο ακριβές λύσεις.. Ελπίζω εν ολίγοις να μη μείνουμε με ζαν Σαρλ δεύτερο 4αρι αν φύγει ο πριντεζης.. Καλύτερα ελληνόπουλα.. Υπάρχουν 2 3 καλοί ΈλληνεςAO DAFNIS έγραψε: ↑Τετ Φεβ 03, 2021 8:55 pmEπειδή οι εποχές των παχιών αγελάδων έχουν περάσει προ πολλού (κάποτε ο Πελεκάνος έπερνε κοντά στις 900.000) το λογικό είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα του προσφέρει συμβόλαιο πάνω από 500. Για μένα πρέπει να στηριχτεί ο Σάσα . Για όσους είχαμε αμφιβολίες το καλοκαίρι μας διέψευσε εμφατικά μέσα στο γήπεδο και μπράβο του. Αν παραμείνει το 4 ίδιο με φέτος νομίζω είμαστε καλά. Στο 5 πονάμε σίγουρα και θα πρέπει να είναι προτεραιότητα και στα γκαρντ ανάλογα και το τι θα γίνει και με τον Σπανούλη.
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το συμβολαιο που υπεγραψε τοτε ο μητο ηταν τελευταια χρονια να παρει 550-600 χιλ. τοσα ηταν να παρει φετος και νομιζω πηρε μια μικρη μειωση, οπως και ο παπαπετρου που αντι για 900 πηρε 800 αντε λιγα παραπανω. οποτε και ο μητο 500 θα πηρε. ε δεν ειναι δυνατον να μη ζητησει 700 ο μητο με τοσο καλη χρονια που κανει ενω ειναι και ελληνας. μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους στα ριμπαουντ ενω ειναι πολυ καλος σε διποντα και αμυνα.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Φεβ 03, 2021 5:09 pmTracy Mac έγραψε: ↑Τετ Φεβ 03, 2021 5:04 pmο μητογλου κανει πολυ καλες εμφανισεις και ειναι απο τους καλυτερους ριμπαουντερ της ευρωλιγκας (στα τελευταια 6 ματς κιολας ειναι 1ος ριμπαουντερ της λιγκας!). θεωρω οτι θα θελει 1) ειτε να παει καπου και να παιζει βασικος και 2) ειτε να παει σε καποια τοπ ομαδα (μπαρτσα, ρεαλ, τσσκα) που θα διεκδικει ευρωλιγκα, θα εχει υψηλο συμβολαιο και ας ειναι 2ο 4αρι!
σε εσας με πρι-σασα θα ειναι τρελο να ρθει, οπως επισης θεωρω οτι ο σασα του χρονου θα θελει να ειναι βασικος, οποτε δεν ξερω αν θελουν μητο-σασα να ειναι στην ιδια ομαδα καθως θα τρωει χρονο ο ενας απο τον αλλον.
αν ημουν σασα ή μητο θα ελεγα οτι θελω να κατσω στην ομαδα μου και να παιζω βασικος και αν καποια στιγμη γινω τοσο καλος ωστε να μου δινουν μυριο εξωτερικο σε ομαδα που παει να παρει ευρωλιγκα, τοτε φευγω.
μην ξεχνατε οτι ο μητο φετος παιρνει 500-550 και σιγουρα θα ζητησει 700 για του χρονου!
αν τον παρετε θα ειναι κολπο γκροσο καθως αποδυναμωνεται εμας και ενισχυεται απιστευτα ο ελληνικος κορμος σας!
Αν ειναι δυνατόν αν ζητήσει ο Μήτογλου 700χιλ !! Για μισο εκατομμύριο μαξ ειναι κι αυτος κι ο Βεζενκοφ και τόσα επειδη εχουν κι ελληνικά διαβατήρια. Έχετε δει τι 4αρια κυκλοφορούν? 700-800χιλ ζητάει ο Σικμα, οχι ο Μητογλου με 5 καλα παιχνίδια και αυτα στον 15ο παναθηναικο.
και ο σασα 450-500 παιρνει και δεν ειχε κανει τοσο καλη χρονια οσο ο μητο. δεν γινεται να ζητησει τα ιδια με σασα που ο σασα τα πηρε χωρις να δειξει και τιποτα περα απο σουτ σε καποια ματς.
ο σικμα αν συνεχιζε την ιδια χρονια με περσυ θα επαιρνε μυριο σιγουρο οχι 700-800. αλλα κατι οτι επεσε λιγο, κατι οι τραυματισμοι, κατι η ηλικια και η μικρη αθλητικοτητα, τον κανουν να εχει μικροτερη τιμη απο την αξια του. αν ηταν 25-26 σαν τον μητο θα ειχε σιγουρο μυριο, σε σχεση με μητο που ειναι 700.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θυμάμαι καλά την ιστορία τότε Σάσα και Μήτογλου είχαν τον ίδιο Μάνατζερ που ήθελε να πάει τον ένα στην μια ομάδα και τον άλλο στην άλλη. Υπήρχε και ο ανταγωνισμός τότε μεταξύ των 2 αιωνίων οπότε αναμενόμενα πήραν περισσότερα απ' ότι θα έβρισκαν σε μια ομάδα του εξωτερικού. Ο Σάσα με τις χρονιές που είχε κάνει τότε δεν ξέρω αν έβρισκε καν σε ομάδα Ευρωλίγκας. Αν πάψει ο ανταγωνισμός μεταξύ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ θα σταματήσουμε να πληρώνουμε και υπεραξίες. Το μεγάλο ελάττωμα του Μήτογλου για 4άρι είναι το τραγικό τρίποντο, αλλιώς άνετα έβρισκε υψηλό συμβόλαιο στο εξωτερικό. Τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν εχει τραγικο τριποντο. απλως δεν εχει καλο. θεωρω οτι θα το βελτιωσει γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι ειχε το potential για καλο σουτ, αλλα δουλεψε (και καλως εκανε κατ εμε) περισσοτερο το σωμα του και τα τελειωματα του χαμηλα. δεν λεω οτι θα γινει σουτερ αλλα δεν θα τον αφηνεις και μονο.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 9:26 amΑν θυμάμαι καλά την ιστορία τότε Σάσα και Μήτογλου είχαν τον ίδιο Μάνατζερ που ήθελε να πάει τον ένα στην μια ομάδα και τον άλλο στην άλλη. Υπήρχε και ο ανταγωνισμός τότε μεταξύ των 2 αιωνίων οπότε αναμενόμενα πήραν περισσότερα απ' ότι θα έβρισκαν σε μια ομάδα του εξωτερικού. Ο Σάσα με τις χρονιές που είχε κάνει τότε δεν ξέρω αν έβρισκε καν σε ομάδα Ευρωλίγκας. Αν πάψει ο ανταγωνισμός μεταξύ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ θα σταματήσουμε να πληρώνουμε και υπεραξίες. Το μεγάλο ελάττωμα του Μήτογλου για 4άρι είναι το τραγικό τρίποντο, αλλιώς άνετα έβρισκε υψηλό συμβόλαιο στο εξωτερικό. Τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
εξαλλου δεν ειναι αναγκη ολα τα 4αρια να εχουν σουταρα. ο πρι που ηταν για ενα διαστημα 3-4 χρονων το καλυτερο 4αρι της ευρωπης μετριος σουτερ ηταν. απλως τετοιους παικτες τους βαζεις πιο κοντα στο καλαθι. ο βοβορας δεν το εκανε αυτο, μπιδης και κατας ναι. ειδικα στο 4 ειναι τεραστιο μεγεθος και εχει πλεονεκτημα με τους περισσοτερους οταν τον εχεις χαμηλα.
συμφωνω οτι προσπαθουν να τους ανεβασουν τις τιμες οι μανατζερς και αντε πες σε παικτες που εχουν δειξει την αξια τους σε πιο μικρες ομαδες αντε ας παρεις κατι παραπανω, αλλα τωρα να κανουν τετοια σε 16χρονουν εφηβους και να καταστρεφουν καριερες ε παει πολυ.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
με το δεδομενο οτι ο μητογλου ειναι πιο ψηλος και πιο δυνατος απο τον σαν σαρλ (που εμενα προσωπικα μου αρεσει) και μπορει να παρει χρονο και στο 5 χωρις να κονταινει η ομαδα , καθως και ο πρι θα παιρνει ενα δεκαλεπτο ( για να μπορει να παιζει στα στανταρντ του και οχι χαμηλοτερα) μενει πιστευω ενα 20λεπτο μεταξυ 4-5 για μητογλου , με την προοπτικη να γινει και παραπανω με την αποσυρση Πρι .Agio96 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 03, 2021 3:49 pmΔε πιστεύω ότι χωράει.. Ο Μητογλου θα έρθει τουλάχιστον για να παίζει 2ος.. Μη σου πω να μοιράζεται το χρόνο με το Σάσα.. Άρα δε το παίρνεις για αντικαταστάτη του ζαν Σαρλ.. Γνώμη μου.AO DAFNIS έγραψε: ↑Τετ Φεβ 03, 2021 3:22 pmΕαν δεν σταματήσει ο Πρι (ο οποίος πιστεύω είναι πολύ θετικός φέτος και φαίνεται ότι έχει ακόμα τουλάχιστον μια ποιοτική χρονιά) , και δεδομένου ότι ο Σάσα δικαιωματικά θα έχει τα κλειδιά στο 4 (τρομερό στεπ απ φέτος) πιστεύετε ότι ο χωράει ο Μήτογλου ? Για μένα χωράει μόνο αν αποχωρήσει ο Ζαν Σαρλ .
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο χουγκαζ μου αρεσει και εμενα αρκετα ( ειμαι και Νικαιωτης οποτε η Ιωνιακαρα ειναι παντα στην καρδια) . το ζητημα ειναι να μην καει το παιδι ,οπως εχει γινει σε ενα σωρο ταλεντα που παρεμειναν σε ομαδα με απαιτησεις( απο μεγαλη μεριδα οπαδων) για τετραδα ευρωλιγκας αλλα με μπατζετ τετραδας eurocup...kojito έγραψε: ↑Τετ Φεβ 03, 2021 5:16 pmΟ Μήτογλου θα ήταν σούπερ λύση αν σταματήσει ο Πρίντεζης και ίσως ο μόνος Έλληνας πρωτοκλασάτος που θα έπρεπε να έχει στον νου του να χτυπήσει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Συν ότι έχει το πλεονέκτημα πως καλύπτει και το 5 αν χρειαστεί. Βέβαια δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα του προσέφερε παραπάνω από 500-600 χιλιάδες. Και το γεγονός που ειπώθηκε και από άλλους, ότι αν έρθει δεν χωράει άλλο 4αρι στην ομάδα, εκτός αν μείνει ο Ζαν-Σαρλ για να παίζει όμως στο 5 κυρίως.
Ο Χουγκάζ μου έχει κάνει κι εμένα θετική εντύπωση με τον Ιωνικό και νομίζω αυτή την στιγμή είναι ότι πιο ελπιδοφόρο σε Έλληνες ψηλούς υπάρχει σε ηλικίες μέχρι 21-22. Ωστόσο θα είχε νόημα να τον πάρουμε μόνο αν η ομάδα παίζει και Ελλάδα του χρόνου, ώστε να παίρνει χρόνο εκεί και να δούμε πως θα εξελιχθεί.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
οκ τωρα εθιξες τεραστιο θεμα , να παψει δηλαδη ο ανταγωνισμος μεταξυ Ολυμπιακου και Παναθηναικου και να εξορθολογιστουν τα ποσα και οι υπεραξιες που δινονται σε παικτες που πλην ελαχιστων περιπτωσεων αν δεν ειχαν Ελληνικο διαβατηριο θα επαιρναν πολυ λιγοτερα . Οσο για την απαιτηση να ειναι σταρτερ καποιος αυτο ειναι κατι που κερδιζεται μεσα στις τεσσερις γραμμες ( ο βεζε το κερδισε με το σπαθι του φετος,και με τις μεχρι τωρα εμφανισεις του δειχνει να το κερδιζει και ο Μητογλου σιγα σιγα) αλλα ειλικρινα τωρα ποσους Ελληνες παικτες εχουμε αυτη τη στιγμη και στις δυο ομαδες που μας εκπροσωπουν στην ευρωλιγκα που θα ηταν στην πρωτη πενταδα ομαδων που θα διεκδικουσαν με αξιωσεις τετραδα ευρωλιγκας?)Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 9:26 amΑν θυμάμαι καλά την ιστορία τότε Σάσα και Μήτογλου είχαν τον ίδιο Μάνατζερ που ήθελε να πάει τον ένα στην μια ομάδα και τον άλλο στην άλλη. Υπήρχε και ο ανταγωνισμός τότε μεταξύ των 2 αιωνίων οπότε αναμενόμενα πήραν περισσότερα απ' ότι θα έβρισκαν σε μια ομάδα του εξωτερικού. Ο Σάσα με τις χρονιές που είχε κάνει τότε δεν ξέρω αν έβρισκε καν σε ομάδα Ευρωλίγκας. Αν πάψει ο ανταγωνισμός μεταξύ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ θα σταματήσουμε να πληρώνουμε και υπεραξίες. Το μεγάλο ελάττωμα του Μήτογλου για 4άρι είναι το τραγικό τρίποντο, αλλιώς άνετα έβρισκε υψηλό συμβόλαιο στο εξωτερικό. Τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 9:42 amδεν εχει τραγικο τριποντο. απλως δεν εχει καλο. θεωρω οτι θα το βελτιωσει γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι ειχε το potential για καλο σουτ, αλλα δουλεψε (και καλως εκανε κατ εμε) περισσοτερο το σωμα του και τα τελειωματα του χαμηλα. δεν λεω οτι θα γινει σουτερ αλλα δεν θα τον αφηνεις και μονο.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 9:26 amΑν θυμάμαι καλά την ιστορία τότε Σάσα και Μήτογλου είχαν τον ίδιο Μάνατζερ που ήθελε να πάει τον ένα στην μια ομάδα και τον άλλο στην άλλη. Υπήρχε και ο ανταγωνισμός τότε μεταξύ των 2 αιωνίων οπότε αναμενόμενα πήραν περισσότερα απ' ότι θα έβρισκαν σε μια ομάδα του εξωτερικού. Ο Σάσα με τις χρονιές που είχε κάνει τότε δεν ξέρω αν έβρισκε καν σε ομάδα Ευρωλίγκας. Αν πάψει ο ανταγωνισμός μεταξύ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ θα σταματήσουμε να πληρώνουμε και υπεραξίες. Το μεγάλο ελάττωμα του Μήτογλου για 4άρι είναι το τραγικό τρίποντο, αλλιώς άνετα έβρισκε υψηλό συμβόλαιο στο εξωτερικό. Τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
εξαλλου δεν ειναι αναγκη ολα τα 4αρια να εχουν σουταρα. ο πρι που ηταν για ενα διαστημα 3-4 χρονων το καλυτερο 4αρι της ευρωπης μετριος σουτερ ηταν. απλως τετοιους παικτες τους βαζεις πιο κοντα στο καλαθι. ο βοβορας δεν το εκανε αυτο, μπιδης και κατας ναι. ειδικα στο 4 ειναι τεραστιο μεγεθος και εχει πλεονεκτημα με τους περισσοτερους οταν τον εχεις χαμηλα.
συμφωνω οτι προσπαθουν να τους ανεβασουν τις τιμες οι μανατζερς και αντε πες σε παικτες που εχουν δειξει την αξια τους σε πιο μικρες ομαδες αντε ας παρεις κατι παραπανω, αλλα τωρα να κανουν τετοια σε 16χρονουν εφηβους και να καταστρεφουν καριερες ε παει πολυ.
Ορμωμενος απο το σχολιο σου τολμω να σκεφτω ενα παικτη με το κορμι και το υψος του Μητογλου να κανει ενα χρονο "ιδιαιτερα " με τον Πρι και να "ξεπατικωσει" τις κινησεις του Γιωργαρα στο λοου ποστ ... τρομακτικο ποτενσιαλ ...
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλα ναι σιγουρα. θεωρω οτι απο δω και περα θα δουλευει σουτ και ποστ. καλη ιδεα με πρι ιδιαιτερα! δεν θα φταει το επιπεδο του λογο διαφορετικου κορμιου, αλλα θα μπορουσε να γινει decent εκει!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 10:44 amTracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 9:42 am
δεν εχει τραγικο τριποντο. απλως δεν εχει καλο. θεωρω οτι θα το βελτιωσει γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι ειχε το potential για καλο σουτ, αλλα δουλεψε (και καλως εκανε κατ εμε) περισσοτερο το σωμα του και τα τελειωματα του χαμηλα. δεν λεω οτι θα γινει σουτερ αλλα δεν θα τον αφηνεις και μονο.
Ορμωμενος απο το σχολιο σου τολμω να σκεφτω ενα παικτη με το κορμι και το υψος του Μητογλου να κανει ενα χρονο "ιδιαιτερα " με τον Πρι και να "ξεπατικωσει" τις κινησεις του Γιωργαρα στο λοου ποστ ... τρομακτικο ποτενσιαλ ...
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
κι ενα πιο ιντριγκαδορικο σεναριο ( στα πλαισια της επιστημονικης φαντασιας δεδομενης της παντελους ελλιψης εξελιξης παικτων που εχουμε παρουσιασει τα τελευταια χρονια ) παιρνεις τα αδερφια χουγκαζ (Νικου και Ρομπερτ ) τα βαζεις σε full Immersion προγραμμα με Πρι και αποκτας 2 τεσσαρια της επομενης δεκαετιας (ασε που φερνεις και μνημες των αδερφων Λαβρινοβιτς της λιθουανιας σε εμας τους πιο ...ωριμουςTracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 10:47 amκαλα ναι σιγουρα. θεωρω οτι απο δω και περα θα δουλευει σουτ και ποστ. καλη ιδεα με πρι ιδιαιτερα! δεν θα φταει το επιπεδο του λογο διαφορετικου κορμιου, αλλα θα μπορουσε να γινει decent εκει!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 10:44 am
Θεωρώ ότι Μητογλου μπορεί να έρθει μόνο αν αποσυρθεί ο πριντεζης.. Διαφορετικά δε θα βγαίνουν τα λεπτά συμμετοχής.. Ο πριντεζης αυτή τη στιγμή βγάζει άνετα 15 λεπτά κ βάλε.. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλή γραμμη στα 4..τωρα αν αποφασίσει ο πρι ότι θα σταματήσει, που κατά την γνώμη μου δε θα το κάνει γιατί μια χαρά μπορεί ακόμη, τότε μονόδρομος θα ναι είτε ο Ντίνος, αν δεν έχει πάει σε άλλη ομάδα, ή ο χουγκαζ που τον θεωρώ πολύ καλό παίχτη κ φαίνεται δουλευταρας, πράγμα σπανιο για ταλέντο στην Ελλάδα.. Ειδωμεν τους επόμενους μήνες.. Μακάρι η ομάδα να συνέλθει αγωνιστικά για να σταματήσουμε να μιλάμε για μεταγραφικά σενάρια από Φλεβάρη μήνα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο