Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 19, 2026 6:34 pm

TuTiS έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 6:22 pm
Ξέρω ότι ούτε Hoard κοιτάμε, ούτε παίκτη της Dubai κοιτάμε σίγουρα. Από Γαλλία θα έχουμε ψώνια φέτος.
Το βρηκα ; Ε ; Ε; :D
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Απρ 19, 2026 6:35 pm

assistant έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 6:33 pm
tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 4:01 pm

Θα είναι και ο Γιάννης στην αγορά το καλοκαίρι :lol:
βγαζει τραυματισμους και δε βαζει και βολες....ψαχνω κατι πιο εκλεκτο...
Επισης σουτάρει χειρότερα απο blossomgame οπότε tough luck Γιάννη...

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 7:20 pm

TuTiS έγραψε:
Ξέρω ότι ούτε Hoard κοιτάμε, ούτε παίκτη της Dubai κοιτάμε σίγουρα. Από Γαλλία θα έχουμε ψώνια φέτος.
Ε καλα Ροντεν, Ντιαλο, Ρομπινσον, Μπλοσονγκειμ, 4 απο τους 7 που κοιταμε +1 λογω εντοπιοτητας ψωνια απο Γαλλια ειναι

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Απρ 19, 2026 7:26 pm

Christofis έγραψε:
TuTiS έγραψε:
Ε καλα Ροντεν, Ντιαλο, Ρομπινσον, Μπλοσονγκειμ, 4 απο τους 7 που κοιταμε +1 λογω εντοπιοτητας ψωνια απο Γαλλια ειναι
Μέχρι στιγμής (επειδή του έχω πρήξει του χριστιανού) ακριβώς με την ίδια σειρά που έβαλες μου τους έδωσε τους παίκτες. Ο δε (εγώ έπρεπε να είμαι MVP aka Francisco) ούτε καν ασχολούμαστε μαζί του. Ο CMM μόνο κλεισμένος δεν είναι απλά είναι μακράν ο πιο εύκολος στόχος. Τέλος και ο ΠΑΟ μάλλον απομακρύνεται από Francisco γιατί πάει all in για Carlik Jones (ανανέωσε η Partizan για να βάλει buyout).

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Απρ 19, 2026 7:32 pm

TuTiS έγραψε:
Τέλος και ο ΠΑΟ μάλλον απομακρύνεται από Francisco γιατί πάει all in για Carlik Jones (ανανέωσε η Partizan για να βάλει buyout).
Χριστοφή βλέπεις πως πετάει και για εμάς τυράκι ο συνφορουμίτης; Μάθε μπαλίτσα :lol: <3

Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 7:37 pm

nikolas_asteri έγραψε:
TuTiS έγραψε:
Τέλος και ο ΠΑΟ μάλλον απομακρύνεται από Francisco γιατί πάει all in για Carlik Jones (ανανέωσε η Partizan για να βάλει buyout).
Χριστοφή βλέπεις πως πετάει και για εμάς τυράκι ο συνφορουμίτης; Μάθε μπαλίτσα :lol: <3
Δυστυχως δεν εχω αυτο magic touch. Εμενα με θεωρουν κακππροαιρετο και προκαταλήμενπ :banana:

TuTiS

a1greece
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 7:48 pm

Πάντως γενικότερα για εμάς είναι υπερβολικά νωρίς για σοβαρές κινήσεις αν και έχουν διώξει όλους τους δημοσιογράφους (από κοντά και όταν τους δίνουν πληροφορίες τους δίνουν τα κλεισμένα, γιατί ο Δημητράκης έκανε 2 φορές χαλάστρα πέρυσι). Στο ΠΑΟ ψάχνονται πάντως πολύ πιο ενεργά ήδη.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Απρ 19, 2026 8:02 pm

SbioTech έγραψε:
assistant έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 6:33 pm

βγαζει τραυματισμους και δε βαζει και βολες....ψαχνω κατι πιο εκλεκτο...
Μόνο να δεχτεί να έρθει ως... δεύτερο πενταρι και να περνάει λίγα λεπτά στο 4 αν χρειάζεται. Δεν θα είναι τόσο πρόβλημα το τρίποντο τότε.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 8:07 pm

TuTiS έγραψε:
Christofis έγραψε:

Μέχρι στιγμής (επειδή του έχω πρήξει του χριστιανού) ακριβώς με την ίδια σειρά που έβαλες μου τους έδωσε τους παίκτες. Ο δε (εγώ έπρεπε να είμαι MVP aka Francisco) ούτε καν ασχολούμαστε μαζί του. Ο CMM μόνο κλεισμένος δεν είναι απλά είναι μακράν ο πιο εύκολος στόχος. Τέλος και ο ΠΑΟ μάλλον απομακρύνεται από Francisco γιατί πάει all in για Carlik Jones (ανανέωσε η Partizan για να βάλει buyout).
Ροντεν ειναι προ των πυλων οπως και πολυ πιθανον ο Ρομπινσον(αν τον θελουμε τον παιρνουμε -βασικος ανταγωνιστης η Ζαλγκιρις)

Μακινταιαρ τα εχουμε βρει σε ολα και ειναι πολύ κοντα. Βασικοι ανταγωνιστες Εφες και Ερυθρος και ακολουθως Ρεαλ. Προς το παρον προτιμα ξεκαθαρα εμας. Δεν εχει υπογραψει για να μιλαμε για τελειωμενη υποθεση.

Καρλικ Τζοουνς δεν υπαρχει να ανανεωσε για να μπει buyout ευρωλιγκα ειμαστε μην τα πιστευεις αυτα στο λεω εντελως φιλικα. Δεν ειναι γαλλακι αμαθο που ανανεωνει με την Βιλερπαν ειναι παικτης σταρ που αν βγει στην αγορα μπορει να βρει μεγαλο συμβολαιο δεν θα το ρισκαρε για να παρει ενα φραγκο κα η Παρτιζαν. Τωρα αν αλλαξει προπονητης και τον θελει αλλαζει το πραγμα.

Ο Φρανσισκο εχει διαμυνησει οτι επιθυμει 3 μυρια . Μπαρτσα , Εφες, Αρμανι εχουν λακισει με το που το ακουσαν. Παο δεν ενδιαφερθηκε ποτε σοβαρά μεχρι στιγμης, Οσφπ τα ειχαμε βρει πριν 1,5 μηνα στα 2,5 το χρονο. Απο εκει αρχισε τα περι ΝΒΑ και εμεινε στασιμη η κουβεντα. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαστε.

Μπλοσονγκειμ τα ειχαμε βρει στο οικονομικο αλλα μπλεχτηκε η Ντουμπαι και καπου σκαλωσε το θεμα. Αλλα και εκει με τον πολεμο εμεινε στασιμο και μα αυτους. Δεν κερω κατι νεοτερο

Ντιαλο τα ειπα ξανα. Ειχαμε προχωρημενες επαφες αλλα ειναι η πιο περιπλοκη υποθεση απο ολες καθως εχει συμβολαιο και η Μονακο δεν τον αφηνει και εφοσον εχει πληρωθει δεν μπορει να κανει και τιποτα

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 8:09 pm

Πάντως δεν είναι ούτε μια ούτε δυο οι περιπτώσεις παικτών που μετα το Γιουροκαπ, μια σεζόν Ευρωλιγκα και ξαφνικά είναι πολυ ακριβοί για εμάς...

Επιμένω, οπως είναι η ομάδα με δεμένο κορμό, μπορεί να παει σε μια low key low risk περίπτωση τυπου Μπαμπ που θέλει να φύγει/φύγουν, να "δεσει" τη θεση και να ψαξει πιο επιθετικογενή παικτη απο Γιουροκαπ φτηνό και χαμηλού ρίσκου...

Ντεβαντε Τζοουνς, Ντεμοντέ Ντοτσον. Και πιο κοντρολαρισμενος (με μικρότερο ταβανι αλλα τον γουστάρω πολυ) ο Κορέα Ντειβις.

Επισης για το 3 ενας φίλος εδώ πρότεινε τον Both Gach (που ακούγεται απο ένα γαλαξία πολυ πολυ μακρια) ο οποίος είναι πραγματικό διαμάντι και σε 2-3 χρονια θα λέμε οτι θέλει 2+

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 8:10 pm

Conan1982 έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 8:02 pm
SbioTech έγραψε:

Μόνο να δεχτεί να έρθει ως... δεύτερο πενταρι και να περνάει λίγα λεπτά στο 4 αν χρειάζεται. Δεν θα είναι τόσο πρόβλημα το τρίποντο τότε.
Ρε φίλε, μονο για το διαβατήριο αν είναι έτσι...

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 8:29 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 8:07 pm
TuTiS έγραψε:

Ροντεν ειναι προ των πυλων οπως και πολυ πιθανον ο Ρομπινσον(αν τον θελουμε τον παιρνουμε -βασικος ανταγωνιστης η Ζαλγκιρις)

Μακινταιαρ τα εχουμε βρει σε ολα και ειναι πολύ κοντα. Βασικοι ανταγωνιστες Εφες και Ερυθρος και ακολουθως Ρεαλ. Προς το παρον προτιμα ξεκαθαρα εμας. Δεν εχει υπογραψει για να μιλαμε για τελειωμενη υποθεση.

Καρλικ Τζοουνς δεν υπαρχει να ανανεωσε για να μπει buyout ευρωλιγκα ειμαστε μην τα πιστευεις αυτα στο λεω εντελως φιλικα. Δεν ειναι γαλλακι αμαθο που ανανεωνει με την Βιλερπαν ειναι παικτης σταρ που αν βγει στην αγορα μπορει να βρει μεγαλο συμβολαιο δεν θα το ρισκαρε για να παρει ενα φραγκο κα η Παρτιζαν. Τωρα αν αλλαξει προπονητης και τον θελει αλλαζει το πραγμα.

Ο Φρανσισκο εχει διαμυνησει οτι επιθυμει 3 μυρια . Μπαρτσα , Εφες, Αρμανι εχουν λακισει με το που το ακουσαν. Παο δεν ενδιαφερθηκε ποτε σοβαρά μεχρι στιγμης, Οσφπ τα ειχαμε βρει πριν 1,5 μηνα στα 2,5 το χρονο. Απο εκει αρχισε τα περι ΝΒΑ και εμεινε στασιμη η κουβεντα. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαστε.

Μπλοσονγκειμ τα ειχαμε βρει στο οικονομικο αλλα μπλεχτηκε η Ντουμπαι και καπου σκαλωσε το θεμα. Αλλα και εκει με τον πολεμο εμεινε στασιμο και μα αυτους. Δεν κερω κατι νεοτερο

Ντιαλο τα ειπα ξανα. Ειχαμε προχωρημενες επαφες αλλα ειναι η πιο περιπλοκη υποθεση απο ολες καθως εχει συμβολαιο και η Μονακο δεν τον αφηνει και εφοσον εχει πληρωθει δεν μπορει να κανει και τιποτα
Άρα επι της ουσίας με τα τωρινά δεδομένα πάμε για Μάκινταιρ-Ρόντεν σίγουρα, ιδίως για Ρόμπινσον και ψάχνουμε να βρούμε 4αρι αν φύγει ο Πίτερς.

TuTiS

a1greece
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 8:35 pm

Η Monaco έχει πληρώσει παίκτες μέχρι τον Ιανουάριο και ήδη υπάρχει πολύ μεγάλη γκρίνια. Ο Blossomgame πραγματικά ήταν κοντά με Dubai αν και πλέον έχουν κάνει πίσω και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κλείσουν Hezonja.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 19, 2026 8:39 pm

Christofis έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Δυστυχως δεν εχω αυτο magic touch. Εμενα με θεωρουν κακππροαιρετο και προκαταλήμενπ :banana:
Κακοπροαίρετο δεν ξέρω, αλλά έχεις κάνει και πολλές λάθος εκτιμήσεις για μεταγραφικά. Εκτός και αν μεταφέρεις απλά πληροφορίες που σου δίνει κάποιος, που τότε δε φταις εσύ αν δεν επαληθεύονται αυτές.

TuTiS

a1greece
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 8:46 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 8:39 pm
Christofis έγραψε:

Κακοπροαίρετο δεν ξέρω, αλλά έχεις κάνει και πολλές λάθος εκτιμήσεις για μεταγραφικά. Εκτός και αν μεταφέρεις απλά πληροφορίες που σου δίνει κάποιος, που τότε δε φταις εσύ αν δεν επαληθεύονται αυτές.
Επειδή έχω κάνει και εγώ αναφορές σε εκτιμήσεις είτε σε κάποιες αναφορές (που έχουν πάει άκλαυτες) από κάποιους κύκλους αν δεν πέσουν υπογραφές δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Ειδικά μετά τις χαλάστρες του Δημητράκη τα τελευταία 3 χρόνια πλέον βγαίνουν πληροφορίες για στόχους αφού σχεδόν υπογράψει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”