Δηλαδη κοιταμε τον Ροντεν για βασικο 3αρι;Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Απρ 19, 2026 8:29 pmΆρα επι της ουσίας με τα τωρινά δεδομένα πάμε για Μάκινταιρ-Ρόντεν σίγουρα, ιδίως για Ρόμπινσον και ψάχνουμε να βρούμε 4αρι αν φύγει ο Πίτερς.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Απρ 19, 2026 8:07 pm
Ροντεν ειναι προ των πυλων οπως και πολυ πιθανον ο Ρομπινσον(αν τον θελουμε τον παιρνουμε -βασικος ανταγωνιστης η Ζαλγκιρις)
Μακινταιαρ τα εχουμε βρει σε ολα και ειναι πολύ κοντα. Βασικοι ανταγωνιστες Εφες και Ερυθρος και ακολουθως Ρεαλ. Προς το παρον προτιμα ξεκαθαρα εμας. Δεν εχει υπογραψει για να μιλαμε για τελειωμενη υποθεση.
Καρλικ Τζοουνς δεν υπαρχει να ανανεωσε για να μπει buyout ευρωλιγκα ειμαστε μην τα πιστευεις αυτα στο λεω εντελως φιλικα. Δεν ειναι γαλλακι αμαθο που ανανεωνει με την Βιλερπαν ειναι παικτης σταρ που αν βγει στην αγορα μπορει να βρει μεγαλο συμβολαιο δεν θα το ρισκαρε για να παρει ενα φραγκο κα η Παρτιζαν. Τωρα αν αλλαξει προπονητης και τον θελει αλλαζει το πραγμα.
Ο Φρανσισκο εχει διαμυνησει οτι επιθυμει 3 μυρια . Μπαρτσα , Εφες, Αρμανι εχουν λακισει με το που το ακουσαν. Παο δεν ενδιαφερθηκε ποτε σοβαρά μεχρι στιγμης, Οσφπ τα ειχαμε βρει πριν 1,5 μηνα στα 2,5 το χρονο. Απο εκει αρχισε τα περι ΝΒΑ και εμεινε στασιμη η κουβεντα. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαστε.
Μπλοσονγκειμ τα ειχαμε βρει στο οικονομικο αλλα μπλεχτηκε η Ντουμπαι και καπου σκαλωσε το θεμα. Αλλα και εκει με τον πολεμο εμεινε στασιμο και μα αυτους. Δεν κερω κατι νεοτερο
Ντιαλο τα ειπα ξανα. Ειχαμε προχωρημενες επαφες αλλα ειναι η πιο περιπλοκη υποθεση απο ολες καθως εχει συμβολαιο και η Μονακο δεν τον αφηνει και εφοσον εχει πληρωθει δεν μπορει να κανει και τιποτα
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μαικ Τζειμς τον οποιο ο Μπι προσπαθησε να φερει τα προηγουμενα 2 χρονια και κυριως προπερσυ δεν παιζει καθολου φετος; Προσωπικα δεν θα τον ηθελα και λογω ηλικιας αλλα και εξαιτιας του οτι χανει την ψυχραιμια του οταν δν του βγαινει το παιχνιδι, απλα αναρωτιεμαι. Γιατι νομιζω τον εχει σε μεγαλη εκτιμηση ο Μπαρτζωκας αλλα δεν ακουγεται καθολου το ονομα του.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Billy δεν ειμαι διαπραγματευτης. Πληροφοριες μεταφερω.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Απρ 19, 2026 8:39 pmΚακοπροαίρετο δεν ξέρω, αλλά έχεις κάνει και πολλές λάθος εκτιμήσεις για μεταγραφικά. Εκτός και αν μεταφέρεις απλά πληροφορίες που σου δίνει κάποιος, που τότε δε φταις εσύ αν δεν επαληθεύονται αυτές.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Απρ 19, 2026 7:37 pm
Δυστυχως δεν εχω αυτο magic touch. Εμενα με θεωρουν κακππροαιρετο και προκαταλήμενπ![]()
Αφου πεφτω εξω στα μεταγραφικα πεσμου για τα ιατρικα. κανε αναδρομη και πεσμου ποιανού οι πληροφοριες ηταν πιο εγκυρες για επιστροφη Λεσορ μιας και εκει τα πραγματια ειναι πιο ξεκαθαρα απο οτι συα μεταγραφικα
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παικταράς, plug n play, 31 ετών και 800K buyout.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Απρ 19, 2026 9:00 pmΕμενα μου κανει κλικ ο καμερον τειλορ αλλα οκ δεν εχω ψαξει καν αν μπορει να φυγει . Μπορει να μην ειναι εφικτο .
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο τειλορ ειναι ενας παικτης που δεν τον ειδαμε πρωτη φορα στην ευρωλιγκα οταν με την Μακαμπι ηταν μετριος ενω βολοδερνει τα τελευται χρονια μεταξυ Τσαμπιονς λιγκ σε Γερμανια και Ισπανια.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Απρ 19, 2026 9:00 pmΕμενα μου κανει κλικ ο καμερον τειλορ αλλα οκ δεν εχω ψαξει καν αν μπορει να φυγει . Μπορει να μην ειναι εφικτο .
Εκανε εξαιρετικη χρονια με την Βαλενθια φετος και τον θεωρω πιο ετοιμο απο τον Ροντεν αλλα ειναι 5 χρονια μεγαλυτερος και λιγοτερο αθλητικος. Επισης αυτα που προσφερει δεν αξιζουν τα σχεδον διπλασια χρηματα που θα στοιχισει(ψηλο buyout περιπου 800-900k και ψηλοτερο συμβολαιο) για τα λιγα περισσοτερα που ισως παρεις στην αρχη της επομενης χρονιας.
Παντως για αντιμακκισικ θα ηταν η δευτερη μου επιλογη μετα τον Ροντεν.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παρόλο που έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο λένε ότι έκλεισε Μπάρτσα. Γενικά φουντώνουν οι φήμες ότι η Monaco το κλείνει το μαγαζάκι και γι’αυτό ψάχνονται οι παίκτες να φύγουν. Το Πριγκιπάτο 15εκ ευρώ τους δίνει και τους υπολείπονται άλλα 6-7 ακόμα για να βγει μέχρι τέλος η σεζόν. Διάδοχη κατάσταση δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα.Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 19, 2026 9:02 pmΟ Μαικ Τζειμς τον οποιο ο Μπι προσπαθησε να φερει τα προηγουμενα 2 χρονια και κυριως προπερσυ δεν παιζει καθολου φετος; Προσωπικα δεν θα τον ηθελα και λογω ηλικιας αλλα και εξαιτιας του οτι χανει την ψυχραιμια του οταν δν του βγαινει το παιχνιδι, απλα αναρωτιεμαι. Γιατι νομιζω τον εχει σε μεγαλη εκτιμηση ο Μπαρτζωκας αλλα δεν ακουγεται καθολου το ονομα του.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μετριο προς κακο τριποντο στον ασσο και απολυτα στρικι στο 3 το παραπανω .berry έγραψε: ↑Κυρ Απρ 19, 2026 9:32 pmΔηλαδη παιζει να δουμε κατι τετοιο ;
Μακινταιρ Ρομπινσον Γουοκαπ
Ντορσι Φουρνιε Ομηρος
Γουορντ Ροντεν
Παπ
Βεζε Μπλοσομ
Μιλου Τζοουνς Χολ
Μπομπα ειναι με ενα αστερισκο τους μετριους 3ποντους στο 1 αλλα και παλι εμενα θα μαρεσε πολυ
Καλα αμα μπει και Ντιαλο στην κουβεντα μιλαμε για σουπερ υλικο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο