Είδα το δεύτερο ημίχρονο, όπου ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Οι Cavaliers ήταν το λιγότερο ένα επίπεδο πάνω σε αντίθεση με τους περιφερειακούς τους και τον Mobley να κυριαρχουν. Αν προσθέσεις και την επάνοδο με θετικό πρόσημο το ματσάκι σχόλασε νωρίς, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη αντίδραση. Οι Raptors έδειξαν πολύ αδύναμοι και ίσως με λάθος σχήματα - όπως άλλωστε το παραδέχθηκε έμμεσα και ο προπονητής τους.
Lakers-Rockets 107-98
Νομίζω ότι οι Lakers είχαν ένα κίνητρο παραπάνω και μια καλύτερη προετοιμασία του αγώνα, αφού γνωρίζαν καιρό τις απουσίες τους. Παρόλ'αυτά ο Lebron ήταν εξαιρετικός, ο Kennard άχαστος - ουσιαστικά κανείς δεν υστέρησε - και πήραν δίκαια τη νίκη. Οι Rockets είχαν σε μέτριο βράδυ τον Sengun και πλην του Jabbari Smith άντε και του Thompson δεν είδα κάτι αξιόλογο.
Nuggets-Timberwolves 116-105
Δίκαιη νίκη των Nuggets, ωστόσο δε μου άρεσε η παρουσία που είχαν οι γκρι σε όλο το παιχνίδι. Από το 3ο φάουλ του Gordon και μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου σφύριζαν μόνο έδρα, στην τέταρτη περίοδο αποφάσισαν να σφυρίξουν φιλοξενούμενο με πολλά χαμένα και αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα. Ο Murray ήταν πολύ καλός αλλα μόνο από τα elbows και ο Jokic μου φάνηκε λιγάκι να έχει ένα θεματάκι παραπάνω με τις ανάσες του ωστόσο ανέβασε στροφές στο τέλος. Οι Wolves είχαν τον Edwards
σε μέτρια βραδυά, πιστεύω ότι η απουσία του το προηγούμενο διάστημα φάινεται, τους λείπει ένας Conley που ηρεμούσε τα πράγματα, ωστόσο ακόμη και έτσι έχουν μια από τις καλύτερες και εμπερότερες τριάδες ψηλών που είναι μόνιμο πρόβλημα για τους αντιπαλους.
Knicks-Hawks 113-102
Οι Hawks μου αρέσουν, ωστόσο τους λείπει κάτι από το να φύγουν με διπλό από το MSG. Αντίθετα οι Knicks μπαίνοντας στην τελική ευθεία - στην 4η περίοδο - καθάρισαν το ματσάκι χωρίς άγχη (όπως πέρυσι) με πρωταγωνιστες τη δεύτερη πεντάδα. Ο Brown τους κράτησε αρκετά στο τέλος, δίνοντας τους με αυτό τον τρόπο τα εύσημα για τη νίκη. Ο Brunson ξεκίνησε εντυπωσιακά στη συνέχεια όμως τα έσπασε - είχε 19 πόντους και μετά έβαλε μόλις 1 σουτ - ο OG ήταν πολύ καλός και γενικά βλέπω να απλώνεται λίγο περισσότερο το παιχνίδι σε σχέση με τον Thibodeau.
* Ψάχνουμε το πρώτο break, νομίζω ότι θα το δούμε σήμερα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο