Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν κατάλαβα καλά, ζητάει επέκταση, όχι αύξηση.reignman έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2026 9:06 pmκαι θα ζητησει αυξηση για να παιζει λιγοτερο και να εχει μικροτερο ρολο?halldor έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2026 8:34 pm
Δεν νομίζω πως είναι σωστός ο παραλληλισμός. Το να ζητάει ο Γουόκαπ (32-33 χρονών) να αγωνίζεται λιγότερο (δηλαδή, όχι 30+ λεπτά, αλλά 20), δεν το θεωρώ ίδιο με το "θα δουλεύω 4ωρα αντί για 8ωρα".
Στο κάτω-κάτω αυτό είναι που γράφουν πολλοί εδώ μέσα: ο Γουόκαπ στη νέα σεζόν να περάσει σε ρόλο 2ου ή και 3ου άσσου.
it truly does not compute.
Το κανει γιατι ξερει οτι μας εχει τσακωμενους απο τα @@ λογο διαβατηριου. Ο Τεξανος.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επεκταση και αυξηση.
Οι παραπανω πληροφοριες (που ειναι οι μοναδικες που εχουμε οποτε take it with a grain of salt) δεν αφηνουν περιθωρια παρερμηνειας.σημειώνοντας πως οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορούν ανανέωση συμβολαίου με αυξημένες απολαβές για τον διεθνή γκαρντ.
Όπως ανέφερε, αυτό που ξεχωρίζει στην όλη κουβέντα είναι η στάση του ίδιου του Γουόκαπ, ο οποίος φαίνεται να βλέπει πολύ συνειδητά το πώς μπορεί να διατηρηθεί στο πιο υψηλό επίπεδο. «Υπάρχουν συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Γουόκαπ για ανανέωση. Και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο ίδιος ο Γουόκαπ ζήτησε να παίζει λιγότερο», υπογράμμισε.
Η ίδια στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι πρόκειται για κάτι που δεν ακούγεται συχνά από παίκτες τέτοιου επιπέδου, ειδικά σε διαπραγμάτευση νέου συμβολαίου. «Υπάρχουν συζητήσεις για την επέκταση του Γουόκαπ, με αυξημένες απολαβές. Ο ίδιος όμως έχει ζητήσει κάτι που δεν ζητάνε συχνά οι παίκτες, να αγωνίζεται λίγο λιγότερο»
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι παράλογο ένας παίκτης να πει θέλω να παίζω λιγότερο,δεν ξέρω να έχει ξαναγίνει ποτέ.halldor έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2026 8:34 pmΔεν νομίζω πως είναι σωστός ο παραλληλισμός. Το να ζητάει ο Γουόκαπ (32-33 χρονών) να αγωνίζεται λιγότερο (δηλαδή, όχι 30+ λεπτά, αλλά 20), δεν το θεωρώ ίδιο με το "θα δουλεύω 4ωρα αντί για 8ωρα".
Στο κάτω-κάτω αυτό είναι που γράφουν πολλοί εδώ μέσα: ο Γουόκαπ στη νέα σεζόν να περάσει σε ρόλο 2ου ή και 3ου άσσου.
Απορώ που το συζητάτε το πικενρολ είναι εντελώς της πλάκας σαιτ
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ειναι παραλογο ενας παιχτης οταν μεγαλωνει να ζηταει να παιζει πιο λιγοtarp7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2026 9:44 pmΕίναι παράλογο ένας παίκτης να πει θέλω να παίζω λιγότερο,δεν ξέρω να έχει ξαναγίνει ποτέ.halldor έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2026 8:34 pm
Δεν νομίζω πως είναι σωστός ο παραλληλισμός. Το να ζητάει ο Γουόκαπ (32-33 χρονών) να αγωνίζεται λιγότερο (δηλαδή, όχι 30+ λεπτά, αλλά 20), δεν το θεωρώ ίδιο με το "θα δουλεύω 4ωρα αντί για 8ωρα".
το παραλογο ειναι να ζηταει αυξηση αποδοχων
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Έχεις δίκιο !reignman έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2026 9:28 pmΕπεκταση και αυξηση.
Οι παραπανω πληροφοριες (που ειναι οι μοναδικες που εχουμε οποτε take it with a grain of salt) δεν αφηνουν περιθωρια παρερμηνειας.σημειώνοντας πως οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορούν ανανέωση συμβολαίου με αυξημένες απολαβές για τον διεθνή γκαρντ.
Όπως ανέφερε, αυτό που ξεχωρίζει στην όλη κουβέντα είναι η στάση του ίδιου του Γουόκαπ, ο οποίος φαίνεται να βλέπει πολύ συνειδητά το πώς μπορεί να διατηρηθεί στο πιο υψηλό επίπεδο. «Υπάρχουν συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Γουόκαπ για ανανέωση. Και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο ίδιος ο Γουόκαπ ζήτησε να παίζει λιγότερο», υπογράμμισε.
Η ίδια στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι πρόκειται για κάτι που δεν ακούγεται συχνά από παίκτες τέτοιου επιπέδου, ειδικά σε διαπραγμάτευση νέου συμβολαίου. «Υπάρχουν συζητήσεις για την επέκταση του Γουόκαπ, με αυξημένες απολαβές. Ο ίδιος όμως έχει ζητήσει κάτι που δεν ζητάνε συχνά οι παίκτες, να αγωνίζεται λίγο λιγότερο»
Αλλά δεν μου φαίνεται σόι η είδηση. Είναι κουλό!
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
24 λεπτά μ.ο παίζει φέτος, πόσο λιγότερο θέλει να παίζει ? (και με περισσότερα χρηματα)
Δε μου κάνει κ πολύ καλή εντύπωση να πω την αλήθεια. Να έχει γίνει αυτό το σουσουρο με τη πολιτογράφηση και να έρχεσαι να ζητάς μείωση χρόνου με αύξηση χρημάτων ( κ στα 33 ,όχι δλδ κάτι τρομερό ηλικιακα)..λίγο έχω πιάσει τον παπά από τα ...
Δε μου κάνει κ πολύ καλή εντύπωση να πω την αλήθεια. Να έχει γίνει αυτό το σουσουρο με τη πολιτογράφηση και να έρχεσαι να ζητάς μείωση χρόνου με αύξηση χρημάτων ( κ στα 33 ,όχι δλδ κάτι τρομερό ηλικιακα)..λίγο έχω πιάσει τον παπά από τα ...
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε αυτό έχουμε τώρα, κάτι πρέπει να συζητήσουμε. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ζήτησε και μεγαλύτερης διαμέτρου στεφάνια στο νέο ΣΕΦ για να ανεβάσει το ποσοστό του στο τρίποντο.tarp7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2026 9:44 pmΕίναι παράλογο ένας παίκτης να πει θέλω να παίζω λιγότερο,δεν ξέρω να έχει ξαναγίνει ποτέ.halldor έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2026 8:34 pm
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτήν ακριβώς είναι όλη η αλήθεια.tarp7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2026 9:44 pmΑπορώ που το συζητάτε το πικενρολ είναι εντελώς της πλάκας σαιτhalldor έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2026 8:34 pm
Ακόμα και στο tokoulouri.com βρίσκεις περισσότερη αξιοπιστία.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.tokoulouri.com/sports/injury_list/steph.larry έγραψε: ↑Δευ Απρ 20, 2026 10:28 pmΑυτήν ακριβώς είναι όλη η αλήθεια.
Ακόμα και στο tokoulouri.com βρίσκεις περισσότερη αξιοπιστία.
Το κουλούρι γράφει τις μεγαλύτερες αλήθειες.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο