Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο με τη Βαλένθια ο Σορτς έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του και στο δεύτερο αν και έπαιξε λίγο δεν ήταν κακός όσο έπαιξε.
Όμως ο Σόρτς ταιριάζει αν προσπαθήσουμε να παίξουμε γρήγορα, στον ρυθμό της Βαλένθια.
Αλλά θέλουμε να το κάνουμε αυτό; Στα 2 προηγούμενα που το προσπαθήσαμε αποτύχαμε παταγωδώς.
Νομίζω ότι σε αυτή τη σειρά τον μεγαλύτερο χρόνο στο 1 θα τον έχει ο Γκράντ σε δίδυμο με τον Ναν αν ισχύει αυτό που είπε ο Αταμάν ότι θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι της Βαλένθια.
Λόγω Μοντέρο κυρίως αλλά και γενικά επειδή έχουν καλούς επιθετικά κοντούς είναι απαγορευτικά σχήματα χωρίς τουλάχιστον έναν καλό περιφερειακό αμυντικό μέσα.
Και εγώ δε βλέπω τη σειρά για 5ο παιχνίδι.manos_89 έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2026 3:35 amΔεν βλέπω πως η σειρά θα τελειώσει 3-2 υπέρ οποιασδήποτε πλευράς.
Αν κυριαρχήσει το μπάσκετ της Βαλένθια θα πάει 3-0/3-1. Αν κυριαρχήσουμε εμείς πάλι θα πάει 3-0/3-1.
Απλά νομίζω ότι είναι περισσότερο στο χέρι μας παρά στο χέρι της Βαλένθια, η οποία παίζει εκπληκτικό μπάσκετ αλλά έχει πικάρει. Δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι ακόμα καλύτερο ή καινούριο.
Αν παίξουμε με αλλαγές, χρησιμοποιήσουμε πολύ τους Σόρτς και Ρόγκα όταν ο Σλούκας και ο Οσμάν είναι κακοί και τους δείρουμε στην άμυνα, προβλέπω ότι θα έχουμε ακόμα και 3-0.
Αν εμφανιστούμε μπλαζέ, χωρίς ενέργεια, με παγίδες στην άμυνα, με Σλούκα να προσπαθεί να ακολουθήσει τους πυραυλοκίνητους γκαρντ της Βαλένθια για 30 λεπτά, τότε θα χάσουμε 3-0
Είτε θα καταφέρουμε να βρούμε τρόπο να κατεβάσουμε το ρυθμό της Βαλένθια, θα επηρεαστούν από την απειρία σε τέτοιες καταστάσεις, θα πάρουμε εκεί ένα παιχνίδι και θα το τελειώσουμε στο ΟΑΚΑ.
Είτε θα δούμε λίγο πολύ ότι είδαμε στα 2 της regular και αν πάει έτσι το πολύ να κάνουμε 1 νίκη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο