Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
η τελευταία ενημέρωση από σπορτ24 ήταν πως το ανακαινισμένο ΣΕΦ θα μοιάζει με της Ζαλγκίρις και θα έχει χωρητικότητα 15.700 + 400 θέσεις από τις σουίτες (πολλές μου φαίνονται).TuTiS έγραψε: ↑Τρί Απρ 21, 2026 7:39 pmΘεωρούσα το Zalgirio Arena το καλύτερο στην Ευρώπη μέχρι που είδα το στολίδι. Μακάρι να ισχύσουν αυτά που λένε για το σεφ (αντιγραφή Roig arena αλλά σχεδόν 18000 θέσεις).nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Απρ 21, 2026 6:44 pm
Ναι έχεις δίκιο αλλά οι άλλες δεν βλέπω μακροπρόθεσμα να ξεμένουν από λεφτά ποτέ![]()
Ωραία ήταν στο γήπεδο; Ήθελα κι εγώ να πάω αλλά δεν κατάφερα μέχρι τώρα. Ελπίζω να χωθώ στα πλειοφφ![]()
να αλλάξει η κλίση των κερκίδων χλωμό, λογικά θα σκαφτεί και θα προστεθούν καθίσματα στη θέση του στίβου.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν σκαφτεί και κατέβει το παρκέ τότε θα μπουν κάθετα οι άλλες κερκίδες.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Απρ 21, 2026 8:03 pmη τελευταία ενημέρωση από σπορτ24 ήταν πως το ανακαινισμένο ΣΕΦ θα μοιάζει με της Ζαλγκίρις και θα έχει χωρητικότητα 15.700 + 400 θέσεις από τις σουίτες (πολλές μου φαίνονται).
να αλλάξει η κλίση των κερκίδων χλωμό, λογικά θα σκαφτεί και θα προστεθούν καθίσματα στη θέση του στίβου.
Και όμως πηγαίνοντας φέτος και στις 2 έδρες της Ζαλγκίρις μου άρεσε περισσότερο αν και 15 χρόνια πιο παλιό, ήταν περισσότερο έδρα και μου φάνηκε (και είναι μεγαλύτερο).TuTiS έγραψε: ↑Τρί Απρ 21, 2026 8:14 pmΑν σκαφτεί και κατέβει το παρκέ τότε θα μπουν κάθετα οι άλλες κερκίδες.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Απρ 21, 2026 8:03 pm
η τελευταία ενημέρωση από σπορτ24 ήταν πως το ανακαινισμένο ΣΕΦ θα μοιάζει με της Ζαλγκίρις και θα έχει χωρητικότητα 15.700 + 400 θέσεις από τις σουίτες (πολλές μου φαίνονται).
Βέβαια της Βαλένθια μύριζε καινουργίλα.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
2000 κόσμο παραπάνω παίρνει το Zalgirio. Απλά στο Roig νιώθεις ότι κρέμεσαι στην άκρη του παρκέ και νομίζω έχει πολύ καλύτερη ακουστική.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αλλάζεις ομάδα ρε αδερφέ; Ή τουλάχιστον βγάλε το 7 μπροστά από το όνομα σου, δεν μπορώ να το βλέπω άλλοgolitog7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2026 11:32 amΆμα δεν μπορείς σε μια σειρά παιχνιδιών να βρεις τρόπο να τους απαγορέψεις ή τουλάχιστον να τους περιορίσεις το γρήγορο τέμπο τι να πω, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Παο θα το καταφέρει αυτό γι αυτό είπα ότι είναι ουσιώδες τι άλλο έχει ετοιμάσει ο Μαρτίνεθ.kein έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2026 10:48 am
Θα συμφωνήσω.
Σε αυτές τις σειρές «ξεχωρίζουν οι άντρες από τα παλικάρια» (που λέει και η λαϊκή σοφια). Αν η βαλενθια καταφέρει να παίξει το ίδιο μπάσκετ με αυτό της ρεγκιουλαρ, τότε όχι μόνο θα περάσει, αλλά θα βάλει ·άποψη μου) και σοβαρή υποψηφιότητα για την κούπα.
Θεωρώ όμως ότι ο Παο έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι. Αυτό το βασίζω στην εικόνα του τελευταίου παιχνιδιου. Σε αυτό το παιχνίδι ο Παο πήγε πραγματικά απροετοίμαστος, η Βαλένθια έκανε ένα αντικειμενικά σχεδόν τέλειο παιχνίδι και στο τρίτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν 66-61, ένα φύσημα θέλανε να πέσουνε. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της δυναμικότητας γιατί από ένα σημείο και μετά ο Παο το είχε παρατήσει εντελώς το ματς.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραίο. Πολύ θα ήθελα να δω το prompt. Παλεύω να το κάνω να ζωγραφίσει αυτά που έγραψα τις προάλλες και κατέληξα να τσακώνομαι μαζί του.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βάψε την εικόνα πράσινη και είμαστε στον σωστό δρόμο.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έβαλα και πολύ σκέψη/μαεστρία/φαντασία:Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2026 1:19 pmΩραίο. Πολύ θα ήθελα να δω το prompt. Παλεύω να το κάνω να ζωγραφίσει αυτά που έγραψα τις προάλλες και κατέληξα να τσακώνομαι μαζί του.
"animated image of a fan of the team Olympiakos being measured by another Olympiakos fan with an Olympiako-meter, trying to show that he is not enough of a fan." Το πρώτο που βγήκε ήταν αυτό και αν και παίρνει πολλές βελτιώσεις ήταν σχετικά οκ.

- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aν σου δείξω τί του βάζω και ακόμα δεν έχουμε βγάλει άκρη θα γελάσεις. Το καλύτερο είναι με το αυτί του Βαν Γκογκ. Μου λέει δεν μπορώ να απεικονίσω κάτι αντίστοιχο γιατί εμπεριέχει αυτο-τραυματισμό. Να το κάνω έτσι καλύτερα; Καντο του λέω. Μου απαντάει δεν επιτρέπεται γιατί έχει αυτοτραυματισμό. Του απαντάω: με δουλεύεις (εκεί ανέβηκαν οι τονοι). Εσύ δε μου το πρότεινες; Μου δίνει δίκιο. Κόλλησα λέει στο προ-προηγούμενο prompt. Ωραία λέω τα βρήκαμε, μπορείς να το φτιάξεις; Ευχαρίστως. Ε άντε. Τελείωσαν τα credits σου. Μα τα μισά δε μου τα έφτιαξες, του απαντώ. Ε ναι, λέει, αλλά υπολογίζουμε στα credits και αυτά πουnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2026 4:18 pmΔεν έβαλα και πολύ σκέψη/μαεστρία/φαντασία:Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2026 1:19 pmΩραίο. Πολύ θα ήθελα να δω το prompt. Παλεύω να το κάνω να ζωγραφίσει αυτά που έγραψα τις προάλλες και κατέληξα να τσακώνομαι μαζί του.
"animated image of a fan of the team Olympiakos being measured by another Olympiakos fan with an Olympiako-meter, trying to show that he is not enough of a fan." Το πρώτο που βγήκε ήταν αυτό και αν και παίρνει πολλές βελτιώσεις ήταν σχετικά οκ.
θα έκανα αν μπορούσα.
Χαλάσαμε δύο πηγάδια νερό δηλαδή και άκρη δε βγάλαμε. Θα επανέλθω όμως.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Fwiw paid ChatGPT χρησιμοποιώ. Αλλά αναγνωρίζω πλήρως αυτόν τον διάλογοΕυγενές αέριο έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2026 4:43 pmAν σου δείξω τί του βάζω και ακόμα δεν έχουμε βγάλει άκρη θα γελάσεις. Το καλύτερο είναι με το αυτί του Βαν Γκογκ. Μου λέει δεν μπορώ να απεικονίσω κάτι αντίστοιχο γιατί εμπεριέχει αυτο-τραυματισμό. Να το κάνω έτσι καλύτερα; Καντο του λέω. Μου απαντάει δεν επιτρέπεται γιατί έχει αυτοτραυματισμό. Του απαντάω: με δουλεύεις (εκεί ανέβηκαν οι τονοι). Εσύ δε μου το πρότεινες; Μου δίνει δίκιο. Κόλλησα λέει στο προ-προηγούμενο prompt. Ωραία λέω τα βρήκαμε, μπορείς να το φτιάξεις; Ευχαρίστως. Ε άντε. Τελείωσαν τα credits σου. Μα τα μισά δε μου τα έφτιαξες, του απαντώ. Ε ναι, λέει, αλλά υπολογίζουμε στα credits και αυτά πουnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Απρ 22, 2026 4:18 pm
Δεν έβαλα και πολύ σκέψη/μαεστρία/φαντασία:
θα έκανα αν μπορούσα.![]()
Χαλάσαμε δύο πηγάδια νερό δηλαδή και άκρη δε βγάλαμε. Θα επανέλθω όμως.

- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τους 4 τους ψήφισα κι εγώ, μόνο τον Τάκερ έβαλα στη θέση του Μοντέρο.Αναλυτικά η πεντάδα της χρονιάς: Ελάιτζα Μπράιαντ (Χάποελ), Σιλβέν Φρανσίσκο (Ζάλγκιρις), Νίκολα Μιλουτίνοβ (Ολυμπιακός), Ζαν Μοντέρο (Βαλένθια), Σάσα Βεζένκοβ (Ολυμπιακός).
ψιλοαναμενόμενη η 5άδα, ψιλοαναμενόμενος και ο mvp πιστεύω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο