Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 22, 2026 10:38 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 10:24 pm
Jeight έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 5:36 pm
Δεν μπορω να διαβαζω οτι ο Μακ ινταιρ δεν εχει καθετο παιχνιδι απο τους εραστες του Φρανσισκο που θα εκαναν απεργια πεινας το καλοκαιρι αν τυχον και τον παιρναμε.

Εχετε καταλαβει οτι εχετε υπερβει τα ορια του σουρελιασμου?
Κατσε ρε συ. Ειμαι και εγω εδω!!! :hoho: Εγω θελω φρανσισκο μια τετραετια. Ηθελα περυσι Μισιτς. Αλλα μου κανει και ο Μακινταιαρ ομως. Η δικη μου η ανωμαλια πια ειναι τελικα; :-?
Άρπα μια διάγνωση δωρεάν:
Αν πέρυσι ήθελες τον Μίσιτς, σημαίνει ότι είσαι εγκεφαλικός τύπος.
Αν φέτος θέλεις τον Φρανσίσκο, σημαίνει ότι καλοβλέπεις και το απρόβλεπτο.
Αν σου κάνει και ο Μακιντάιρ, σημαίνει ότι προσγειώθηκες στην πραγματικότητα.

Η ανωμαλία σου; Είσαι τυπικός Ολυμπιακός !!!

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

halldor έγραψε:
Christofis έγραψε:

Κατσε ρε συ. Ειμαι και εγω εδω!!! :hoho: Εγω θελω φρανσισκο μια τετραετια. Ηθελα περυσι Μισιτς. Αλλα μου κανει και ο Μακινταιαρ ομως. Η δικη μου η ανωμαλια πια ειναι τελικα; :-?

Θεουλης

:wave:

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Απρ 22, 2026 11:02 pm

halldor έγραψε:
Christofis έγραψε:

Καλά, με βάση αυτή τη διάγνωση οι μισοί Ολυμπιακοί του φόρουμ και βάλε, είμαστε φουλ ανωμαλιάρηδες!

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Πέμ Απρ 23, 2026 12:17 am

reignman έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 10:20 pm
kojito έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 2:49 pm

Ωστόσο με Γουόκαπ στα 34, ΜακΙντάιρ στα 32, Τζόζεφ (αν μείνει) στα 35. Αρκετά μεγάλος μέσος όρος ηλικίας στον άσσο.
Οταν και αν παιξει για εμας δεν θα ειναι στα 32 αλλα στα 33. Τον Ιουνιο γινεται 32.
Οι βολές έχουν αναλωθεί λίγο παραπάνω κατά τη γνώμη μου γιατί χτυπάει στο μάτι το φετινό 60%.
Εικόνα

139/209 για την καριερα του στην euroleague. Δηλαδη 66.5%. ΚΑΚΟΣ. Χωρις ισως, μα, μπορει, θα.

Επισης ειναι απλα κακος σουτερ (γενικα, δεν μιλαω μονο για το τριποντο) που καποιες φορες του μπαινουν τα σουτ ειναι. Οχι ασταθης.
Οι βολές του δεν είναι τόσο θέμα. Ακριβώς επειδή δεν πηγαίνει συχνά μέσα στο καλάθι για να κερδίσει φάουλ, σουτάρει λίγες σχετικά. Δηλαδή το 65% περίπου που έχει ποσοστό καριέρας από τις βολές δεν μας πειράζει τόσο όταν σουτάρει 2-3 βολές
Μου ακουεται λιγο υποκριτικο αυτο... καθως τον Fall μπετατζη απο τις βολες τον ανεβαζουμε τουβλαδορο τον κατεβαζουμε... ο οποιος Fall επισης παει ελαχιστες φορες στη γραμμη των βολων. Με μολις 2.4 βολες ανα παιχνιδι σε 181 αγωνες.
Αν ο Walkup έπαιρνε τα τρίποντα που παίρνει ο McIntyre (σε είδος σουτ και volume) το ποσοστό του θα ήταν πολύ χαμηλότερο
Ο ενας ξερει οτι ειναι κακος σουτερ και παιρνει μονο αυτα που πρεπει να παρει... ο αλλος ξερει οτι ειναι κακος σουτερ και δεν παιρνει χαμπαρι and this is not the compliment you might think it is.

Τωρα για το "καθετο" παιχνιδι του CMM...
Εικόνα
Αμυντικά χαφ παλι με το στανιό
Μετριοτατος ειναι αμυντικα τα τελευταια 2 χρονια, βεβαια σε εμας θα γινει αμυντικο χαφ γιατι σιγουρα δεν θα του δινουν το ελευθερο να παιρνει τοσα κακα σουτ σε καθε παιχνιδι.

Ειδα και το $7Μ για 3 χρονια...
Οτιδηποτε λιγοτερο απο $9Μ για 3 χρονια στον Dorsey θα ειναι αστειο λοιπον.

Ξεχαστε CMM και οποιονδηποτε αλλο βασικο στην ομαδα του. Δεν βγαινουν τα λεπτα. Αν ερθει αυτος τελειωσαμε. Ψαχνουμε για 3ο συμπληρωματικο (που μαλλον θα κρατησουν CoJo).

Εικόνα
Τελειωσαμε...και μειναμε μοναχοι ολα κι αν τα δωσαμε - οπως τελειωνουμε καθε χρονο τελευταια. Και φετος τελειωμενοι ημασταν απο τον Δεκεμβρη! Και η ομαδα κενταει με pg Γουοκαπ-Ντιλικινα Τζοζεφ. Μια χαρα εξαιρετικη τριαδα Μακινταιρ-Γουοκαπ-Τζοζεφ. Σοβαρη αναβαθμιση ! Βεβαια ΟΚ οπως το βλεπει ο καθενας !

Rivers15

nba
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2026 12:26 am

berry έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 9:04 pm
7m για τριετες λενε

Με τετοιο ποσο στον Μακινταιρ μηπως θα γινει κινηση να μεινει τελικα ο Πιτερς που (αν δεν κανω λαθος) εχει 50% discount στο salary cap ?
Δεν νομιζω πως βγαινουν τα κουκια αν ερθει και τριαρι και τεσσαρι και ολοι αυτοι μετρανε στο 100%, γινει αυξηση στον Ντορσει και φυγουν Μακισικ-Πιτερς (που και οι δυο ειναι πολυετη συμβολαια αρα 50% στο salary cap) θα πρεπει να βγουν απ την εξισωση κ καποια υψηλα συμβολαια.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Απρ 23, 2026 12:50 am

Rivers15 έγραψε:
berry έγραψε:
7m για τριετες λενε

Με τετοιο ποσο στον Μακινταιρ μηπως θα γινει κινηση να μεινει τελικα ο Πιτερς που (αν δεν κανω λαθος) εχει 50% discount στο salary cap ?
Δεν νομιζω πως βγαινουν τα κουκια αν ερθει και τριαρι και τεσσαρι και ολοι αυτοι μετρανε στο 100%, γινει αυξηση στον Ντορσει και φυγουν Μακισικ-Πιτερς (που και οι δυο ειναι πολυετη συμβολαια αρα 50% στο salary cap) θα πρεπει να βγουν απ την εξισωση κ καποια υψηλα συμβολαια.
Μην ανησυχείς με το καινούριο Σεφ θα είμαστε σε φάση «βάλε κυρ Στέφανε, από τις γάλακτος..»

Rivers15

nba
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2026 12:59 am

golitog7 έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 12:50 am
Rivers15 έγραψε:

Μην ανησυχείς με το καινούριο Σεφ θα είμαστε σε φάση «βάλε κυρ Στέφανε, από τις γάλακτος..»
Το προβλημα ειναι πως το salary cap δεν λαμβανει υποψη τα εσοδα της ομαδας. Και δεν νομιζω πως υπαρχει καμια περιπτωση να πληρωνουμε και 1-2 μυρια το χρονο πεναλντι για το salary cap. Θεωρω το business plan θα διασφαλιζει πως το πεναλντι θα ειναι μηδενικο.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Απρ 23, 2026 7:02 am

Εν τω μεταξύ αυτές οι ειδήσεις είναι ό,τι ναναι.

Αν είναι νετ τότε ουσιαστικά είναι 2μ € ετήσια (1.18 δολ το €)

Μπορεί να είναι και 7μ μεικτά. Οπότε είναι πολυ πολυ λιγότερα.

Συνεπώς η ομάδα επικοινωνιακα δεν εχει θέμα με τον Ντορσει.

ΥΓ1: Αν είναι κλειστό τριετές είναι έγκλημα αναλόγου μεγέθους με το 2+1 στα 1.7μ του Φαλ.

ΥΓ2: Αν ειναι πάντως 2μ για τον Κοντι εγω δεν χαλαλιζα (για να τον βλέπω 25λ) γιατί το μόνο που σημαίνει σε συνδυασμό με τις ειδήσεις που έσκασαν για ανανέωση Γουοκαπ, λιγότερο χρονο κοκ, αλλα και οτι ο Κοντι έχει τις ευλογίες Γουοκαπ, είναι οτι του χρόνου θα πάμε με Κοντι Γουοκαπ και 3η επιλογη τυπου Ντιλικινα ή Τζόζεφ

ΥΓ3: Χτενίζει την αγορά λέει η ομάδα να βρει ελληνα PG. Όταν τον βρείτε ενημερώστε μας. Δεν υπάρχει

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Απρ 23, 2026 9:25 am

SbioTech έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 7:02 am

ΥΓ3: Χτενίζει την αγορά λέει η ομάδα να βρει ελληνα PG. Όταν τον βρείτε ενημερώστε μας. Δεν υπάρχει
Λούντζη γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2026 10:40 am

coach blue έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 9:22 pm
berry έγραψε:
7m για τριετες λενε

Τοτε ο ντορσει θα πρεπει να ζητησει πανω απο 3 μυρια ...

ΥΓ: Κανα διακοσαρι παραπανω τον χρονο θα κοστισει ο φρανσικο στην επομενη του ομαδα εκτος κι αν παει και παρει την ευρωλιγκα . Εκει μπορει να φτασει και πανω απο 3 μυρια .
Ο Φρανσίσκο προς το παρών ζητάει τρία χαρτιά :welcome:

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2026 10:44 am

steph.larry έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 9:33 pm

Ok, με Μπαρτζώκα έχουμε εμπεδώσει ότι δε θα δούμε καθαρό PG με έφεση στο σκορ, ειδικά μέσω του μακρινού σουτ.
Ρε μάγκες μην γράφετε ότι να ναι. Δηλαδή pg που έχει 11.5 πόντους μ.ο, δεν έχει έφεση στο σκοράρισμα;

ΟΚ, δεν είναι Έβανς, αλλά μια χαρά σκοράρει. Βασικά συνδιάζει σκοράρισμα με δημιουργία, το ιδανικό κόμπο.

Σκέψου είχε 7.5 ασίστ μ.ο στον Ερυθρό που έπαιζε κυριολεκτικά χωρίς Σέντερ και χωρίς καμία κίνηση χωρίς την μπάλα, σκέψου πόσες ασίστ θα έχει σε εμάς.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2026 11:16 am

reignman έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 10:20 pm
kojito έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 2:49 pm

Ωστόσο με Γουόκαπ στα 34, ΜακΙντάιρ στα 32, Τζόζεφ (αν μείνει) στα 35. Αρκετά μεγάλος μέσος όρος ηλικίας στον άσσο.
Οταν και αν παιξει για εμας δεν θα ειναι στα 32 αλλα στα 33. Τον Ιουνιο γινεται 32.
Οι βολές έχουν αναλωθεί λίγο παραπάνω κατά τη γνώμη μου γιατί χτυπάει στο μάτι το φετινό 60%.
Εικόνα

139/209 για την καριερα του στην euroleague. Δηλαδη 66.5%. ΚΑΚΟΣ. Χωρις ισως, μα, μπορει, θα.

Επισης ειναι απλα κακος σουτερ (γενικα, δεν μιλαω μονο για το τριποντο) που καποιες φορες του μπαινουν τα σουτ ειναι. Οχι ασταθης.
Οι βολές του δεν είναι τόσο θέμα. Ακριβώς επειδή δεν πηγαίνει συχνά μέσα στο καλάθι για να κερδίσει φάουλ, σουτάρει λίγες σχετικά. Δηλαδή το 65% περίπου που έχει ποσοστό καριέρας από τις βολές δεν μας πειράζει τόσο όταν σουτάρει 2-3 βολές
Μου ακουεται λιγο υποκριτικο αυτο... καθως τον Fall μπετατζη απο τις βολες τον ανεβαζουμε τουβλαδορο τον κατεβαζουμε... ο οποιος Fall επισης παει ελαχιστες φορες στη γραμμη των βολων. Με μολις 2.4 βολες ανα παιχνιδι σε 181 αγωνες.
Αν ο Walkup έπαιρνε τα τρίποντα που παίρνει ο McIntyre (σε είδος σουτ και volume) το ποσοστό του θα ήταν πολύ χαμηλότερο
Ο ενας ξερει οτι ειναι κακος σουτερ και παιρνει μονο αυτα που πρεπει να παρει... ο αλλος ξερει οτι ειναι κακος σουτερ και δεν παιρνει χαμπαρι and this is not the compliment you might think it is.

Τωρα για το "καθετο" παιχνιδι του CMM...
Εικόνα
Αμυντικά χαφ παλι με το στανιό
Μετριοτατος ειναι αμυντικα τα τελευταια 2 χρονια, βεβαια σε εμας θα γινει αμυντικο χαφ γιατι σιγουρα δεν θα του δινουν το ελευθερο να παιρνει τοσα κακα σουτ σε καθε παιχνιδι.

Ειδα και το $7Μ για 3 χρονια...
Οτιδηποτε λιγοτερο απο $9Μ για 3 χρονια στον Dorsey θα ειναι αστειο λοιπον.

Ξεχαστε CMM και οποιονδηποτε αλλο βασικο στην ομαδα του. Δεν βγαινουν τα λεπτα. Αν ερθει αυτος τελειωσαμε. Ψαχνουμε για 3ο συμπληρωματικο (που μαλλον θα κρατησουν CoJo).

Εικόνα
1) Το να σουτάρει 66,5% βολές ένας παίκτης με 2 εκτελεσμένες ανά αγώνα πόσο μπορεί να σου κοστίσει; 0,5 πόντους ανά αγώνα; Στην χειρότερη. Καταστροφή.

2) Κακός σουτέρ (με τελεία, παράγραφο, θαυμαστικό και όλα τα σχετικά, χωρίς θα, μα και μη) ο οποίος έχει γράψει φέτος σε αγώνες Ευρωλίγκας 5/8, 5/9 (2 φορές), 5/10, 4/9, 4/8, 4/5, πρέπει να ναι ο μοναδικός. Όχι ασταθής, Όχι μέτριος, όχι μα, μη, θα και δεν. Κακός.

3) Τελικά τι έχει; Σουτέρ είναι κακός, κάθετο παιχνίδι δεν έχει, στην άμυνα μετριότατος στην καλύτερη. Δημιουργός είναι καλός ή κι αυτό μύθος, κάνει stat padding στις assist; Γιατί για μετριότατο τον κόβω. Απορώ πως παίζει Ευρωλίγκα, ο Μιχάλης ο Λούντζης μπροστά του ακούγεται Τζόρνταν.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Απρ 23, 2026 11:18 am

Οτι υπαρχουν ατομα που τσουβαλιαζουν μαζι Γουοκαπ και CMM μαζι σε κατηγορια "ξυλοκοπων" επειδη δεν εχουν σουτ. Ενας παιχτης να μπορει να σκοραρει καλυτερα απο εναν αλλον οντας και οι 2 μετριοι σουτερ δεν υπαρχει σαν σεναριο? Και ο Μοντερο μετριος σουτερ ειναι ασχετο που το κανουν γαργαρα μερικοι...

Kostas89

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Απρ 23, 2026 11:46 am

Ακούγεται ότι έχουμε κλείσει Robinson ο οποίος έκανε τρομερή πρώτη μεταβατική χρονιά προσωπικά τον θεωρώ μεγάλο πουλεν και για μένα θα είναι ο νέος game changer του Ολυμπιακού και για όσους λένε για την δεύτερη πεντάδα Ρόμπινσον φούρνιε Ροντέν (αν έρθει με το καλο) κάποιο two way 4αρι και Jones θα είναι φωτιά

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Πέμ Απρ 23, 2026 12:03 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 10:44 am
steph.larry έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 9:33 pm

Ok, με Μπαρτζώκα έχουμε εμπεδώσει ότι δε θα δούμε καθαρό PG με έφεση στο σκορ, ειδικά μέσω του μακρινού σουτ.
Ρε μάγκες μην γράφετε ότι να ναι. Δηλαδή pg που έχει 11.5 πόντους μ.ο, δεν έχει έφεση στο σκοράρισμα;

ΟΚ, δεν είναι Έβανς, αλλά μια χαρά σκοράρει. Βασικά συνδιάζει σκοράρισμα με δημιουργία, το ιδανικό κόμπο.

Σκέψου είχε 7.5 ασίστ μ.ο στον Ερυθρό που έπαιζε κυριολεκτικά χωρίς Σέντερ και χωρίς καμία κίνηση χωρίς την μπάλα, σκέψου πόσες ασίστ θα έχει σε εμάς.
Σωστός !
Απλώς, δεν έχει 11.5 πόντους μ.ο. αλλά 12.6

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”