Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 24, 2026 9:57 am

SbioTech έγραψε:
Παρ Απρ 24, 2026 9:22 am
steph.larry έγραψε:
Παρ Απρ 24, 2026 2:04 am

Μια χαρά, θα γλιτώσουμε και από το φαινόμενο των τικ-τάκηδων (βλέπε Micic πέρυσι) :P
Παίδες μόλις άλλαξα γνώμη. Τελικά ο παίκτης ταιριάζει ταμάμ στην ομάδα. Τα χαρακτηριστικά του, η πατερίτσα του, είναι σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο ρόστερ.

Ρε τι πίνουν εκεί στην ΚΑΕ?
pffff με μια πατεριτσα μονο για δευτερο τριτος στο ροτεισον ειναι , αν δεν τον δω με κολλαρο αυχενα δυο πατεριτσες και γυψο στο ενα ποδι τουλαχιστον δεν πειθομαι να τον εχω βασικο

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Απρ 24, 2026 10:39 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
SbioTech έγραψε:
Παρ Απρ 24, 2026 9:22 am

Παίδες μόλις άλλαξα γνώμη. Τελικά ο παίκτης ταιριάζει ταμάμ στην ομάδα. Τα χαρακτηριστικά του, η πατερίτσα του, είναι σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο ρόστερ.

Ρε τι πίνουν εκεί στην ΚΑΕ?
pffff με μια πατεριτσα μονο για δευτερο τριτος στο ροτεισον ειναι , αν δεν τον δω με κολλαρο αυχενα δυο πατεριτσες και γυψο στο ενα ποδι τουλαχιστον δεν πειθομαι να τον εχω βασικο
Αν δεν εχει κοψει 1-2 τενοτες, παθαινει κριση οσφυαλγιας 1 φορα τον μηνα τουλαχιστον δεν κανει ουτε για να κανει ρεπα του μπουρνελε

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Απρ 24, 2026 12:07 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Απρ 24, 2026 10:39 am
fotis vlachopoulos έγραψε:

Αν δεν εχει κοψει 1-2 τενοτες, παθαινει κριση οσφυαλγιας 1 φορα τον μηνα τουλαχιστον δεν κανει ουτε για να κανει ρεπα του μπουρνελε
Ο οποιος μια χαρα τη μαθαινει τη θεση διπλα στους εμπειρους ειχε βγαλει κι εκεινος καποιο τραυματισμο πριν κανα μηνα

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Απρ 24, 2026 12:08 pm

assistant έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 8:59 pm
ο Μελαγιες ειπε το πρωι οτι ο Μακινταιρ στα χρονια του στην EL δεν εχει χασει παιχνιδι......εχει113/113 ή κατι τετοιο....και μονο αυτο το στοιχειο ειναι αρκετο για να τον πληρωσεις ενα τσικ παραπανω.....ειδικα στην ομαδα μας....
καλα αυτο διορθωνεται

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Απρ 24, 2026 12:12 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 7:35 pm
big_lebowski έγραψε:
Πέμ Απρ 23, 2026 4:59 pm
Πράσινα θα φοράει ο Φρανσίσκο και του χρόνου :mrgreen:
Παντως οι πληροφοριες μου λενε για απορριψη 2,5 εκατομμυριων προς το παρον και οτι βασικο αγκαθι ειναι ο Σπανος και ο τροπος απεμπλοκης του Σορτς ο οποιος σε περιπτωση που αποχωρησει ο Αταμαν θελει να παραμεινει στον Παο. Δεν μπορω να το διασταυρωσω δυστυχως οποτε αν εχεις παραπανω πληροφοριες στειλε pm αν δεν θεσ να το πεις ανοιχτα
Το όνομα Σπανος κράτα το,θα παίξει πολύ το καλοκαίρι (όχι μόνο για παίκτες αν με πιανεις).Η περίπτωση NHD είναι ενδεικτική
Για χρήματα ξέρω κι εγώ ότι είναι λίγο παραπάνω από αυτό που γράφεις και δεν υπάρχει ακόμα απάντηση(μάλλον επειδή ψάχνει για ΝΒΑ).
Για τον Σορτς δε ξέρω κάτι συγκεκριμένο, η ομάδα γενικώς δεν είναι πολύ ζεστη.Εκτος φυσικά εάν μας πάρει από το χέρι κ μας πάει φ4 με περσινές εμφανίσεις.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Απρ 24, 2026 12:23 pm

big_lebowski έγραψε:
Christofis έγραψε:

Παντως οι πληροφοριες μου λενε για απορριψη 2,5 εκατομμυριων προς το παρον και οτι βασικο αγκαθι ειναι ο Σπανος και ο τροπος απεμπλοκης του Σορτς ο οποιος σε περιπτωση που αποχωρησει ο Αταμαν θελει να παραμεινει στον Παο. Δεν μπορω να το διασταυρωσω δυστυχως οποτε αν εχεις παραπανω πληροφοριες στειλε pm αν δεν θεσ να το πεις ανοιχτα
Το όνομα Σπανος κράτα το,θα παίξει πολύ το καλοκαίρι (όχι μόνο για παίκτες αν με πιανεις).Η περίπτωση NHD είναι ενδεικτική
Για χρήματα ξέρω κι εγώ ότι είναι λίγο παραπάνω από αυτό που γράφεις και δεν υπάρχει ακόμα απάντηση(μάλλον επειδή ψάχνει για ΝΒΑ).
Για τον Σορτς δε ξέρω κάτι συγκεκριμένο, η ομάδα γενικώς δεν είναι πολύ ζεστη.Εκτος φυσικά εάν μας πάρει από το χέρι κ μας πάει φ4 με περσινές εμφανίσεις.
Για να σας παει ο σορτς φαιναλ φορ παει να πει οτι θα εχετε τζογαρει χοντρα στην σειρα με την βαλενθια γιατι το παιχνιδι στο οποιο ειναι πολυ καλος ο σορτς ειναι το παιχνιδι που βολευει την βαλενθια .

Αν οντως εχετε μπει ζεστα για φρανσισκο θα την βρειτε την ακρη . Ισως γινει και καποιο ντιλ και βρεθει ο σορτς στην ζαλγκιρις .

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Απρ 24, 2026 12:24 pm

big_lebowski έγραψε:
Christofis έγραψε:

Σαν αίσθηση τώρα μου φαίνεται ότι ο Σόρτς δεν ματσάρει και πολύ καλά με τα γκαρντ της Βαλένθιας ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση για να είναι ο παίκτης που θα φανεί καθοριστικός, μέχρι αποδείξεως του αντίθετου φυσικά.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Παρ Απρ 24, 2026 2:20 pm

Βάσει χαρακτηριστικών και καθαρά για τη σειρά με τη Βαλένθια, ο Shorts πρέπει θεωρητικά να είναι το τελευταίο γκαρντ του rotation.

Επίσης ακόμα κι αν δεν προκριθεί ο ΠΑΟ στο F4, εγώ εξακολουθώ να δίνω 50-50 στο να παραμείνει στην ομάδα (που με νέο προπονητή το κόβω να αυξάνεται υπερ της παραμονής).

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Παρ Απρ 24, 2026 5:28 pm

steph.larry έγραψε:
Παρ Απρ 24, 2026 2:20 pm
Επίσης ακόμα κι αν δεν προκριθεί ο ΠΑΟ στο F4, εγώ εξακολουθώ να δίνω 50-50 στο να παραμείνει στην ομάδα (που με νέο προπονητή το κόβω να αυξάνεται υπερ της παραμονής).
Δεν διαφωνώ επι της ουσίας.

Εγώ δεν εχω καταλάβει τα εξης:
1. Τι γκαρντ ψαχνει πραγματικά ο Αταμαν
2. Αν μιλανε μεταξύ τους εκεί στην καε

Εγώ ας πούμε αν έψαχνα guard για υον παο τα προηγούμενα δυο καλοκαίρια (φετος λόγω γήρανσης σλουκα ίσως είναι διαφορετικό) θα έψαχνα ένα two-way facilitator με πλούσια σωματικά προσόντα. Δηλαδή δύναμη και ύψος.

Εναν δεύτερο Γκραντ. Ας πούμε βγήκε ο Μπαμπ πέρυσι στην αγορά που ίσως ταιριαζε στον ΠΑΟ ακόμα περισσότερο απο οτι σε εμάς.

Και τι διάλεξε ο αταμαν; τους δυο πιο ball dominant παίκτες που μπορούσε, Μπραουν και Σορτς. Και οι δυο (Μπραουν και Σορτς) κακοί αμυντικοί με τον έναν λόγω γηρατειών και νοοτροπίας και τον άλλον λόγω σουλουπιού χομπιτ.

Και οι δυο λοιπόν επιλογές έδειχναν οτι ψωνιζαν παίκτη σαν επιλογή για την περίπτωση που έλειπαν οι Ναν-Σλουκας και οχι για να συμπληρώνει τους παραπάνω. Και πως κατέληξε να τους χρησιμοποιεί; σαν σποτ απ σουτερ κι αυτοί όταν κάνει ποικιλίες ο Ναν η ο Σλουκας.

Ο Σορτς κατ εμέ προσωπικά είναι υπερτιμημένος, και πέραν σποραδικές εκλάμψεων σε ομάδα υψηλού επιπέδου που δεν παίζει το τρελό run n gun της Παρι, δεν μπορεί να είναι factor.

Τωρα πόσο εύκολα ή ακριβά μπορεί ο δπγ να ξεμπερδέψει απο το χομπιτ θα φανεί το καλοκαίρι

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Απρ 24, 2026 7:14 pm

Τελικά αρχίζει και ακούγεται όλο και πιο έντονα από τα μέσα ότι είμαστε κοντά και σε Robinson και ότι εν τέλει η Μονακό τελειώνει. Άντε τώρα σιγά σιγά να ξεκινήσουμε για το Alpha.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Απρ 24, 2026 7:19 pm

CMM - Ουόκαπ - Ρόμπινσον - Τζόζεφ. Η καλύτερη γραμμή κοντών που έχουμε δει από τότε που έφυγε ο Σλούκας.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Απρ 24, 2026 8:02 pm

καλα νταξει δεν ειχαμε και καμια γραμμη κοντων της προκοπης για να ειναι κατορθωμα :D αν ο εβανς ηταν υγιης θα χαμε καλυτερες ..παντως και οι 4 δεν νομιζω οτι χωρανε.. 22λ ο μακινταιρ 15 ο ρομπινσον 3λ ο γουοκαπ? αντε πες αυτους τους 3 τους χωρας καπως..ο τζοσεφ ουτε στην προπονηση θα βρισκει χρονο. Στο 2 εχουμε τον ντορσει 25λ 15 τον φουρνιε(που και παλι δεν βλεπω πως θα πεσει κατω απο 20).

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Απρ 24, 2026 8:05 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Απρ 24, 2026 8:02 pm
καλα νταξει δεν ειχαμε και καμια γραμμη κοντων της προκοπης για να ειναι κατορθωμα :D αν ο εβανς ηταν υγιης θα χαμε καλυτερες ..παντως και οι 4 δεν νομιζω οτι χωρανε.. 22λ ο μακινταιρ 15 ο ρομπινσον 3λ ο γουοκαπ? αντε πες αυτους τους 3 τους χωρας καπως..ο τζοσεφ ουτε στην προπονηση θα βρισκει χρονο. Στο 2 εχουμε τον ντορσει 25λ 15 τον φουρνιε(που και παλι δεν βλεπω πως θα πεσει κατω απο 20).
Θα δούμε σχήματα με τρία γκάρντ για να σου λύσω την απορία.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Απρ 24, 2026 8:10 pm

καλα αυτα τα λενε και οι παναθηναικοι 3 χρονια αλλα οποτε βαζουν 3 γκαρντ γελαει το σκυλι..να δουμε τωρα κανα μακινταιρ ντορσει φουρνιε και θα μας κλαιει η μανα του πελε..Δεν ειναι καν τοσο ποιοτικα τα γκαρντ αυτα για να πεις οτι αξιζει να παιζουμε με 3.(οι ασσοι εννοω που υποτιθεται θα χουμε)

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Παρ Απρ 24, 2026 8:18 pm

Τρια γκαρντ , βεζενκοφ , μιλουτινοφ . Τι μπορει να παει στραβα ; :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”