ΝΒΑ Playoffs 2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 26, 2026 6:55 am

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Karnisovas συμβολαιο αιωνιο επρεπε να εχει.
Αλλο ενα καλο trade.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Κυρ Απρ 26, 2026 9:24 am

Το θέμα είναι ότι η Μινεσότα έχασε τον DiVincenzio και τραυματίστηκε και ο Edwards. Κρίμα, γιατί μου άρεσαν και τους ήθελα υγιείς μήπως απέκλειαν το Σαν Αντόνιο, αν τελικά περνούσαν το Ντένβερ.

Εμφατική νίκη και ισοφάριση των Knicks. Ίσως αυτό τους δώσει ώθηση και κερδίσουν τα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλω να δω, αν θα υπάρξει απάντηση των Hawks.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Κυρ Απρ 26, 2026 10:19 am

Μπράβο στον Σουλις που προέβλεψε την κυριαρχία Τιμπεργουλβς. Οι Ναγκετς ξεφούσκωσαν απότομα μετά το 1-0 για ανεξήγητο λόγο.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Απρ 26, 2026 10:49 am

Έχω πάρα πολύ δουλειά/προετοιμασία για μια συνέντευξη να δεν έχω δει απολύτως τίποτα πέρα από κάνα δυο highlights :(

Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το εκπληκτικό θρεντ που με κρατάει ενήμερο με όλο το αλατοπίπερο που βάζει ο καθένας. Είναι και ωραίο να βλέπεις και μερικά φρέσκα πρόσωπα <3
Knoxville έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2026 1:24 am
Θα γυρίσει ο τροχός.
Επ καλώς τα παιδιά!

Εικόνα
fklmta77

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Απρ 26, 2026 10:51 am

ggr έγραψε:
Το θέμα είναι ότι η Μινεσότα έχασε τον DiVincenzio και τραυματίστηκε και ο Edwards. Κρίμα, γιατί μου άρεσαν και τους ήθελα υγιείς μήπως απέκλειαν το Σαν Αντόνιο, αν τελικά περνούσαν το Ντένβερ.

Εμφατική νίκη και ισοφάριση των Knicks. Ίσως αυτό τους δώσει ώθηση και κερδίσουν τα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλω να δω, αν θα υπάρξει απάντηση των Hawks.
Τι σου 'χει κάνει το Σαν Αντόνιο και θες να το αποκλείσουν οι αχώνευτοι της Μινεσότα;

fklmta77

junior
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 11:12 am

Τις ευχές μας στους τραυματίες των Γουλβς, που μοιάζουν, πάντως, με τη Λερναία Ύδρα του μπάσκετ! Δύο παίκτες βγαίνουν νοκ άουτ, ένας που όμως παίζει για 3, εμφανίζεται! Να πω εδώ ότι ο Dosunmu είναι πουλέν μου από τότε που διέπρεπε στο NCAA με το Illinois. Στο ΝΒΑ πάλι, είχε την ατυχία να μπλέξει με τους Bulls.
Στα του ματς, η διαφορά αθλητικότητας και ενέργειας ανάμεσα στις 2 ομάδες είναι τέτοια που οι Ναγκετς, μπροστά σε αυτή τη Μινεσότα, μοιάζουν με ομάδα Euroleague. Με Έντουαρντς (που ωστόσο ως τώρα είναι αρνητικός στη σειρά) και Ντε Βιτσέντζο εκτός, θεωρητικά η σειρά δεν θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη· αλλά με την εικόνα που έχουμε ως τώρα λίγοι θα στοιχημάτιζαν σε αυτούς τους Νάγκετς.

fklmta77

junior
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 11:23 am

Στο άλλο ματς που πρόλαβα να δω (κονσέρβα, πάντα), οι Νικς κυριάρχησαν. Tο πρόβλημα γι' αυτούς είναι ότι στα πλέι οφ δεν μετράνε οι διαφορές αλλά οι νίκες. Οι Χοκς πάντως θα επανέλθουν. Αν έπρεπε δε να στοιχηματίσω, μάλλον σ' αυτούς θα πόνταρα τα λεφτά μου.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Απρ 26, 2026 11:50 am

reignman έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2026 6:55 am

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Karnisovas συμβολαιο αιωνιο επρεπε να εχει.
Αλλο ενα καλο trade.
Κορυφαίο σχόλιο:

fklmta77

junior
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 12:42 pm

Αυτός ο Βάγνερ πρέπει να 'χε να σκοράρει με τζαμπ σουτ δίποντο, σαν αυτό που έβαλε στο τέλος του ματς, κανένα 6μηνο. Το άλλο τρίποντο του Μπανκέρο, με την αναπήδησα της μπάλας ... στο Θεό, απλά επικύρωσε ότι οι Θεοί του μπάσκετ έχουν επιλέξει Ορλάντο για τη σειρά αυτή.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 1:48 pm

fklmta77 έγραψε:
ggr έγραψε:

Τι σου 'χει κάνει το Σαν Αντόνιο και θες να το αποκλείσουν οι αχώνευτοι της Μινεσότα;
Μου είναι πιο αντιπαθητικό, όχι όμως όσο άλλες ομάδες, από τη Μινεσότα λόγω του παρελθόντος του. Ο ssoulliss έχει εξηγήσει σε άλλα ποστ τους λόγους. Θα προσθέσω την εξαιρετικά ευνοϊκή τύχη του στο ντραφτ όποτε υπάρχει generational talent :roll: . Καθένας έχει τις συμπάθειες του.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 1:50 pm

fklmta77 έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2026 11:23 am
Στο άλλο ματς που πρόλαβα να δω (κονσέρβα, πάντα), οι Νικς κυριάρχησαν. Tο πρόβλημα γι' αυτούς είναι ότι στα πλέι οφ δεν μετράνε οι διαφορές αλλά οι νίκες. Οι Χοκς πάντως θα επανέλθουν. Αν έπρεπε δε να στοιχηματίσω, μάλλον σ' αυτούς θα πόνταρα τα λεφτά μου.
Θα συμφωνήσω, ούτε εγώ θεωρώ τελειωμένη την Ατλάντα.Για εφτά ματς το βλέπω.

fklmta77

junior
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 3:23 pm

ggr έγραψε:
fklmta77 έγραψε:

Μου είναι πιο αντιπαθητικό, όχι όμως όσο άλλες ομάδες, από τη Μινεσότα λόγω του παρελθόντος του. Ο ssoulliss έχει εξηγήσει σε άλλα ποστ τους λόγους. Θα προσθέσω την εξαιρετικά ευνοϊκή τύχη του στο ντραφτ όποτε υπάρχει generational talent :roll: . Καθένας έχει τις συμπάθειες του.
Σίγουρα, ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Εμένα πχ μου είναι συμπαθής σαν ομάδα, επειδή τους υποστήριζα από την εποχή Πόπ με Ντάνκαν-Τζινόμπιλι-Πάρκερ-Καουάι. Επιπλέον συμπαθώ πολύ όχι τόσο τον Wemby, όσο άλλους παίκτες του, όπως ο Κάστλ, ο Βασέλ, ο Φοξ κλπ. Θεωρώ, επίσης, ότι ίσως και να είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να νικήσει την Οκλαχόμα (αυτός και αν είναι λόγος να τους υποστηρίζω).

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 4:35 pm

fklmta77 έγραψε:
ggr έγραψε:

Σίγουρα, ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Εμένα πχ μου είναι συμπαθής σαν ομάδα, επειδή τους υποστήριζα από την εποχή Πόπ με Ντάνκαν-Τζινόμπιλι-Πάρκερ-Καουάι. Επιπλέον συμπαθώ πολύ όχι τόσο τον Wemby, όσο άλλους παίκτες του, όπως ο Κάστλ, ο Βασέλ, ο Φοξ κλπ. Θεωρώ, επίσης, ότι ίσως και να είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να νικήσει την Οκλαχόμα (αυτός και αν είναι λόγος να τους υποστηρίζω).
O Duncan μου άρεσε αλλά είχα ένα θεματακιμε τον Bowen και με αυτά που έγιναν το 2007 εναντίον των Σανς. Το 2014 όντως είχαν ωραία ομάδα. Συμφωνώ επίσης ότι μπορούν να κερδίσουν την Οκλαχόμα αλλά θα έβαζα και την υγιή Μινεσότα σε αυτή την κατηγορία.

fklmta77

junior
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 5:14 pm

ggr έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2026 4:35 pm
fklmta77 έγραψε:

O Duncan μου άρεσε αλλά είχα ένα θεματακιμε τον Bowen και με αυτά που έγιναν το 2007 εναντίον των Σανς. Το 2014 όντως είχαν ωραία ομάδα. Συμφωνώ επίσης ότι μπορούν να κερδίσουν την Οκλαχόμα αλλά θα έβαζα και την υγιή Μινεσότα σε αυτή την κατηγορία.
Θύμαμαι κάτι λίγα από τη σειρά που λες για να μπορώ να κρίνω. Όσο για τον Bowen, ακόμα και αν δεν μας αρέσει (σε ποιον μπορεί να αρέσει άλλωστε, ο Μπόουεν;), είναι ο παίκτης (σαν) τον οποίο χρειάζεται (σχεδόν) κάθε ομάδα για να γίνει πρωταθλήτρια. Και οι Μπουλς είχαν τον Ρόντμαν και οι G.S.W, τον Green, πιο παλιά οι Πίστονς ... ήταν όλοι σαν τον Bowen και λίγο χειρότεροι κ.ο.κ. Ο πρωταθλητισμός απαιτεί και λίγο μπασκετικό ξύλο (ενίοτε δε και μη μπασκετικό). Δες πχ τί κάνει στους Σανς ο Αλεξάντερ, επειδή δεν έχουν έναν παίκτη να του ρίξει λίγο "ξύλο" στην άμυνα και τον αφήνουν με αντίπαλο τον ... Γκιλέσπι.
Για τη Μινεσότα και το αν μπορεί να κοντράρει τους Θάντερ, έχει τα κορμιά και τα ύψη για να τους βάλει μεγάλα ζόρια αλλά έχω αμφιβολίες για το αν ο Έντουαρντς μπορεί να ηγηθεί ομάδας με βλέψεις πρωταθλητή, στα πλέι οφ. Ακόμα και με τους Νάγκετς, μέχρι τον τραυματισμό του, ήταν μέτριος προς κακός στη σειρά.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Κυρ Απρ 26, 2026 5:49 pm

Το περιβάλλον κάποιων ομάδων δεν αφήνει τους παίκτες να εξελιχθούν και έτσι η αξία τους μειώνεται στα trade.
Παρόμοια περίπτωση ο Dosunmu στους Μπουλς, ο Toumani Camara στο Φοίνιξ, Kuminga GSW, McCain στην Φιλαδέλφεια που τώρα παίζει εξαιρετικά στην Οκλαχόμα.

Κάποιες ομάδες έχουν παράδοση στο να υποβαθμίζουν την αξία των παικτών τους, άλλες να στο να πουλάνε υπεραξίες.

Σε αυτά τα πλέι-οφ κυριαρχούν οι δεύτερες πεντάδες που δίνουν λύσεις σε ομάδες με ντεφορμε ή τραυματίες βασικούς ενώ ξεχωρίζει ο Ευρωπαίος προπονητής Σπλιτερ που έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς Αμερικανούς. Ακολουθεί και ο Ιζαλο και βλέπω να λοξό κοιτάνε οι διοικήσεις προς τα εδώ για λύσεις και στο προπονητικό team.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Απάντηση

Επιστροφή στο “NBA Γενικά”