Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 27, 2026 9:48 pm

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω το εξης...
Έστω παίκτης πρώτης κλάσης εκεί 28 με 30 κλείνει συμβόλαιο δυνατό πχ 2,5 μυρια ,πάει σε ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο Ευρωλίγκα και στη θέση του υπάρχουν άλλοι δύο δυνατοί...
Πχ Μακινταιρ-Φραντσισκο-Γουοκαπ-Ρομπινσον....
Αν πχ είσαι ο Φραντσισκο και παίζεις μέσο όρο 20 λεπτά ....μάλιστα σε περίπτωση τραυματισμού που πλέον είναι συχνότατο φαινόμενο παίζεις περισσότερο...κάτι το οποίο βέβαια μπορεί να συμβεί και σε σένα...

Γιατί στο παραπάνω τραβάει ζόρι?Καλοπληρωμενος -σε κορυφαία ομάδα και σε τέτοια ηλικία δε το καταλαβαίνω...

Να είσαι 22 παικτουρα και επειδή κυνηγάς ΝΒΑ να θες 30 λεπτά και σε μεσαία ομάδα το καταλαβαίνω...την υπόλοιπη φαγούρα δεν...

Προφανώς ο Ντιαλό χωράει με Γουορντ ....Θα παίζει σταθερά 15 λεπτά ο Γουόρντ λίγο είναι?Γιατι να στραβώσει?Και σε περίπτωση τραυματισμού ή υπερκόπωσης ακόμα παραπάνω...
Εδώ υποτίθεται ο Σλούκας έφυγε για το χρόνο συμμετοχής και στον ΠΑΟ σήκωσε Ευρωλίγκα παίζοντας το ίδιο περίπου....
Τεσπα κάπου έχει χαθεί το πράγμα...Απ τη στιγμή που παίρνεις τα συμφωνημένα κοιτάς να κάνεις το καλύτερο και να υπακούς στις επιλογές του προπονητή...τόσο απλά...

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Απρ 27, 2026 9:58 pm

eddiedimitris έγραψε:
Έστω παίκτης πρώτης κλάσης εκεί 28 με 30 κλείνει συμβόλαιο δυνατό πχ 2,5 μυρια ,πάει σε ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο Ευρωλίγκα και στη θέση του υπάρχουν άλλοι δύο δυνατοί...
Αν πχ είσαι ο Φραντσισκο και παίζεις μέσο όρο 20 λεπτά ....μάλιστα σε περίπτωση τραυματισμού που πλέον είναι συχνότατο φαινόμενο παίζεις περισσότερο...κάτι το οποίο βέβαια μπορεί να συμβεί και σε σένα...

Γιατί στο παραπάνω τραβάει ζόρι?Καλοπληρωμενος -σε κορυφαία ομάδα και σε τέτοια ηλικία δε το καταλαβαίνω...
Μα για κάποιους ανθρώπους δεν είναι (μόνο) τα λεφτά. Οι αθλητές έχουν εγωισμό, θέλουν να είναι οι καλύτεροι, θέλουν να είναι πρωταγωνιστές. Δεν θέλουν να το αφήσουν στη μοίρα της τύχης (τραυματισμοί) το τι ρόλο θα έχουν στην ομάδα.

Ο Χ παίκτης μπορεί να βρει πάνω κάτω τα ίδια λεφτά σε άλλη ομάδα που θα του δίνει αυτό που θέλει. Γιατί να κάνε εκπτώσεις στα "θέλω" του λοιπόν; Αν του έδινε η μία ομάδα 5 μύρια για να έχει περιορισμένο ρόλο, και η άλλη 2 για να είναι βασικός, οκ να το καταλάβω το δίλημμα (προφανώς δεν μπορεί να συμβεί αυτό) αλλά γενικά γιατί να πάει σε μία ομάδα που δεν ικανοποιεί αυτό που έχει στο μυαλό του για τον εαυτό του;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Απρ 27, 2026 10:00 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2026 9:58 pm

Μα για κάποιους ανθρώπους δεν είναι (μόνο) τα λεφτά. Οι αθλητές έχουν εγωισμό, θέλουν να είναι οι καλύτεροι, θέλουν να είναι πρωταγωνιστές. Δεν θέλουν να το αφήσουν στη μοίρα της τύχης (τραυματισμοί) το τι ρόλο θα έχουν στην ομάδα.

Ο Χ παίκτης μπορεί να βρει πάνω κάτω τα ίδια λεφτά σε άλλη ομάδα που θα του δίνει αυτό που θέλει. Γιατί να κάνε εκπτώσεις στα "θέλω" του λοιπόν; Αν του έδινε η μία ομάδα 5 μύρια για να έχει περιορισμένο ρόλο, και η άλλη 2 για να είναι βασικός, οκ να το καταλάβω το δίλημμα (προφανώς δεν μπορεί να συμβεί αυτό) αλλά γενικά γιατί να πάει σε μία ομάδα που δεν ικανοποιεί αυτό που έχει στο μυαλό του για τον εαυτό του;
Μερικους τους ενοχλει και ο ρολος... οχι απαραιτητα τα λεπτα.

Butler πχ που ολοι ηθελαν να μας πουν οτι ηθελε λεπτα βασικου και ειχαμε πολλα guard...
Στον ερυθρο ουτε 20 λεπτα δεν παιζει.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Απρ 27, 2026 10:02 pm

eddiedimitris έγραψε:

Να είσαι 22 παικτουρα και επειδή κυνηγάς ΝΒΑ να θες 30 λεπτά και σε μεσαία ομάδα το καταλαβαίνω...την υπόλοιπη φαγούρα δεν...

Προφανώς ο Ντιαλό χωράει με Γουορντ ....Θα παίζει σταθερά 15 λεπτά ο Γουόρντ λίγο είναι?Γιατι να στραβώσει?Και σε περίπτωση τραυματισμού ή υπερκόπωσης ακόμα παραπάνω...
Εδώ υποτίθεται ο Σλούκας έφυγε για το χρόνο συμμετοχής και στον ΠΑΟ σήκωσε Ευρωλίγκα παίζοντας το ίδιο περίπου....
Τεσπα κάπου έχει χαθεί το πράγμα...Απ τη στιγμή που παίρνεις τα συμφωνημένα κοιτάς να κάνεις το καλύτερο και να υπακούς στις επιλογές του προπονητή...τόσο απλά...
Δε νομίζω ότι θα είχε θέμα ο Φρανσίσκο με κάτι τέτοιο. Αλλά γιατί να μην εξαντλήσει πρώτα τις πιθανότητες για ΝΒΑ; Δεν χάνει κάτι να περιμένει να δει αν θα έχει κάποια πρόταση. Στο κάτω κάτω η ιστορία έχει δείξει ότι και χάλια να πάει η πορεία στο ΝΒΑ για έναν ελίτ παίκτη Ευρωλίγκας, θα βρει συμβόλαιο στην Ευρώπη και μάλιστα μεγαλύτερο από όσο θα έβρισκε πχ φέτος.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Απρ 27, 2026 10:23 pm

Εχω την αισθηση οτι ο φρανσισκο θα μεινει ευρωπη εκτος κι αν παρει φετος την ευρωλιγκα .

Αναλογα το αποτελεσμα της σειρας του παναθηναικου με την βαλενθια και την εικονα του σορτς θα κινηθει γι αυτον ο παναθηναικος .

Αν αποκλειστει και ο σορτς απογοητευσει ειναι πολυ πιθανο ο παναθηναικος να μπει γερα .

Μπορει να κινηθει το ντουμπαι ειδικα αν παει κι ο σπανουλης εκει .
Μπορει να κινηθει το μιλανο .

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Απρ 27, 2026 10:30 pm

coach blue έγραψε:
Εχω την αισθηση οτι ο φρανσισκο θα μεινει ευρωπη εκτος κι αν παρει φετος την ευρωλιγκα .

Αναλογα το αποτελεσμα της σειρας του παναθηναικου με την βαλενθια και την εικονα του σορτς θα κινηθει γι αυτον ο παναθηναικος .

Αν αποκλειστει και ο σορτς απογοητευσει ειναι πολυ πιθανο ο παναθηναικος να μπει γερα .

αν δεν αλλαξει ο προπονητης στον παο θα ειναι αυτοκτονικη αποφαση του φραντσισκο να ερθει
θα εχει να εχει μαζοχιστες τασεις η να παρει τουλαχιστον τα διπλασια αποσα θα του δινει αλλη ομαδα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Απρ 27, 2026 10:33 pm

Ας πουμε οτι παμε με
Φρανσισκο μακινταιρ γουοκαπ
ντορσει φουρνιε
ντιαλο γουορντ

οκ εβαλα ενα ιδανικο σεναριο αλλα για να καταλαβεις ντιμιτζ την ιδεα.

τραυματιζεται ενα μηνα φουρνιε γουοκαπ?Τα λεπτα τους ανετα καλυπτονται
ολοι παιζουν 25+ λεπτα για πλακα αν χρειαστει και δεν χανεις σε ποιοτητα.

Στο σεναριο να εισαι με μακινταιρ γουοκαπ ρομπινσον τζοσεφ
οι 2 θα παιζουν ελαχιστα η καθολου..δεν εχει καμια λογικη,ενω χανεις και σε ποιοτητα.Αυτο που ειπε ο ριβερς με εναλλαγες σε 12δες εγω το θεωρω καταστροφικο για τους παικτες και θα τους χασεις ολους.

το βλεπουμε και τωρα δηλαδη με ντιλικινα τζοσεφ μορις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Απρ 27, 2026 10:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 27, 2026 10:34 pm

τουλουμπα έγραψε:
coach blue έγραψε:

αν δεν αλλαξει ο προπονητης στον παο θα ειναι αυτοκτονικη αποφαση του φραντσισκο να ερθει
θα εχει να εχει μαζοχιστες τασεις η να παρει τουλαχιστον τα διπλασια αποσα θα του δινει αλλη ομαδα
Μπα, παίκτης που έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα μια χαρά κάνει σε ομάδες Αταμάν.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πάντως συγκεκριμένα για Σίσκο ο πρόεδρος της Ζάλγκιρις πριν από λίγες μέρες είπε μεταξύ άλλων ότι:

1. Υπήρχαν κρούσεις από ομάδες για απόκτησή του με buy-out από τον Οκτώβριο έως και τα τέλη Δεκέμβρη, αλλά η Ζάλγκιρις είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πουλάει.

2. Ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 27, αλλά υπάρχει buy-out για το φετινό καλοκαίρι.

3. Ότι η προτεραιότητα του Φρανσίσκο γνωρίζουν μέσα στην ομάδα ότι είναι το ΝΒΑ και ότι ελπίζουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Επομένως μιλάμε για έναν παίκτη που δεν καίγεται για κάτι καθώς έχει συμβόλαιο. Τώρα μέσα στο καλοκαίρι προφανώς πολλοί θα χτυπήσουν την πόρτα. Αν μεταξύ αυτών είναι και το ΝΒΑ, τότε μάλλον θα το κάνει το ταξίδι. Αν όχι, τότε νομίζω ότι η προτεραιότητά του θα είναι το καλύτερο δυνατό πρότζεκτ (για την εξέλιξή του) και όχι τα χρήματα. Πιθανόν και ένα συμβόλαιο με ΝΒΑ-out που θα του επιτρέψει να ξαναπροσπαθήσει του χρόνου.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Απρ 27, 2026 10:36 pm

shaq7 έγραψε:
Ας πουμε οτι παμε με
Φρανσισκο μακινταιρ γουοκαπ
ντορσει φουρνιε
ντιαλο γουορντ

οκ εβαλα ενα ιδανικο σεναριο αλλα για να καταλαβεις ντιμιτζ την ιδεα.

τραυματιζεται ενα μηνα φουρνιε γουοκαπ?Τα λεπτα τους ανετα καλυπτονται
ολοι παιζουν 25+ λεπτα για πλακα αν χρειαστει και δεν χανεις σε ποιοτητα.

Στο σεναριο να εισαι με μακινταιρ γουοκαπ ρομπινσον τζοσεφ
οι 2 θα παιζουν ελαχιστα η καθολου..δεν εχει καμια λογικη,ενω χανεις και σε ποιοτητα.Αυτο που ειπε ο ριβερς με εναλλαγες σε 12δες εγω το θεωρω καταστροφικο για τους παικτες και θα τους χασεις ολους.
μονο που ο φραντσισκο και ο μακινταιρ δεν θα δεχτουν να κανουν τις σκατζες οποιον τραυματιζονται λες και ειναι ο μορις ο ντιλικινα και οποιος αλλος απιθανος βρεθει

ο φραντσισκο θα σου ειπε 25αρι φιλε εγγυημενο αλλιως παω αλλου

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Απρ 27, 2026 10:39 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Για τον Αταμάν προφανώς κάνει. Για την καριέρα του παίκτη δεν ξέρω. Γιατί και ο Σορτς μια χαρά ευχέρεια στο σκοράρισμα έχει αλλά δε νομίζω ότι νιώθει πολύ καλά με την απόφασή του. Τον Αταμάν προφανώς δε τον ενδιαφέρει. Αν ο Σορτς του κάνει ένα-δύο καλά παιχνίδια όταν τον χρειαστεί, χαρούμενος θα είναι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:
μονο που ο φραντσισκο και ο μακινταιρ δεν θα δεχτουν να κανουν τις σκατζες οποιον τραυματιζονται λες και ειναι ο μορις ο ντιλικινα και οποιος αλλος απιθανος βρεθει

23λ ο φρανσισκο 17 ο μακινταιρ.. Εμενα τα 17 στο μακινταιρ μια χαρα μου φαινονται..τωρα αυτος τι αποψη εχει δεν ξερω,εγω βασικο παντως δεν θα τον ηθελα..ο γουοκαπ παλι με αυτη την συνθεση μενει πισω προφανως.Απιθανο να το δουμε με μπαρτζωκα ξερω.

εγω προτιμω και το φρανσισκο/μοντερο γουοκαπ τζοσεφ..που θα ταν εφικτο αν δεν παιρναμε τον κοντι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Απρ 27, 2026 10:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Απρ 27, 2026 10:40 pm

shaq7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

23λ ο φρανσισκο 17 ο μακινταιρ.. Εμενα τα 17 στο μακινταιρ μια χαρα μου φαινονται..τωρα αυτος τι αποψη εχει δεν ξερω,εγω βασικο παντως δεν θα τον ηθελα..ο γουοκαπ παλι με αυτη την συνθεση μενει πισω προφανως.Απιθανο να το δουμε με μπαρτζωκα ξερω.
και ο γουοκαπ τι θα κανει?την μαζορετα διπλα στον τσουκαλα? :mrgreen:

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 27, 2026 10:41 pm

Stam Tziant έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Για τον Αταμάν προφανώς κάνει. Για την καριέρα του παίκτη δεν ξέρω. Γιατί και ο Σορτς μια χαρά ευχέρεια στο σκοράρισμα έχει αλλά δε νομίζω ότι νιώθει πολύ καλά με την απόφασή του. Τον Αταμάν προφανώς δε τον ενδιαφέρει. Αν ο Σορτς του κάνει ένα-δύο καλά παιχνίδια όταν τον χρειαστεί, χαρούμενος θα είναι.
Αυτό το παραμύθι έχει παλιώσει.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Απρ 27, 2026 10:43 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2026 10:41 pm
Stam Tziant έγραψε:

Αυτό το παραμύθι έχει παλιώσει.
Ποιο παραμύθι; Είχε κανένα όνειρο ζωής το καλοκαίρι ο Σορτς να παίζει 16 λεπτά μέσο όρο; :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”