Στο χθεσινό μεγάλο παιχνίδι με τους Σανς δε φανήκατε ανταγωνιστικοί

Συντονιστής: Captains
Στο χθεσινό μεγάλο παιχνίδι με τους Σανς δε φανήκατε ανταγωνιστικοί
Ήταν πράγματι μεγάλο σε...διάρκεια!SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 06, 2021 12:55 pmΣτο χθεσινό μεγάλο παιχνίδι με τους Σανς δε φανήκατε ανταγωνιστικοί![]()
Πιθανόν, λόγω της ζέστης στην Αριζόνα, να ανέβασε θερμοκρασία η μηχανή και γι' αυτό κάναμε συντήρηση στο β' ημίχρονο. Βλέπεις, τα φετινά πιστόνια δεν αντέχουν σε υψηλές στροφές, δουλεύουν μόνιμα στο ρελαντί...SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 06, 2021 12:55 pm
Στο χθεσινό μεγάλο παιχνίδι με τους Σανς δε φανήκατε ανταγωνιστικοί![]()
Κι εγώ στενοχωρήθηκα όταν διάβασα την εξέλιξη αυτή. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί είναι αμείλικτοι κάποιες φορές. Έκανε μια φοβερή χρονιά το 2019 αλλά μετά τον τραυματισμό στο γόνατο δεν επανήλθε στα παλιά του στάνταρ. Μου θυμίζει την περίπτωση του Amare Stoudemire όταν βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Μια καλή σεζόν και μετά σταδιακή πτώση.
το 05 με τους suns εκανε το πρωτο χειρουργειο σε γονατο ο Αμαρε. Ειχε καλες χρονιες και μετα απο αυτο. Η μεση τοy ξεκινησε την κατηφορα του και τελος το 12 νομιζω αλλο ενα χειρουργειο σε γονατο ηταν και η τελευταια σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι.ggr έγραψε: ↑Τρί Φεβ 16, 2021 12:49 pmΚι εγώ στενοχωρήθηκα όταν διάβασα την εξέλιξη αυτή. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί είναι αμείλικτοι κάποιες φορές. Έκανε μια φοβερή χρονιά το 2019 αλλά μετά τον τραυματισμό στο γόνατο δεν επανήλθε στα παλιά του στάνταρ. Μου θυμίζει την περίπτωση του Amare Stoudemire όταν βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Μια καλή σεζόν και μετά σταδιακή πτώση.