Ολόκληρος ο τελικός με γαλλική περιγραφή, για όσους θέλουν να τον ξαναδούν. Μόλις τον είδα και εγώ σε fast track, οπότε θα συμφωνήσω με τον αγαπητό φίλο gspara. Τρομερή άμυνα από την Μπούργκ (και το λέω εγώ που δεν είμαι φαν της άμυνας
Eurocup 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ολόκληρος ο τελικός με γαλλική περιγραφή, για όσους θέλουν να τον ξαναδούν. Μόλις τον είδα και εγώ σε fast track, οπότε θα συμφωνήσω με τον αγαπητό φίλο gspara. Τρομερή άμυνα από την Μπούργκ (και το λέω εγώ που δεν είμαι φαν της άμυνας
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ματσάρα ακατάλληλη για καρδιακούς στην Γαλλία με την Bourg να ολοκληρώνει την μεγάλη έκπληξη και να παίρνει και τον τίτλο και το εισιτήριο για την Euroleague του χρόνου!
Οι Γάλλοι έλεγχαν το ματς σχεδόν σε όλη την διάρκεια χωρίς όμως να το καθαρίσουν και παραλίγο να το πληρώσουν, αφού η Besiktas ισοφάρισε στα 15 δεύτερα για την λήξη. Ο Mokoka όμως πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση και με buzzer beater έφερε τον τίτλο στην Bourg, τον πρώτο της ever αφού στην Γαλλία δεν είχε κατακτήσει ποτέ τίποτα (εκτός από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας)!
Οι Γάλλοι έλεγχαν το ματς σχεδόν σε όλη την διάρκεια χωρίς όμως να το καθαρίσουν και παραλίγο να το πληρώσουν, αφού η Besiktas ισοφάρισε στα 15 δεύτερα για την λήξη. Ο Mokoka όμως πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση και με buzzer beater έφερε τον τίτλο στην Bourg, τον πρώτο της ever αφού στην Γαλλία δεν είχε κατακτήσει ποτέ τίποτα (εκτός από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας)!
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ την βλέπω για Euroleague. Η Μπουρζ είναι πολύ μικρή αγορά (μιλάμε για μια πόλη στο μέγεθος και πληθυσμό του Αγρινίου) και με πολύ μικρό γήπεδο. Είναι ακόμα μικρότερο κι από αυτό της Μονακό και μέσα σε ένα καλοκαίρι δύσκολο να το μεγαλώσουν τόσο, ακόμα κι αν θέλουν και γίνεται. Ενώ και οικονομικά θα πρέπει να κάνει μεγάλο άνοιγμα, εδώ ολόκληρη Βιλερμπάν που προέρχεται από μεγαλύτερη αγορά, είναι πιο κραταιά δύναμη και έχει μεγαλύτερα έσοδα, φέτος δεν έπιασε το ελάχιστο μπάτζετ που απαιτείται για την Euroleague.
Οπότε το πιο πιθανόν είναι ότι ο κλήρος θα πέσει στην Besiktas, εκτός κι αν δεν φύγει κανένας από Euroleague (με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Monaco, δύσκολο πάντως) ή δώσουν wild card, όπου μπορεί να μπει και ο ΠΑΟΚ γερά στο παιχνίδι.
- gspara

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Oπως και να χει,μιλαμε για τεραστια επιτυχια!! Επειτα απο 3 σεζον που ειχαμε αναλατους τελικους με επικρατηση των φαβορι(Βιρτους,Παρι,Χαποελ),αυτη την φορα το σηκωσε το αουτσαιντερ αναμεσα στα 3 Τουρκικα καραφαβορι που απογοητευσαν.Εχοντας παρακολουθησει σχεδον ολα τα παιχνιδια της Μπουργκ,ο Φοτου στα 4 παιχνιδια των play-off ,την κατεβασε στην μακραν καλυτερη της φορμα.Εξαιρεση μονο το Game 1 εναντιον της Τελεκομ που αιφνιδιαστηκε.Συνολικα παρακολουθησαμε την εμφατικη επικρατηση της αθλητικοτητας.
Και μιλαμε για μια εντελως καινουρια ομαδα,που χτιστηκε το καλοκαιρι απο την αρχη και μονο με την ανανεωση του Kokila.Σε Γαλλικα σαιτ διαβαζω οτι θα κατεβει στην el ,επομενως ισως εχουμε 4 Γαλλικες.Εγω λεω μακαρι να δουμε την Μπουργκ και ειμαι περιεργος να δω πως θα στελεχωθει και τι κορμο θα κρατησει. Mokoka-Gach-Lindo ειναι σιγουρα παιχτες που μπορουν να σταθουν στο ανωτερο επιπεδο και το θεωρω σιγουρο οτι θα εχουν προτασεις,σε περιπτωση που δεν αγωνιστει τελικα η Μπουργκ.
Και μιλαμε για μια εντελως καινουρια ομαδα,που χτιστηκε το καλοκαιρι απο την αρχη και μονο με την ανανεωση του Kokila.Σε Γαλλικα σαιτ διαβαζω οτι θα κατεβει στην el ,επομενως ισως εχουμε 4 Γαλλικες.Εγω λεω μακαρι να δουμε την Μπουργκ και ειμαι περιεργος να δω πως θα στελεχωθει και τι κορμο θα κρατησει. Mokoka-Gach-Lindo ειναι σιγουρα παιχτες που μπορουν να σταθουν στο ανωτερο επιπεδο και το θεωρω σιγουρο οτι θα εχουν προτασεις,σε περιπτωση που δεν αγωνιστει τελικα η Μπουργκ.
πιστευω οτι τελικα το εισητηριο θα παει στην μπεσικταςΑναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Μπουργκ:
«Θα πιέσουμε την πιθανότητα της EuroLeague μέχρι το τέλος. Είμαστε διχασμένοι ανάμεσα στη λογική και το πάθος. Από τη μία, υπάρχει το όνειρο να φιλοξενήσουμε γίγαντες όπως η Μπαρτσελόνα και η Παρτιζάν στη Μπουργκ.
Ωστόσο, βασική αρχή του συλλόγου είναι η βιωσιμότητα. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε μόνο για ένα όνειρο μιας σεζόν.
Το πρώτο μεγάλο ζήτημα για τη EuroLeague είναι τα κριτήρια του γηπέδου. Προτεραιότητά μας είναι να μπορέσουμε να αγωνιστούμε στο Ekinox.
Αλλά δεν είναι μόνο το γήπεδο. Ο προϋπολογισμός μισθών και οι οικονομικές απαιτήσεις της EuroLeague είναι πολύ υψηλές. Ο τρέχων προϋπολογισμός μισθών μας είναι 2,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το απαιτούμενο επίπεδο είναι τουλάχιστον 5,8 εκατομμύρια ευρώ. Πρέπει επίσης να αυξήσουμε τον συνολικό προϋπολογισμό του συλλόγου σε περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ.
Έχουμε περίπου έναν μήνα για να αξιολογήσουμε όλες τις επιλογές που έχουμε μπροστά μας. Είτε θα δούμε ότι μπορούμε να το κάνουμε σωστά, είτε θα αποσυρθούμε. Δεν θα πάρουμε απόφαση που θα θέσει τον σύλλογο σε κίνδυνο.»

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο