2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 07, 2021 5:05 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Φεβ 07, 2021 12:29 am
Γειά πειτε ρε παιδια, έτσι με τα 300χιλ του Ογκαστ για μπακαπ 5αρι ποιον παλιό του γνώριμο θα επέλεγε ο Κατας? Τον Τασον Τομας, που έχει ποστ, σουτ, πασα καλη αμυνα με αλλαγές αλλα βεβαιαμε ψηλά 5αρια θα ζορίζεται ή τον Εμανουελ Τερι που ο τύπος είναι ακρίδα, ρίχνει ταπες παντού, παίρνει ριμπάουντ, τελειώνει λομπες, μπορει να αμυνθεί και χαμηλά και ψηλά?

Ο Τασον ειναι 27 και ο Τερι 24, βασικο κριτήριο κι αυτο. Επίσης περα απο Μήτογλου ας πουμε πως θα συνθέσουν την φροντ λαιν μας μαζί και με ένα 4/3αρι καλο αμυντιλο με σουτ στυλ Ναιτζελ Χειζ πχ η Γιαμπουσελε ξερω γω. Ακούω γνωμουλες..
εμενα δν με χαλαει να μεινουμε με μπεντιλ στο 4 με κανα μαξ 300αρι αν μεινει μητο-παπι, συν κασελ-μαντζουκα. και τα λεφτα να τα παμε για καλυτερα γκαρντ και νεντο.

στο 5 ο ογκαστ νομιζω παιρνει κοντα στα 400 οχι 300. νταξει δεν θα βρεις κατι εξαιρετικο εκει με αυτα τα λεφτα αλλα ευκολα βρισκεις λαυρακι. προτιμω τερυ που αμυντικα ειναο τερας παντως αν και μεχρι το καλοκαιρι θα εχουν ξεπεταχτει και αλλοι.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Φεβ 07, 2021 2:52 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Φεβ 07, 2021 5:05 am
JohnnyPao έγραψε:
Γειά πειτε ρε παιδια, έτσι με τα 300χιλ του Ογκαστ για μπακαπ 5αρι ποιον παλιό του γνώριμο θα επέλεγε ο Κατας? Τον Τασον Τομας, που έχει ποστ, σουτ, πασα καλη αμυνα με αλλαγές αλλα βεβαιαμε ψηλά 5αρια θα ζορίζεται ή τον Εμανουελ Τερι που ο τύπος είναι ακρίδα, ρίχνει ταπες παντού, παίρνει ριμπάουντ, τελειώνει λομπες, μπορει να αμυνθεί και χαμηλά και ψηλά?

Ο Τασον ειναι 27 και ο Τερι 24, βασικο κριτήριο κι αυτο. Επίσης περα απο Μήτογλου ας πουμε πως θα συνθέσουν την φροντ λαιν μας μαζί και με ένα 4/3αρι καλο αμυντιλο με σουτ στυλ Ναιτζελ Χειζ πχ η Γιαμπουσελε ξερω γω. Ακούω γνωμουλες..
εμενα δν με χαλαει να μεινουμε με μπεντιλ στο 4 με κανα μαξ 300αρι αν μεινει μητο-παπι, συν κασελ-μαντζουκα. και τα λεφτα να τα παμε για καλυτερα γκαρντ και νεντο.

στο 5 ο ογκαστ νομιζω παιρνει κοντα στα 400 οχι 300. νταξει δεν θα βρεις κατι εξαιρετικο εκει με αυτα τα λεφτα αλλα ευκολα βρισκεις λαυρακι. προτιμω τερυ που αμυντικα ειναο τερας παντως αν και μεχρι το καλοκαιρι θα εχουν ξεπεταχτει και αλλοι.
Τον Μπεντιλ λες να τον κρατήσουμε επειδή είναι φθηνός ή επειδή σαρερσουν τα χαρακτηριστικά του? Ο τύπος είναι ωμη δύναμη (για θετικό το λεω) , καλος ριμπάουντερ κι ο καλύτερος μας παιχτης στο λοου ποστ, ωστοσο εχει πολυ χαμηλό iq μπασκετικα, κάτι που δεν φτιάχνει με συνέπεια να κανει πολλά λάθη και μπροστά και πίσω. Αν πάντως είναι οικονομικό το θέμα εγω θα επελεγα στη θεση του τον Ντέρεκ Γουιλις που ειναι σουτερ ολκής και χει διαφορετικά χαρακτηριστικά απο Μητογλου, θυμίζει κάπως Βεζενκοφ. Τωρα βρίσκεται σε μια ιταλική. Συνομήλικοι οι 2 τους.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Φεβ 07, 2021 7:01 pm

JohnnyPao έγραψε:

Εγώ Tashawn Thomas θα διάλεγα. Πράγματι θα έχει πρόβλημα με ψηλά 5αρια αλλά για αυτούς έχουμε Παπαγιάννη.

Εγώ τελευταία σκέφτομαι να κρατάγαμε και White σαν 3-4.
Στην Zalgiris έπαιζε 4-5, τώρα έχει χάσει πολλά κιλά που το δίνει μειονέκτημα κοντά στο καλάθι αλλά του επιτρέπει να παίζει στο 3 σε ψηλό σχήμα.
Ο Yabusele στον ρόλο του Bentil θα μου άρεσε πολύ, ταυτόχρονα και παραμονή Sant Roos.

Ένας Hall για δεύτερος άσσος θα ήταν επίσης εξαιρετική επιλογή. Ξέρει την Ελλάδα και τον ξέρουμε, έχει και εμπειρία Ευρωλίγκας. Πολύ καλό σουτ, καλός δημιουργός, κακός αμυντικός και βγάζει μικροτρατματισμούς μέσα στη χρονιά.
Ό,τι πρέπει για δεύτερος σε ομάδα με μικρό μπάτζετ.

Δηλαδή σκεφτόμουν ένα ροστερακι σαν το παρακάτω:

Άσσος, Hall, Μποχωρίδης
2αρι, Sant Roos
Παπαπέτρου, White, Κασελάκης/Μαντζούκας
Μήτογλου, Yabusele
Παπαγιάννης, Thomas

Σαν άσσο ιδανικά τον Heurtel και σαν 2αρι ιδανικά Loyd ή Beaubois αν φύγει από την Efes.
Δεν με χαλάει και η παραμονή Nedovic αν δεν βρούμε καλύτερο.

Θα μπορούσε αντί Sant Roos να πάμε για σουτέρ 2-3αρι αλλά επειδή λεφτά για να πάρουμε 2αρι και άσσο που να είναι πλήρεις δεν έχουμε είναι σχεδόν σίγουρο ότι ένας ή και οι δύο θα είναι λίγο πολύ τρύπες πίσω οπότε θα χρειαστεί η άμυνα του.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Φεβ 07, 2021 7:40 pm

AN ισχυει μαλλον κοροιδευομαστε μονοι μας..... :sad: ...Εκτος αν πονταρουμε οτι στη νεα σεζον ο Μακ θα ξαναγινει παικτης κι αυτος θα ναι απο πισω...Που και παλι μια τραγωδια σχεδιο για τη θεση PG ειναι.... :cry: .https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -oaka-vids

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Κυρ Φεβ 07, 2021 7:55 pm

manj13 έγραψε:
AN ισχυει μαλλον κοροιδευομαστε μονοι μας..... :sad: ...Εκτος αν πονταρουμε οτι στη νεα σεζον ο Μακ θα ξαναγινει παικτης κι αυτος θα ναι απο πισω...Που και παλι μια τραγωδια σχεδιο για τη θεση PG ειναι.... :cry: .https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -oaka-vids
Combo guard είναι, όχι καθαρός άσσος. Και στον Κολοσσό με κύρια θέση το 2 τον θυμάμαι να παίζει.
Προσωπικά σαν αντικαταστάτης του Φόστερ μου μοιάζει πιο πολύ.

Πάντως ο Μακ μέχρι το καλοκαίρι έχει συμβόλαιο, δεν νομίζω να μείνει και του χρόνου.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963

Κυρ Φεβ 07, 2021 8:22 pm

manj13 έγραψε:
και αλλα λεφτα πεταμενα
τι να τον κανουμε αυτον να μας βοηθησει να βγουμε 14 οι αντι 15οι?
παλι θα φορτωθουμε συμβολαια κα μετα θα λεμε που ειναι τα λεφτα

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης

Κυρ Φεβ 07, 2021 8:27 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Φεβ 07, 2021 7:55 pm
manj13 έγραψε:
Combo guard είναι, όχι καθαρός άσσος. Και στον Κολοσσό με κύρια θέση το 2 τον θυμάμαι να παίζει.
Προσωπικά σαν αντικαταστάτης του Φόστερ μου μοιάζει πιο πολύ.

Πάντως ο Μακ μέχρι το καλοκαίρι έχει συμβόλαιο, δεν νομίζω να μείνει και του χρόνου.
Προσπαθησε για Ερτελ γραφτηκε αλλα....Το ζητημα ειναι οτι για PG πρεπει η κινηση να ναι καλη και να γινει τωρα....κι οχι με ολα τα θηρια να ναι στη γυρα...Μηπως και βρεις κατι που να αξιζει τωρα που δεν κοιτουν αλλοι...Παντως με Πιτινο....Νικολας...Μπατιστ στην Αμερικη και να μην εχουμε καν κοιταξει κατι απο κει τοσα χρονια........Ιδωμεν...

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D

Κυρ Φεβ 07, 2021 9:01 pm

Τον κύριο Μπρέι δεν τον έχω ακούσει. Όχι, ούτε όταν ήταν στον Κολοσσό. Οπότε μπορεί να κάνω τραγικό λάθος.
Αλλά πλέιμέικερ εγώ δεν τον βλέπω. Ούτε κάτι το ιδιαίτερο τον βλέπω. Για την ακρίβεια μου κάνει χαμηλού επιπέδου. Που δεν θα είχε σημασία κιόλας γιατί από τον κανένα που έχουμε τώρα μια χαρά είναι.
Αλλά αλήθεια συμβόλαιο μέχρι το 22; Αλήθεια; Αυτός θα 'ναι λοιπόν ο κόμπο γκαρντ μας για του χρόνου... ΟΚ.

Ελπίζω ο Κάτας να ξέρει πως του χρόνου θα προπονεί ομάδα Ευρολίγκα και όχι ΤσουΛου...

ή μήπως κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς; :secret:
Χμμμ

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963

Κυρ Φεβ 07, 2021 9:32 pm

A.CAB II έγραψε:
Κυρ Φεβ 07, 2021 9:01 pm
Τον κύριο Μπρέι δεν τον έχω ακούσει. Όχι, ούτε όταν ήταν στον Κολοσσό. Οπότε μπορεί να κάνω τραγικό λάθος.
Αλλά πλέιμέικερ εγώ δεν τον βλέπω. Ούτε κάτι το ιδιαίτερο τον βλέπω. Για την ακρίβεια μου κάνει χαμηλού επιπέδου. Που δεν θα είχε σημασία κιόλας γιατί από τον κανένα που έχουμε τώρα μια χαρά είναι.
Αλλά αλήθεια συμβόλαιο μέχρι το 22; Αλήθεια; Αυτός θα 'ναι λοιπόν ο κόμπο γκαρντ μας για του χρόνου... ΟΚ.

Ελπίζω ο Κάτας να ξέρει πως του χρόνου θα προπονεί ομάδα Ευρολίγκα και όχι ΤσουΛου...

ή μήπως κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς; :secret:
Χμμμ
ο κατας ξερει οτι προπονει ομαδα τσουλου
ο δγ ξερει οτι εχει ομαδα τσουλου
ο δδ ξερει οτι ειναι σε ομαδα τσουλου
οταν το κατανοησουν και οι οπαδοι θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα

0
Tracy Mac

allstar

Κυρ Φεβ 07, 2021 9:37 pm

δεν βρισκω κανενα απολυτως νοημα να παρουμε ενα ξενο αναπληρωματικο δυαρι (αντε κομπο) και μα τον κλεισουμε και για του χρονου. ενω μπορουμε να παρουμε κανα γκραντ για 2ο ασσο το καλοκαιρι απο προμηθεα που θα μπορει να δωσει περισσοτερα.

γενικα ο μπρει δεν ειναι κακος. εχει σουταρα, εχει πολυ υψηλο iq και πασαρει πολυ καλα για δυαρι. αλλα παρολο που ειναι γυμνασμενος δεν ειναι πολυ αθλητικος και γρηγορος. δεν ξέρω αλλα μπορω να τον δω σε ομαδα Ευρωλίγκας πλεον, μονο ως λυση μεσουσης της σεζον. αν δεν ειχε τραυματισμους περσυ ισως να ηταν πολυ καλυτερος αλλα δεν βλεπω τον λογο γιατι να το κανουμε αυτο απο φετος.

0
JohnnyPao

champion

Κυρ Φεβ 07, 2021 11:00 pm

pan24 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Εγώ Tashawn Thomas θα διάλεγα. Πράγματι θα έχει πρόβλημα με ψηλά 5αρια αλλά για αυτούς έχουμε Παπαγιάννη.

Στην Zalgiris έπαιζε 4-5, τώρα έχει χάσει πολλά κιλά που το δίνει μειονέκτημα κοντά στο καλάθι αλλά του επιτρέπει να παίζει στο 3 σε ψηλό σχήμα.
Ο Yabusele στον ρόλο του Bentil θα μου άρεσε πολύ, ταυτόχρονα και παραμονή Sant Roos.

Ένας Hall για δεύτερος άσσος θα ήταν επίσης εξαιρετική επιλογή. Ξέρει την Ελλάδα και τον ξέρουμε, έχει και εμπειρία Ευρωλίγκας. Πολύ καλό σουτ, καλός δημιουργός, κακός αμυντικός και βγάζει μικροτρατματισμούς μέσα στη χρονιά.

Άσσος, Hall, Μποχωρίδης
2αρι, Sant Roos
Μήτογλου, Yabusele
Παπαγιάννης, Thomas

Σαν άσσο ιδανικά τον Heurtel και σαν 2αρι ιδανικά Loyd ή Beaubois αν φύγει από την Efes.

Θα μπορούσε αντί Sant Roos να πάμε για σουτέρ 2-3αρι αλλά επειδή λεφτά για να πάρουμε 2αρι και άσσο που να είναι πλήρεις δεν έχουμε είναι σχεδόν σίγουρο ότι ένας ή και οι δύο θα είναι λίγο πολύ τρύπες πίσω οπότε θα χρειαστεί η άμυνα του.
Ο Ουαιτ εχει κανει στο 3 δυο καλα παιχνίδι που εχουν συνδυαστεί και με νίκη κι αυτο ισως μας ξεγελάει, θα λεγα να τον δούμε λίγο ακόμα πριν κατασταλαξουμε.

Το 2αρι που λες εγω επιμένω πως πρέπει να είναι ο Ντορσει, κατά τα αλλα συμφωνώ. Για τον Χολ εχω τις αμφιβολίες μου, θα προτιμούσα εναν Μελο Τριμπλ πχ.

Για πρώτο ασο ποιον θα θελες? Εντός λογικών πλαισίων πάντα.

ΥΓ. Κι ο Ντέρεκ Γουιλις θα μαρεσε για συμπλήρωμα του Μητογλου, σε πολυ πιο οικονομικό πακέτο μάλιστα.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Δευ Φεβ 08, 2021 2:09 am

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Φεβ 07, 2021 11:00 pm
pan24 έγραψε:

Άσσος, Hall, Μποχωρίδης
2αρι, Sant Roos
Μήτογλου, Yabusele
Παπαγιάννης, Thomas

Ο Ουαιτ εχει κανει στο 3 δυο καλα παιχνίδι που εχουν συνδυαστεί και με νίκη κι αυτο ισως μας ξεγελάει, θα λεγα να τον δούμε λίγο ακόμα πριν κατασταλαξουμε.

Το 2αρι που λες εγω επιμένω πως πρέπει να είναι ο Ντορσει, κατά τα αλλα συμφωνώ. Για τον Χολ εχω τις αμφιβολίες μου, θα προτιμούσα εναν Μελο Τριμπλ πχ.

Για πρώτο ασο ποιον θα θελες? Εντός λογικών πλαισίων πάντα.

ΥΓ. Κι ο Ντέρεκ Γουιλις θα μαρεσε για συμπλήρωμα του Μητογλου, σε πολυ πιο οικονομικό πακέτο μάλιστα.
Ο Ντόρσει είχε υπογράψει για δυο χρόνια επέκταση το καλοκαίρι οπότε δεν νομίζω να υπάρξει κάτι με αυτόν φέτος.

Τώρα για άσσο δεν ξερω, εξαρτάται τα λεφτά μας.
Ενας Walkup θεωρώ είναι σούπερ λύση για κάτι προσιτό σχετικά .
Αν δεν μπορούμε ουτε αυτόν τότε πάμε αναγκαστικά σε στοίχημα.

0
Tracy Mac

allstar

Δευ Φεβ 08, 2021 11:55 am

ο μπρει μονο ελλαδα μπορει να παιζει. και θα φυγει φοστερ ή μακ λενε. οποτε ευρωλιγκα θα μεινουμε με 5 ξενους. και εκτος απο ολα αυτα λενε οτι θα εχει συμβολαιο εως 2022. ενω ο μπρει δεν ειναι ασσος, κομπο γκαρντ με πιο πολυ να τον λεω 2 παρα 1.

πραγματικα προσπαθω να καταλαβω ποιο το νοημα να το κανουμε ολο αυτο. τα κριτηρια θα επρεπε να ειναι τα εξης: να ειναι ασσος, να μπορει να παιξει ευρωλιγκα, να του κανουμε 1+1 συμβολαιο ωστε αν βγει πατατα να μην τον εχουμε και του χρονου καθως το ρισκο ειναι μεγαλο για να παρεις φθηνο παικτη τωρα. και εμεις καναμε το εντελως αντιθετο!!

ελπιζω να μην γινει τελικα η μεταγραφη. και μετα λεμε για σωστη δομηση κλπ. οι τυπαδες δεν μπορουν να πετυχουν ουτε ελεφαντα στα 2 μετρα και ειδικα αν κανουν αυτη την μεταγραφη θα ειναι το λιγοτερο επικινδυνοι!

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Δευ Φεβ 08, 2021 12:24 pm

Ο Ντόρσει είχε υπογράψει για δυο χρόνια επέκταση το καλοκαίρι οπότε δεν νομίζω να υπάρξει κάτι με αυτόν φέτος.
Αν παίρνει 600 και του πεις εγώ σου δίνω 1 μυριο, η Μακαμπι είτε θα πρέπει να του κάνει αναπροσαρμογή είτε να τον αφήσει να φύγει είτε να τον έχει ξενερωμένο όλη την χρόνια και να μετράει αντίστροφα.
Τώρα για άσσο δεν ξερω, εξαρτάται τα λεφτά μας.
Ενας Walkup θεωρώ είναι σούπερ λύση για κάτι προσιτό σχετικά .
Αν δεν μπορούμε ουτε αυτόν τότε πάμε αναγκαστικά σε στοίχημα.
Ο Walkup θα το πάρει σίγουρα το μυριο, παίκτης που παίζει άμυνα, οργανώνει αξιόπιστα και σκοράρει με συνέπεια, σε αυτή την ηλικία. Κάνει σε όλες τις ομάδες, λογικά θα τον τσιμπήσει ο Σάρας.

Θα έδινα άνετα το συμβόλαιο του Παπαπέτρου σε έναν από τους δύο , όχι γιατί δεν μου αρέσει ο Ιωαννης, αλλά επειδή έχουμε ανάγκη κάποιον από τους παραπάνω

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
JohnnyPao

champion

Δευ Φεβ 08, 2021 12:55 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Φεβ 08, 2021 11:55 am
ο μπρει μονο ελλαδα μπορει να παιζει. και θα φυγει φοστερ ή μακ λενε. οποτε ευρωλιγκα θα μεινουμε με 5 ξενους. και εκτος απο ολα αυτα λενε οτι θα εχει συμβολαιο εως 2022. ενω ο μπρει δεν ειναι ασσος, κομπο γκαρντ με πιο πολυ να τον λεω 2 παρα 1.

πραγματικα προσπαθω να καταλαβω ποιο το νοημα να το κανουμε ολο αυτο. τα κριτηρια θα επρεπε να ειναι τα εξης: να ειναι ασσος, να μπορει να παιξει ευρωλιγκα, να του κανουμε 1+1 συμβολαιο ωστε αν βγει πατατα να μην τον εχουμε και του χρονου καθως το ρισκο ειναι μεγαλο για να παρεις φθηνο παικτη τωρα. και εμεις καναμε το εντελως αντιθετο!!

ελπιζω να μην γινει τελικα η μεταγραφη. και μετα λεμε για σωστη δομηση κλπ. οι τυπαδες δεν μπορουν να πετυχουν ουτε ελεφαντα στα 2 μετρα και ειδικα αν κανουν αυτη την μεταγραφη θα ειναι το λιγοτερο επικινδυνοι!
Ηρεμία γενικα. Καταρχάς ο παιχτης ειναι σχεδον κλεισμένος οποτε περίπτωση να μην γίνει τελικά η μεταγραφή δεν νομιζω πως υπάρχει. Απο εκει και περα να ξερεις κι εσύ πως θα υπάρχει option για το καλοκαίρι. Ο παίκτης θα αξιολογηθεί απτον Κατας εντός γηπέδου και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει και του χρόνου. Παντως το συμβόλαιο με το οποίο υπογράφει αυτο το 1+1 αποτι ξερω ειναι τρομερα επικερδες και συμφέρον για την ομαδα. Κυριολεκτικά ο Μπρει έρχεται με ψίχουλα.

Ειναι θεμα οτι δεν θα παίξει Ευρωλίγκα αλλα ετσι νομίζω πως ο Κατας δείχνει ουσιαστικα οτι ο στόχος είναι το νταμπλ για φετος και μονο! Ο Μπρει ειναι ενα κομπο που μπορει να σταθεί θεωρω ως μπακαπ ασος στο επιπεδο μας, θα φανεί αν εχω δικιο ή άδικο. Τωρα αν υπάρχουν καλύτερες λυσεις, μπορει και να υπάρχουν αλλα δεν ξερουμε τι παίζει με τα συμβόλαια και ποσο ευκολα σπάνε, επίσης θυμίζω πως τα οικονομικά μας είναι παρα μα πάρα πολύ στενά.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”