Διαλυμένη ναι, αλλα παίζει άμυνα στα 3/4!
Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια είναι ότι με τη σειρά στο 0-2 μας γλεντάει όλουςtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2026 12:45 amΡε παιδιά ο γερμαναρας που είναι;
Πρέπει να τον έχει κάνει λάστιχο σήμερα![]()
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
παντως εγω αποτι εχω κατεφερει να δω (του ολυμπιακου ολοκληρα ματς των αλλων οτι προλαβαινα) και οι 3 ομαδες πετυχαν σχετικα ευκολους αντιπαλους και κατω των προσδοκιων..η βαλενθια ειναι μεν καλυτερη των αλλων 2 αλλα μην ξεχναμε οτι ο παο βγηκε 7ος και την πετυχε ενω οι αλλοι με πλεονεκτημα.Εχει φανει η απειρια της για μενα,αλλιως θα ηταν να πεφτατε στις αλλες 3 με πλεονεκτημα δηλαδη.. και δεν το λεω να μειωσω τον παο
μονακο και ζαλγκιρις δεν ειναι καν να τις σχολιαζουμε ετσι που κατεβηκαν.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστά! Αντί να τον λοιδορούμε θα έπρεπε να του το αναγνωρίσουμε το 2-0brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2026 12:47 amΗ αλήθεια είναι ότι με τη σειρά στο 0-2 μας γλεντάει όλουςtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2026 12:45 amΡε παιδιά ο γερμαναρας που είναι;
Πρέπει να τον έχει κάνει λάστιχο σήμερα![]()
![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να αναλύσω συνθέτα συστήματα. Ποσο μάλλον αμυντικά. Ένα feeling ομως από το πως παίζεται το ματς, δεν ειναι δύσκολο να έχει κάποιος. Τα 3/4 ήταν το πιο απλοϊκό παράδειγμα που μου ήρθε.
Καλή η ειρωνία, αλλά η ερώτηση σου περί Μονακό δεν μας εξηγησες που κολλάει...
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σίγουρα τα πιο άνισα playoff από εποχές 2016-2020 που κατέβαιναν η Τσκαα και η Ρεαλ τότε και το ερώτημα ήταν απλά 3-0 ή 3-1;shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2026 12:48 amπαντως εγω αποτι εχω κατεφερει να δω (του ολυμπιακου ολοκληρα ματς των αλλων οτι προλαβαινα) και οι 3 ομαδες πετυχαν σχετικα ευκολους αντιπαλους και κατω των προσδοκιων..η βαλενθια ειναι μεν καλυτερη των αλλων 2 αλλα μην ξεχναμε οτι ο παο βγηκε 7ος και την πετυχε ενω οι αλλοι με πλεονεκτημα.Εχει φανει η απειρια της για μενα,αλλιως θα ηταν να πεφτατε στις αλλες 3 με πλεονεκτημα δηλαδη.. και δεν το λεω να μειωσω τον παο
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτά η Μονακό είναι για διάλυση και η Ζαλγκίρις απλά είναι χαρούμενη που πήγε στους 8! Η Βαλενθια είναι καλή ομάδα, αλλά η απειρία της δεν κρύβεται και ο μπαρουτοκαπνισμένος Αταμαν θα την πάρει με σκούπα…φαινόταν το πράγμα από πριν και για 3 αυτές σειρές….και η Ρεάλ έστω και δύσκολα θα στείλει σπίτι της την Χαποελ…shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2026 12:48 amπαντως εγω αποτι εχω κατεφερει να δω (του ολυμπιακου ολοκληρα ματς των αλλων οτι προλαβαινα) και οι 3 ομαδες πετυχαν σχετικα ευκολους αντιπαλους και κατω των προσδοκιων..η βαλενθια ειναι μεν καλυτερη των αλλων 2 αλλα μην ξεχναμε οτι ο παο βγηκε 7ος και την πετυχε ενω οι αλλοι με πλεονεκτημα.Εχει φανει η απειρια της για μενα,αλλιως θα ηταν να πεφτατε στις αλλες 3 με πλεονεκτημα δηλαδη.. και δεν το λεω να μειωσω τον παο
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πιστευεις οντως οτι μπορεις να σημερα να γραψεις κατι αλλο και να μη τα ακουσεις;
Σημερα για τους φιλους του Παναθηναικου βγαινει η απιστευτη πιεση μιας ολοκληρης χρονιας που πιστευαν οτι δε θα ηταν παροντες στο final4 τη χρονια που το διοργανωνουν.
Καπου λογικο να βγαζουν νυχια σε οποιον δεν ευθυγραμμιζεται με το συναισθημα τους, ο,τι ενστασεις κι αν εχει. Κι εμεις το ιδιο θα καναμε.
-
socrates13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με την σοβαρότητα που έχει ο Παναθηναϊκός την Ρεάλ η την Χάποελ θα την έκανε μια χάψια ,θεωρώ το χειρότερο Μάτσαπ είναι αυτό που θα μπορούσε να τύχει σε εμάς ,τελείως απρόβλεπτη ομάδα η Βαλένθια ,και φουλ συγκεντρωμένοι που έχουνε μπει μας έχει βγάλει το χτικιο η κωλοομαδα αυτήshaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2026 12:48 amπαντως εγω αποτι εχω κατεφερει να δω (του ολυμπιακου ολοκληρα ματς των αλλων οτι προλαβαινα) και οι 3 ομαδες πετυχαν σχετικα ευκολους αντιπαλους και κατω των προσδοκιων..η βαλενθια ειναι μεν καλυτερη των αλλων 2 αλλα μην ξεχναμε οτι ο παο βγηκε 7ος και την πετυχε ενω οι αλλοι με πλεονεκτημα.Εχει φανει η απειρια της για μενα,αλλιως θα ηταν να πεφτατε στις αλλες 3 με πλεονεκτημα δηλαδη.. και δεν το λεω να μειωσω τον παο
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να κρατησουμε χαμηλα την μπαλα. Δεν εχουμε περασει στο φ4 ακομα.
Η Βαλένθια ειναι τρομερα επικινδυνη ομαδα,θα ερθει να κανει ενα παιχνιδι χωρις αγχος,γιατι το 0-2 ειναι οντως δυσκολο,αλλα δεν εχει εξασφαλισει ουτε την προκριση σε εμας ουτε τον αποκλεισμο της Βαλενθια.
Δεν ειναι δυσκολο να κανει το 2-1 η Βαλενθια,και μετα ολα αλλαζουν,γιατι το αγχος θα το εχουμε εμεις.
Χαμηλα τη μπαλα,και σοβαροτητα και μαχητικοτητα στο παιχνιδι της Τεταρτης.
Η Βαλένθια ειναι τρομερα επικινδυνη ομαδα,θα ερθει να κανει ενα παιχνιδι χωρις αγχος,γιατι το 0-2 ειναι οντως δυσκολο,αλλα δεν εχει εξασφαλισει ουτε την προκριση σε εμας ουτε τον αποκλεισμο της Βαλενθια.
Δεν ειναι δυσκολο να κανει το 2-1 η Βαλενθια,και μετα ολα αλλαζουν,γιατι το αγχος θα το εχουμε εμεις.
Χαμηλα τη μπαλα,και σοβαροτητα και μαχητικοτητα στο παιχνιδι της Τεταρτης.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ετσι ακριβώς, και εμείς στην θέση τους τα ίδια και ακόμα πιο έντονα θα είμασταν…redcard έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2026 12:52 amΠιστευεις οντως οτι μπορεις να σημερα να γραψεις κατι αλλο και να μη τα ακουσεις;![]()
Σημερα για τους φιλους του Παναθηναικου βγαινει η απιστευτη πιεση μιας ολοκληρης χρονιας που πιστευαν οτι δε θα ηταν παροντες στο final4 τη χρονια που το διοργανωνουν.
Καπου λογικο να βγαζουν νυχια σε οποιον δεν ευθυγραμμιζεται με το συναισθημα τους, ο,τι ενστασεις κι αν εχει. Κι εμεις το ιδιο θα καναμε.
-
socrates13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά σκούπα Αταμάν δεν το λες ,ακόμα και 3-0 να πάει είναι άδικο αποτέλεσμαkaramelitsa έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2026 12:51 amΚοιτά η Μονακό είναι για διάλυση και η Ζαλγκίρις απλά είναι χαρούμενη που πήγε στους 8! Η Βαλενθια είναι καλή ομάδα, αλλά η απειρία της δεν κρύβεται και ο μπαρουτοκαπνισμένος Αταμαν θα την πάρει με σκούπα…φαινόταν το πράγμα από πριν και για 3 αυτές σειρές….και η Ρεάλ έστω και δύσκολα θα στείλει σπίτι της την Χαποελ…shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2026 12:48 amπαντως εγω αποτι εχω κατεφερει να δω (του ολυμπιακου ολοκληρα ματς των αλλων οτι προλαβαινα) και οι 3 ομαδες πετυχαν σχετικα ευκολους αντιπαλους και κατω των προσδοκιων..η βαλενθια ειναι μεν καλυτερη των αλλων 2 αλλα μην ξεχναμε οτι ο παο βγηκε 7ος και την πετυχε ενω οι αλλοι με πλεονεκτημα.Εχει φανει η απειρια της για μενα,αλλιως θα ηταν να πεφτατε στις αλλες 3 με πλεονεκτημα δηλαδη.. και δεν το λεω να μειωσω τον παο
2 ματς στο σουτ μέχρι στιγμής ,ξεκάθαρα θέμα παικτών στο τελευταίο λεπτά και αυτό γιατί καμιά άλλη ομάδα δεν έχει τόσους παίκτες κλατς στο τέλος να βάλουν σουτ εκτός συστήματος απλά με ντρίπλα και να την χώσουν
Ο Παναθηναϊκός έχει 4 -5
Η Βαλένθια μια χαρά αχεστη ήταν ,καθόλου χεσμενη ,τα έβαλε όλα στο τέλος που έκαιγε η μπάλα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο