Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
General for ever

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπερα στην ομαδα. Νιωθω πολυ τυχερος που ξαναζω μεγαλες στιγμες με την Παπαγαρα μου.
Ειμαι στην Λευκαδα και προσπαθω να κατεβασω ρυθμους μετα το ματς...
Μεγαλη εμφανιση απο ολους και κυριως διαστημικος Anderton!!!!Αλλα ολη η ομαδα πιστευει σε αυτο που κανει...Κοσμος, διοικηση και ομαδα, μια γροθια!!!Ολη η πορεια φετος μοιαζει σαν παραμυθι!!!Αλλα η φανελα του Παπαγου ειναι πολυ βαρια φιλοι μου!!!!Ενα ματς εμεινε ακομη...Δεν ξερω τι θα γινει αλλα αξιζουν συγχαρητηρια σε ολους!!
Οσον αφορα τον κοσμο, εχει γινει αποβαση κανονικη των στρατηγων!!!!Και μαθαινω οτι ανεβαινουν και αλλοι απο αυριο...
Και οπως λεει το συνθημα, ταξιδευω για σενα σε ολη τη γη, οπου και να πας θα ειμαι εκει!!!
Παπαγαρα ολε!!!!
Μεγαλη εμφανιση απο ολους και κυριως διαστημικος Anderton!!!!Αλλα ολη η ομαδα πιστευει σε αυτο που κανει...Κοσμος, διοικηση και ομαδα, μια γροθια!!!Ολη η πορεια φετος μοιαζει σαν παραμυθι!!!Αλλα η φανελα του Παπαγου ειναι πολυ βαρια φιλοι μου!!!!Ενα ματς εμεινε ακομη...Δεν ξερω τι θα γινει αλλα αξιζουν συγχαρητηρια σε ολους!!
Οσον αφορα τον κοσμο, εχει γινει αποβαση κανονικη των στρατηγων!!!!Και μαθαινω οτι ανεβαινουν και αλλοι απο αυριο...
Και οπως λεει το συνθημα, ταξιδευω για σενα σε ολη τη γη, οπου και να πας θα ειμαι εκει!!!
Παπαγαρα ολε!!!!
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Παπάγου και τα μυαλά στα κάγκελα!General for ever έγραψε: ↑Παρ Μάιος 01, 2026 9:19 pmΚαλησπερα στην ομαδα. Νιωθω πολυ τυχερος που ξαναζω μεγαλες στιγμες με την Παπαγαρα μου.
Παπαγαρα ολε!!!!![]()
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- gspara

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Εκανε φιλοτιμες αποπειρες αυτοκτονιας ο Βικος,αλλα πρεπει να βαλεις και καμμια βολη για να αξιοποιησεις τα δωρακια.Η Βουλα επελεξε να ζησει και να πεθανει με Richard,ο οποιος οπως μας εδειξε στην ρεγκιουλαρ,ενω ειναι παιχταρας,ψιλο-εξαφανιζεται στα β' ημιχρονα.Ο φουκαρας ο Μιλε ξεροσταλιαξε ματαια ακροβολισμενος στο κορνερ..........
-
Γιαννης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ΟΠΩΣ και πέρσι έτσι και φέτος στους τελικούς έλαμψαν παίχτες με κρύο αίμα (Αμερικανοί)αλλά και μπαρουτοκαπνισμενοι Έλληνες.Περσι η Μύκονος είχε στον τελικό τους Μπλακμον-Μπραντφορντ (φανταστικοί).Αλλά και Μάντζαρη Σκουλιδα. Φετος ο Άντερτον του Παπάγου ο Άντερσον του Βικου ,αλλά και οι Καμπεριδης ,Μαστρογιανοπουλος.
-
therebounder

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
nextplay

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: New York
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα από την συννεφιασμένη Λευκάδα!!
Πολύ ωραίο Final4 με πολλές διασημότητες στο γήπεδο!
Γενικά καλή οργάνωση γεμάτο το γήπεδο και στα δύο ματς μοναδικό φάουλ αυτό με την απονομή όντως πήγε πολύ αργά έκατσα όμως όπως και πολύς κόσμος για να χειροκροτήσω τους πρωταθλητές!
0/2 λοιπόν οι προβλέψεις μου και πάμε να χάσουμε και στον τελικό πιστεύω θα το σηκώσει ο Βικος!
Υ.Γ. Ωραίο γήπεδο η Λευκάδα θέλει λίγο δουλίτσα και θα γίνει κουκλί...
Πολύ ωραίο Final4 με πολλές διασημότητες στο γήπεδο!
Γενικά καλή οργάνωση γεμάτο το γήπεδο και στα δύο ματς μοναδικό φάουλ αυτό με την απονομή όντως πήγε πολύ αργά έκατσα όμως όπως και πολύς κόσμος για να χειροκροτήσω τους πρωταθλητές!
0/2 λοιπόν οι προβλέψεις μου και πάμε να χάσουμε και στον τελικό πιστεύω θα το σηκώσει ο Βικος!
Υ.Γ. Ωραίο γήπεδο η Λευκάδα θέλει λίγο δουλίτσα και θα γίνει κουκλί...
Χτύπησε στό γόνατο αρχες β' περιοδου,και γι αυτό δεν ξαναμπήκε....therebounder έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2026 10:37 amΔεν καταλαβαίνω όμως γιατί ο Δενδρινός έπαιξε 12’…

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο