Ο 2ος που θα ερθει λογικα θα μπορει να παίξει ΚΑΙ ευρωλιγκα
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σε αλλα νέα, το πλανο της ομαδας λεει πως μετά τον Μπρει (που έρχεται με συμβόλαιο ελάχιστα ανώτερο του Μποχωρίδη - ανα μηνα) , πρόκειται να γίνει κίνηση και για αλλον εναν παιχτη. Οι Μακ και Φοστερ δεν υπολογίζονται απο τον Κατας.
. Για πείτε, ποιος θα σας έψηνε?
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
o Μπρει μου αρεσει ως παικτης, απλως δεν ειναι παικτης στην θεση που μας λειπει. θα μου αρεσε αν ειχαμε ασσο τον καλαθη, στο 2 τον νεντο και για 2ο ασσος π.χ τον γκραντ του προμηθεα. θα χρειαζομασταν δηλαδη ενα ακομα γκαρντ και οχι ασσο που να ειναι σουτερ.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 12:55 pmΗρεμία γενικα. Καταρχάς ο παιχτης ειναι σχεδον κλεισμένος οποτε περίπτωση να μην γίνει τελικά η μεταγραφή δεν νομιζω πως υπάρχει. Απο εκει και περα να ξερεις κι εσύ πως θα υπάρχει option για το καλοκαίρι. Ο παίκτης θα αξιολογηθεί απτον Κατας εντός γηπέδου και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει και του χρόνου. Παντως το συμβόλαιο με το οποίο υπογράφει αυτο το 1+1 αποτι ξερω ειναι τρομερα επικερδες και συμφέρον για την ομαδα. Κυριολεκτικά ο Μπρει έρχεται με ψίχουλα.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 11:55 amο μπρει μονο ελλαδα μπορει να παιζει. και θα φυγει φοστερ ή μακ λενε. οποτε ευρωλιγκα θα μεινουμε με 5 ξενους. και εκτος απο ολα αυτα λενε οτι θα εχει συμβολαιο εως 2022. ενω ο μπρει δεν ειναι ασσος, κομπο γκαρντ με πιο πολυ να τον λεω 2 παρα 1.
πραγματικα προσπαθω να καταλαβω ποιο το νοημα να το κανουμε ολο αυτο. τα κριτηρια θα επρεπε να ειναι τα εξης: να ειναι ασσος, να μπορει να παιξει ευρωλιγκα, να του κανουμε 1+1 συμβολαιο ωστε αν βγει πατατα να μην τον εχουμε και του χρονου καθως το ρισκο ειναι μεγαλο για να παρεις φθηνο παικτη τωρα. και εμεις καναμε το εντελως αντιθετο!!
ελπιζω να μην γινει τελικα η μεταγραφη. και μετα λεμε για σωστη δομηση κλπ. οι τυπαδες δεν μπορουν να πετυχουν ουτε ελεφαντα στα 2 μετρα και ειδικα αν κανουν αυτη την μεταγραφη θα ειναι το λιγοτερο επικινδυνοι!
Ειναι θεμα οτι δεν θα παίξει Ευρωλίγκα αλλα ετσι νομίζω πως ο Κατας δείχνει ουσιαστικα οτι ο στόχος είναι το νταμπλ για φετος και μονο! Ο Μπρει ειναι ενα κομπο που μπορει να σταθεί θεωρω ως μπακαπ ασος στο επιπεδο μας, θα φανεί αν εχω δικιο ή άδικο. Τωρα αν υπάρχουν καλύτερες λυσεις, μπορει και να υπάρχουν αλλα δεν ξερουμε τι παίζει με τα συμβόλαια και ποσο ευκολα σπάνε, επίσης θυμίζω πως τα οικονομικά μας είναι παρα μα πάρα πολύ στενά.
τωρα που πρεπει να παρουμε 3 ξενους κοντους, αν ο ενας ειναι κυριως 2αρι εστω κομπο και δεν κανει την διαφορα δεν νομιζω οτι μας βολευει. σιγουρα ειναι καλος σουτερ, καλος πασερ και πολυ εξυπνος και παντα παιζει για την ομαδα απλως δεν ταιριαζει γιατι δεν ειναι ασσος. και επειδη και ο μποχωριδης δεν ειναι ασσος και επειδη θα παρουμε και βασικο ασσο, ουσιαστικα παλι με εναν ασσο θα ειμαστε.
ολα αυτα τα λεω σε περιπτωση που τον εχουμε για 1,5 χρονο. αν τον κλεισαμε για 1+1 δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα. αλλα και παλι πηραμε παικτη που θα παιζει μονο α1. εκτος αν τον πηραμε τσαμπα και δεν ειχαμε ουτε 50 χιλ να δωσουμε εως το τελος της σεζον.
οπως και να εχει θα ειναι εγκληματικο αν τον κλεισαμε 1,5 χρονο κλειστο και οχι 1+1 με option δικια μας. αν ειναι 1+1 δεν εχω προβλημα...
ΥΓ μολις διαβασα οτι τον θελει και για του χρονου. πραγματικα κριμα να ειμαστε τοσο ασχετοι απο αποψη σχεδιασμου. αν ημουν μητο-παπι θα ηθελα να φυγω αν ειναι να εχω τραγικη ομαδα και του χρονου...
0
συμφωνω σε αυτο που λες οτι θελουμε ασσο και δε πηραμε ασσο. αλλα πως μπορεις να λες οτι δεν ταιριαζει στη ομαδα για του χρονου χωρις να ξερουμε τι παιχτες θα εχουμε του χρονου? το πιο πιθανο να πεσεις μεσα, αλλα κρατα το για το καλοκαιριTracy Mac έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 1:50 pmo Μπρει μου αρεσει ως παικτης, απλως δεν ειναι παικτης στην θεση που μας λειπει. θα μου αρεσε αν ειχαμε ασσο τον καλαθη, στο 2 τον νεντο και για 2ο ασσος π.χ τον γκραντ του προμηθεα. θα χρειαζομασταν δηλαδη ενα ακομα γκαρντ και οχι ασσο που να ειναι σουτερ.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 12:55 pm
Ηρεμία γενικα. Καταρχάς ο παιχτης ειναι σχεδον κλεισμένος οποτε περίπτωση να μην γίνει τελικά η μεταγραφή δεν νομιζω πως υπάρχει. Απο εκει και περα να ξερεις κι εσύ πως θα υπάρχει option για το καλοκαίρι. Ο παίκτης θα αξιολογηθεί απτον Κατας εντός γηπέδου και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει και του χρόνου. Παντως το συμβόλαιο με το οποίο υπογράφει αυτο το 1+1 αποτι ξερω ειναι τρομερα επικερδες και συμφέρον για την ομαδα. Κυριολεκτικά ο Μπρει έρχεται με ψίχουλα.
Ειναι θεμα οτι δεν θα παίξει Ευρωλίγκα αλλα ετσι νομίζω πως ο Κατας δείχνει ουσιαστικα οτι ο στόχος είναι το νταμπλ για φετος και μονο! Ο Μπρει ειναι ενα κομπο που μπορει να σταθεί θεωρω ως μπακαπ ασος στο επιπεδο μας, θα φανεί αν εχω δικιο ή άδικο. Τωρα αν υπάρχουν καλύτερες λυσεις, μπορει και να υπάρχουν αλλα δεν ξερουμε τι παίζει με τα συμβόλαια και ποσο ευκολα σπάνε, επίσης θυμίζω πως τα οικονομικά μας είναι παρα μα πάρα πολύ στενά.
τωρα που πρεπει να παρουμε 3 ξενους κοντους, αν ο ενας ειναι κυριως 2αρι εστω κομπο και δεν κανει την διαφορα δεν νομιζω οτι μας βολευει. σιγουρα ειναι καλος σουτερ, καλος πασερ και πολυ εξυπνος και παντα παιζει για την ομαδα απλως δεν ταιριαζει γιατι δεν ειναι ασσος. και επειδη και ο μποχωριδης δεν ειναι ασσος και επειδη θα παρουμε και βασικο ασσο, ουσιαστικα παλι με εναν ασσο θα ειμαστε.
ολα αυτα τα λεω σε περιπτωση που τον εχουμε για 1,5 χρονο. αν τον κλεισαμε για 1+1 δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα. αλλα και παλι πηραμε παικτη που θα παιζει μονο α1. εκτος αν τον πηραμε τσαμπα και δεν ειχαμε ουτε 50 χιλ να δωσουμε εως το τελος της σεζον.
οπως και να εχει θα ειναι εγκληματικο αν τον κλεισαμε 1,5 χρονο κλειστο και οχι 1+1 με option δικια μας. αν ειναι 1+1 δεν εχω προβλημα...
ΥΓ μολις διαβασα οτι τον θελει και για του χρονου. πραγματικα κριμα να ειμαστε τοσο ασχετοι απο αποψη σχεδιασμου. αν ημουν μητο-παπι θα ηθελα να φυγω αν ειναι να εχω τραγικη ομαδα και του χρονου...

0
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν θα ταιριαζει γιατι δεν μπορουμε να παρουμε 4 κοντους ξενους του χρονου. εκτος αν διωξουμε ουαιτ ή μπεντιλ, δεν παρουμε αλλο ξενο 4αρι και ταυτοχρονα μεινει ο ογκαστ. δηλαδη να παμε ετσι:irving έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 2:01 pmσυμφωνω σε αυτο που λες οτι θελουμε ασσο και δε πηραμε ασσο. αλλα πως μπορεις να λες οτι δεν ταιριαζει στη ομαδα για του χρονου χωρις να ξερουμε τι παιχτες θα εχουμε του χρονου? το πιο πιθανο να πεσεις μεσα, αλλα κρατα το για το καλοκαιριTracy Mac έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 1:50 pm
o Μπρει μου αρεσει ως παικτης, απλως δεν ειναι παικτης στην θεση που μας λειπει. θα μου αρεσε αν ειχαμε ασσο τον καλαθη, στο 2 τον νεντο και για 2ο ασσος π.χ τον γκραντ του προμηθεα. θα χρειαζομασταν δηλαδη ενα ακομα γκαρντ και οχι ασσο που να ειναι σουτερ.
ΥΓ μολις διαβασα οτι τον θελει και για του χρονου. πραγματικα κριμα να ειμαστε τοσο ασχετοι απο αποψη σχεδιασμου. αν ημουν μητο-παπι θα ηθελα να φυγω αν ειναι να εχω τραγικη ομαδα και του χρονου...![]()
1. ξενος-ξενος
1-2. μπρει
2. ξενος ή νεντο, μποχω
3. παπι-σαντρος-μαντζουκας
4. μητο-μπεντιλ ή ουαιτ-κασελ
5. παπατζον-ογκαστ-ελληνας στυλ ιαν πολυ φθηνος
η αλλη περιπτωση ειναι παμε με 3 ξενους γκαρντ και ξενο σεντερ δηλαδη:
1. ξενος-μουρατος ή παπαδακης
1-2. μπρει
2. νεντο ή ξενος-μποχω
3. παπι-σαντρος-μαντζουκας
4. μητο-ξενο 4αρι-κασελ
5. παπατζον-ξενο σεντερ-ελληνας φθηνος
εκτος αν παμε σιγουρα σε 7 ξενους οποτε ο μπρει να ειναι ως 7ος ξενος μονο ευρωλιγκα. αν ειναι ετσι δεν με χαλαει, αλλα θα προτιμουσα λιγοτερους ξενους αλλα με καλα συμβολαια, παρα πολλους ξενους και ελληνες με 300 χιλ οι ξενοι και 100 οι ελληνες.
θελω για του χρονου ποιοτητα αντι ποσοτητας και θελω να ειμαστε γεματοι σε γκαρντ και 5 και οχι σε φτερα. εξαλλου στα φτερα και φοργουορντς αν μεινουν μητο-παπι εχουμε κασελ-μαντζουκα συν αλλον εναν, συνολο 5, οποτε ειμαστε οκ.
οπως και να εχει εγω τον μπρει τον βλεπω για του χρονου μονο ως 4ο γκαρντ μαζι με μποχω. και θα προτιμουσα να παιρναμε 3 πολυ καλα γκαρντ (οι 2 ασσοι) και ας ειμαστε με μποχω-μουρατο 4ο-5ο γκαρντ.
[quote/Δεν είναι πολύ νωρίς για να προεξοφλούμε κάτι τέτοιο;]
ειναι. αλλα δεν εχω καμια απολυτως εμπιστοσυνη στην ομαδα μας οτι μπορει να κανει σωστη δομηση. παλι βλεπω να παιρνουμε 3-4αρια, 2-3αρια και 2αρια που ειναι λιγο ασσοι, παρα να στησουν σωστα την ομαδα.
απλως ειναι μεγαλη ευκαιρια το καλοκαιρι να στησουμε κατι καλο, γιατι εχουμε πολλες σταθερες απο φετος με παπαγιαννη-μητο-παπι-νεντο να ειναι παικτες που σε βαζουν 8αδα, ενω εχουμε και καλους ρολιστες οπως σαντρος-κασελ-μποχω-μπεντιλ ή ουαιτ. αν μεινουν ολοι το μονο που θελουμε ειναι 1 πολυ καλος ασσος, ενας καλος αναπληρωματικος και ενα καλο αθλητικο σεντερ. τιποτα παραπανω. θα ειναι κριμα αν δεν υπαρχει αυτη η δομη και παμε σε 2-3αρια και 4αρια για αλλη μια χρονια
0
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μόλις ειπώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΚΑΕ ότι το συμβόλαιο 1,5 χρόνου είναι μάλλον λίγο οπότε υπογράφει για 2,5 χρόνια ο Μπρέι!
Σπουδαία κίνηση. Τον διπλοκλειδώνουμε για να μην μας τον φάνε τα μεγάλα πορτοφόλια.
Ζώ στη Ζώνη του Λυκόφωτος; Συμβαίνει κάτι που δεν έχω καταλάβει; Υπάρχει τέτοια σιγουριά για αυτόν τον παίχτη που τον δένουμε για 2 ακόμα σεζόν χωρίς να τον δούμε λιγάκι και σε επίπεδο Ευρολίγκας; Αποκλείεται να βρεθεί κάποιος καλύτερος το καλοκαίρι; Πάμε ΤσουΛου του χρόνου και μας το φέρνουν λάου λάου;
Μακάρι να έχω λάθος και βγει παιχτούρα. Αλλά μοιάζει ένα κλικ κάτω σε επίπεδο άκυρης μεταγραφής σε σχέση με Ράουτινς και Μπλουμς.
Σπουδαία κίνηση. Τον διπλοκλειδώνουμε για να μην μας τον φάνε τα μεγάλα πορτοφόλια.

Ζώ στη Ζώνη του Λυκόφωτος; Συμβαίνει κάτι που δεν έχω καταλάβει; Υπάρχει τέτοια σιγουριά για αυτόν τον παίχτη που τον δένουμε για 2 ακόμα σεζόν χωρίς να τον δούμε λιγάκι και σε επίπεδο Ευρολίγκας; Αποκλείεται να βρεθεί κάποιος καλύτερος το καλοκαίρι; Πάμε ΤσουΛου του χρόνου και μας το φέρνουν λάου λάου;
Μακάρι να έχω λάθος και βγει παιχτούρα. Αλλά μοιάζει ένα κλικ κάτω σε επίπεδο άκυρης μεταγραφής σε σχέση με Ράουτινς και Μπλουμς.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
2,5 ετών το συμβολαιο στον Μπρει με option 1,5+1. Για μπακαπ ασος που θα παιρνει οριακα 200χιλ τον χρόνο (συμβόλαιο Μπεντιλ δηλαδή) εμενα δεν μου φαίνεται κακος. Είναι πιο ασος παντως απο οποιονδήποτε βρίσκεται στην ομαδα αυτη τη στιγμή. Πάντα θα ψάχνουμε το κατι καλυτερο και θα θελουμε τον επόμενο Ντιλεινι αλλα δεν ειναι κακος και ο Μπρει, βέβαια ο καλύτερος καθρέφτης ενός αθλητή είναι το παρκε. Εκει θα φανεί τι ψάρια πιάνει. Προφανώς θα μείνει αρκετα μεγαλύτερο ποσό για βασικο ασο και 2αρι οπως και για να ανανεώσουν οι Μητο και Παπι. Λογικο να προτιμούσαμε ισως τον Γκραντ , τον Μεισον της ΑΕκ , τον Μελο τριμπλ εγω, αυτοί όμως θα ζητάνε τα διπλάσια χρήματα το καλοκαίρι.
Ακόμα κι ο Λαγκστον Χολ νομίζω θα ναι αρκετα πιο ακριβός μετα απο μια μεστη χρονιά φέτος. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το οτι δεν περίμεναν να δουν αν θα αυξηθεί το μπατζετ μπας και ψαχτουν για κατι καλύτερο. Οχι οτι ειναι δύσκολο να αποδεσμευσεις τέτοιον παιχτη. Αποδεσμευεται εξισου δυσκολα με τον Κασελακη πχ.
Ακόμα κι ο Λαγκστον Χολ νομίζω θα ναι αρκετα πιο ακριβός μετα απο μια μεστη χρονιά φέτος. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το οτι δεν περίμεναν να δουν αν θα αυξηθεί το μπατζετ μπας και ψαχτουν για κατι καλύτερο. Οχι οτι ειναι δύσκολο να αποδεσμευσεις τέτοιον παιχτη. Αποδεσμευεται εξισου δυσκολα με τον Κασελακη πχ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
το ειδα και γω και δεν μπορω να καταλαβω τιποτα. 2,5 χρονια λεει θα τον εχουμε. ναι δεν ειναι κακος παικτης, εχει καλα στοιχεια κλπ κλπ αλλα ουτε ασσος ειναι, ουτε βασικος στο δυο μπορει να ειναι, ουτε τιποτα. για ευρωλιγκα ειναι μαξ 4ο γκαρντ.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 2:54 pm2,5 ετών το συμβολαιο στον Μπρει με option 1,5+1. Για μπακαπ ασος που θα παιρνει οριακα 200χιλ τον χρόνο (συμβόλαιο Μπεντιλ δηλαδή) εμενα δεν μου φαίνεται κακος. Είναι πιο ασος παντως απο οποιονδήποτε βρίσκεται στην ομαδα αυτη τη στιγμή. Πάντα θα ψάχνουμε το κατι καλυτερο και θα θελουμε τον επόμενο Ντιλεινι αλλα δεν ειναι κακος και ο Μπρει, βέβαια ο καλύτερος καθρέφτης ενός αθλητή είναι το παρκε. Εκει θα φανεί τι ψάρια πιάνει. Προφανώς θα μείνει αρκετα μεγαλύτερο ποσό για βασικο ασο και 2αρι οπως και για να ανανεώσουν οι Μητο και Παπι. Λογικο να προτιμούσαμε ισως τον Γκραντ , τον Μεισον της ΑΕκ , τον Μελο τριμπλ εγω, αυτοί όμως θα ζητάνε τα διπλάσια χρήματα το καλοκαίρι.
θα το δεχτω να εχουμε 3 ξενους καλους γκαρντ συν μπρει-μποχω για 4ο-5ο γκαρντ, αλλα αν παμε με 3ο γκαρντ αυτον, τοτε ειμαστε για κλαματα! αλλη μια χρονια θα κλαιμε! αντι να πανε να κλεισουν κανα Γκραντ για 2ο ασσο π.χ που ειναι παικταρα πανε να παρουν εναν ρολιστα ξενο κομπο γκαρντ. τι να πω. προγραμματισμος απο τα Λιντλ.
και ειναι κριμα γιατι πραγματικα τον συμπαθω ως παικτη και ειπα οτι θα τον ηθελα σε ροστερ με καλαθη-νεντο-Γκραντ-Μποχω π.χ εκει που δηλαδη θες εναν καλο σουτερ και εξυπνο για 10-15 λεπτα. τωρα δεν ξερω τι θα κανουν.
ελπιζω να μην πουν οτι θα μεινει ο ογκαστ 2ο σεντερ οποτε κλαιν εχουμε ελληνες και παιρνουμε ξενους κοντους. θα ειναι μεγιστη βλακει αυτο.
0
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
O μπρει στη τελευταια ομάδα που έκανε γεμάτη χρόνια ήταν η ραστα βεχτα στη Γερμανία και εκεί έπαιζε στο 1 κάνοντας εντυπωσιακή χρόνια. Στην ίδια ομάδα ήταν με τον χολινς της ζενιτ. Ας τον δούμε πρώτα και μετά βλέπουμε από τον Μακ δύσκολα θα είναι χειρότερος. Ας αφήσουμε τον κατας να κάνει τις επιλογές του και να κριθεί όπως πρέπει αν μη τι άλλο είναι κανονικός προπονητής και όχι σαν τον προηγούμενο. Πάντως κάποιοι δεν έχετε αντιληφθεί ότι χωρίς τα χρήματα του δγ το μπάτζετ θα είναι στα ίδια επίπεδα με φετος
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ειναι θεμα μπατζετ. ειναι θεμα σχεδιασμου. τωρα ποιο το νοημα να κλεισουμε παικτη που δεν ειναι ασσος και που δεν ξερουμε αν θα ανταποκριθει και πιανει και θεση ξενου σε μια θεση την οποια ποναμε πολυ, δεν ξερω αν εχει λογικη.SARAS1989 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 3:10 pmO μπρει στη τελευταια ομάδα που έκανε γεμάτη χρόνια ήταν η ραστα βεχτα στη Γερμανία και εκεί έπαιζε στο 1 κάνοντας εντυπωσιακή χρόνια. Στην ίδια ομάδα ήταν με τον χολινς της ζενιτ. Ας τον δούμε πρώτα και μετά βλέπουμε από τον Μακ δύσκολα θα είναι χειρότερος. Ας αφήσουμε τον κατας να κάνει τις επιλογές του και να κριθεί όπως πρέπει αν μη τι άλλο είναι κανονικός προπονητής και όχι σαν τον προηγούμενο. Πάντως κάποιοι δεν έχετε αντιληφθεί ότι χωρίς τα χρήματα του δγ το μπάτζετ θα είναι στα ίδια επίπεδα με φετος
εχει σουταρα, πασαρει καλα (για 2αρι, για ασσος δεν πασαρει καλα) ειναι πολυ εξυπνος, παντα θα παιζει για την ομαδα, αλλα ουτε αθλητικος ειναι ουτε την διαφορα θα κανει στην αμυνα. αν ηταν καθαρος ασσος θα ελεγα οτι ενταξει καλα ειμαστε, αλλα δεν ειναι.
η μονη λογικη εξηγηση ειναι να πηγαινουμε του χρονου για 7 ξενους. ετσι το δεχομαι. γιατι δεν θελω να εχω λιγα παλι γκαρντ με 3ο τον μπρει που ουτε μπαγερν δεν επαιζε ως 3ο γκαρντ, ενω στο 5 να μεινουμε με τον ζαχαρια.
αν παλι τον ειχαμε εως τελος σεζον, με option δικη μας το καλοκαιρι παλι θα ελεγα οκ και ας μην παιζει ευρωλιγκα. τωρα τον υπογραψαμε για 2,5 χρονια κιολας!
ξαναλεω για φετος δεν με χαλαει, αλλα δεν ξερω αν εχει ουσια κιολας που δεν παιζει στην ευρωλιγκα.
ελπιζω συντομα να μας πουν και με τι ποσο τον κλεισαμε γιατι αν ακουσω κανα 500αρι για του χρονου ειναι για τρελα

0
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν είναι δυαρι ο άνθρωπος στο 1 έπαιζε. Δε πρόκειται να πάρει 500 του χρόνου. 500 θα παίρνει ο βασικός που θα πάρουμε. Υπομονή να τον δούμε στο γήπεδο και θα κριθεί και ο παίκτης και ο κατάς που τον επέλεξε. Πάντως μη περιμένεις pass first pg δε παίζει ο ισραηλινός τέτοιο μπάσκετ. Σκορινγκ γκαρντ θα είναι και ο βασικός γκαρντ που θα αποκτηθεί.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ειναι ασσος. ειναι κομπο που ειναι περισσοτερο δυαρι παρα ασσος. επισης ο κατας θελει παικτες που να πασαρουν πολυ καλα και να παιζουν πολυ καλα το πικ εν ρολ για ασσους. ο μπρει ειναι μετριος σε αυτο.SARAS1989 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 4:32 pmΔεν είναι δυαρι ο άνθρωπος στο 1 έπαιζε. Δε πρόκειται να πάρει 500 του χρόνου. 500 θα παίρνει ο βασικός που θα πάρουμε. Υπομονή να τον δούμε στο γήπεδο και θα κριθεί και ο παίκτης και ο κατάς που τον επέλεξε. Πάντως μη περιμένεις pass first pg δε παίζει ο ισραηλινός τέτοιο μπάσκετ. Σκορινγκ γκαρντ θα είναι και ο βασικός γκαρντ που θα αποκτηθεί.
επισης ο μπρει δεν ειναι παικτης που εχει ατομικη ενεργεια. παικτης ομαδικος ειναι που εκτελει οταν εχει καλες προυποθεσεις. σκεπτομενος παικτης. πολυ καλος τακτικα και ομαδικος. σε αυτο μου αρεσει. για 3ο γκαρντ ξενο δεν τον θελω. για 4ο-5ο μαζι με μποχω τον θελω.
επισης δεν ειναι καλος στην αμυνα να ξερετε. εχει αργα ποδια παρολο που εχει καλο κορμο. οποιον μαρκαρει ασσος θα εχει θεμα. καλυτερα να μαρκαρει αντιπαλα 2-3ρια αν θελουμε να τον κρυψουμε.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ισχύει ότι είχε κάνει πολυ καλη σεζον στη Ρεχτα και για αυτο τον εμπιστεύτηκε και η Μπαγερν. Βεβαια στη ρεχτα ειχαν και 2 κοντουληδες scoring PGs και βάζανε συχνα τον Μπρει στο 2 και τον Χολινς στο 3.SARAS1989 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 08, 2021 3:10 pmO μπρει στη τελευταια ομάδα που έκανε γεμάτη χρόνια ήταν η ραστα βεχτα στη Γερμανία και εκεί έπαιζε στο 1 κάνοντας εντυπωσιακή χρόνια. Στην ίδια ομάδα ήταν με τον χολινς της ζενιτ. Ας τον δούμε πρώτα και μετά βλέπουμε από τον Μακ δύσκολα θα είναι χειρότερος. Ας αφήσουμε τον κατας να κάνει τις επιλογές του και να κριθεί όπως πρέπει αν μη τι άλλο είναι κανονικός προπονητής και όχι σαν τον προηγούμενο. Πάντως κάποιοι δεν έχετε αντιληφθεί ότι χωρίς τα χρήματα του δγ το μπάτζετ θα είναι στα ίδια επίπεδα με φετος
Στη Μπαγερν πηγε καθαρα ως ασος, δεν ήταν κακος βεβαια μοιραζόταν την θεση με τον Λο που ειναι παιχτης ιδίων χαρακτηριστικών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άνθρωπος εκείνη τη σεζον που να μπορεί να ταισει τον Μονρόε.
Παντως πράγματι μην περιμένετε pure playmaker απτον Κατας, ο κοουτς θελει παιχτες που να παίζουν το πικ εν ρολ και να μπορούν εξισου να σκοράρουν και να δημιουργούν μετα απο αυτο, με έμφαση στο 1ο σκέλος βεβαια.
Φιλε Τρέισι δεν ξερω ποσο εχεις παρακολουθήσει τον παιχτη αλλα μαλλον αλλον βλεπουμε. Σουταρα δεν λες πως εχει , εκει γυρω στο 38% σουταρει , ειναι καλος δημιουργός κι οχι κακος αμυντικος (εχει καλο κορμί) , μπορει να παιξει εξισου και το 1 και το 2. Είναι ακριβώς ο παιχτης θεωρω που ψάχναμε περσι για να παίζει μαζί με τον Ραις ερχόμενοι απτον πάγκο και πίσω απτους Νικ και Φριντετ. Ανταυτου βέβαια μας ήρθε ο Ραουτινς...
Εμπιστοσύνη θέλει τωρα ο κοουτς παιδια, προς το παρον εχει δείξει καλα δείγματα. Μια χαρα ειναι ο Μπρει για τα λεφτα του θεωρω (θα φανεί και στο παρκε) κι αν δεν μας κάνει το συμβολαιο του ειναι τοσο χαμηλό που σπάει πολυ ευκολα το καλοκαίρι.
Εγω θεωρώ πως θα χουμε κατι τετοιο στα γκαρντ του χρονου :
Βασικος ασος , Μπρει
Βασικο 2αρι , 2/3αρι , Μποχωριδης
Το 2/3αρι μπορει να ειναι ο Λαιτι της ασβελ ή και να μεινει ο ΣαντΡος αν παρει ελληνικό διαβατήριο. Βασικο 2αρι ο Νέντοβιτς, ο Ντορσει ή κάποιος τέτοιος και βασικος ασος θα δουμε. Μπορει το βασικό 2αρι να ειναι κανένας Αιζαια Κανααν , δηλαδή κι άλλος κομπο.
ΥΓ. Θα παρουμε κι άλλον παιχτη φετος, Μακ και Φοστερ αποτελούν παρελθόν στα μάτια του Κατας.
0
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Για να ευθυμησουμε λιγακι μ αρεσει το ΑΡΙΣΤΕΡΟ και το σπασιμο του καρπου στο σουτ...Μαλλον και στις βολες καλα τα πηγαινει σε αντιθεση μ αλλους που οταν σουταραν βολες στο ΟΑΚΑ εκλεινα τα ματια...Οι μονες βολες που ειδα καταματα τα τελευταια 8 χρονια στο ΟΑΚΑ ηταν οι 3 του James σε νεκρο χρονο..NOTHING BUT NET.....Και για τα λεφτα που θα παιρνει κομματια να γινει...Την ευκαιρια στο παρκε του τη δινω.... :

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ποσα θα παρει ο μπρει φετος και ποσα του χρονου; γιατι λετε οτι οτι θα σπαει ευκολα αν δεν μας κανει.
ναι johny και εγω εγραφα οτι θα ηταν μια χαρα ως 4ος γκαρντ πισω απο νικ-φριντετ(νεντο)-συν αλλον εναν π.χ γκραντ. τωρα που δεν υπαρχει νικ δεν θεωρω οτι ταιριαζει.
επισης δεν είναι καθαρος ασσος. παλι δηλαδη του χρονου θα βαζουμε μποχω να κατεβαζει σε αρκετα ματς.
δεν ειναι καλος αμυντικος στα ποδια. ειναι αργος και εχει θεματα στο 1vs1. καλο κορμι εχει αλλα επειδη ασσο θα τον βαζουμε και οχι 3αρι, τις περισσοτερες φορες θα μαρκαριλει κοντο.
εγω διαφωνω στο οτι θελουμε να τον κρατησουμε και του χρονου. αν δεν μας κανει τωρα και δεν παιξει καλα, θα πρεπει να χαλαμε λεφτα απο το μικρο μας μπατζετ για τον διωξουμε.
υγ δεν εχω δει καπου οτι θα παρουμε και αλλον παικτη ακομα. εχετε δει κατι;
ναι johny και εγω εγραφα οτι θα ηταν μια χαρα ως 4ος γκαρντ πισω απο νικ-φριντετ(νεντο)-συν αλλον εναν π.χ γκραντ. τωρα που δεν υπαρχει νικ δεν θεωρω οτι ταιριαζει.
επισης δεν είναι καθαρος ασσος. παλι δηλαδη του χρονου θα βαζουμε μποχω να κατεβαζει σε αρκετα ματς.
δεν ειναι καλος αμυντικος στα ποδια. ειναι αργος και εχει θεματα στο 1vs1. καλο κορμι εχει αλλα επειδη ασσο θα τον βαζουμε και οχι 3αρι, τις περισσοτερες φορες θα μαρκαριλει κοντο.
εγω διαφωνω στο οτι θελουμε να τον κρατησουμε και του χρονου. αν δεν μας κανει τωρα και δεν παιξει καλα, θα πρεπει να χαλαμε λεφτα απο το μικρο μας μπατζετ για τον διωξουμε.
υγ δεν εχω δει καπου οτι θα παρουμε και αλλον παικτη ακομα. εχετε δει κατι;
0