Ελπίζω όχι. Τίποτα το ιδιαίτερο και μεγάλος ηλικιακά.. μπορούμε και καλύτερα σε αυτή τη θέσηcoach blue έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2026 6:58 pm
https://www.youtube.com/shorts/Xl0J_T_Ri8Y
Με γεια ....
Euroleague Playoffs 2026: Olympiacos (1) vs Μonaco (8)
Συντονιστής: Captains
-
RedEmperor

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 848
- Εγγραφή: Παρ Ιούλ 04, 2025 4:01 pm
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 15956
- Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο μιλου κυριως απο τα ριμπαουντ βγαινει και ο χολ απο τα πικ εν ρολ του φουρνιε..Παντως δεν νομιζω οτι καταλαβατε τι ειπα..Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2026 6:28 pmΤο μπάσκετ του βγάζει σε κάθε παιχνίδι mvp τον Μιλου με πάνω από 20 pir και Ντόντα με Ταιρικ γράφουν σχεδόν double double.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2026 6:03 pmεπισης εγω δεν εχω δει ποτε τον μπαρτζωκα να ταιζει τους ψηλους επειδη οι αλλοι εχουν θεμα εκει..εδω μια φορα ο παο επαιζε με χουαντσο στο 5 και εμεις γυρνουσαμε γυρω γυρω την μπαλα..ο μπαρτζωκας εχει δειξει τοσα χρονια οτι δεν προσαρμοζεται στις αδυναμιες των αλλων οπως κανει ο σαρας πχ.Θα παιξει το μπασκετ του οτι και να γινει.Στους ψηλους κυριαρχουμε εδω και πολλα χρονια αλλα στα φ4 ειναι αφαντοι.
Αυτό πως γίνεται; Δια μαγείας πέφτει η μπάλα από τον ουρανό από τον θεό Δια και έρχεται στα χέρια των Σέντερ και καρφώνουν;
ποτε ο μπαρτζωκας σημαδευει μις ματς?ποτε..η μπαλα γυριζει και θα παρουν την επιθεση οι παικτες που θεωρουν οτι εχουν τις καλυτερες προυποθεσεις... Τωρα αν εχετε δει εσεις ποτε να εχει αδυναμια η αντιπαλη ομαδα στο 5 πχ και ολο το βραδυ να ταιζουμε τον μιλου,σιγουρα βλεπουμε αλλα ματς.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 3356
- Εγγραφή: Παρ Ιούλ 05, 2024 9:50 am
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άμα ο Μιλου έβγαινε πρώτος σε pir μόνο από τα επιθετικά ριμπάουντ τότε θα ήταν ένα κράμα Σακίλ με Ολάζον. Αν ο Χολ έκανε τα νούμερα μόνο από τις ασίστ του Φουρνιέ, ο Φουρνιέ θα είχε τις ασίστ του Μάκινταιρ..shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2026 7:54 pmο μιλου κυριως απο τα ριμπαουντ βγαινει και ο χολ απο τα πικ εν ρολ του φουρνιε..Παντως δεν νομιζω οτι καταλαβατε τι ειπα..
ποτε ο μπαρτζωκας σημαδευει μις ματς?ποτε..η μπαλα γυριζει και θα παρουν την επιθεση οι παικτες που θεωρουν οτι εχουν τις καλυτερες προυποθεσεις... Τωρα αν εχετε δει εσεις ποτε να εχει αδυναμια η αντιπαλη ομαδα στο 5 πχ και ολο το βραδυ να ταιζουμε τον μιλου,σιγουρα βλεπουμε αλλα ματς.
Αν εννοείς ότι θα στοχεύσουμε το mis match σε πρώτο χρόνο, όχι αυτό δεν το κάνει ο Μπαρτζώκας ποτέ. Να πάει δλδ η μπάλα στα πρώτα δευτερόλεπτα στον ψηλό. Μόνο με τον Φαλ γινόταν αυτό, αλλά για άλλους λόγους.
Όμως, στην άμυνα με αλλαγές είναι μονόδρομος να ταϊστεί ο ψηλός και γενικά να περάσει η μπάλα στο ζωγραφιστό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιμετωπίσεις αυτή την άμυνα εφόσον δεν έχεις παίκτες που παίζουν iso ή παίρνανε τον αμυντικό τους στο πρώτο βήμα.
Ε σε αυτή την περίπτωση έχουμε τρία θηρία να περιμένουν να ταιστούν και αυτό θα γίνει. Δεν γίνεται να παίξεις μότιον όταν σε παίζουν αλλαγές. Παλιά είχαμε πρόβλημα σε αυτό γιατί έπαιρνε την μπάλα ο Μακίσικ, τον έπαιζαν under και δεν είχαμε ψηλό να ακουμπήσουμε την μπάλα και να τελειώσει την φάση.
- papp7

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 1535
- Εγγραφή: Δευ Φεβ 19, 2018 2:33 am
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Nα υπάρχει συνδυασμός των παραπάνω ; Έχεις πολλή ένταση , κάλμα
Μέχρι φέτος
-
Dimmitz

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 3356
- Εγγραφή: Παρ Ιούλ 05, 2024 9:50 am
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Cool είμαι. Ένταση συνήθως έχω με αυτά που γράφει ο Shaq
Στα του post, προφανώς και είναι συνδυασμός, απλά εμείς οι οπαδοί έχουμε την τάση να επηρεαζόμαστε από το αποτέλεσμα και να θεοποιούμε καταστάσεις.
Ναι ήταν επιλογή του Σάρας να μην δώσει το τρίποντο στον Φρανσίσκο, όπως και ο Μπαρτζώκας επιλέγει να φάει 30 από Ναν, αλλά να το κόψει την δημιουργία. Ή ο Άταμαν να κάνει τις προσαρμογές που έκανε που είναι και το προφανές γιατί μιλάμε για ματς playoff. Αλλά άμα δεν έτρωγε το τρίποντο προσευχή του Οσμάν η Βαλένθια θα γράφαμε τα ίδια;
-
Rivers15

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 2270
- Εγγραφή: Τετ Φεβ 26, 2025 12:53 pm
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ελπιζω οσο πιθανο ειναι να εχουμε του χρονου GSA αλλα τοσο πιθανο να ειναι και του Μπλοσομγκειμ!coach blue έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2026 6:58 pm
https://www.youtube.com/shorts/Xl0J_T_Ri8Y
Με γεια ....
-
TuTiS

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 631
- Εγγραφή: Δευ Μάιος 27, 2024 3:14 am
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα Nike θα έχουμε…Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 03, 2026 10:15 amΕλπιζω οσο πιθανο ειναι να εχουμε του χρονου GSA αλλα τοσο πιθανο να ειναι και του Μπλοσομγκειμ!coach blue έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2026 6:58 pm
https://www.youtube.com/shorts/Xl0J_T_Ri8Y
Με γεια ....![]()
Ειναι γεγονος που θα κατεβει GRANDE αουτσαιντερ η Ρεαλ...RedEmperor έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2026 2:47 pmΘα τους πάρει τις ταυτότητες στο φάιναλ φορ ο Σκαριολο και θα γελάει το σύμπαν
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 5791
- Εγγραφή: Πέμ Φεβ 17, 2011 2:15 am
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 1387
- Εγγραφή: Τρί Ιουν 25, 2024 4:16 pm
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ντάξει δεν είναι ούτε ανάγκη να αφήσει τον Σάσα (μπορεί να αφήσει το 1 ή το 3 ας πούμε), αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι όλα τόσο απλά. Δηλαδή και το να τροφοδοτήσεις τον ψηλό δεν είναι πάντα εύκολο. Εγώ πχ διαφωνώ ότι δεν ψάχνει το miss match του Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός. Και με Μίλου χτυπάει τις αλλαγές και με Σάσα. Απλά δεν φτάνει πάντα εύκολα η μπάλα εκεί. Το ότι το ψάχνουν μπορείς να το καταλάβεις και από τις κινήσεις τους, ή τις αλλαγές στη γωνία πάσας για να περάσει η μπάλα μέσα. Τώρα αν περάσει το από που θα έρθει η βοήθεια εξαρτάται από την επιλογή τις άμυνας. Προφανώς και αυτοί κάτι θα ρισκάρουν.
Γενικά πάντως συζητάμε για τέτοια plays μερικές φορές και μπορεί να τα δούμε 3-4 φορές μαξ σε ένα παιχνίδι. Δε λέω ότι είναι λίγες κι ότι δεν παίζουν ρόλο. Φυσικά και παίζουν. Αλλά είναι ένας από τους 30 παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στο παιχνίδι που λέει ο λόγος.
-
TuTiS

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 631
- Εγγραφή: Δευ Μάιος 27, 2024 3:14 am
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για το 1 δεν νομίζω να αφήσουν να περάσει ανενόχλητο τον Walkup ή να αφήνουν ελεύθερο τον Corey. Για το 3, σε περίπτωση που θα έχουμε στο 3 στον Fournier δεν υπάρχει πιθανότητα να τον αφήσουν. Ακόμα και τον McKissic να έχεις στο 3 αεροδιάδρομο θα έχει για να μπει μέσα.
- big_lebowski

- Reactions:
- Δημοσιεύσεις: 1506
- Εγγραφή: Παρ Ιουν 20, 2008 10:51 am
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε ξέρω αν το γράφεις αστειευομενος η σοβαρά αλλά μη το αποκλείεις καθόλου.RedEmperor έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2026 2:47 pmΘα τους πάρει τις ταυτότητες στο φάιναλ φορ ο Σκαριολο και θα γελάει το σύμπαν
Για κάποιο λόγο υποτιμάται ο Σκαριολο η καριέρα και οι επιτυχίες του οποίου σε εθνικό επίπεδο είναι ασύλληπτες.Γράφτηκε ότι είναι κ το μειονέκτημα της Ρεαλ .Ο Σκαριολο που σε μονά FIBA ματς έχει 8 εθνικά μετάλλια....(6χρυσα)




BasketForum – Ιστορικό Αρχείο