ΝΒΑ Playoffs 2026
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειδικά όταν λείπει ο Cade είναι τρικυμία η κατάσταση. Πιστεύω όμως ότι αυτή η σειρά θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια. Η ομαδα έβγαλε αντίδραση και αυτές οι καταστάσεις "ψήνουν" τις ομάδες ενόψει του επόμενου γύρου.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 12:57 amΔεν θα γίνει κάτι τώρα αλλά είναι ανησυχητικό για τη συνέχεια πως με παιδικό πρες χάνεται έτσι η μπάλα.
Ειχα προαίσθημα για αυτήν τη σειρά, για αυτό και το ειχα γράψει στον ssoulliss. Το γυρίσαμε λοιπόν, οπως στο μακρινό 2003. Επίσης, διαισθανομαι ότι θα κάνουμε ανάλογη πορεία με εκείνη τη χρονιά. Θα περάσουμε στα εξι παιχνίδια τον επόμενο και θα μας "σκουπίσει" η Νεα Υόρκη στον τελικό περιφέρειας.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι δεν ήξεραν τι να κάνουν και ειδικά στην πίεση είχαν πολύ κακή αντίδραση. Ελπίζω να δουλευτεί αυτό λίγο γιατί είναι απαράδεκτο σε αυτό το επίπεδο να ξεφορτώνεσαι την μπάλα στον Ντανκαν στο πλάι όταν ξέρεις ότι θα τον κυνηγήσουν τα ντερέκια. Κακές αποφάσεις όταν δεν ήταν η μπάλα στα χέρια του Cade.
Μπράβο πάντως, μακάρι σε καλή συνέχεια.

- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δίκαια οι Πίστονς προκρίθηκαν στους ημιτελικούς της Ανατολής αφού ήταν καλύτεροι στο έβδομο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικό αλλά η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων όταν έκλεισαν τη δεύτερη περίοδο με επιμέρους σκορ 20-6. Ματσάρα έκαναν οι Χάρις και Cunningham. Από τους Μάτζικ ο Μπανκέρο ήταν ο μόνος που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Σ' αυτό τον κρίσιμο αγώνα φάνηκε πιο πολύ η απουσία του Franz Wagner.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0

Oλοκληρώθηκαν τα ζευγάρια για τους ημιτελικούς περιφερειών. Τρία game 7 στην Ανατολή και ένα game 6 , ενώ αντίθετα στην Δύση είχαμε 2 εύκολες προκρίσεις και 2 σειρές σε game 6. Το ενδιαφέρον συνεχίζεται τουλάχιστον στα μάτια μου στις σειρές της ανατολής μιας και στην δύση οδεύουμε για το πολυπόθητο ζευγάρι του Σίλβερ, το OKC - Spurs. Μπορούν να γίνουν αμφίρροπες και οι 2 χωρίς ξεκάθαρο φαβορί αλλά πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα έχουμε το Pistons - Knicks.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή τη φορά οι Μάτζικ ήταν βελτιωμένοι στο β ημίχρονο αφού κατάφεραν να βάλουν 45 ολόκληρους πόντους, που σε σχέση με τους 19 του προηγούμενου αγώνα το λες και αγωνιστική ανάταση - ούτε τώρα έφτασαν, ωστόσο. Νομίζω το έγραψε και ο ggr, η πρόκριση χάθηκε γι' αυτούς στο προηγούμενο ματς, την απώλεια του οποίου δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν. Μόνο προς το τέλος του παιχνιδιού με τη πίεση έκλεψαν μπάλες αλλά ήταν πολύ αργά. Μόνος του πολεμούσε ο Μπανκέρο ενώ ο Σαγκς συνέχισε να βλέπει το καλάθι σαν τρύπα από βελόνα (3/19 στα 2 τελευτ. ματς). Κάνινγκχαμ και Χάρις καθάρισαν για Πίστονς. Ειδικά ο δεύτερος απέδειξε ότι είναι παίκτης πλέι οφ. Τρομερό πάθος στην άμυνα και κρύο αίμα στην επίθεση. Ανησυχητικό για τους Πίστονς θεωρώ το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ντούρεν, που δείχνει πνευματικά ανέτοιμος για το επίπεδο αυτό.
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με την αυτοπεποίθηση που μου δίνουν οι τόσο επιτυχημενες εκτιμήσεις του α γύρου όπου είχα προβλέψει μεταξύ άλλων και την πρόκριση των Ρόκετς, της Βοστώνης κ του Ορλάντο., θα επιχειρήσω και νέες για τον β γύρο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Οι Σπερς, λογικά, θα καμψουν τους Γουλβς πιθανότατα, όμως, όχι χωρίς να ζοριστούν - ειδικά αν επιστρέψει νωρίς ο Έντουαρντς. Ο Wemby, πιθανότατα θα έχει θέματα με την αντίπαλη φροντ λάιν και το αμυντικό τέρας που λέγεται Γκομπέρ. Η περιφέρεια ωστόσο των Σπερς, μοιάζει αρκετά καλύτερη - παρόλο που, επειδή δεν φημίζεται για το καλό της 3ποντο (Καστλ-Φοξ-Χάρπερ, δεν είναι δα και σουτέρ περιοπής), ίσως ζοριστεί κι αυτή. Ωστόσο οι Σπερς μοιάζουν καλύτεροι συνολικά οπότε θα είναι η επιλογή μου για το ζευγάρι αυτό.
Η Οκλαχόμα θα περάσει χάνοντας το πολύ ένα ματς.
Νέα Υόρκη κ Σίξερς θα παλέψουν αλλά νομίζω ότι η πρώτη είναι καλύτερη στη παρούσα φάση. Επιπλέον, ο Εμπίντ δεν θα έχει αντίπαλο τον Σάιερμανς και τον Μπράουν που τον μάρκαραν στο 7ο ματς με τη Βοστώνη, οπότε ...
Πίστονς και Καβς μοιάζουν με αμφίρροπο ζευγάρι αλλά οι πρώτοι, μετά την πρόκριση επί των Μάτζικ, έχουν πάρει ψυχολογία και τολμώ να πω ότι θα είναι αυτοί που θα φτάσουν πρώτοι τις 4 νίκες. (Δεν ξέρω πώς θα πάρουν την πρόβλεψη αυτή οι φίλοι του Ντιτρόιτ αλλά υπόσχομαι, αν τα πράγματα "στραβώσουν", να αλλάξω την πρόβλεψη - σιγά το δύσκολο!)
Οι Σπερς, λογικά, θα καμψουν τους Γουλβς πιθανότατα, όμως, όχι χωρίς να ζοριστούν - ειδικά αν επιστρέψει νωρίς ο Έντουαρντς. Ο Wemby, πιθανότατα θα έχει θέματα με την αντίπαλη φροντ λάιν και το αμυντικό τέρας που λέγεται Γκομπέρ. Η περιφέρεια ωστόσο των Σπερς, μοιάζει αρκετά καλύτερη - παρόλο που, επειδή δεν φημίζεται για το καλό της 3ποντο (Καστλ-Φοξ-Χάρπερ, δεν είναι δα και σουτέρ περιοπής), ίσως ζοριστεί κι αυτή. Ωστόσο οι Σπερς μοιάζουν καλύτεροι συνολικά οπότε θα είναι η επιλογή μου για το ζευγάρι αυτό.
Νέα Υόρκη κ Σίξερς θα παλέψουν αλλά νομίζω ότι η πρώτη είναι καλύτερη στη παρούσα φάση. Επιπλέον, ο Εμπίντ δεν θα έχει αντίπαλο τον Σάιερμανς και τον Μπράουν που τον μάρκαραν στο 7ο ματς με τη Βοστώνη, οπότε ...
Πίστονς και Καβς μοιάζουν με αμφίρροπο ζευγάρι αλλά οι πρώτοι, μετά την πρόκριση επί των Μάτζικ, έχουν πάρει ψυχολογία και τολμώ να πω ότι θα είναι αυτοί που θα φτάσουν πρώτοι τις 4 νίκες. (Δεν ξέρω πώς θα πάρουν την πρόβλεψη αυτή οι φίλοι του Ντιτρόιτ αλλά υπόσχομαι, αν τα πράγματα "στραβώσουν", να αλλάξω την πρόβλεψη - σιγά το δύσκολο!)
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικοτατες είναι οι προβλέψεις σου φίλε. Η Δύση δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον δεύτερο γύρο. Λέικερς και Τίμπεργουλβς έχουν τραυματισμούς και δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν. 4-1 τους έχω και τους δύο, μόνο ο τελικός της Δύσης θα έχει.fklmta77 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 12:35 pmΜε την αυτοπεποίθηση που μου δίνουν οι τόσο επιτυχημενες εκτιμήσεις του α γύρου όπου είχα προβλέψει μεταξύ άλλων και την πρόκριση των Ρόκετς, της Βοστώνης κ του Ορλάντο., θα επιχειρήσω και νέες για τον β γύρο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Στην Ανατολή έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Η Ν.Υ. θεωρώ ότι θα περάσει στους 6 ή στους 7 αγώνες. Το Ντιτρόιτ έχει λίγο πιο δύσκολο έργο αλλά κι αυτό θεωρώ ότι θα τα καταφέρει. Ο Μίτσελ είναι μέτριος ως τώρα ( ευτυχώς που δεν τον πήραν οι Νικς) και ο Χαρντεν διαχρονικός choke artist, ειδικά σε έβδομο παιχνίδι.
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα έβγαζα μόνο από την εξίσωση τους Καβς. Κάτι με χαλούσε πάντα σε αυτή την ομάδα, από την εποχή που άρχισα να παρακολουθώ ΝΒΑ πριν 30+ χρόνια. Μαζί με το Μιλγουόκι τις θεωρώ τις πιο νεροβραστες της περιφέρειας. Προσωπική άποψη πάντα.Andre_Miller έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 3:22 pmΟποιαδήποτε ομάδα της ανατολής από τις τέσσερις που έχουν μείνει Πίστονς, Νικς, Καβς η Σίξερς και να το σηκώσει θα είναι ωραίο στόρυ. Δεν θέλω να δω ούτε τους Θάντερ ούτε τους Σπερς πρωταθλητές.
-
fklmta77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι καθόλου απίθανο να περάσουν εύκολα οι Σπερς, ειδικά αν ο Έντουαρντς δεν επιστρέψει εγκαίρως. Έχουν σωρεύσει τρομακτικο ταλέντο είναι η αλήθεια. Δεν είναι μόνο ο Wemby, είναι και η τριάδα της περιφέρειας, είναι και ο Βασέλ. Αν έχουν μια αχίλλειο πτέρνα, αυτή είναι νομίζω η έλλειψη αξιόπιστου 3πόντου από τους γκαρντ της που έχουν την τάση να πηγαίνουν προς το καλάθι. Η ρακέτα των Γουλβς όμως, με τον Γκομπέρ σε ρόλο τερματοφύλακα και τους ΜακΝτάνιελ, Ριντ, Ραντλ να συνεπικουρούν, μοιάζει με ναρκοθετημένη περιοχή - και αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει τους Φοξ, Κάστλ, Χαρπερ σε προσπάθειες για τρίποντο που δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το S.A μοιάζει ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους τους. Άλλωστε και η δική του άμυνα μοιάζει ώρες ώρες απροσπέλαστη.ggr έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 2:17 pmΛογικοτατες είναι οι προβλέψεις σου φίλε. Η Δύση δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον δεύτερο γύρο. Λέικερς και Τίμπεργουλβς έχουν τραυματισμούς και δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν. 4-1 τους έχω και τους δύο, μόνο ο τελικός της Δύσης θα έχει.fklmta77 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 12:35 pm
Οι Σπερς, λογικά, θα καμψουν τους Γουλβς πιθανότατα, όμως, όχι χωρίς να ζοριστούν - ειδικά αν επιστρέψει νωρίς ο Έντουαρντς.
Νέα Υόρκη κ Σίξερς θα παλέψουν αλλά νομίζω ότι η πρώτη είναι καλύτερη στη παρούσα φάση.
Πίστονς και Καβς μοιάζουν με αμφίρροπο ζευγάρι αλλά οι πρώτοι, μετά την πρόκριση επί των Μάτζικ, έχουν πάρει ψυχολογία και τολμώ να πω ότι θα είναι αυτοί που θα φτάσουν πρώτοι τις 4 νίκες.
Στην Ανατολή έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Η Ν.Υ. θεωρώ ότι θα περάσει στους 6 ή στους 7 αγώνες. Το Ντιτρόιτ έχει λίγο πιο δύσκολο έργο αλλά κι αυτό θεωρώ ότι θα τα καταφέρει. Ο Μίτσελ είναι μέτριος ως τώρα ( ευτυχώς που δεν τον πήραν οι Νικς) και ο Χαρντεν διαχρονικός choke artist, ειδικά σε έβδομο παιχνίδι.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Jalen Brown σχολίασε τον Joel Embiid και ανέφερε ότι καταφεύγει συχνά στο flopping, το οποίο χαρακτήρισε μάστιγα του παιχνιδιού. Σοβαρά τώρα; Ωραία, ας πούμε ότι έχει δίκιο. Τα δικά του τα βήματα , που σταματάει το μπασιμο και κάνει και τρίτο βήμα, δεν τα βλέπει; Αυτά βοηθούν το παιχνίδι; Το παιχνίδι της ομάδας του με τα αναρίθμητα τρίποντα (μπουν δε μπουν) , προάγει και συνεισφέρει κάτι στο άθλημα ή προκαλεί επισκέψεις στον οφθαλμίατρο; Ας κοιτάξει λοιπόν την καμπούρα του πρώτα και να αφήσει τις φαιδροτητες κατά μέρος .
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Pistons-Magic 116-94 (4-3)
Όπως και το 2003, έτσι και τώρα η ανατροπή έγινε σε ένα παιχνίδι που ήταν κοντά στο σκορ οι ομάδες μέχρι το 21', όταν και οι Pistons έτρεξαν ένα σερί 11-0 και έκλεισαν το ημιχρονο με 60-49. Τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη με τη διαφορά να φτάνει στο +20 και τους Magic να αποκλείονται.
* Ο Harris έκανε την καλύτερη του σειρά σε play-offs, ώντας ο δεύτερος πόλος της ομαδας.
* Ο Ausar δεν ήταν ο on-ball defender - θα είναι με τους Cavs - κυριολεκτικά θέρισε στην αδύνατη πλευρά και απορροφούσε σχεδόν όλες τις επιθέσεις των Magic.
* Ο Cunningham είναι ο SGA της Ανατολής (γατάκια)
και θα είναι ένα ωραίο ματσάρισμα σε Τελικούς - τροφή για σκέψη.
Οι Magic, πλην του Bane δεν είχαν άλλο παίκτη που να έχει παίξει δεύτερο γύρο και δυστυχώς για αυτούς ατύχησαν να χάσουν με τραυματισμό τον Wagner. Θεωρώ πως ο Banchero ξέρει πολύ μπάσκετ, είναι ένας σολίστας αλλά όταν παίζει καλά όπως π.χ. στο 5ο παιχνίδι ή εχθές, δεν είναι σίγουρο ότι ανεβαίνει/ανεβάζει και η ομάδα του. Ο δε Suggs φίλε gspara σε αυτή τη σειρά κυριολεκτικά αδίκησε τον εαυτό του, διότι δεν είναι τόσο άμπαλος όσο φάνηκε (με 30% στο FG και 24% στο τρίποντο
).
Οι Magic μου είναι ιστορικά μια από τις πιο συμπαθείς ομάδες. Ακόμη όταν είχε πάει ο Hill, παρόλη τη ζοχάδα μου, ήθελα να πάνε πολύ καλά. Τώρα λοιπόν που απολύθηκε ο Mosley θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουνως έχουν ως ρόστερ, αν θα συνεχίσουν με Banchero ως Franchise player ή θα πάνε για τον Γιάννη - κάτι που είχε ακουστεί στο παρελθόν. Εγώ θα τον αντάλλαζα για κάποιον άλλο παίκτη όχι γιατί είναι κακός, αλλά για αυτό που έγραψα παραπάνω.
Cavaliers-Raptors 114-102 (4-3)
Εδώ στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τους Raptors να μπαίνουν ψυχωμένα, να έλεγχουν απόλυτα το παιχνίδι και να δέιχνουν φαβορί. Οι Cavaliers δεν έβαζαν γκολ με τίποτε - μόνο με βολές - και η διαφορά ήταν εκεί περίπου στο -10 για αυτούς. Όμως στα τελευταία 2 λεπτά, κάτι η χαλάρωση, κάτι τα τρίποντα του Merill, το παιχνίδι γύρισε και έκλεισε στο 49-49. Με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ήρθε ένα σερί 9-0 από τους Cavs και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Σε αυτό το διάστημα ο Allen τους κατάπιε όλους σε άμυνα και επίθεση, ο Struss έδερνε - κυριολεκτικά μέχρι και κουτουλίδι έσκασε - όποιον έβρισκε και χωρίς να φορτσάρουν οι Mitchell, Harden το παιχνίδι πήγε στο 87-68 στο τέλος της τρίτης. Τα υπόλοιπα ήταν τυπική διαδικασία.
Οι Raptors ήταν άτυχοι με τους τραυματισμούς και πλήρωσαν την απειρία τους στο 5ο παιχνίδι που θα μπορούσαν να είχαν κάνει το break. Σίγουρα κάτι λείπει, σίγουρα δεν τους είδαμε κομπλέ για να δούμε που θα μπορούσαν να φτάσουν και σίγουρα ο Rajakovic πήρε πόντους σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Κρατάμε την άμυνα τους σε όλη τη σεχόν, την αναγέννηση του Barrett και τους 2 έτοιμους rookies που μας παρουσίασαν τον Shead και τον Murray-Boyles. Φαντάζομαι του χρόνου θα είναι καλύτεροι, με ίσως μόνο μια κίνηση.
* Διακρίνω μια σιγουρία ότι οι Spurs των πιτσιρικιών, θα περάσει '"αέρας" από τους κωλοπετσωμένους Timberwolves. Δεν το αποκλείω αλλά από ότι διαβάζω ο Edwards μάλλον άυριο επιστρέφει - θα έχει ξεκουράσει και το άλλο του γόνατο - και δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι θα συνεχίσουν με αυτά τα ποσοστά ευστοχίας οι Spurs που είχαν κόντρα στους Blazers. Να μην τοξεχάσω, ότι στην αφετηρία της σειράς αυτής θα δούμε τη μια ομάδα να έχει...αριθμητικό πλεονέκτημα!!

Όπως και το 2003, έτσι και τώρα η ανατροπή έγινε σε ένα παιχνίδι που ήταν κοντά στο σκορ οι ομάδες μέχρι το 21', όταν και οι Pistons έτρεξαν ένα σερί 11-0 και έκλεισαν το ημιχρονο με 60-49. Τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη με τη διαφορά να φτάνει στο +20 και τους Magic να αποκλείονται.
* Ο Harris έκανε την καλύτερη του σειρά σε play-offs, ώντας ο δεύτερος πόλος της ομαδας.
* Ο Ausar δεν ήταν ο on-ball defender - θα είναι με τους Cavs - κυριολεκτικά θέρισε στην αδύνατη πλευρά και απορροφούσε σχεδόν όλες τις επιθέσεις των Magic.
* Ο Cunningham είναι ο SGA της Ανατολής (γατάκια)
Οι Magic, πλην του Bane δεν είχαν άλλο παίκτη που να έχει παίξει δεύτερο γύρο και δυστυχώς για αυτούς ατύχησαν να χάσουν με τραυματισμό τον Wagner. Θεωρώ πως ο Banchero ξέρει πολύ μπάσκετ, είναι ένας σολίστας αλλά όταν παίζει καλά όπως π.χ. στο 5ο παιχνίδι ή εχθές, δεν είναι σίγουρο ότι ανεβαίνει/ανεβάζει και η ομάδα του. Ο δε Suggs φίλε gspara σε αυτή τη σειρά κυριολεκτικά αδίκησε τον εαυτό του, διότι δεν είναι τόσο άμπαλος όσο φάνηκε (με 30% στο FG και 24% στο τρίποντο
Οι Magic μου είναι ιστορικά μια από τις πιο συμπαθείς ομάδες. Ακόμη όταν είχε πάει ο Hill, παρόλη τη ζοχάδα μου, ήθελα να πάνε πολύ καλά. Τώρα λοιπόν που απολύθηκε ο Mosley θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουνως έχουν ως ρόστερ, αν θα συνεχίσουν με Banchero ως Franchise player ή θα πάνε για τον Γιάννη - κάτι που είχε ακουστεί στο παρελθόν. Εγώ θα τον αντάλλαζα για κάποιον άλλο παίκτη όχι γιατί είναι κακός, αλλά για αυτό που έγραψα παραπάνω.
Cavaliers-Raptors 114-102 (4-3)
Εδώ στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τους Raptors να μπαίνουν ψυχωμένα, να έλεγχουν απόλυτα το παιχνίδι και να δέιχνουν φαβορί. Οι Cavaliers δεν έβαζαν γκολ με τίποτε - μόνο με βολές - και η διαφορά ήταν εκεί περίπου στο -10 για αυτούς. Όμως στα τελευταία 2 λεπτά, κάτι η χαλάρωση, κάτι τα τρίποντα του Merill, το παιχνίδι γύρισε και έκλεισε στο 49-49. Με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ήρθε ένα σερί 9-0 από τους Cavs και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Σε αυτό το διάστημα ο Allen τους κατάπιε όλους σε άμυνα και επίθεση, ο Struss έδερνε - κυριολεκτικά μέχρι και κουτουλίδι έσκασε - όποιον έβρισκε και χωρίς να φορτσάρουν οι Mitchell, Harden το παιχνίδι πήγε στο 87-68 στο τέλος της τρίτης. Τα υπόλοιπα ήταν τυπική διαδικασία.
Οι Raptors ήταν άτυχοι με τους τραυματισμούς και πλήρωσαν την απειρία τους στο 5ο παιχνίδι που θα μπορούσαν να είχαν κάνει το break. Σίγουρα κάτι λείπει, σίγουρα δεν τους είδαμε κομπλέ για να δούμε που θα μπορούσαν να φτάσουν και σίγουρα ο Rajakovic πήρε πόντους σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Κρατάμε την άμυνα τους σε όλη τη σεχόν, την αναγέννηση του Barrett και τους 2 έτοιμους rookies που μας παρουσίασαν τον Shead και τον Murray-Boyles. Φαντάζομαι του χρόνου θα είναι καλύτεροι, με ίσως μόνο μια κίνηση.
* Διακρίνω μια σιγουρία ότι οι Spurs των πιτσιρικιών, θα περάσει '"αέρας" από τους κωλοπετσωμένους Timberwolves. Δεν το αποκλείω αλλά από ότι διαβάζω ο Edwards μάλλον άυριο επιστρέφει - θα έχει ξεκουράσει και το άλλο του γόνατο - και δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι θα συνεχίσουν με αυτά τα ποσοστά ευστοχίας οι Spurs που είχαν κόντρα στους Blazers. Να μην τοξεχάσω, ότι στην αφετηρία της σειράς αυτής θα δούμε τη μια ομάδα να έχει...αριθμητικό πλεονέκτημα!!
Αυτά είναι αστειότητες. Αν φορούσε τη φανέλα π.χ. των Hornets πόσες βολές θα του έδιναν και ποιος θα ασχολιόταν μαζί του;ggr έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 6:00 pmO Jalen Brown σχολίασε τον Joel Embiid και ανέφερε ότι καταφεύγει συχνά στο flopping, το οποίο χαρακτήρισε μάστιγα του παιχνιδιού. Σοβαρά τώρα; Ωραία, ας πούμε ότι έχει δίκιο. Τα δικά του τα βήματα , που σταματάει το μπασιμο και κάνει και τρίτο βήμα, δεν τα βλέπει; Αυτά βοηθούν το παιχνίδι; Το παιχνίδι της ομάδας του με τα αναρίθμητα τρίποντα (μπουν δε μπουν) , προάγει και συνεισφέρει κάτι στο άθλημα ή προκαλεί επισκέψεις στον οφθαλμίατρο; Ας κοιτάξει λοιπόν την καμπούρα του πρώτα και να αφήσει τις φαιδροτητες κατά μέρος .

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο