Πραγματικά μας έχει διαλύσει ο τύπος. Πρέπει να 'χει άνετα νταμπλ νταμπλ. Αν και btw το ΟΑΚΑ δεν μου φαίνεται και τόσο φλεγόμενο σήμερα, ψιλοψόφιο είναι για τέτοιας σημασίας παιχνίδι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 10:51 pmΤι απίστευτο παιχνίδι κάνει αυτός ο ΜοντέροΧάρμα ιδέσθαι ο τύπος μέσα σε φλεγόμενο ΟΑΚΑ σε elimination game. Μπράβο του
![]()
Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
- Gino_Bill

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι διότι το αμυντικό πλάνο είναι πολύ πιο απλό και δεν είναι στοχευμένο σε έναν παίκτη. Όπως πολλές ομάδες εδώ και 2+ χρόνια, αναγκάζουν τον Ναν να ψάξει πάσα (κυρίως από τη δεξιά μεριά αν παρατηρήσεις) και είναι εντελώς ανίκανος στο να το κάνει με συνέπεια δυστυχώς.
Εγώ θέλω να δω περισσότερο Ρογκα γενικά. Όχι άλλο Γκραντ πλιζ, δεν αντέχεται.

-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Andre_Miller

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

ειπε καπου ο εκφωνητης της euroleague tv οτι ο σορτς ειχε 2/20 τριποντα στη σεζον ... ειναι ψιλο-τραγικο για γκαρντ, ανεξαρτητως της χρονιας που ειχε κανει περυσι κλπ κλπ .. δε μπορει να χει 10% τριποντο ενα γκαρντ σε αυτο το επιπεδο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 11:02 pmΝαι έχουμε πετάξει πολλές ευκαιρίες δυστυχώς. Δεν γίνεται σε τέτοιο ματς να στέλνουμε τέτοια τούβλα.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Καθαρό φάουλ για 3 βολές αυτό στον Hayes-Davis βάσει κανονισμού, αν και δεν νομίζω ότι πήγαινε για σουτ εκεί. Απλά μυρίστηκε ότι θα του κάνουν φάουλ όταν σταμάτησε την ντρίμπλα και μάζεψε και σήκωσε την μπάλα για να φανεί ότι πάει να σουτάρει.
Πολύ κακές πάντως οι επιθέσεις και των δύο ομάδων τα τελευταία 2-3 λεπτά. Ειδικά η Βαλένθια κάνει ότι να ναι.
Πολύ κακές πάντως οι επιθέσεις και των δύο ομάδων τα τελευταία 2-3 λεπτά. Ειδικά η Βαλένθια κάνει ότι να ναι.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλω να σπάσω την οθόνη όταν βλέπω PG να είναι τόσο προκλητικά μόνος στο τρίποντο και να μην είναι αυτόματο το σουτ. Είναι εξοργιστικό ειλικρινά.belalik έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 11:03 pmειπε καπου ο εκφωνητης της euroleague tv οτι ο σορτς ειχε 2/20 τριποντα στη σεζον ... ειναι ψιλο-τραγικο για γκαρντ, ανεξαρτητως της χρονιας που ειχε κανει περυσι κλπ κλπ .. δε μπορει να χει 10% τριποντο ενα γκαρντ σε αυτο το επιπεδο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 11:02 pm
Ναι έχουμε πετάξει πολλές ευκαιρίες δυστυχώς. Δεν γίνεται σε τέτοιο ματς να στέλνουμε τέτοια τούβλα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο