Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για αύριο η κατάσταση είναι (σχετικά) απλή.
Μπαίνουμε όπως μπήκαμε στα 2 στην Ισπανία ή όπως μπήκε η Βαλένθια χτες, παίρνουμε μια διαφορά γύρω στους 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και ας κυνηγάνε όλο το παιχνίδι.
Ή μπαίνουμε όπως μπήκαμε χτες, τους αφήνουμε να βρουν ρυθμό και θα κυνηγάμε 3ο μπρέικ που για τους φίλους των στατιστικών δε πρέπει να έχει υπάρξει σειρά που να κέρδισε ο φιλοξενούμενος και τα 5 παιχνίδια.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Διάρκεια δεν έχουμε όλη τη σεζόν, ας δείξουμε τώρα ότι μπορούμε να παίξουμε καλά δυο συνεχόμενες εβδομάδες.
Μπαίνουμε όπως μπήκαμε στα 2 στην Ισπανία ή όπως μπήκε η Βαλένθια χτες, παίρνουμε μια διαφορά γύρω στους 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και ας κυνηγάνε όλο το παιχνίδι.
Ή μπαίνουμε όπως μπήκαμε χτες, τους αφήνουμε να βρουν ρυθμό και θα κυνηγάμε 3ο μπρέικ που για τους φίλους των στατιστικών δε πρέπει να έχει υπάρξει σειρά που να κέρδισε ο φιλοξενούμενος και τα 5 παιχνίδια.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Διάρκεια δεν έχουμε όλη τη σεζόν, ας δείξουμε τώρα ότι μπορούμε να παίξουμε καλά δυο συνεχόμενες εβδομάδες.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Α μπράβο ! Αυτό λέμε πάνω κάτω όλοι. Μπες ρίξε μπασκετικό ξύλο, να αναγκάσεις τους διαιτητές να αφήσουν το φύζικαλ και να το πας σε λίγες κατοχές. Να βοηθήσει και το ΟΑΚΑ αν δεις ότι πέφτουν κορμια.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 07, 2026 10:30 amΓια αύριο η κατάσταση είναι (σχετικά) απλή.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ερώτημα είναι: Υπάρχει αρκετή ενέργεια;kein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 07, 2026 10:33 amΑ μπράβο ! Αυτό λέμε πάνω κάτω όλοι. Μπες ρίξε μπασκετικό ξύλο, να αναγκάσεις τους διαιτητές να αφήσουν το φύζικαλ και να το πας σε λίγες κατοχές. Να βοηθήσει και το ΟΑΚΑ αν δεις ότι πέφτουν κορμια.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 07, 2026 10:30 amΓια αύριο η κατάσταση είναι (σχετικά) απλή.
Αν ναι, συμφωνώ κι εγώ με την παραπάνω άποψη.
Όμως, η δική μου ένσταση έχει να κάνει με το κατά πόσον συμφέρει μια ομάδα που κάνει στενό ροτέισον όλη τη σεζόν να πάει σε τέσσερα-πέντε παιχνίδια.
Οι άλλοι χάσανε τον Πουέρτα, μήπως λειτουρήσει συσπειρωτικά αυτός ο τραυματισμός για τη Βαλένθια;
Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό...
3-2 υπέρ της Βαλένθια η πρόβλεψή μου.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sdna.gr/mpasket/1427636_ti- ... ur-pinakes
Περήφανη στιγμή για το forum, καθώς συμφορουμήτης μας εργάζεται πλέον στη στατιστική ομάδα του sdna!
Περήφανη στιγμή για το forum, καθώς συμφορουμήτης μας εργάζεται πλέον στη στατιστική ομάδα του sdna!
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακράν η καλύτερη σειρά φέτος, βλέπουμε ματσάρες, και θα μπορούσε να πήγαινε ακόμα και 3-0 χθες (θα ήταν λίγο άδικο βέβαια) αλλά δυνητικά μπορεί να παει και σε 5ο ματς. Αυτή η σειρά θα βγάλει (προσωπική εκτίμηση) τον έναν από τους δύο φιναλίστ. Η Βαλένθια αν περάσει θα πάει ως dark horse και θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, ενώ ο Παναθηναϊκός, έχοντας αφήσει το άγχος της σειράς θα λυθεί (πάλι προσωπική εκτίμηση). Προβλέπω δηλαδή Φενέρ-Παο ή Φενέρ-Βαλένθια για τελικό Φ4. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Φενέρ αλλά θα χάσει λόγω τακτικής, έχει τους κατάλληλους παίχτες να μπλοκάρει την λειτουργία του. Θα μπορούσατε να περάσετε αν ο κόουτς Μπαρτζώκας είχε κάποιο εναλλακτικό πλάνο, όταν θα (σχεδόν βέβαιο) σας κόψει την πάσα στους πλαϊνούς, και θα σας βραχυκυκλώσει την κυκλοφορία. Για μένα (πάλι προσωπική εκτίμηση, ο κόουτς ξέρει σίγουρα καλύτερα) εκεί θες να τους αιφνιδιάσεις και να ταΐζεις ολη την νύχτα τους ψηλούς, κυρίως τον Μίλου.kite26 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 07, 2026 10:54 amΤο ερώτημα είναι: Υπάρχει αρκετή ενέργεια;
Όμως, η δική μου ένσταση έχει να κάνει με το κατά πόσον συμφέρει μια ομάδα που κάνει στενό ροτέισον όλη τη σεζόν να πάει σε τέσσερα-πέντε παιχνίδια.
Οι άλλοι χάσανε τον Πουέρτα, μήπως λειτουρήσει συσπειρωτικά αυτός ο τραυματισμός για τη Βαλένθια;
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Χαρταετέ, άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας ή μου φαίνεται ;;;kite26 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 07, 2026 10:54 amΤο ερώτημα είναι: Υπάρχει αρκετή ενέργεια;
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έβαλε τραμουντάναhalldor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 07, 2026 11:24 amΧαρταετέ, άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας ή μου φαίνεται ;;;kite26 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 07, 2026 10:54 am
Το ερώτημα είναι: Υπάρχει αρκετή ενέργεια;
3-2 υπέρ της Βαλένθια η πρόβλεψή μου.![]()
![]()
![]()
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παναθηναϊκός: H σύμπτωση που δείχνει Final Four και κούπα για το τριφύλλι
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -koypa-gia
Και η Μακάμπι κέρδισε προπέρυσι το 3ο ματς 87-91 με το ίδιο χθεσινό σκορ… ωχ ωχ ωχ..
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -koypa-gia
Και η Μακάμπι κέρδισε προπέρυσι το 3ο ματς 87-91 με το ίδιο χθεσινό σκορ… ωχ ωχ ωχ..

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο