Προφανώς ο ρόλος του είναι μεγαλύτερος και κυρίως πιο σίγουρος στον ΠΑΟ. Από την άλλη, ανάλογα φυσικά με το τι θα γίνει με κόβιντ/μπάτζετ, στα χαρτιά τουλάχιστον οι στόχοι μέσα από τον Ολυμπιακό ίσως να είναι μεγαλύτεροι, ενώ και ο ρόλος θα είναι ελαφρώς περιορισμένος μόνο για μια χρονιά.
Ίσως να είναι και καλύτερα να δεχτεί τον ρόλο του μαθητή που θα παίζει για 18-20΄ λεπτά, με προοπτική να είναι το ένα από τα 2 4αρια με τον Σάσα τα επόμενα χρόνια. Έχω την αίσθηση πως ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Μόνο αν επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα όμως. Αλλιώς το ρίσκο να μην βρούνε ρυθμό και να τελειώνει η χρονιά τον Απρίλη είναι μεγάλο. Αν ο Ολυμπιακός παίξει πρωτάθλημα και ο Πρι φυσιολογικά παίξει λιγότερο χρόνο, έχοντας και ως δεδομένο ότι παίζει και στο 5 δεν θα είναι καθόλου άσχημοι οι χρόνοι του ούτε την 1η χρονιά. Ίσα ίσα που στον 1ο τραυματισμό στο 4 ή 5 θα χρειαστεί να παίξει πολύ.
Όσο για τον Ολυμπιακό...στα μάτια μου είναι αυτονόητο πως αξίζει την επένδυση ακόμα και με υπέρβαση, αρκεί να μπορεί να διαχειριστεί τις (καθημερινότητας και οικονομικές) ισορροπίες με Σάσα.
Ο βασικός λόγος που αξίζει την υπέρβαση είναι ότι είναι από τους λίγους εξελίξιμους που έχει ήδη τις βάσεις και ψιλό βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για το πόσο το προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Είναι πιθανό να έχεις πολύ καλό 4 με 2 ελληνικά διαβατήρια!
Είμαι πιο σίγουρος για την εξέλιξη του Μήτογλου από του Παπαγιάννη πχ, αν και ο 2ος έχει μεγαλύτερο ταβάνι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο