Και θα πας με 4 πεντάρια?Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:46 amΘα εκπλαγώ αν φύγει κάποιος εκ των Χολ/Τζόουνς. Και οι δύο έχουν συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια, έχουν δείξει καλά στοιχεία, διαφορετικά στοιχεία, είναι σε καλές ηλικίες. Θα μιλάμε για σοβαρό κάζο να "σουτάρουμε" κιόλας, κάποιον από τους δύο.tsoureki έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:30 am
Νομίζω το ότι πήγαμε καρφωτοί για CMM και δεν ακούγετε τίποτα για διάδοχο κτλ ότι με Μπαρτζώκα θα προχωρήσουμε ανεξαρτήτως συγκομιδής στο τέλος.
Οπότε λογικά CMM, Walkup, Josef, Nilikina και είμαστε κλεισμένοι απο την θέση.
Λογικα θα σουτάρουμε έναν Χολ ή Ταιρικ.
Άντε και ένα τεσσάρι στην θέση του Πίτερς και νομίζω κάπως έτσι θα κλείσουμε.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Το να λες καποιον μαυρογαμπιτη δεν απαραιτητα προσβλητικο. Το να χρησιμοποιεις ορους οπως αναπηρος και αυτιστικος προσβλητικα ειναι διαφορετικο. Εγω δεν ψεξω κανεναν mod ο οποιος εχει συγγενη με ειδικες αναγκες αν δωσει ban για αυτον τον λογο. Γνωμη μου.SbioTech έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 7:46 amΚαλημέρα στην παρέα. Επανέρχομαι μετα απο ban 7 ημερών χωρίς προειδοποίηση επειδη:
1. Σε ερώτημα φίλου για την τιμωρία της έδρας μας έγραψα οτι είπαν οι οπαδοί μας το γνωστό σύνθημα εναντίον του ιδιοκτήτη της καε παο (σε αρχικα)
2. Στο πλαίσιο του χιούμορ τροποποιησα το όνομα του Μποντιρογκα οπως γίνεται σε πολλά αλλα ονοματα τα οποία ωστόσο δεν τυγχάνουν της ίδιας προστασίας
3. Στο πλαίσιο του καλοπροαιρετου χιούμορ αστειεύτηκα για τον Χολ. Με το τελευταίο ο moderator θίχτηκε λόγω προσωπικής εμπειρίας και για αυτό του ζητώ συγγνώμη καθόσον δεν είχα πρόθεση να θίξω ΑμΕΑ, ή ανθρώπους που περνούν το δικό τους Γολγοθά. Αυτή η συγγνώμη είναι ειλικρινής.
Ωστόσο θα πρέπει να αναλογιστουμε κατά πόσο ενα αθλητικό φόρουμ μπορεί να ειναι τόσο politically correct ώστε να μοιράζει ban απροειδοποιητα για politically incorrect χιουμορ. Διότι το fat shaming παει σύννεφο, με τους ανθρώπους που παλεύουν με την παχυσαρκία να είναι μεγάλο ποσοστό στην κοινωνία μας, ο φυλετικος ρατσισμός με μαυρογαμπιτες που τρώνε παιδιά και αλλα φυλετικά στερεότυπα επίσης.
Θεωρώ οτι ολα τα παιδιά εδώ είναι καλοπροαιρετα, και δεν έχουν σκοπό να θιξουν κάποιον. Ως ενήλικες, το πιο εύκολο να πράξουμε είναι όταν κάτι μας προσβάλλει να το αναφέρουμε. Εκεί βλέπεις αν ο άλλος είναι ή οχι καλοπροαιρετος.
Οπως και να εχει, ζητώ συγνώμη σε όποιον έθιξα.
ΥΓ: Συγχαρητήρια στην ομαδαρα μας για τη σκουπιτσα που έβγαλε. Καλη επιτυχία σήμερα στον παο
Και για τον "χοντρο"" Τζοσεφ εγω εχω πει οτι τα γιουβαρλακια και τα τοιαυτα ειναι κουραστικα απο ενα σημειο και μετα.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλο ένα χρόνο θα έχουμε σίγουρα τον Μπι στην ομάδα. Ο CMM είναι stand by και δεν έχει κλείσει τελεσίδικα. Μετά τους τελικούς θα έχουμε ανακοινώσεις για το 3 και το 1 (ακούγεται πάντως ότι θα έχουμε την επόμενη σεζόν 4 άσσους (Walkup, Corey, ένα combo guard, και άσσος) αφού οι Morris, Ntilikina, Evans θα φύγουν (Ntilikina παίζεται από τα τι παιχνίδια θα κάνει). Στο 3 έμαθα πάντως ότι έγινε τρελό μπάσιμο για 3-4 που μας κάνει να παίζουμε μόνοι μας πρακτικά. Τέλος, μην δίνεται σοφότερο ότι θα πάνε για 4άρι αφού θα κάνουμε σοβαρή πρόταση σε Αλέκο και ακούγεται να μην ανανεωθεί ο Φαλ και ο McKissic.tsoureki έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:30 amΝομίζω το ότι πήγαμε καρφωτοί για CMM και δεν ακούγετε τίποτα για διάδοχο κτλ ότι με Μπαρτζώκα θα προχωρήσουμε ανεξαρτήτως συγκομιδής στο τέλος.SbioTech έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:02 am
Ξανακαταλήγουμε στο ότι δεν ξέρουμε καθόλου πως θα εξελιχθεί η post season για εμά
Δεν έχει βγει προς τα έξω από την ομάδα η πρόθεση για να συνεχίσει ο Μπαρτζώκας ή όχι.
Δεν ξέρω καν την επιθυμία του ίδιου. Ανεξάρτητα από την έκβαση στο φαιναλ4 της Αθήνας. Ανεξάρτητα από την έκβαση των τελικών.
Γιατί το λέω. Αν δεχτούμε ότι θα πάμε με Μπαρτζώκα προπονητή, δεν βλέπω μια στο μύριο να περιμένουμε φέτος στο σχεδιασμό τον οποιονδήποτε Φραντζίσκο. Θα προσπαθήσει να κλείσει όλα τα μέτωπα νωρίς και θα κάνει και εκπτώσεις στο τι θέλει.
Εξακολουθώ να μη συμφωνώ με την προσθήκη CMM αλλά άλλοι πληρώνονται για αυτές τις αποφάσεις, οπότε φαντάζομαι ξέρουν καλύτερα. Πάντως και με πατερίτσες τον είδαμε, και παιχνίδια έχει χάσει στη Σερβία λόγω τραυματισμού (στο πρώτο παιχνίδι των τοπ8 δεν έπαιξε, περιμένουμε την επόμενη Τρίτη) οπότε δεν έχω ιδέα γιατί ακόμα τον συζητάμε (και το επιχείρημα του βιονικού μάλλον κατέπεσε).
Btw, φαίνεται να γύρισε σε πολύ καλή κατάσταση ο Τάισον Κάρτερ. Μήπως να τον σκεφτόμασταν;
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για Μακισικ το ακουμε καθε χρονο αλλά καθε χρονο ανανεωνει ο παικταρας!TuTiS έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:54 amΆλλο ένα χρόνο θα έχουμε σίγουρα τον Μπι στην ομάδα. Ο CMM είναι stand by και δεν έχει κλείσει τελεσίδικα. Μετά τους τελικούς θα έχουμε ανακοινώσεις για το 3 και το 1 (ακούγεται πάντως ότι θα έχουμε την επόμενη σεζόν 4 άσσους (Walkup, Corey, ένα combo guard, και άσσος) αφού οι Morris, Ntilikina, Evans θα φύγουν (Ntilikina παίζεται από τα τι παιχνίδια θα κάνει). Στο 3 έμαθα πάντως ότι έγινε τρελό μπάσιμο για 3-4 που μας κάνει να παίζουμε μόνοι μας πρακτικά. Τέλος, μην δίνεται σοφότερο ότι θα πάνε για 4άρι αφού θα κάνουμε σοβαρή πρόταση σε Αλέκο και ακούγεται να μην ανανεωθεί ο Φαλ και ο McKissic.tsoureki έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:30 am
Νομίζω το ότι πήγαμε καρφωτοί για CMM και δεν ακούγετε τίποτα για διάδοχο κτλ ότι με Μπαρτζώκα θα προχωρήσουμε ανεξαρτήτως συγκομιδής στο τέλος.
Ο Φαλ δεν εχει συμβολαιο αλλο ενα χρονο; 3 χρονια δεν ηταν ή 2+1;
Ο Ντιλικινα να μεινει σαν 5ο γκαρντ εννοεις ή να κοπει καποιος αλλος;
Νομιζω η πιο κομβικη μεταγραφη για του χρονου θα ειναι στη θεση 3.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το φαλ δεν το κραταςtsoureki έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:49 amΚαι θα πας με 4 πεντάρια?Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:46 am
Θα εκπλαγώ αν φύγει κάποιος εκ των Χολ/Τζόουνς. Και οι δύο έχουν συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια, έχουν δείξει καλά στοιχεία, διαφορετικά στοιχεία, είναι σε καλές ηλικίες. Θα μιλάμε για σοβαρό κάζο να "σουτάρουμε" κιόλας, κάποιον από τους δύο.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φαλ έχει team option για τον τελευταίο χρόνο που έρχεται. Για 5ο guard και αυτό αν κάνει τρομερά παιχνίδια από εδώ και πέρα. Στην πραγματικότητα θα πάμε για 3 άσσους, 1 combo και ένα βασικό 3-4 που να παίζει εξαιρετική άμυνα και να μπορεί να ρίχνει ξύλο και σε 4άρι.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 12:10 pmΓια Μακισικ το ακουμε καθε χρονο αλλά καθε χρονο ανανεωνει ο παικταρας!TuTiS έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:54 am
Άλλο ένα χρόνο θα έχουμε σίγουρα τον Μπι στην ομάδα. Ο CMM είναι stand by και δεν έχει κλείσει τελεσίδικα. Μετά τους τελικούς θα έχουμε ανακοινώσεις για το 3 και το 1 (ακούγεται πάντως ότι θα έχουμε την επόμενη σεζόν 4 άσσους (Walkup, Corey, ένα combo guard, και άσσος) αφού οι Morris, Ntilikina, Evans θα φύγουν (Ntilikina παίζεται από τα τι παιχνίδια θα κάνει). Στο 3 έμαθα πάντως ότι έγινε τρελό μπάσιμο για 3-4 που μας κάνει να παίζουμε μόνοι μας πρακτικά. Τέλος, μην δίνεται σοφότερο ότι θα πάνε για 4άρι αφού θα κάνουμε σοβαρή πρόταση σε Αλέκο και ακούγεται να μην ανανεωθεί ο Φαλ και ο McKissic.![]()
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω το θέμα θεωρείται λήξαν, είναι δεδομένο ότι δεν ήθελε να προσβάλλει όπως είναι και δεδομένο ότι σε κάποια πράγματα δεν παίζει ρόλο μόνο η πρόθεση αλλά και το αποτέλεσμα, τιμωρήθηκε με 7 μέρες οφ, ζήτησε συγγνώμη, αυτό ήταν.Jeight έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:50 amΤο να λες καποιον μαυρογαμπιτη δεν απαραιτητα προσβλητικο. Το να χρησιμοποιεις ορους οπως αναπηρος και αυτιστικος προσβλητικα ειναι διαφορετικο. Εγω δεν ψεξω κανεναν mod ο οποιος εχει συγγενη με ειδικες αναγκες αν δωσει ban για αυτον τον λογο. Γνωμη μου.SbioTech έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 7:46 amΚαλημέρα στην παρέα. Επανέρχομαι μετα απο ban 7 ημερών χωρίς προειδοποίηση επειδη:
1. Σε ερώτημα φίλου για την τιμωρία της έδρας μας έγραψα οτι είπαν οι οπαδοί μας το γνωστό σύνθημα εναντίον του ιδιοκτήτη της καε παο (σε αρχικα)
2. Στο πλαίσιο του χιούμορ τροποποιησα το όνομα του Μποντιρογκα οπως γίνεται σε πολλά αλλα ονοματα τα οποία ωστόσο δεν τυγχάνουν της ίδιας προστασίας
3. Στο πλαίσιο του καλοπροαιρετου χιούμορ αστειεύτηκα για τον Χολ. Με το τελευταίο ο moderator θίχτηκε λόγω προσωπικής εμπειρίας και για αυτό του ζητώ συγγνώμη καθόσον δεν είχα πρόθεση να θίξω ΑμΕΑ, ή ανθρώπους που περνούν το δικό τους Γολγοθά. Αυτή η συγγνώμη είναι ειλικρινής.
Ωστόσο θα πρέπει να αναλογιστουμε κατά πόσο ενα αθλητικό φόρουμ μπορεί να ειναι τόσο politically correct ώστε να μοιράζει ban απροειδοποιητα για politically incorrect χιουμορ. Διότι το fat shaming παει σύννεφο, με τους ανθρώπους που παλεύουν με την παχυσαρκία να είναι μεγάλο ποσοστό στην κοινωνία μας, ο φυλετικος ρατσισμός με μαυρογαμπιτες που τρώνε παιδιά και αλλα φυλετικά στερεότυπα επίσης.
Θεωρώ οτι ολα τα παιδιά εδώ είναι καλοπροαιρετα, και δεν έχουν σκοπό να θιξουν κάποιον. Ως ενήλικες, το πιο εύκολο να πράξουμε είναι όταν κάτι μας προσβάλλει να το αναφέρουμε. Εκεί βλέπεις αν ο άλλος είναι ή οχι καλοπροαιρετος.
Οπως και να εχει, ζητώ συγνώμη σε όποιον έθιξα.
ΥΓ: Συγχαρητήρια στην ομαδαρα μας για τη σκουπιτσα που έβγαλε. Καλη επιτυχία σήμερα στον παο
Και για τον "χοντρο"" Τζοσεφ εγω εχω πει οτι τα γιουβαρλακια και τα τοιαυτα ειναι κουραστικα απο ενα σημειο και μετα.
Γενικότερα σε κάποια θέματα δείχνουμε μια ανοχή για να μην γίνει τελείως αποστειρωμένο το φόρουμ σε κάποια άλλα όπως αυτό όχι. Από ένα σημείο και μετά πρέπει οι ίδιο να προβληματιζόμαστε για το τι καλό είναι να αποφεύγουμε να πούμε και για μένα όλο αυτό με τα γιουβαρλάκια εμένα δεν μου αρέσει, καλό είναι η όλη συζήτηση να μας προβληματίσει λίγο γενικά για το τι γράφουμε και πως μπορεί να επηρεάσει τους άλλους.
Να κάνω ένα μικρό off topic, έπεσα σε ένα βιντεάκι όπου ο εκφωνητής σε αγώνα μπάσκετ το μακρινό 1993 αποκαλεί κατά την διάρκεια της περιγραφής χόντρο έναν παίκτη, "Ο χοντρός", προφανώς τώρα θα είχε απολυθεί την επόμενη, τότε ήταν αποδεκτό. Δεν βρήκα το βίντεο δυστυχώς με την περιγραφή. Ο παίκτης ήταν ο Tracy Pearson:
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω θεωρω πως αν μεινει ο Μπι τελικα, στον Φαλ θα γινει προταση να ανανεωσει με αρκετα πιο μειωμενες αποδοχες. Κι αν δεν το δεχθει θα φυγει.
Δεν νομιζω πως θα τον αφησουν.
Αυτο αν υποθεσουμε πως οντως ειναι 2+1 το συμβολαιο του διοτι διαβασα πως ο Φαλ εχει κλειστο συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι του 2027.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 12:15 pmΝομίζω το θέμα θεωρείται λήξαν, είναι δεδομένο ότι δεν ήθελε να προσβάλλει όπως είναι και δεδομένο ότι σε κάποια πράγματα δεν παίζει ρόλο μόνο η πρόθεση αλλά και το αποτέλεσμα, τιμωρήθηκε με 7 μέρες οφ, ζήτησε συγγνώμη, αυτό ήταν.Jeight έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:50 am
Το να λες καποιον μαυρογαμπιτη δεν απαραιτητα προσβλητικο. Το να χρησιμοποιεις ορους οπως αναπηρος και αυτιστικος προσβλητικα ειναι διαφορετικο. Εγω δεν ψεξω κανεναν mod ο οποιος εχει συγγενη με ειδικες αναγκες αν δωσει ban για αυτον τον λογο. Γνωμη μου.
Γενικότερα σε κάποια θέματα δείχνουμε μια ανοχή για να μην γίνει τελείως αποστειρωμένο το φόρουμ σε κάποια άλλα όπως αυτό όχι. Από ένα σημείο και μετά πρέπει οι ίδιο να προβληματιζόμαστε για το τι καλό είναι να αποφεύγουμε να πούμε και για μένα όλο αυτό με τα γιουβαρλάκια εμένα δεν μου αρέσει, καλό είναι η όλη συζήτηση να μας προβληματίσει λίγο γενικά για το τι γράφουμε και πως μπορεί να επηρεάσει τους άλλους.
Να κάνω ένα μικρό off topic, έπεσα σε ένα βιντεάκι όπου ο εκφωνητής σε αγώνα μπάσκετ το μακρινό 1993 αποκαλεί κατά την διάρκεια της περιγραφής χόντρο έναν παίκτη, "Ο χοντρός", προφανώς τώρα θα είχε απολυθεί την επόμενη, τότε ήταν αποδεκτό. Δεν βρήκα το βίντεο δυστυχώς με την περιγραφή. Ο παίκτης ήταν ο Tracy Pearson:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως στην ανακοινωση της ΚΑΕ αναφερεται το εξης. Νομιζω αν ηταν option δεν θα εμφανιζοταν ετσι.TuTiS έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 12:14 pmΟ Φαλ έχει team option για τον τελευταίο χρόνο που έρχεται. Για 5ο guard και αυτό αν κάνει τρομερά παιχνίδια από εδώ και πέρα. Στην πραγματικότητα θα πάμε για 3 άσσους, 1 combo και ένα βασικό 3-4 που να παίζει εξαιρετική άμυνα και να μπορεί να ρίχνει ξύλο και σε 4άρι.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 12:10 pm
Για Μακισικ το ακουμε καθε χρονο αλλά καθε χρονο ανανεωνει ο παικταρας!![]()
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουστάφα Φαλ έως το καλοκαίρι του 2027.
Ο Γάλλος σέντερ θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη τρεις σεζόν».
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ή 4 πεντάρια, ή αν φύγει κάποιος ας φύγει ο Φαλ. Στα 34 και μετά από απουσία 1 χρόνου δεν ξέρω αν ο Φαλ θα έχει την απαίτηση να έχει βασικό ρόλο. Αν έχει και θεωρεί ότι θα τον βρει σε άλλη ομάδα προφανώς δε θα στεκόμουν εμπόδιο. Αλλά δε βλέπω το λάθος να πας με 4. Πέρα από το οικονομικό δηλαδή. Φέτος ο Μιλουτίνοφ την έβγαλε ανέλπιστα υγιής (καλά να ναι ο άνθρωπος). Δεν ξέρεις αν θα γίνει το ίδιο και του χρόνου. Δε μου φαίνονται υπερβολικές οι 4 λύσεις από τη στιγμή που κανένα 4άρι σου δεν πατάει στο 5. Απλά ο 4ος (Φαλ) θα παίξει λογικά 4-5 παιχνίδια Ευρωλίγκας μάξιμουμ.tsoureki έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:49 amΚαι θα πας με 4 πεντάρια?Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:46 am
Θα εκπλαγώ αν φύγει κάποιος εκ των Χολ/Τζόουνς. Και οι δύο έχουν συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια, έχουν δείξει καλά στοιχεία, διαφορετικά στοιχεία, είναι σε καλές ηλικίες. Θα μιλάμε για σοβαρό κάζο να "σουτάρουμε" κιόλας, κάποιον από τους δύο.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το να λες χοντρό τον τζοσεφ ή τον μιλου είναι σαν να λες κοντό τον μοντερο ή στρουμφάκι τον σορτς..Μιλάμε με κριτήριο αθλητικό μπασκετικό.. Στην έξω ζωή τους ούτε χοντρός είσαι αν έχεις τις κοιλιές τους ούτε κοντός αν είσαι 1.88. Και τον χαινς τον λέγαν ζουμπά και είναι 1.98 πόσο είναι.
Το πιθανότερο είναι ότι όσοι τα χουμε πει δεν είμαστε ούτε πιο ψηλοί ή πιο αδύνατοι,οπότε δεν βλέπω τον ρατσιστικό χαρακτήρα
Δεν είναι το ίδιο με το να κοροϊδεύεις κάποιον με πρόβλημα ,που είναι παχύσαρκος η οτιδήποτε γιατί νιώθω ότι μπαίνουν στην ίδια μοίρα
Ντιμιτζ μέχρι να ανακοινωθεί ο Κόντι ελπίζω ότι θα φέρουμε καλύτερο.. ακόμα οι τοπ επιλογές μου είναι μοντερο φρανσισκο,ασχέτως που δεν δίνω πιθανότητες να ρθουν
Το πιθανότερο είναι ότι όσοι τα χουμε πει δεν είμαστε ούτε πιο ψηλοί ή πιο αδύνατοι,οπότε δεν βλέπω τον ρατσιστικό χαρακτήρα
Δεν είναι το ίδιο με το να κοροϊδεύεις κάποιον με πρόβλημα ,που είναι παχύσαρκος η οτιδήποτε γιατί νιώθω ότι μπαίνουν στην ίδια μοίρα
Ντιμιτζ μέχρι να ανακοινωθεί ο Κόντι ελπίζω ότι θα φέρουμε καλύτερο.. ακόμα οι τοπ επιλογές μου είναι μοντερο φρανσισκο,ασχέτως που δεν δίνω πιθανότητες να ρθουν

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο