Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic

Συντονιστής: Captains

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 03, 2026 10:42 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μάιος 02, 2026 11:45 pm
οντως εχουν παει 2κ τα εισιτηρια? ισως εχω τροπο να παω με νορμαλ τιμες αλλα θα μαι αναμεσα σε παναθηναικους..γενικα φοβαμαι τι επεισοδια θα γινουν,μην παμε τωρα για αγωνα και φυγουμε μαχαιρωμενοι η με δακρυγονα..
Πριν την αρχή των Playoffs λόγω παγωμάρας που επικρατούσε στους φιλάθλους του παναθηναϊκού με την πορεία μέχρι εκείνη την στιγμή, οι τιμές έπαιζαν γύρω στα 1200€ σε θέσεις στους ιστούς αραχνών στις γωνίες τέρμα επάνω. Μετά τα 2 break που έγιναν και το σβηστό 2-0 του ολυμπιακού, αυτά τα εισιτήρια παίζουν από 2000€. Αυτές οι τιμές είναι από αξιόπιστα site και όχι τύπου viagogo (που δεν ξέρεις αν είναι γνήσια τα εισιτήρια, ειδικά στο Βερολίνο που ξέμειναν έξω με πλαστά εισιτήρια από την εν λόγο πλατφόρμα 700 άτομα)

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 03, 2026 11:08 am

BillyPao έγραψε:
Σάβ Μάιος 02, 2026 9:55 pm
kein έγραψε:
Σάβ Μάιος 02, 2026 9:52 pm

Προφανώς η οικονομική τους κατάσταση το επιτρέπει.
Και πάλι, το να δώσεις τόσα χρήματα απλά και μόνο για να λες ότι "ήσουν και εσυ εκεί", μου φαίνεται αδιανόητο.
Γιατι οταν δινουν πχ 1000 ευρω για ενοικιασης ξαπλωστρας καλα ειναι?

Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της οικονομισης ανισοτητας που αποφερει η συγκρονη κοινωνια.
Οι πολλοι δεν εχουν να φανε και δουλευουν μεχρι να πεθανμουν, και οι λιγοι κυριολεκτικα δεν ξερουν πως να ξοδεψουν αυτα που μαζευουν...

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Μάιος 03, 2026 11:21 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 03, 2026 2:08 am
BillyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 03, 2026 1:06 am

Αν είσαι ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς, θα πρέπει να πανηγυρίζεις μαζί τους για να μην καρφωθείς. :D
νταξει δεν ειναι να πανηγυριζω σαν παναθηναικος αλλα θα πρεπει να προσεχω τις αντιδρασεις μου..αντε τωρα να το παρουμε με κανα μπαζερ και να ειμαι ο μονος που θα πανηγυριζει :roofl: εκει δεν με σωζουνε :lol:
Έχω πάει με φίλους Παναθηναϊκούς τόσο σε αγώνες του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού και ποτέ κανείς μας δεν είχε πρόβλημα, βγάζεις αόριστα ...επιφωνήματα, δεν εκδηλώνεσαι ιδιαίτερα και είσαι μια χαρά.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Μάιος 03, 2026 11:27 am

Conan1982 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

νταξει δεν ειναι να πανηγυριζω σαν παναθηναικος αλλα θα πρεπει να προσεχω τις αντιδρασεις μου..αντε τωρα να το παρουμε με κανα μπαζερ και να ειμαι ο μονος που θα πανηγυριζει :roofl: εκει δεν με σωζουνε :lol:
Έχω πάει με φίλους Παναθηναϊκούς τόσο σε αγώνες του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού και ποτέ κανείς μας δεν είχε πρόβλημα, βγάζεις αόριστα ...επιφωνήματα, δεν εκδηλώνεσαι ιδιαίτερα και είσαι μια χαρά.
Είναι πάνω κάτω η ίδια τακτική όταν θες να την "αμολήσεις" σε δημόσιο χώρο :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Μάιος 03, 2026 11:33 am

Conan1982 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Μια φορά πήγα με κάποιους κολλητούς μου που είναι Παναθηναϊκοί τον Μάιο του 2016, τελικοί πρωταθλήματος, τελευταίο παιχνίδι Διαμαντίδη. Στο buzzer beater του Σπανούλη παίζει να ήμουν ο μόνος που φώναξα μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να νιώσω Trump στον τρόπο που με φυγάδευσαν έξω από το γήπεδο. Πότε φτάσαμε έξω από το Υγεία δεν το κατάλαβα :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μάιος 03, 2026 12:59 pm

Conan1982 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

εχω παει και εγω σε τελικους στο οακα και δεν ειχα προβλημα απλα δεν προκαλουσα,δεν με ενοιαζε και τοσο το αποτελεσμα..αλλα αν ειναι να σηκωσουμε την κουπα και να μην μπορω να πανηγυριζω καλυτερα να το δω στην τβ..θα γλιτωσω και το χιλιαρικο :lol: Καλα νταξει δεν ειναι και οτι μπορουν να με δειρουν στις θεσεις που θα παω αλλα δεν θελω να δημιουργησω προβλημα σε αυτους που θα με παρουν μαζι.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Μάιος 06, 2026 12:55 pm

The EuroLeague organized a major meeting in Barcelona with clubs that do not hold permanent licenses, including Partizan and Crvena zvezda.

Other clubs present at the meeting included Virtus, AS Monaco, Dubai, Valencia, Hapoel Tel Aviv, Hapoel Jerusalem, as well as PAOK and Besiktas, who are also waiting for their chance to join the elite competition.

https://basketballsphere.com/en/partiza ... -licenses/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 07, 2026 8:47 am

Τι κάνουν οι γηπεδούχες και οι σκούπες στα Final Four; (πίνακες)
https://www.sdna.gr/mpasket/1427636_ti- ... ur-pinakes

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 07, 2026 10:14 am

MichaelKoch έγραψε:
Πέμ Μάιος 07, 2026 8:47 am
Τι κάνουν οι γηπεδούχες και οι σκούπες στα Final Four; (πίνακες)
https://www.sdna.gr/mpasket/1427636_ti- ... ur-pinakes
Καλά στατιστικά για εμάς , αρκεί να περάσουμε την σειρά !

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Μάιος 07, 2026 1:23 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 08, 2026 2:36 pm

Θυμάται κανείς ποτέ ήταν η τελευταία φορά που έκανε καλή πορεία στην Ευρωλίγκα η Βιλερμπάν; (Αν υπάρχει)

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 2:56 pm

tokalytero3d έγραψε:
Θυμάται κανείς ποτέ ήταν η τελευταία φορά που έκανε καλή πορεία στην Ευρωλίγκα η Βιλερμπάν; (Αν υπάρχει)
Το Final 4 του 97 θα έλεγα. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο σημαντικό.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 3:01 pm

tokalytero3d έγραψε:
Απο τοτε που επαιζε ο ντιλεινι ραντ :D

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Μάιος 08, 2026 6:45 pm

Το NBA θα διαθέσει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δολάρια για την έναρξη του NBA Europe!
Το NBA ενημέρωσε τους επενδυτές ότι σχεδιάζει να διαθέσει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δολάρια για την υπό δημιουργία νέα ευρωπαϊκή Λίγκα σε συνεργασία με τη FIBA, δηλαδή το ΝΒΑ Εurope, ως απάντηση στην ανησυχία που εξέφρασαν κάποιοι από τους πιθανούς ιδιοκτήτες ομάδων ως προς την πιθανότητα να χρειαστεί αρκετά μεγάλο διάστημα για να προκύψουν κέρδη, σύμφωνα με τους “Financial Times”.

Μετά από μία αρχική προθεσμία υποβολής προσφορών στα τέλη Μαρτίου για 12 ομάδες στη διοργάνωση, το NBA δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι είχε λάβει «σημαντικό ενδιαφέρον» από επενδυτές.

To ΝΒΑ Europe αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2027 σύμφωνα με τις προθέσεις των διοργανωτών.

Όπως τονίζουν οι “Financial Times”, από τους πιθανούς ιδιοκτήτες ομάδων υποβλήθηκαν αρκετές προσφορές στο στοχευμένο εύρος μεταξύ 500ων εκατομμυρίων έως 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, ενώ ορισμένες ξεπέρασαν και το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Ωστόσο, ορισμένα ενδιαφερόμενα μέρη εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το οικονομικό μοντέλο και δήλωσαν κατ’ ιδίαν στο NBA και τους συμβούλους του ότι οι προβλέψεις εσόδων του πρωταθλήματος δεν υποστήριζαν τις προτεινόμενες αποτιμήσεις των ομάδων.

Το NBA απάντησε με την υπόσχεση να επενδύσει περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων εγγυημένων ετήσιων πληρωμών για κάθε ομάδα και αυξημένων χρηματικών επάθλων, για να προσπαθήσει να προστατεύσει τις ομάδες από απώλειες στην αρχική φάση του πρωταθλήματος.

Αυτές οι πληρωμές μπορούν να ξεκινούν από 8 εκατομμύρια δολάρια ανά σύλλογο ετησίως και θα αυξάνονται από έτος σε έτος, με κλιμακωτές αυξήσεις που θα συνδέονται με τη συμμετοχή και την απόδοση της ομάδας. Το σύνολο απόδοσης είναι τα χρήματα που μπορούν να κερδίσουν οι ομάδες σύμφωνα με τις νίκες στην κανονική σεζόν και τα αποτελέσματα των playoffs.

Επιπλέον, ενώ το NBA και η FIBA ​​θα κατέχουν αρχικά το 52% αυτής της νέας δομής, οι συμμετέχουσες ομάδες θα έχουν τελικά πλειοψηφικό μερίδιο μετοχών μετά την επέκταση τα επόμενα χρόνια.

Ούτε το NBA ούτε οι ιδιοκτήτες του θα λαμβάνουν διανομές κατά την περίοδο έναρξης του NBA Europe, η οποία αναμένεται να διαρκέσει χρόνια. Από την άλλη πλευρά, οι συμμετέχουσες ομάδες θα έχουν εγγυημένα έσοδα.

Αυτές οι αποφάσεις είναι σύμφωνες με έναν ευέλικτο τρόπο σκέψης, καθώς το έργο εξακολουθεί να εξελίσσεται και το NBA γνωρίζει ότι τα πράγματα στην Ευρώπη δεν μπορούν να είναι ένα ακριβές αντίγραφο του τρόπου λειτουργίας του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη δομή του νέου πρωταθλήματος, αρχικά 12 μόνιμες ομάδες δεν θα αντιμετωπίζουν υποβιβασμό, ενώ τέσσερις έως έξι θέσεις θα παραμένουν ανοιχτές κάθε χρόνο για τις υπάρχουσες ευρωπαϊκές ομάδες με βάση την απόδοσή τους.

Φυσικά, οι βέλτιστες πρακτικές παραμένουν οι ίδιες, αλλά το γεγονός ότι οι επενδυτές θα λάβουν έσοδα από την 1η ημέρα έχει δημιουργήσει θετική ανταπόκριση από τους πλειοδότες.

«Περισσότεροι από 20 σύλλογοι μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ομάδων της EuroLeague, έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία. Η τελική επιλογή των επενδυτών θα απαιτήσει την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του NBA. Η FIBA ​​θα διεξάγει τη δική της διαδικασία επικύρωσης», καταλήγουν οι “Financial Times”

https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... ook_groups

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Παρ Μάιος 08, 2026 7:17 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 6:45 pm

https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... ook_groups
Όχι ότι το υπόλοιπο εχγείρημα μου φαίνεται πραγματοποιήσιμο αλλά ο Οκτώμβριος του 27 δεν είναι πολύ νωρίς;
Δηλαδη πότε θα ιδρυθούν οι Manchecter United/Manchester City/Liverpool Basketball θα συσταθούν, θα αγοράσουν ρόστερ, θα βρούν γήπεδο κτλ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”