Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ειδικα αν ηταν ο Ιτουδης δε θα ειχε καν παιχνιδι σημερα στο ΟΑΚΑ οποτε ακυρη η ερωτηση και παμε παρακατω....τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:38 pmθα ρωτησω κατιnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:35 pm
Ναι εκεί θα μπορούσαμε να χτίσουμε μία μικρή διαφορά να υπάρχει και πετάγαμε μπάλες λες και παίζαμε στα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα.
αν εκει στον παγκο ηταν ο ζοτς ο σαρας ο μπαρτζωκας ακομα και ο ιτουδης
υπηρχε περιπτωση να μην βαλουμε ποντο σε 10 συνεχομενες επιθεσεις?
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε συ νομιζω στο τελευταιπ διλεπτο μπορουν να δουν τα παντα εφοσον μπηκε και καλαθι και εχει σταματησει και η φαση/χρονος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Μάιος 08, 2026 11:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχοντας δει αυτό, δεν με εκπλήσσει τίποτα
https://www.youtube.com/shorts/3fWLTQofzE8
Μέχρι φέτος
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στο τελευταίο βήμα του (από τα τρία που πατάει έξω) ακουμπάει τη μπάλα αν δεν κάνω λάθος. Στα πρώτα δύο πράγματι δε την ακουμπάει. Αλλά ένα αρκεί για να είναι εκτός οπότε είναι λάθος η απόφαση. Αν στο τελευταίο του βήμα πριν ακουμπήσει τη μπάλα ήταν εντός, θα ήταν κανονικά in-bound.
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
πάντως εδω που τα λεμε, στο μπασκετ με τις τόσες επαφές αν ισχυε το βαρ στη παραμικρη φάση καθε ματς θα τέλειωνε σε 3,5-4 ώρες
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν φαινεται το τριτο πατημα του αν την πιανει η οχι την μπαλαStam Tziant έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:54 pmΣτο τελευταίο βήμα του (από τα τρία που πατάει έξω) ακουμπάει τη μπάλα αν δεν κάνω λάθος. Στα πρώτα δύο πράγματι δε την ακουμπάει. Αλλά ένα αρκεί για να είναι εκτός οπότε είναι λάθος η απόφαση. Αν στο τελευταίο του βήμα πριν ακουμπήσει τη μπάλα ήταν εντός, θα ήταν κανονικά in-bound.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Έχει την κάψα του και με την ΑΕΚ ο Τσιμπος, ποση βλακεία να αντέξει ο άνθρωπος; Μπράβο του που έστω και λίγο τους βάζει στη θέση τουςStam Tziant έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:50 pmΕπικό μπιφ Τσίμπου με Μπουκουβόπουλους στο sdna για το out of bounds του Montero.![]()
Όταν φεύγεις απο την εκπομπή του Συρίγου και προσγειώνεσαι το σδνα, η διαφορά είναι χαωδης. Άλλος πλανήτης
την επιμαχη φαση την εχω δει 10 φορες και δεν εχω βγαλει ακρη ακομα ..
ειμαι προφανες οτι πεταει επιτηδες μπροστα τη μπαλα, στο καρε που υπαρχει εδω ΔΕΝ ακουμπαει τη μπαλα, ειναι πολυ μπροστα του. Παταει ομως στο επομενο βημα με το αριστερο, εκει δεν μπορω να καταλαβω αν εχει ακουμπησει τη μπαλα ή οχι. Ειναι πολυ πιο οριακη η φαση απο οτι φαινεται, αν και πιστευω 9 στις 10 ενας διαιτητης δινει παραβαση απο κεκτημενη ταχυτητα. Το μονο που δινω στον παικτη (και στον διαιτητη βασικα) ειναι πως πεταει τη μπαλα μπροστα με προφανη τροπο πως θα κανει αυτο που εκανε. Ωστοσο καπου θυμαμαι απο τα μπασκετικα μου χρονια οτι αν μπει ο παικτης "απο εξω" τοτε ειναι και παλι παραβαση, αυτο λεγαμε στα ανοιχτα τουλαχιστον
.. δεν ειμαι και διαιτητης, δεν ξερω με σιγουρια τι ισχυει ..
τελοσπαντων .. θα δουμε ενα ματσακι ακομα. Η γνωμη μου ειναι πως η διαχειριση του ροστερ φετος ειναι τραγικη και η ευθυνη αναμφιβολα ειναι του πρωτου προπονητη. τα δυο ματς στην αθηνα ειναι απλως η εικονα του παναθηναικου στο μεγαλυτερο μερος της χρονιας.
ο παναθηναικος αν παιξει καλα μπορει να παρει το 5ο ματς, δεν εχει τελειωσει τιποτα. Στην αθηνα φανηκε κατωτερος της καταστασης, το αποτελεσμα ειναι δικαιο.
ειμαι προφανες οτι πεταει επιτηδες μπροστα τη μπαλα, στο καρε που υπαρχει εδω ΔΕΝ ακουμπαει τη μπαλα, ειναι πολυ μπροστα του. Παταει ομως στο επομενο βημα με το αριστερο, εκει δεν μπορω να καταλαβω αν εχει ακουμπησει τη μπαλα ή οχι. Ειναι πολυ πιο οριακη η φαση απο οτι φαινεται, αν και πιστευω 9 στις 10 ενας διαιτητης δινει παραβαση απο κεκτημενη ταχυτητα. Το μονο που δινω στον παικτη (και στον διαιτητη βασικα) ειναι πως πεταει τη μπαλα μπροστα με προφανη τροπο πως θα κανει αυτο που εκανε. Ωστοσο καπου θυμαμαι απο τα μπασκετικα μου χρονια οτι αν μπει ο παικτης "απο εξω" τοτε ειναι και παλι παραβαση, αυτο λεγαμε στα ανοιχτα τουλαχιστον
τελοσπαντων .. θα δουμε ενα ματσακι ακομα. Η γνωμη μου ειναι πως η διαχειριση του ροστερ φετος ειναι τραγικη και η ευθυνη αναμφιβολα ειναι του πρωτου προπονητη. τα δυο ματς στην αθηνα ειναι απλως η εικονα του παναθηναικου στο μεγαλυτερο μερος της χρονιας.
ο παναθηναικος αν παιξει καλα μπορει να παρει το 5ο ματς, δεν εχει τελειωσει τιποτα. Στην αθηνα φανηκε κατωτερος της καταστασης, το αποτελεσμα ειναι δικαιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος belalik την Παρ Μάιος 08, 2026 11:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
απο αυτην την πισω καμερα δεν μπορει να δεις αν στο τριτο πατημα την πιανει η οχιbelalik έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:56 pmτην επιμαχη φαση την εχω δει 10 φορες και δεν εχω βγαλει ακρη ακομα ..
ειμαι προφανες οτι πεταει επιτηδες μπροστα τη μπαλα, στο καρε που υπαρχει εδω ΔΕΝ ακουμπαει τη μπαλα, ειναι πολυ μπροστα του. Παταει ομως στο επομενο βημα με το αριστερο, εκει δεν μπορω να καταλαβω αν εχει ακουμπησει τη μπαλα ή οχι. Ειναι πολυ πιο οριακη η φαση απο οτι φαινεται, αν και πιστευω 9 στις 10 ενας διαιτητης δινει παραβαση απο κεκτημενη ταχυτητα. Το μονο που δινω στον παικτη (και στον διαιτητη βασικα) ειναι πως πεταει τη μπαλα μπροστα με προφανη τροπο πως θα κανει αυτο που εκανε. Ωστοσο καπου θυμαμαι απο τα μπασκετικα μου χρονια οτι αν μπει ο παικτης "απο εξω" τοτε ειναι και παλι παραβαση, αυτο λεγαμε στα ανοιχτα τουλαχιστον.. δεν ειμαι και διαιτητης, δεν ξερω με σιγουρια τι ισχυει ..
τελοσπαντων .. θα δουμε ενα ματσακι ακομα. Η γνωμη μου ειναι πως η διαχειριση του ροστερ φετος ειναι τραγικη και η ευθυνη αναμφιβολα ειναι του πρωτου προπονητη.
ισως απο καποια αλλη καμερα να φαινεται
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επικο!Καλα εχουμε δει και εκει...Τον Westbrook με τα επικα βηματα με το golden state...papp7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 11:54 pmΈχοντας δει αυτό, δεν με εκπλήσσει τίποτα![]()
https://www.youtube.com/shorts/3fWLTQofzE8
Κρίμα, ήταν μεγάλη ευκαιρία το σημερινό. Οι ομάδες είναι ισοδύναμες και βλέπουμε μια σειρά που θα μείνει στην ιστορία.
Η διαιτησία σήμερα ήταν κάπως έτσι:
https://www.instagram.com/reel/DXFkTlhg ... 9lbmlsOQ==
Προφανώς και στην παραπάνω φάση που πάτησε έξω δεν έχει σημασία αν μετά είναι μέσα όταν ακουμπάει ξανά τη μπάλα. Για να θεωρηθεί ο παίκτης μέσα πρέπει να πατήσει και με τα 2 πόδια εντός γηπέδου. Τον είχαμε μάθει απέξω αυτόν τον κανονισμό το 2012 όπου ο Τεόντοσιτς πήρε την μπάλα μετά από επαναφορά και μας ισοφάρισε.
Για το επόμενο ματς πρέπει οπωσδήποτε να μην τους αφήσουμε καμία γρήγορη επίθεση. Θέλει ξύλο ακόμα και αντιαθλητικό παιχνίδι αν χρειαστεί. Καλύτερα να μείνουμε με 4 παίκτες.
Η διαιτησία σήμερα ήταν κάπως έτσι:
https://www.instagram.com/reel/DXFkTlhg ... 9lbmlsOQ==
Προφανώς και στην παραπάνω φάση που πάτησε έξω δεν έχει σημασία αν μετά είναι μέσα όταν ακουμπάει ξανά τη μπάλα. Για να θεωρηθεί ο παίκτης μέσα πρέπει να πατήσει και με τα 2 πόδια εντός γηπέδου. Τον είχαμε μάθει απέξω αυτόν τον κανονισμό το 2012 όπου ο Τεόντοσιτς πήρε την μπάλα μετά από επαναφορά και μας ισοφάρισε.
Για το επόμενο ματς πρέπει οπωσδήποτε να μην τους αφήσουμε καμία γρήγορη επίθεση. Θέλει ξύλο ακόμα και αντιαθλητικό παιχνίδι αν χρειαστεί. Καλύτερα να μείνουμε με 4 παίκτες.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έγιναν πολλά λάθη και από τις δυο μεριές. Αλλά αν θελουμε να είμαστε ειλικρινείς, ο Παναθηναϊκός δεν πήρε ούτε καν κλάσμα από διαιτησία έδρας αλλά αντικειμενικά στο τέλος η συγκεκριμένη φάση συνιστά αλλοίωση . Το ίδιο ακριβώς έγραφα πριν από κάτι χρόνια για την φάση με την επαναφορά, στην σειρά με την μπαρτσα και με το Ντιφαλα. Έγραφα ακριβώς τα ίδια υπέρ του Ολυμπιακού. Μερικά πράγματα είναι πάνω από τα οπαδικά.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο