Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 09, 2026 2:53 pm

Μέχρι το Νοέμβριο δηλαδή θα είναι όλα έτοιμα στο γήπεδο? Γιατί παλιότερα γράφτηκε ότι θα γίνει σε 2 σκέλη η ανακαίνιση. Φέτος από το καλοκαίρι και του χρόνου από το καλοκαίρι

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Μάιος 09, 2026 2:55 pm

Για τον εσωτερικο χωρο λενε.Την αρενα βασικα

Βοηθητικοι και εξωτερικοι θα παρουν πιο πολυ υποθετω

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μάιος 09, 2026 3:03 pm

Το πιο ρεαλιστικό ai είναι το γήπεδο της Ζαλγκίρις με μαύρα καθίσματα και κόκκινες πινελιές.
Και μοιάζει κάπως ο χώρος και έχουν δηλώσει ότι σε αυτό θα βασιστεί η ανακαίνιση και έχει ακουστεί για μαύρα καθίσματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει κουκλι!

Ελπίζω μόνο να μην βάλουν γκλας φλορ που προσωπικά δεν μ'αρεσει καθόλου.

Ωραίο θα ήταν να προσθέσουν τις κάθετες οθόνες γύρω απ το cube όπως καναν φέτος οι Λιθουανοί και να βάλουν περιμετρικά ανάμεσα απ τα δυο διαζώματα αυτή την led οθόνη που πάει γύρω γύρω απ το γήπεδο

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 3:06 pm

Ωραια θα ηταν και η οθονη στο πεταλο σαν της Βαλενθια .
Θα ειναι πανακριβη ομως

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 3:10 pm

Λογικά θα μπει κάτι τέτοιο στην θέση του πίνακα που υπάρχει τώρα νομίζω υπάρχει χώρος αλλά σίγουρα όχι τόσο μεγάλο.

Εντωμεταξυ μόνο και μόνο που δεν θα υπάρχει κενό εξέδρας γηπέδου,θα μπουν ομοιόμορφα καθίσματα και θα φτιάξει η οροφή θα είναι τρελή αναβάθμιση, μετά ότι βάζουν απλά θα γίνεται ακόμη πιο ωραίο.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 3:12 pm

εγώ πάλι προτιμώ να μην είναι γεμάτο LED οθόνες το ΣΕΦ. δεν είναι ότι προσφέρουν κάτι στο θεατή, στατιστικά π.χ. μόνο διαφημίσεις δείχνουν, άντε και κάνα ωραίο γραφικό στην παρουσίαση των ομάδων.

glass floor δε θα βάλουν (ευτυχώς), είπαν στο sport24 ότι θα τοποθετήσουν καινούριο παρκέ.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 3:14 pm

Και το παρκε εχει μεγαλη σημασια γιατι αυτο βλεπει το ματι πιο πολυ.

Μια κακη επιλογη χρωματων παρκε μπορει να καταστρεψει πολυ την εικονα.

Ελπιζω να μην ειναι πολυ διαφορετικο απο το φετινο που ειναι μια χαρα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 3:18 pm

Ο πινακας είναι για τα στατιστικά το cube για όλα, οι κάθετες (που δεν νομίζω να μπουν μια δικιά μου σκέψη είναι) θα είναι για τους θεατές να βλέπουν καλύτερα Ρίπλεϊ κλπ, το μόνο που είναι για διαφημίσεις θα είναι το περιμετρικό αλλά είναι πολύ ωραίο χτυπάει ωραία στο μάτι.
Τώρα κάτι άκυρες οθόνες που έχουν βάλει τέρμα ψηλά στο οακα πχ για διαφημίσεις ούτε εμένα μ αρέσουν.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μάιος 09, 2026 3:48 pm

Τα βοηθητικά γήπεδα και τα γραφεία θα ναι έτοιμα για να ξεκινήσουν προπονήσεις τον Αύγουστο,ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες

Τα εξωτερικά του γηπέδου λογικά θα πάνε για του χρόνου

Κερκίδες παρκέ ενεργειακή αναβάθμιση βάψιμο κτλ πρέπει να εχουνε γίνει μέχρι τον Νοέμβρη αλλιώς ποιος θα παίζουμε

Ίσως τπτ τουαλέτες αποδυτήρια κτλ πάνε πίσω

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Κυρ Μάιος 10, 2026 12:35 pm

yawn.brigade έγραψε:
εγώ πάλι προτιμώ να μην είναι γεμάτο LED οθόνες το ΣΕΦ. δεν είναι ότι προσφέρουν κάτι στο θεατή, στατιστικά π.χ. μόνο διαφημίσεις δείχνουν, άντε και κάνα ωραίο γραφικό στην παρουσίαση των ομάδων.

glass floor δε θα βάλουν (ευτυχώς), είπαν στο sport24 ότι θα τοποθετήσουν καινούριο παρκέ.
Οι οθόνες γενικά μάλλον είναι αναγκαίο κακό (ή καλό αναλόγως του γούστου), αφού παίζουν πολύ διαφημίσεις από χορηγούς και τα συναφή. Αυτό είναι και το μεγάλο συν του glass floor του ΟΑΚΑ, γιατί κατά τα άλλα έχω διαβάσει πως είναι πολύ κοστοβόρο σε λειτουργία και συντήρηση.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Κυρ Μάιος 10, 2026 1:17 pm

steph.larry έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Οι οθόνες γενικά μάλλον είναι αναγκαίο κακό (ή καλό αναλόγως του γούστου), αφού παίζουν πολύ διαφημίσεις από χορηγούς και τα συναφή. Αυτό είναι και το μεγάλο συν του glass floor του ΟΑΚΑ, γιατί κατά τα άλλα έχω διαβάσει πως είναι πολύ κοστοβόρο σε λειτουργία και συντήρηση.
Είναι κοστοβορο σε συντήρηση αλλά και κερδοφόρο γιατί είναι σαν τηλεόραση και μπορείς να διαφημίσεις πολλούς κατά την διάρκεια ενός μάτς

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Κυρ Μάιος 10, 2026 1:33 pm

RedEmperor έγραψε:
steph.larry έγραψε:

Είναι κοστοβορο σε συντήρηση αλλά και κερδοφόρο γιατί είναι σαν τηλεόραση και μπορείς να διαφημίσεις πολλούς κατά την διάρκεια ενός μάτς
Σίγουρα, όμως αυτό αντε να γίνει στο ημίχρονο και στα time out. 'Ολο το υπόλοιπο ματς λειτουργεί ως ψηφιακό παρκέ με εφέ.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Μάιος 10, 2026 2:00 pm

Μακριά από glass floor!! Είμαι πολύ χαρούμενος που διάβασα ότι δε θα βάλουμε. Ούτε του γούστου μου είναι, ούτε πιστεύω πως αποτελεί βασικό ζητούμενο. Το γήπεδο ως γήπεδο να είναι σε υψηλό επίπεδο και τίποτε άλλο. Βλέπω τα παρκέ του NBA και τρελαίνομαι, ειδικά μερικά, όπως αυτό των Μπόστον Σέλτικς είναι πανέμορφα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Μάιος 10, 2026 2:02 pm

berry έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 3:06 pm
Ωραια θα ηταν και η οθονη στο πεταλο σαν της Βαλενθια .
Θα ειναι πανακριβη ομως

Εικόνα
Σκέτος ξεμυαλισμός!!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Μάιος 10, 2026 2:29 pm

steph.larry έγραψε:
Κυρ Μάιος 10, 2026 1:33 pm
RedEmperor έγραψε:

Σίγουρα, όμως αυτό αντε να γίνει στο ημίχρονο και στα time out. 'Ολο το υπόλοιπο ματς λειτουργεί ως ψηφιακό παρκέ με εφέ.
Παντος (τασως) αν ηταν οντως καλα παρκε για μπασκετ τα glass floor, θα τα ειχαν ΟΛΕΣ οι ομαδες του ΝΒΑ.
Καθως ως γνωστο το ΝΒΑ πουλαει την μανα του για extra διαφημισεις και marketing.
Καποιος λογος που δεν ξερουμε εμεις οι ασχετοι θα υπαρχει που δεν το εχουν ολες οι ομαδες και ειμαι σιγουρος πως δεν ειναι το βαλε βγαλε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”