Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2026-27
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα. Αν μείνει ο Άταμαν θα έδινα τον Παο και την Ρεάλ ως τους επικρατέστερους προορισμούς. Η Ρεάλ πότε δεν αφήνει να φύγει καλός παίκτης του ισπανικού πρωταθλήματος, τουλάχιστον όχι χωρίς μάχη και ο Αταμάν λειτουργεί σας νεόπλουτος που θέλει να αγοράζει το καλύτερο και το ακριβότερο ασχετα αν όντως το χρειάζεται ή του κάνει. Αυτά είναι υποθέσεις προφανώς.
Έχω όμως και σιγουράκι, δε θα πάει στον Οσφπ. Δεν είμαστε τίποτα κορόιδα να αγοράζουμε παικταράδες που σουτάρουν, έχουν προσωπική φάση και δεν τραυματίζονται.
Έχω όμως και σιγουράκι, δε θα πάει στον Οσφπ. Δεν είμαστε τίποτα κορόιδα να αγοράζουμε παικταράδες που σουτάρουν, έχουν προσωπική φάση και δεν τραυματίζονται.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς αστεία τώρα... Πολύ καλά τα πηγε για παίκτη που όλη τη χρονιά έμπαινε και παριστανε τον spot shooter... ναι είναι αδύναμος αμυντικος, αλλα δίνει πράγματα που δεν έχετε...
Δεν πρέπει να τελειώνει το αστείο με το "κάθε χρόνο ψάχνω να βρω το PG των ονείρων μου, αλλα τελικά το όνειρο είναι εφιάλτης, και αφου ο χρηματοδοτης μου τα σκάσει γερά, του σκάω το παραμύθι οτι θέλω κάτι διαφορετικό και πρέπει να τον ξεφορτωθεί, αλλα στην πραγματικότητα δεν ξερω τι ακριβώς ψαχνω";
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οι τοπ παικτες δεν θα κλεισουν πουθενα πριν ακουσουν και τις προσφορες απο τα μεγαλα πορτοφολια..οποτε μετα το φ4 θα οριστικοποιηθουν μεταγραφες..Πχ ντιαλο εχει προφορικη συμφωνια με ντουμπαι στα 3,αν του πει ο ολυμπιακος παρε 5 θα πει οχι?δεν προκειται αλλα λεμε τωρα.
Τωρα οποιος την πατησει σαν τον ολυμπιακο περσι και πει ΄΄συζητησεις μετα τους τελικους΄΄ ε δεν θα εχει μεινει τιποτα.
Τωρα οποιος την πατησει σαν τον ολυμπιακο περσι και πει ΄΄συζητησεις μετα τους τελικους΄΄ ε δεν θα εχει μεινει τιποτα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο