Μουσική
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
...όμως επειδή είμαι πολυκέφαλος Χαρταετός, θα πρέπει να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Εννοείται είμαι full in love μαζί της, αλλά δυστυχώς δεν είχε κάποιο λάιβ την περίοδο που θα πάω από τα μέρη της. Η γυναίκα των ονείρων μου μάγκες...Ποιος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τώρα, περίπατο πάνε αυτά!
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
την φιλανδη avril lavinge την ακους κιολας η μονο για την βραδινη σου την εχεις?kite26 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 10, 2026 8:40 pm...όμως επειδή είμαι πολυκέφαλος Χαρταετός, θα πρέπει να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Εννοείται είμαι full in love μαζί της, αλλά δυστυχώς δεν είχε κάποιο λάιβ την περίοδο που θα πάω από τα μέρη της. Η γυναίκα των ονείρων μου μάγκες...Ποιος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τώρα, περίπατο πάνε αυτά!
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει και ωραία τραγούδια. Υπάρχει και Φινλανδή Δέσποινα Βανδή. Θα τη δω δύο φορές!shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 10, 2026 8:44 pmτην φιλανδη avril lavinge την ακους κιολας η μονο για την βραδινη σου την εχεις?kite26 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 10, 2026 8:40 pm...όμως επειδή είμαι πολυκέφαλος Χαρταετός, θα πρέπει να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Εννοείται είμαι full in love μαζί της, αλλά δυστυχώς δεν είχε κάποιο λάιβ την περίοδο που θα πάω από τα μέρη της. Η γυναίκα των ονείρων μου μάγκες...Ποιος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τώρα, περίπατο πάνε αυτά!
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τη βραδινή του μουσική εννοείς;shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 10, 2026 8:44 pmτην φιλανδη avril lavinge την ακους κιολας η μονο για την βραδινη σου την εχεις?kite26 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 10, 2026 8:40 pm...όμως επειδή είμαι πολυκέφαλος Χαρταετός, θα πρέπει να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Εννοείται είμαι full in love μαζί της, αλλά δυστυχώς δεν είχε κάποιο λάιβ την περίοδο που θα πάω από τα μέρη της. Η γυναίκα των ονείρων μου μάγκες...Ποιος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τώρα, περίπατο πάνε αυτά!
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικό κοινό. Εγώ δεν είχα θέμα με αυτό καθώς μου αρέσουν μπάντες οπως Heaven Shall Burn που από κατάλαβα είναι κοντά σε στυλ με Knocked Loose.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 10, 2026 7:48 pm
Knocked Loose γενικά σκοτώνουν λάιβ αλλά δε μου κάνει εντύπωση ο ήχος τους να ήταν χάλι χθες. Στο 90% των λάιβ στην Ελλάδα την πρώτη μπάντα την έχουν χεσμένη ηχητικά. Και γενικά δεν είναι μπάντα για να ανοίξουν τους 60χρονους Metallica στο ΟΑΚΑ. Απευθύνονται σε τελείως διαφορετικό κοινό.
Σε τέτοιο φεστιβάλ είναι να τους πετύχεις.
Αλλά πραγματικά το χτεσινό τουλάχιστον στο σημείο που καθόμουν ήταν ενοχλητικό σε σημείο να δυσανασχετείς. Κρίμα δηλαδή για την μπάντα.
Οι συναυλίες των Μετάλικα είναι εμπειρίες ζωής! Το λέω χωρίς να είμαι die hard fan, και ποτέ δεν υπήρξα καθώς ήμουν πάντα φανατίλας με τους Megadeth.
Από τις 4 φορές που τους έχω δει (2007, 2010, 2019 Βαρκελώνη, και χτες) θα έλεγα ότι είναι η 2η αγαπημένη μου με πρώτη το 2007. Άλλες εποχές τότε. Θυμάμαι πήγαινα στις συναυλίες με παρέα και ήταν σχεδόν αδύνατο να μην χαθούμε μέχρι το τέλος της συναυλίας, οπότε και δίναμε σημείο συνάντησης.
Το μόνο που με χάλασε ήταν η σκηνή. Σε κάποιες στιγμές δεν έβλεπες τίποτα σχεδόν ενώ και η Hardwired σκηνή που είχαν το 2019 είχε πολύ μεγαλύτερο wow factor. Οπότε και νομίζω πως ο λόγος ύπαρξης της σκηνής είναι σίγουρα η παρουσία περισσότερου κόσμου και η ορατότητα από τις κερκίδες.
Πολύ ξύλο χτες και καμία σχέση ο κόσμος με τα αγαλματάκια ακούνητα που ήταν στην Βαρκελώνη το 19.
Από τις 4 φορές που τους έχω δει (2007, 2010, 2019 Βαρκελώνη, και χτες) θα έλεγα ότι είναι η 2η αγαπημένη μου με πρώτη το 2007. Άλλες εποχές τότε. Θυμάμαι πήγαινα στις συναυλίες με παρέα και ήταν σχεδόν αδύνατο να μην χαθούμε μέχρι το τέλος της συναυλίας, οπότε και δίναμε σημείο συνάντησης.
Το μόνο που με χάλασε ήταν η σκηνή. Σε κάποιες στιγμές δεν έβλεπες τίποτα σχεδόν ενώ και η Hardwired σκηνή που είχαν το 2019 είχε πολύ μεγαλύτερο wow factor. Οπότε και νομίζω πως ο λόγος ύπαρξης της σκηνής είναι σίγουρα η παρουσία περισσότερου κόσμου και η ορατότητα από τις κερκίδες.
Πολύ ξύλο χτες και καμία σχέση ο κόσμος με τα αγαλματάκια ακούνητα που ήταν στην Βαρκελώνη το 19.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω,οπως και η παρεα μου,οπως και οσοι ηταν τριγυρω μας στην κερκιδα(15Α) κοπανιομασταν απο το Creeping Death μεχρι το Sandman,ολοι ηταν εκστασιαμενοι,χοροπηδαγανε που ετρεμαν οι κερκιδες.AO DAFNIS έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 10, 2026 4:20 pmΊσως φταίει ότι ήμουν στις κερκίδες και η αλήθεια είναι ότι αλλιώς το ζεις απο αρένα αλλά μαγικά δεν θα το έλεγα. Ήταν μια ωραία βράδια ως εκεί.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 10, 2026 2:35 pmΉταν μαγικά χθες. Η μουσική,τα εφε,ο κόσμος που ήταν εκστασιασμένος και χοροπησούμε και τραγουδούσε σε κάθε τραγούδι.
Οι Metallica δώσανε άλλη μια σπουδαία παράσταση,ήταν μεσα στην ενέργεια και με τρομερή όρεξη. Δεν είναι και απλό όταν ειναι στα 62-63 χρονια να παίζουν έτσι,γιατι πολλά κομμάτια τους είναι πολύ απαιτητικά εκτελεστικά,και να πηγαινουν και πανω κάτω στην σκηνή όλη την ώρα.
Είχαν κάποια θέματα ηχητικά, που βελτιώθηκαν όσο περνούσε η ώρα,αν και πιστεύω οτι στην αρένα ακούγανε καλύτερα απο τις κερκίδες, έγιναν και κάποια μικρολαθάκια, πιστεύω λόγω κακού feedback ήχου, πχ ενα φαλτσακι του Kirk το παρατήρησα κάποια στιγμή, αλλά μπροστά στο μεγαλείο που έβλεπα/άκουγα, ήταν σαν να μην το άκουσα. Ήταν η 2η φορά που τους είδα,μετα το 2007 στην Μαλακάσα,και είχα την ίδια αγωνία/προσμονή όπως τότε που ήμουν 21.
Metallica πρωτοάκουσα στα 10-11, το Ride the Lightning,απο τον ξάδερφο μου που το είχε σε κασέτα,και τρελάθηκα.
Για εμένα, που δεν ειμαι pure μεταλας, η Metallica ειναι η κορυφαία μπάντα στο είδος, τρομεροι οι Maiden με τον λατρεμένο μου Bruce,τρομεροί οι Judas Priest με τον μοναδικό Halford,οι Slayer,oι Pantera, αλλα οι Metallica για μένα είναι πάνω απο όλους.
Οι πρώτοι 4 δίσκοι είναι πραγματικά masterpiece , και το Black Album μπορεί να ξέφυγε απο το καθαρα thrash ύφος, αλλα μιλάμε για μυθική δισκάρα, με μοναδικά τραγούδια. Oκ,μετά αλλάξανε κάπως το ύφος τους, μπορεί να "εκμοντερνίστηκαν" , αλλα οκ, εμεις στα 40 και στα 50 είμαστε οι ίδιοι που ήμασταν στα 20 και τα 25? Αλλα ερεθίσματα τότε, άλλη κατάσταση τοτε.Και εγώ δεν τρελαίνομαι με τα τελευταία αλμπουμ,αν και έχουν καποιες σοβαρες τραγουδαρες,και γενικά είναι καλά τραγούδια, αλλα αν τα συγκρίνεις με τα παλια που ήταν όλα μα όλα one of a kind, οκ υπολείπονται αρκετα.
Το θέμα είναι οτι ολοι χθες φύγανε κατενθουσιασμενοι,και με τρομερες αναμνησεις.Μακάρι να μας ξαναρθουν.
Λίγο σοφτ το σετλιστ μην πέσει πολύ βαρύ στην Σκορδά και τον κάθε Λιάγκα, και το κοινό μου φάνηκε ψόφιο.
Καμιά σχέση με το 2010. Μπορεί να φταίει βέβαια ότι ήμουν 16 χρόνια νεότερος και μέσα στο πιτ από τους Anthrax μέχρι να κλείσουν οι Metallica.
Επίσης εκείνοι οι Knocked Loose βλέπω τους αποθεώνουν σε διάφορα σχετικά φόρουμ. Πρώτη φορά τέτοιο μαρτύριο και να ανυπομονώ να τελειώσουν. Πιο τραγικό ήχο αχταρμά στο τέρμα δεν έχω ακούσει σε live.
Kαι για λίγο φανμποισμό να πω ότι θα ακούσουμε και το Ride the Lightning από τον αυθεντικό συνθέτη ζωντανά σύντομα![]()
Το 2010 δυστυχως δεν ημουν,ελειπα εκτος Αθηνων.
Το setlist μια χαρα ηταν,παιξανε τα "εμπορικα" και αναμενομενα, να μεινουν ολοι ικανοποιημενοι,αν και εγω θα ηθελα αλλαγες.Δεν ακουσα το αγαπημενο μου Harvester of Sorrow, θα ηθελα να ακουσω το Battery,το Blackened, το Sanitarium, κλπ.
Στους Knocked Loose δεν ημουν μεσα, περιμενα 45 λεπτα στην ουρα στο bar, αλλα ακουγοταν βαβουρα,δεν ειχαν καλο ηχο,συν οτι δεν το μπορω αυτο το στυλ εγω.
Kαι ο αυθεντικός συνθέτης του Ride the Lightning (ημι-συνθετης, δεν ειναι ολο δικη του δημιουργια,αυτος εμπνευστηκε την αρχικη ιδεα,με τον Hetfield το ολοκληρωσε) παντως, δεν εχει σχεση με τα παλια του χρονια στα καινουργια του τραγουδια...
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαίρομαι που υπάρχουν μικρότεροι από εμάς σε ηλικία, οι οποίοι θα συνεχίσουν τη μέταλ κληρονομιά. Είχα και μια μαθήτρια προπερσι, η οποία ήταν της συνομοταξίας μας, η οποία έμαθα ότι πήγε στη συναυλία!j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 11, 2026 10:20 amΕγω,οπως και η παρεα μου,οπως και οσοι ηταν τριγυρω μας στην κερκιδα(15Α) κοπανιομασταν απο το Creeping Death μεχρι το Sandman,ολοι ηταν εκστασιαμενοι,χοροπηδαγανε που ετρεμαν οι κερκιδες.AO DAFNIS έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 10, 2026 4:20 pm
Ίσως φταίει ότι ήμουν στις κερκίδες και η αλήθεια είναι ότι αλλιώς το ζεις απο αρένα αλλά μαγικά δεν θα το έλεγα. Ήταν μια ωραία βράδια ως εκεί.
Λίγο σοφτ το σετλιστ μην πέσει πολύ βαρύ στην Σκορδά και τον κάθε Λιάγκα, και το κοινό μου φάνηκε ψόφιο.
Καμιά σχέση με το 2010. Μπορεί να φταίει βέβαια ότι ήμουν 16 χρόνια νεότερος και μέσα στο πιτ από τους Anthrax μέχρι να κλείσουν οι Metallica.
Επίσης εκείνοι οι Knocked Loose βλέπω τους αποθεώνουν σε διάφορα σχετικά φόρουμ. Πρώτη φορά τέτοιο μαρτύριο και να ανυπομονώ να τελειώσουν. Πιο τραγικό ήχο αχταρμά στο τέρμα δεν έχω ακούσει σε live.
Kαι για λίγο φανμποισμό να πω ότι θα ακούσουμε και το Ride the Lightning από τον αυθεντικό συνθέτη ζωντανά σύντομα![]()
Το 2010 δυστυχως δεν ημουν,ελειπα εκτος Αθηνων.
Το setlist μια χαρα ηταν,παιξανε τα "εμπορικα" και αναμενομενα, να μεινουν ολοι ικανοποιημενοι,αν και εγω θα ηθελα αλλαγες.Δεν ακουσα το αγαπημενο μου Harvester of Sorrow, θα ηθελα να ακουσω το Battery,το Blackened, το Sanitarium, κλπ.
Στους Knocked Loose δεν ημουν μεσα, περιμενα 45 λεπτα στην ουρα στο bar, αλλα ακουγοταν βαβουρα,δεν ειχαν καλο ηχο,συν οτι δεν το μπορω αυτο το στυλ εγω.
Kαι ο αυθεντικός συνθέτης του Ride the Lightning (ημι-συνθετης, δεν ειναι ολο δικη του δημιουργια,αυτος εμπνευστηκε την αρχικη ιδεα,με τον Hetfield το ολοκληρωσε) παντως, δεν εχει σχεση με τα παλια του χρονια στα καινουργια του τραγουδια...
- No Center-No Party

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο