ΝΒΑ Playoffs 2026

Συντονιστής: Captains

fklmta77

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: KAWHI
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 11, 2026 4:58 pm

ggr έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 4:39 pm
ssoulliss έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 4:19 pm
76ers-Knicks 114-144(0-4)

Μια ωδή του Mike Brown, όλη η σειρά!

Έχει ξεκουμπώσει την επίθεση και η ομάδα πετάει φωτιές. Του το αναγνωρίζω, τον αμφισβήτησα αρκετά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και στην αρχή των πλέι οφ αλλά μου βούλωσε το στόμα για τα καλά. Άκουγα το πρωί το inside the nba. Ο Σακίλ τους θεωρεί σίγουρους στους τελικούς και ότι θα ζορίσουν όποιον βγει από τη Δύση. Οι Smith και Barkley έλεγαν πως η σειρά με Ντιτρόιτ ή Κλίβελαντ θα είναι δύσκολη για αυτούς. Εγώ θα συμφωνήσω με τον ψηλό. Στην κατάσταση που είναι η Νέα Υόρκη αυτή τη στιγμή, όποιος και να βγει από το άλλο ζευγάρι, θα τον περιποιηθούν ιδιαιτέρως... Όσο άπειρη κι αν μπορεί να θεωρηθεί η Ατλάντα, όσα θέματα κι αν είχε ο Embiid, όταν μοιράζεις 30άρες και 50άρες αβέρτα, τότε κάτι σημαίνει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Θα ξεκουράσουν και τον Anunoby και θα τον έχουν έτοιμο για την επόμενη σειρά.
Πατριώτη (Φθιωτοίς αμφότεροι!), εγώ τον αμφισβήτησα περισσότερο. Όχι γιατί τον θεωρούσα/ρώ κακό προπονητή, βέβαια, αλλά γιατί στη καριέρα του, τουλάχιστον στα πλέι οφ, είχε καταφέρει λιγότερα απ' όσα ο Θιμποντό - αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μου φάνηκε περίεργη η απόφαση των Νικς. Ως τώρα, ωστόσο, έχει μεταλλάξει την ομάδα του σε πραγματική επιθετική μηχανή, ισοπεδώνοντας τους αντιπάλους του. Οι Σίξερς, δεν είναι κανένα μεγαθήριο αλλά ούτε και για πέταμα ως ομάδα - μη ξεχνάμε ότι απέκλεισαν με ανατροπή τους Σέλτικς. Για να μην αναφερθώ στη δυστυχή Ατλάντα που μπροστά σε αυτούς τους Νικς, έμοιαζε (από το 4ο ματς και μετά) με ομάδα της G-League!
Για τους τελικούς της Ανατολής, νομίζω ότι θα είναι φαβορί. Για εκείνους του πρωταθλήματος, αν καταφέρουν και φτάσουν με υγιείς τους Τάουνς, Ανιουνόμπι, Μπράνσον, συμφωνώ ότι θα έχουν ελπίδες, όποιος και να είναι ο αντίπαλος.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Δευ Μάιος 11, 2026 5:04 pm

ssoulliss έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 4:51 pm

Εγώ είμαι κάπου στη μέση να σου πω την αλήθεια. Τώρα υπάρχει το πρέπει, αλλιώς θα είναι πάλι μια αποτυχημένη σεζόν. Το εντυπωσιακό με τους Knicks είναι ότι από τη στιγμή που το παιχνίδι πέρασε στον Towns, έχουν φοβερή κίνηση που θυμίζει - με μια δόση υπερβολής - τους Warriors του 2014-17 (ο Brown ήταν στην ομάδα αν θυμάμαι καλά). Παρόλ'αυτά δεν πιστεύω ότι θα τους αφήνουν να σουτάρουν ανενοχλήτοι τρίποντα ούτε εμείς, ούτε οι Cavaliers, όπως συνέβει με τους 76ers.

Αν δεν ήταν ο LeBron θα μιλάγαμε για 16-17 χρόνια μακρυά από τους τίτλους. Έστω και στη Φούσκα τους βοήθησε ωστέ να μη θεωρείτε ως "μαύρη" αυτή η περίοδος. Πιστεύω ότι θα παίξει μέχρι του χρόνου και θα πάει στους Cavs.
Αυτό ακριβώς έχει επιχειρήσει να κάνει και του βγαίνει. Είναι χάρμα ιδέσθαι ώρες ώρες και δεν το λέω επειδή μαζί με το Ντιτρόιτ είναι οι αγαπημένες μου ομάδες αλλά επειδή τα καλάθια τους μπαίνουν μέσα από συνεχή κίνηση. Το μπάσκετ του Γκόλντεν Στέιτ είναι δύσκολο να αντιγραφεί , γιατί εκεί υπήρχαν δύο generational shooters και ο Durant από ένα σημείο και μετά. Όμως, ως ένα βαθμό, έχει υπάρξει αντιγραφή και τους βγαίνει σε καλό. Ούτε μονοκόμματοι είναι όπως πέρσι, ούτε τουβλίζουν σωρηδόν όπως η Βοστώνη. Τα σουτ είναι υπό καλές προϋποθέσεις και , αν δεν βγουν, υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, δεν εκβιάζουν καταστάσεις.

Για τον Λεμπρόν ίσως και να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω όμως κατά πόσον η φούσκα ήταν τόσο εύκολη. Εκείνη και η επόμενη σεζόν είχαν ιδιαιτερότητες λόγω covid. Σκέψου ότι όσες ομάδες έφτασαν στην τετράδα της φούσκας, αντιμετώπισαν τραυματισμούς λόγω του μικρού διαστήματος (2 μήνες) που μεσολάβησε από τη λήξη της μιας σεζόν ως την αρχή της άλλης. Τέλος, οι ομάδες που έφτασαν στους τελικούς περιφέρειας το 2021, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα επόμενα χρόνια τον δεύτερο γύρο και βρέθηκαν σε μια διαρκή πτώση, οπότε μπορούμε να βάλουμε αστερίσκο και σε αυτή τη σεζόν. Όμως, έτσι ήταν οι καταστάσεις, έτσι έγινε το πρωτάθλημα εκείνες τις δύο σεζόν και το πήραν οι Lakers και οι Bucks. Δεν θέλω να τους υποτιμήσω και να αφαιρέσω κάτι από το κατόρθωμά τους. Ας το έπαιρναν άλλοι αν μπορούσαν.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Μάιος 11, 2026 6:17 pm

Andre_Miller έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 12:20 pm
reignman έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 10:42 am

Αγκωνια στον λαιμο ηταν bro μου. Με wind up.
Flagrant 2 by definition in my books.

Αλλα και στα books του ΝΒΑ
Το ξέρω και πάλι μου φάνηκε κάπως υπερβολικό, δηλαδή τι να κάνει ο καημένος ο εξωγήινος :P
Να μην προσπαθει να αποκεφαλισει καποιον θα ηταν καλη αρχη. :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Μάιος 11, 2026 6:19 pm

ggr έγραψε:
Δευ Μάιος 11, 2026 2:20 pm
Δύο ενδιαφέροντα ερωτήματα. Σε περίπτωση που αποκλειστούν σήμερα οι Lakers, υπάρχει περίπτωση να:

- είναι το τελευταίο ματς του LeBron με τη φανέλα των Lakers;
- είναι το τελευταίο ματς της καριέρας του;
way too much ego για να σταματησει χωρις να το ανακοινωσει απο την αρχη της σεζον για "farewell tour".

fklmta77

junior
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 12:26 pm

PISTONS - CAVS 103-112
Το κακό (για μας τους ουδέτερους, τουλάχιστον) δεν είναι ότι οι Πίστονς έχασαν, αυτό ίσα ίσα ενισχύει το ενδιαφέρον για τη σειρά. Το κακό είναι ότι δεν δείχνουν τη δυναμική που θα περίμενε κανείς από ένα Νο1 και ότι με αυτή την εικόνα, οι τελικοί Ανατολής -- αν καταφέρουν να φτάσουν κιόλας σ' αυτούς - με αντίπαλο τη σε δαιμωνιώδη φόρμα Νέα Υόρκη, υπάρχει βάσιμος κίνδυνος να εξελιχθούν σε σούπα.
Σχετικά με το ματς, με ένα ξέσπασμα στη 3η κ ένα σερί αν θυμάμαι καλά 21-0, οι Καβς πέρασαν μπροστά και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Στο δε Ντιτρόιτ, νομίζω θα θα πρέπει να το πάρουν αποφαση ότι ο Ντούρεν δεν πρόκειται να εμφανιστεί εφέτος στα πλέι οφ και να δώσουν περισσότερο χρόνο στον Reed, που μοιαζει πολύ πιο έτοιμος πνευματικά, πολύ κινητικότερος και εν τέλει πολύ πιο ουσιαστικός, ειδικά στην άμυνα.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 2:35 pm

fklmta77 έγραψε:
PISTONS - CAVS 103-112
Το κακό (για μας τους ουδέτερους, τουλάχιστον) δεν είναι ότι οι Πίστονς έχασαν, αυτό ίσα ίσα ενισχύει το ενδιαφέρον για τη σειρά. Το κακό είναι ότι δεν δείχνουν τη δυναμική που θα περίμενε κανείς από ένα Νο1 και ότι με αυτή την εικόνα, οι τελικοί Ανατολής -- αν καταφέρουν να φτάσουν κιόλας σ' αυτούς - με αντίπαλο τη σε δαιμωνιώδη φόρμα Νέα Υόρκη, υπάρχει βάσιμος κίνδυνος να εξελιχθούν σε σούπα.
Σχετικά με το ματς, με ένα ξέσπασμα στη 3η κ ένα σερί αν θυμάμαι καλά 21-0, οι Καβς πέρασαν μπροστά και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Στο δε Ντιτρόιτ, νομίζω θα θα πρέπει να το πάρουν αποφαση ότι ο Ντούρεν δεν πρόκειται να εμφανιστεί εφέτος στα πλέι οφ και να δώσουν περισσότερο χρόνο στον Reed, που μοιαζει πολύ πιο έτοιμος πνευματικά, πολύ κινητικότερος και εν τέλει πολύ πιο ουσιαστικός, ειδικά στην άμυνα.
Δεν έχω δει το ματς και ούτε θα προλάβω. Αν το έχεις δει, υπάρχει βάση στις διαμαρτυρίες του Μπικερσταφ προς τους διαιτητές; Σε ρωτάω, γιατί είμαι επιφυλακτικός απέναντι σε αυτές τις ενέργειες, τις θεωρώ πιο πολύ κινήσεις με σκοπό την εύνοια στα επόμενα ματς και όχι τόσο ότι όντως έχουν βάση.

Σε αυτά που λες για τον Ντουρεν συμφωνώ. Το θέμα είναι ότι φέτος γίνεται restricted free agent και θέλω να δω τι λεφτά θα του δώσουν. Θα έχουμε ανταγωνισμό, ξέρω σίγουρα ότι θα ενδιαφερθούν οι Λέικερς.

Θεωρώ πάντως ότι θα περάσουμε σε 6 ή 7 αγώνες. Όσο για την υποψία που έχεις, να σου γίνει βεβαιότητα.

fklmta77

junior
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 3:42 pm

ggr έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 2:35 pm
fklmta77 έγραψε:
PISTONS - CAVS 103-112
Δεν έχω δει το ματς και ούτε θα προλάβω. Αν το έχεις δει, υπάρχει βάση στις διαμαρτυρίες του Μπικερσταφ προς τους διαιτητές; Σε ρωτάω, γιατί είμαι επιφυλακτικός απέναντι σε αυτές τις ενέργειες, τις θεωρώ πιο πολύ κινήσεις με σκοπό την εύνοια στα επόμενα ματς και όχι τόσο ότι όντως έχουν βάση.

Σε αυτά που λες για τον Ντουρεν συμφωνώ. Το θέμα είναι ότι φέτος γίνεται restricted free agent και θέλω να δω τι λεφτά θα του δώσουν. Θα έχουμε ανταγωνισμό, ξέρω σίγουρα ότι θα ενδιαφερθούν οι Λέικερς.

Θεωρώ πάντως ότι θα περάσουμε σε 6 ή 7 αγώνες. Όσο για την υποψία που έχεις, να σου γίνει βεβαιότητα.
Είδα το ματς στο all possessions και δε μπορώ να πω ότι πρόσεξα κάτι που να αξίζει να διαμαρτυρηθεί κανείς. Καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός γιατί οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία είναι κομμάτι του ρόλου ενός προπονητή, πλέον. Δυστυχώς. Ο Μπίκερσταφ, επομένως, έκανε αυτό που κάνουν όλοι, νομίζω. Στη τελική χάσανε με 10 πόντους όχι με 2 και έχουνε φάει και σερί 21-0 οπότε, δίχως να υποτιμώ το ρόλο που μπορεί να παίξει η διαιτησία σε ένα ματς, λίγοι θα πάρουν σοβαρά υπόψη τις διαμαρτυρίες του.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 3:58 pm

fklmta77 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 3:42 pm

Είδα το ματς στο all possessions και δε μπορώ να πω ότι πρόσεξα κάτι που να αξίζει να διαμαρτυρηθεί κανείς. Καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός γιατί οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία είναι κομμάτι του ρόλου ενός προπονητή, πλέον. Δυστυχώς. Ο Μπίκερσταφ, επομένως, έκανε αυτό που κάνουν όλοι, νομίζω. Στη τελική χάσανε με 10 πόντους όχι με 2 και έχουνε φάει και σερί 21-0 οπότε, δίχως να υποτιμώ το ρόλο που μπορεί να παίξει η διαιτησία σε ένα ματς, λίγοι θα πάρουν σοβαρά υπόψη τις διαμαρτυρίες του.
Σωστά υπέθεσα λοιπόν. ΟΚ, ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Τρί Μάιος 12, 2026 5:30 pm

Άλλη μια σκούπα από τους πρωταθλήτές και ένα ακόμη 2-2 στην Ανατολή.

Cavaliers-Pistons 112-102 (2-2)

Η διαφορά μάλλον μας κολακεύει αφού το ματσάκι είχε σχολάσει νωρίτερα. Η αρχή είχε τον Harden να ξεκινάει από εκεί που τελείωσε με 11 πόντους και τους Cavaliers στο 16-5. Με το που κάνει το 2ο φάουλ ο Thompson (18-5), μπαίνει ο LeVert και αλλάζει όλο το παιχνίδι και φτάνουμε στο 21-24. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν με 2 τρίποντα του Merrill τη στιγμή που εμείς καταγράφουμε 10 λάθη σε 18' :shock: !!! Στη συνέχεια της περιόδου οι Harris και LeVert αναλαμβάνουν δράση παίζουμε καλά και πορηγούμαστε με 52-56 στο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό οι Cavs έχουν: τον Mitchell με ένα εντός πεδιάς και 4 πόντους, τον Harden να δίνει μόνο τελικές και χωρίς κάποιον να τραβάει την ομάδα*1.

Στην επανάληψη τα πράγματα αλλάζουν άρδειν, ο Mitchell μπαίνει σεληνιασμένος (21 σερί πόντοι) ακολουθεί ένα σερί 23-0 σε 6' (75-56), μένουμε χωρίς εντός πεδιάς για 6'+ και το παιχνίδι σχολάει. Παρά την είσοδο του Reed και του LeVert που φέρνουν τον αγώνα στο 73-82 στο 35', οι υπόλοιποι ήταν σε μέτρια έως κακή μέρα - πλην του Harris - και η περίοδος κλείνει στο 90-77. Στην 4η περίοδο ακολουθεί (πάλι) ένα 4' αφλογιστίας για τους Pistons το σκορ γίνεται 98-77 και όλα τ'άλλα είναι ιστορία.

* Ο Mitchell είχε 43 πόντους, τους 39 στην επανάληψη κάτι που αποτελεί ρεκόρ.
* Ήταν το πρώτο παιχνίδι που ταυτόχρονα οι δύο σταρ των Cavaliers έπαιξαν καλά, ο δε "Μούσιας" τελειώσε με 24-11 σε ασσίστ
* Ο Mobley κυριάρχησε στις ρακέτες με στατιστική όνειρο: 17-8-5--3-5 (πόντοι-ριμπαόυντς-ασσίστς-κλεψίματα-κοψίματα).
* Ο Harris είχε 16 πόντους τελειώνοντας το σερί με 7 συνεχόμενα παιχνίδια με 20+ πόντους.

*1 Τίμια και ειλικρινά ο Bickerstaff έχει κάποιο δίκαιο μόνο για το πρώτο ημίχρονο. Παραθέτω τα συνολικά στατιστικά των φάουλ και των βολών όπου πιστεύω ότι στο πρώτο υπήρχε μια υπερβολή:

- 34-12 οι βολές (16-5) & (18-7), στα 2 ημίχρονα αντίστοιχα.
- 27-15 τα φάουλ (13-5) & (14-10), στα 2 ημίχρονα επισης.

Στο πρώτο ημίχρονο που οι Cavs δεν ήταν καλοί πήραν ορισμένα σφυρίγματα βολών αρκετά εύκολα. Αντίθετα τουλάχιστον ο LeVert που ήταν πολύ επιθετικός στο διάστημα αυτό θα μπορούσε να είχε εκτελέσει 4 τουλάχιστον επιπλέον βολές. Επίσης στα 2 παιχνίδια που έγιναν στο Cleveland ο Thompson ξεκινάει από τα αποδυτήρια με 2 φάουλ, σε αντίθεση με τον Wade (μαρκάρει τον Cunnigham) που βγάζει τους αγώνες κύριος.

* Προβλέπω 4-2, δε βλέπω 7 παιχνίδια, και τείνω περισσότερο προς τους Cavaliers.

Lakers-Thunder 110-115 (0-4)

Τέλος η σεζόν για τους Lakers σε μια απίστευτη ματσάρα, ειδικά στο β' ημίχρονο και περισσότερο στην 4η περίοδο. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια οι ομάδες ξεκίνησαν νευρικά, περισσότερο άστοχα και λιγότερο λόγω καλής άμυνας με τους γηπεδούχους να βρίσκουν ελέω Reaves περισσότερες λύσεις και να προηγούνται με 26-21. Ακολούθησε ένα σερί 0-17 για τους Thunder (26-38) στο 18' με McCain και Mitchell, ωστόσο πάλι οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με Kennard-LeBron φέρνωντας τον αγώνα στο ημίχρονο 45-49.

Μέχρι τα μέσα της περιόδου η διαφορά σταθεροποιήθηκε στο +10 (52-62), χάρις στην πιεστική άμυνα των Thunder (4 λάθη ο Reaves) και με μπροστάρη τον Mitchell. Οι 10 πόντοι του Hachimura και 2 τριποντάρες του LeBron έβαλαν φωτιά στο γήπεδο, το παιχνίδι αρχικά πήγε στο 72-73 και η περίοδος έκλεισε στο 84-80 μοιάζοντας ότι οι Lakers θα μπορέσουν να νικήσουν. Στην 4η περίοδο ο McCain έδωσε το έναυσμα με 8 πόντους (92-95), ωστόσο μέχρι το τέλος είχαμε ματσάρα με Hayes και Hachimura να δίνουν τεράστιες βοήθειες όπου το 103-109, έγινε 110-109 με γκολ-φάουλ του Smart. Ακολούθησε νέο προβάδισμα των Thunder με κάρφωμα του Chet (είχε 8 ποντάκια στο φινάλε), έπειτα ο LeBron αστόχησε στο σουτ προσπέρασης και απλά οι φιλοξενούμενοι ήταν έυστοχοι από τις προσωπικές καθαρίζοντας τη σειρά.

* Ο SGA ήταν εξαιρετκός, ο Mitchell - ο καλύτερος παίκτης της σειρά - πάλι πολύ καλός με 11/16 σουτ.
* Το κρίσιμο σημείο όπου έμειναν για 7.5' χωρίς καλάθι οι Lakers τους στοίχησε και τον αγώνα.
* Ήταν το καλύτερο τους ματς, αλλά νομίζω κάπως αργά.
* Ο Hachimura είχε 25 πόντους, τους 20 στην επανάληψη ώντας ο καλύτερος σε όλα τα play-offs.

** Αν οι Lakers θέλουν να χτίσουν ομάδα γύρω από τον Doncic, τους εύχομαι καλό κουράγιο με απο καρδιάς πατ-πατ :P στην πλάτη :mrgreen: . Θα πρέπει να λάβουν υπ'οψιν τους ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα για εκείνον, συν ότι πλέον οι τραυματισμοί του θα είναι περισσότεροι και θα κρατούν παραπάνω (οι θλάσεις βασικά). Ο LeBron θα φύγει, ο Reaves πιστεύω ότι θέλει να μείνει αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου αν κολλάει με τον Doncic ως δίδυμο σε play-offs. Ο Reddick έκανε ό,τι μπορούσε, θετικό το πρόσημο για εκείνον (ειδικά) στο φινάλε. Κάνει όμως για προπονητής αν θες να πας για πρωτάθλημα;

** Ο Pelinka είναι φτυστός με τον ηθοποιό Rob Lowe για όσους θυμάστε! :D :P

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Μάιος 12, 2026 5:39 pm

Έβλεπα λίγο και το bracket μας, έτσι για επιβεβαίωση η λίστα είναι ο τελευταίος επάνω ο πρώτος κάτω έτσι; Και κερδίζει αυτός με τους λιγότερους πόντους σωστά;

Andre_Miller

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Τρί Μάιος 12, 2026 6:15 pm

Οι Πίστονς ζορίζονται αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο με πολύ πλήρες ρόστερ, ασχέτως που απέτυχε τις δύο προηγούμενες χρονιές στα πλεϊοφς.
Ο Ντούρεν είναι η μεγάλη απογοήτευση. Περιμέναμε πως και πως έναν παίκτη με τέτοιο φυζίκ να δείξει την σκληράδα του και να τιμήσει τη βαριά φανέλα των ''κακών παιδιών ''στα πλεϊοφς αλλά τύπος είναι στο κόσμο του! Χαρακτηριστικό λόουλαϊτ η φάση στην 4η περίοδο που τον βρίσκει ο Κεϊντ στο ρολ και ο τύπος κοιτάει αλλού! Και αυτό συνέβη την ώρα που οι Πίστονς ήταν σε σερί! Τέζα το μομέντουμ :P Απορώ πως δεν τον έβγαλε αμέσως ο προπονητής να βάλει τον Ριντ που ήταν αυτός που μαζί με τον Λεβέρτ τους είχαν ξαναβάλει στο παιχνίδι νωρίτερα!
Σε αντίθεση με τον ''φουσκωτό'' Ντούρεν, το ''λελέκι'' ο Χόμγκρεν έδειξε στον άλλο αγώνα πως εκτός από τα μούσκουλα μετράει και η ψυχή (μαζί με το μπόι) καρφώνοντας πάρα την άμυνα του Λεμπρόν στην πιο καθοριστική φάση του παιχνιδιού (αν όταν ξαναείδα τη φάση διαπίστωσα πως κούνησε το σταθερό, ψιλοπράγματα θα μου πείτε :D )

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Μάιος 12, 2026 8:35 pm

Η λιγκα ανακοινώνει τα εξής:

- Ο παίκτης των Minnesota Timberwolves Naz Reid, τιμωρήθηκε με ποινή 3 αγωνιστικών και πρόστιμο 500.000$ γιατί δεν έπεσε σε υπτίως μετά το άθελο γαργάλημα που υπέστει από τον Wenbanyama στον αγώνα που προηγήθηκε. :P

- Επίσης πρόστιμο 50,000$ και 1 αγωνιστική επιβλήθηκε στον Green για τις μη δηλώσεις συμπαράστασης προς τον δοξασμένο Wemby. :mrgreen:

- Ο προσεχής αγώνας θα ξεκινήσει στο πρώτο 6λεπτο με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με 4 παίκτες (σαν το waterpolo) ένα πράγμα για διαρκή αντιαθλητική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά προς τον αντίπαλο.

- Ο παίκτης των Minnesota Timberwolves Anthony Edwards μπαίνει ρητά σε minutes restriction για τα επόμενα 2 παιχνίδια τα οποία δε θα ξεπερνούν τα 20' ανα αγώνα. crown.gif

- Στο ημίχρονο του αγώνα θα ακουστεί μήνυμα από τον μεγάλο Gregg όπου θα πρέπει να τηρηθεί ευλαβικά. :roll:

- Μετά το τέλος του προσεχούς αγώνος θα ανακοινωθούν περαιτέρω ποινές για τους ηττημένους τους Minnesota Timberwolves. :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 9:09 pm

ssoulliss έγραψε:

** Αν οι Lakers θέλουν να χτίσουν ομάδα γύρω από τον Doncic, τους εύχομαι καλό κουράγιο με απο καρδιάς πατ-πατ :P στην πλάτη :mrgreen: . Θα πρέπει να λάβουν υπ'οψιν τους ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα για εκείνον, συν ότι πλέον οι τραυματισμοί του θα είναι περισσότεροι και θα κρατούν παραπάνω (οι θλάσεις βασικά).
Ρε γαμωτο, καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά θα ήθελα να τα καταφέρουν. Μου αρέσει σαν παίχτης ο Luka ( έχω και φανέλα του με το Dallas), γιατί είναι τεχνίτης με μπασκετικό IQ και καταφέρνει να διακρίνεται παρά την έλλειψη αθλητικοτητας σε σχέση με άλλους στη θέση του. Έχει μελανά σημεία το παιχνίδι του (άμυνα, γκρίνια για φάουλ) αλλά είναι αρτιστας ο άτιμος.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Μάιος 12, 2026 9:17 pm

ggr έγραψε:
ssoulliss έγραψε:

** Αν οι Lakers θέλουν να χτίσουν ομάδα γύρω από τον Doncic, τους εύχομαι καλό κουράγιο με απο καρδιάς πατ-πατ :P στην πλάτη :mrgreen: . Θα πρέπει να λάβουν υπ'οψιν τους ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα για εκείνον, συν ότι πλέον οι τραυματισμοί του θα είναι περισσότεροι και θα κρατούν παραπάνω (οι θλάσεις βασικά).
Ρε γαμωτο, καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά θα ήθελα να τα καταφέρουν. Μου αρέσει σαν παίχτης ο Luka ( έχω και φανέλα του με το Dallas), γιατί είναι τεχνίτης με μπασκετικό IQ και καταφέρνει να διακρίνεται παρά την έλλειψη αθλητικοτητας σε σχέση με άλλους στη θέση του. Έχει μελανά σημεία το παιχνίδι του (άμυνα, γκρίνια για φάουλ) αλλά είναι αρτιστας ο άτιμος.
Για το Luka θα πλήρωνα όσο-όσο.εισιτήριο να πάω να τον δω σε φιλικό αγώνα, να τον έχω όμως στην ομάδα μου που πάει για τίτλο, όχι. Θα μου έσπαγαν τα νεύρα και θα ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα αν παιζει-δεν παίζει. Αυτό που του αναγνωρίζω είναι ότι είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες της λίγκας, όπου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να αγωνίζεται σε ομάδες που οι συμπαίκτες του είναι 2-3 μπασκετικά επίπεδα κάτω από αυτόν π.χ. κάποιες ομάδες των Mavs ή η εθνική Σλοβενίας από το 2023 και μετά. Αλλά πλέον είναι χομπίστας και μάλιστα ο πιο ακριβοπληρωμένος. Κάνει αυτό που αγαπάει με πάθος αλλά δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει όσο θέλει, φοβάμαι δε ότι δυστυχώς βαδίζει στα χνάρια του Embiid παρότι νεώτερος και χωρίς του τραυματισμούς του Καμερουνέζου. :peace: Μακάρι να με διαψεύσει.

Andre_Miller

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Τρί Μάιος 12, 2026 9:41 pm

ssoulliss έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 9:17 pm
ggr έγραψε:

Για το Luka θα πλήρωνα όσο-όσο.εισιτήριο να πάω να τον δω σε φιλικό αγώνα, να τον έχω όμως στην ομάδα μου που πάει για τίτλο, όχι. Θα μου έσπαγαν τα νεύρα και θα ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα αν παιζει-δεν παίζει. Αυτό που του αναγνωρίζω είναι ότι είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες της λίγκας, όπου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να αγωνίζεται σε ομάδες που οι συμπαίκτες του είναι 2-3 μπασκετικά επίπεδα κάτω από αυτόν π.χ. κάποιες ομάδες των Mavs ή η εθνική Σλοβενίας από το 2023 και μετά. Αλλά πλέον είναι χομπίστας και μάλιστα ο πιο ακριβοπληρωμένος. Κάνει αυτό που αγαπάει με πάθος αλλά δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει όσο θέλει, φοβάμαι δε ότι δυστυχώς βαδίζει στα χνάρια του Embiid παρότι νεώτερος και χωρίς του τραυματισμούς του Καμερουνέζου. :peace: Μακάρι να με διαψεύσει.
Πάντως έως την περυσινή χρονιά και την ιστορία με την ανταλλαγή δεν έχασε πολλούς αγώνες και φέτος είναι η πρώτη φορά που χάνει τα πλεϊόφς...

Απάντηση

Επιστροφή στο “NBA Γενικά”