Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 12, 2026 5:33 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 5:24 pm
ποιος ειναι ο τριποντας ελληνας?ο στογιακοβιτς?
Λογικά ο John Poulakidas, δεν έχει βγάλει ακόμα διαβατήριο πάντως. Σίγουρα έχει καλό σουτ και τρίποντο, μένει να φανεί σε τι επίπεδο μπορεί να σταθεί. Οι εμφανίσεις του στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ΝΒΑ δεν δείχνουν και πολλά (εκτός ότι έχει καλό σουτ).
Μια που είπαμε για τον Στογιάκοβιτς πήρε την άτυπη πρώτη θέση μεταξύ των παικτών στις μετρήσεις του draft στο μέγιστο κάθετο άλμα (την συγκεκριμένη μέρα μόνο) με 41,5 ίντσες (105 εκατοστά).

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μάιος 12, 2026 5:51 pm

ο στογιακοβιτς δυσκολα να ρθει να παιξει ελλαδα αν συνεχισει ετσι,τον αλλο δεν τον εχω δει στο ΝΒΑ αλλα αν βγει ντορσει σουπερ ειμαστε (σαν εθνικη εννοω)...ο πουλακιδας θα πιανει ομως νατουραλιζε ε?

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τρί Μάιος 12, 2026 6:15 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 5:51 pm
ο στογιακοβιτς δυσκολα να ρθει να παιξει ελλαδα αν συνεχισει ετσι,τον αλλο δεν τον εχω δει στο ΝΒΑ αλλα αν βγει ντορσει σουπερ ειμαστε (σαν εθνικη εννοω)...ο πουλακιδας θα πιανει ομως νατουραλιζε ε?
Είναι 23 ετών, Naturalize σίγουρα αν πάρει διαβατήριο. Αλλά δεν είναι ίδιο πακέτο με τον Ντόρσεϊ που βγήκε νο 41 στο draft. O Πουλακίδας έκατσε 4 χρόνια στο NCAA που βελτιωνόταν σταθερά για να γίνει βασικός και έμεινε undrafted.

Για τον Αντρέι να πούμε κατ' αρχήν ότι δεν είναι ο ...πατέρας τους, φημιζόταν για το σουτ του στο λύκειο αλλά τελικά μόνο σουτέρ δεν τον λες. Δήλωσε συμμετοχή στο Ντραφτ αλλά σίγουρα δεν είναι πρώτο γύρο και πιθανότατα θα το ανακαλέσει για άλλη μια χρονιά στον Κολέγιο. Βασικά αν συνεχίσει έτσι ο Στογιάκοβιτς κάποια στιγμή θα επιστρέψει Ευρώπη.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 6:21 pm

glenrice90 έγραψε:
Κυρ Μάιος 10, 2026 2:08 am
shaq7 έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 11:49 pm
Λιγο που κοιταω τα στατ του τουμπελις..εχει 22% usage :shock: ,οποτε νομιζω μονο απο εκει δεν μας κανει..εχει 40% τρ αλλα σε 80προσπαθειες,πχ ο πιτερς εχει 110 και παιζει κανα 10λ λιγοτερο..βολες επισης 71%.. αθλητικο προσωπικα δεν τον βρισκω..καλα αμυντικα στατς εχει ομως..ειναι και 24,ισως ειναι ανερχομενο ταλεντο δεν ξερω
E o Πίτερς με 3π βγάζει το ψωμί του οπότε λογικό να παίρνει περισσότερα αναλογικά. Ο Τουμπελις είναι πολύ μεγαλύτερη απειλή στο ζωγραφιστο και οπότε του ζητηθεί είναι και απειλή απέξω, έτσι δες το.

Για την αθλητικοτητα καταλαβαίνω γιατί το λες , αλλά αθλητικοτητα δε σημαίνει μόνο έκρηξη και vertical jump. Δες πως επιτίθεται στα close out o Τουμπελις, πώς τους παίρνει αμπαριζα όταν μπαίνει για κάρφωμα, που πατάει, τα πλάγια βήματα του , πώς κινείται στο ανοιχτό γήπεδο και το mobility που έχει για το σκαρί του . Όλα αυτά είναι αθλητικοτητα
Εγω θα την κανω την ιεροσυλια. Συγνωμη παιδια. Εμενα ο Τουμπελις μου κανει σε οτι πιο κοντινο σε Πριντεζη πριν την επιστροφη του απο την Μαλαγα

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 6:24 pm

Τουμπελις κάνει πολύ καλή χρονιά και έκανε και πολύ καλά πλέι οφ. Το ερώτημα είναι άλλο..είναι σκληρός αμυντικά? Γιατί τον Πίτερς γι'αυτό τον λόγο θέλουμε να τον διώξουμε έχοντας και τον Σάσα που είναι soft

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Christofis έγραψε:
glenrice90 έγραψε:
Κυρ Μάιος 10, 2026 2:08 am

E o Πίτερς με 3π βγάζει το ψωμί του οπότε λογικό να παίρνει περισσότερα αναλογικά. Ο Τουμπελις είναι πολύ μεγαλύτερη απειλή στο ζωγραφιστο και οπότε του ζητηθεί είναι και απειλή απέξω, έτσι δες το.

Για την αθλητικοτητα καταλαβαίνω γιατί το λες , αλλά αθλητικοτητα δε σημαίνει μόνο έκρηξη και vertical jump. Δες πως επιτίθεται στα close out o Τουμπελις, πώς τους παίρνει αμπαριζα όταν μπαίνει για κάρφωμα, που πατάει, τα πλάγια βήματα του , πώς κινείται στο ανοιχτό γήπεδο και το mobility που έχει για το σκαρί του . Όλα αυτά είναι αθλητικοτητα
Εγω θα την κανω την ιεροσυλια. Συγνωμη παιδια. Εμενα ο Τουμπελις μου κανει σε οτι πιο κοντινο σε Πριντεζη πριν την επιστροφη του απο την Μαλαγα
Εγώ θα ψηνόμουν να τον φέρουμε αλλά αν ήμουν στην θέση του με την προϊστορία που έχουμε με τους Λιθουανούς δεν θα πάταγα με τίποτα ...Πειραιά.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 7:02 pm

Conan1982 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Εγώ θα ψηνόμουν να τον φέρουμε αλλά αν ήμουν στην θέση του με την προϊστορία που έχουμε με τους Λιθουανούς δεν θα πάταγα με τίποτα ...Πειραιά.
Κοιτα δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη απλα σαν χαρακτηριστικα παικτη πιο απτο παραδειγμα απο τον Πριντεζη δεν μου ερχεται στο μυαλο. Αθλητικος παικτης ενω δεν του φαινεται, εχει σουτ ενω φαινεται οτι η μηχανικη του ειναι χαλια, εχει κινησεις και δυναμη στο ζωγραφιστο ενω φαινεται σαν να τον περνει ο ανεμος ενω μπορει να δωσει και λεπτα στο 5. Επισης φαινεται οτι μπορει να δωσει λυσεις οταν ολα τα αλλα κολλανε.

Αν ειναι να παρεις Ντιαλο ή αλλον τετοιου βεληνεκους θα ηταν λουκουμι ο Τουμπελις. Αν ειναι παρεις Ροντεν ή Στερλινγκ Μπραουν ή τειλορ που δεν ειναι τοσο αμυντικοι εξολοθρευτες θα ηθελα ενα πιο πολυ 4/3 παρα 4/5 με σκληραδα

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Μάιος 12, 2026 7:10 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 5:33 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 5:24 pm
ποιος ειναι ο τριποντας ελληνας?ο στογιακοβιτς?
Λογικά ο John Poulakidas, δεν έχει βγάλει ακόμα διαβατήριο πάντως. Σίγουρα έχει καλό σουτ και τρίποντο, μένει να φανεί σε τι επίπεδο μπορεί να σταθεί. Οι εμφανίσεις του στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ΝΒΑ δεν δείχνουν και πολλά (εκτός ότι έχει καλό σουτ).
Μια που είπαμε για τον Στογιάκοβιτς πήρε την άτυπη πρώτη θέση μεταξύ των παικτών στις μετρήσεις του draft στο μέγιστο κάθετο άλμα (την συγκεκριμένη μέρα μόνο) με 41,5 ίντσες (105 εκατοστά).
Ακριβώς!
Πουλακίδας και Πούλαρος, και μάλιστα Έλληνας!! Παιχτάρα παίδες, θα αφήσει εποχή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 7:35 pm

στο 5 ο τουμπελις θα βρει χρονο με μιλου ταιρικ χολ?ακομα και ο φαλ να μεινει αντι του χολ

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 7:40 pm

Γιατί να έρθει μετά από μια τόσο καλή χρονιά για ένα δεκάλεπτο πίσω από τον σασα και να χαντακωθει ο τουμπελις;

Επίσης από που προκύπτει ότι θέλουμε να διώξουμε τον Πίτερς. Η μόνη περίπτωση είναι αν θέλει ο ίδιος να φύγει για να παίζει βασικός κάπου αλλού σε συνδιασμό με μια δυνατή οικονομική πρόταση.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τρί Μάιος 12, 2026 7:58 pm

kite26 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 4:48 pm
halldor έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 4:42 pm

Προς ενημέρωσή σου, ο Ντόρσεϊ έχει υπογράψει συμβόλαιο 2+1 και option out έχει μόνο η ομάδα. Δεν πιστεύω να είναι τόσο μινάρες και να ενεργοποιήσουν την οψιόν.
Αυτό πάντως που ακούγεται, είναι το αντίθετο, ότι δηλαδή σκέφτονται να παρατείνουν το συμβόλαιο για άλλα πολλά χρόνια.
Δεν φεύγει ο Ντόρσεϊ, μην ανησυχείς. Εξάλλου ο Μοντέρο έχει άλλο ρόλο και θέση.
Το ωραιότερο ποστ που θα μπορούσα να διαβάσω. Παιδιά, βλέπουν και οι παίκτες στην πιάτσα ότι η σύλλογός μας εξςλίσσει σοβαρά τους παίκτες του. Οπότε μακάρι ο Μοντέρο να το καταλάβει αυτό και να μην μπλέξει με NBA και τα λοιπά. Είμαστε το λιμάνι του. Συγγνώμη, δεν γνώριζα ακριβή στοιχεία για το συμβόλαιο του Ντόρσεϊ.
Ξέρω ότι για τον Dorsey έχει γίνει επαφή για πρόωρη ανανέωση και μάλιστα με αρκετά αυξημένες απολαβές κοντά στα 2,7εκ. Πραγματικά έχουμε μπει με τα 1000 για τον Montero (έτσι και αλλιώς θα είναι το combo guard που υπολογίζαμε τον Evans) και για elite 3άρι αφού για την επόμενη σεζόν θα έχουμε αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ λόγω της χορηγίας μαμούθ από την ρουμανική στοιχηματική και λόγω της συμφωνίας με την Nike.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 8:03 pm

elite 3ρι εκτος του ντιαλο δεν νομιζω οτι κυκλοφορει..ενω δεν εχουμε ακουστει στο παιχνιδι με τον ντιαλο.για μοντερο θα παει η τιμη στα 4-5εκ + 1.5 ρητρα(ηδη η χαποελ δινει 3.5).. Δεν παιζει να δωσουν τετοιο ποσο θα πουν ταβανι τα 3 του φουρνιε.

kite26

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 8:04 pm

TuTiS έγραψε:
kite26 έγραψε:

Το ωραιότερο ποστ που θα μπορούσα να διαβάσω. Παιδιά, βλέπουν και οι παίκτες στην πιάτσα ότι η σύλλογός μας εξςλίσσει σοβαρά τους παίκτες του. Οπότε μακάρι ο Μοντέρο να το καταλάβει αυτό και να μην μπλέξει με NBA και τα λοιπά. Είμαστε το λιμάνι του. Συγγνώμη, δεν γνώριζα ακριβή στοιχεία για το συμβόλαιο του Ντόρσεϊ.
Ξέρω ότι για τον Dorsey έχει γίνει επαφή για πρόωρη ανανέωση και μάλιστα με αρκετά αυξημένες απολαβές κοντά στα 2,7εκ. Πραγματικά έχουμε μπει με τα 1000 για τον Montero (έτσι και αλλιώς θα είναι το combo guard που υπολογίζαμε τον Evans) και για elite 3άρι αφού για την επόμενη σεζόν θα έχουμε αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ λόγω της χορηγίας μαμούθ από την ρουμανική στοιχηματική και λόγω της συμφωνίας με την Nike.
Απ' το στόμα σου και στου μπασκετικού Θεού τ' αυτί! Θα δούμε έναν Ολυμπιακό φρέσκο, φονιά στο τρίποντο, γκαζιάρη, με στάμινα, με μούσκουλα, άλμα, ταχύτητα στα σέντερ, βάθος στο ρόστερ τεράστιο και το κυριότερο, μπασκετικό τσαμπουκά!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τρί Μάιος 12, 2026 8:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 12, 2026 8:06 pm

TuTiS έγραψε:
kite26 έγραψε:

αληθευει οτι ειχαμε συναντηση με Μοντερο πριν λιγες μερες?

kite26

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 8:07 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 8:06 pm
TuTiS έγραψε:

αληθευει οτι ειχαμε συναντηση με Μοντερο πριν λιγες μερες?
Μη μου λες τέτοια...Συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”