Για το ιδιοκτησιακό ήδη λέγεται ότι τσοντάρουν 2 ακόμη παράγοντες, ήδη το έχουν κάνει φέτος. Καλά, ο ΔΓ δεν έφυγε ποτέ, δεν πουλούσε ποτέ, δε θα φύγει ποτέ όσο είναι καλά στην υγεία του, μη γελιόμαστε. Απλά όταν δε βάζει λεφτά θα μας λέει πως έφυγε, πως τον κυνηγάνε σουβλατζήδες, τον πλήγωσε ο κόσμος που δε φορούσε μάσκες με τη μούρη του την εποχή του δημοψηφίσματος, "τραβάτε με κι ας κλαίω", "στηρίξτε μη φύγω που δε φεύγω όταν γύρισα που δεν έφυγα" και τα γνωστά ήξεις αφήξεις από το μάστερ της ασυνέπειας και του δράματος (Δευτέρα "με πλήγωσε το ίδιο μου το αίμα", Τετάρτη "για όλα φταίνε οι φαντασιόπληκτοι δημοσιογράφοι").
Χάνουμε που χάνουμε όσο είναι ο Νέντο στο παρκέ που τουβλάρει (ο Μποχώ πια σουτάρει καλύτερα

), ας έρθει ο Τζέημς τουλάχιστον να μονοπωλεί το usage αυτός, δεν το συζητάμε ότι είναι κλάσεις καλύτερος από το Νέντοβιτς και δεν κάνει και λούφα στην άμυνα. Aν μη τι άλλο είναι και εντυπωσιακότερος. Τώρα το πόσες μπάλες θα θέλουμε και με τους δύο είναι θέμα του Νέντοβιτς, εξυπακούεται πως τη μπαγκέτα σε τέτοια περίπτωση θα την έχει ο Μάικ, στο χέρι του Νέντο είναι αν θα μανουριάσει ή αν θα παίξει μπάσκετ. Ίσως έχοντας διετές κλειστό με καλά λεφτά να παίξει και περισσότερο για την ομάδα παρά για να βγει πρώτος σκόρερ και να σωθούμε.
Κι εγώ το βρίσκω δύσκολο να έρθει με 1 και κάτι ο Τζέημς (αν και εξαρτάται από το "πόσο" είναι αυτό το κάτι, το 1,8 είναι πολύ πιο πιθανό από το 1,2), πιστεύω πως τα βρίσκει ΚΑΙ στην Ευρωλίγκα από ομάδα με λεφτά και έλλειψη ηγέτη. Αν ήμουν η Βαλένθια πχ μπορεί και να του τα έδινα, θεωρώ απίθανο να μη βρεθεί ομάδα να του τα δώσει.
Το ότι θα πέσει περισσότερο χρήμα του χρόνου νομίζω είναι πια δεδομένο με αυτά που ακούγονται, από τις προτάσεις για ανανεώσεις μέχρι άλλα που δεν επιβεβαιώνονται αλλά κάνουν μπαμ. Μένει να δούμε πώς θα το διαχειριστεί ο Κάτας, μη δούμε τίποτε Λαπροβιτόλες το καλοκαίρι και γίνουμε Γιουλ Μπρίνερ πάλι.
Τέλος πάντων, κόσμος να επιτρέπεται στο γήπεδο και δε με νοιάζει τίποτε άλλο, να ζούμε αυτό που δεν μπορείς να φαντασετίς αν δεν το ζεις και μετά έχει το μοναστήρι και για το σκεπτόμενο και για το ανεγκέφαλο και για το μπάσκετ με τις τρεις μπάλες, τις επτά θάλασσες και τις πέντε ηπέιρους.