Ναι ο Ναν και ο Μπατλερ παρακολουθουσαν καθε βρσδυ πριν κοιμηθουν στην Αμερικη τον Ολυμπιακο του Μπαρτζωκα και αποφασισαν πως το Bartzokas ball δεν τους κανει...shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 9:09 pmεγω δεν βλεπω καμια διαφορα αναμεσα σε φρανσισκο μοντερο στο πως θα ρθουνε στην ομαδα και θα δεχτουν τον ρολο τους..
ο μοντερο ειναι πιο χοτ ονομα,θα βρει καλυτερες προτασεις και ειναι ηδη σε καλυτερη ομαδα..οτι θα δεχτει πχ να παιζει λιγοτερο η να κανει πισω και να δινει πασες επειδη ειναι 23 δεν προκυπτει απο πουθενα..Εχει ηδη μεγαλυτερο στατους και σε 3 ωρες μπορει να διπλασιαστει κιολας..
Τωρα ψυχολογικα δεν μπορουμε να τους κρινουμε,τουλαχιστον σωστα..παντως οτι λογω ηλικιας θα ειναι πιο ευκολο εμενα κουλαμαρα μου ακουγεται..εισαι 23 θες να πας ΝΒΑ,θες νουμερα και να κανεις καουμποιλικια..
ναι δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα οτι οσοι ειναι ασσοι τετοιου ειδους δεν προτιμανε το μπαρτζωκας μπολ..απλα ο σορτς ο ναν και ο μπατλερ που το ειπαν ειναι ηθοποιοι και αντιμπαρτζωκιστες.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αρκετα αφηγήματα δημιουργήθηκαν το 2024. Κάτι η φυγή Σλουκα-Σασα, κάτι οι φτηνιαρικες μεταγραφές, βρήκαν ευκαιρία να τα ρίξουν ολα στον κόουτς. Καιρός να ξεκολλήσουμε οντως. Η πραγματικότητα μας διδάσκει πραγματα.
Υ.Γ. Τι είμαστε να παραδώσουμε τα κλειδιά στης ομάδας σε παίκτες τύπου Μπάτλερ, που δεν έχουν αποδείξει τίποτα στη καριέρα τους; Μόνο μικρομεσαίες ομάδες έχουν τέτοια πολυτέλεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Τετ Μάιος 13, 2026 9:17 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
σε καλυτερη ομαδα απο την ζαλγκιρις εγραψα.Kostas89 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 9:14 pmΑρχικά δεν θεωρώ την Βαλένθια καλύτερη ομάδα από την δική μας ούτε ο προπονητής τους όπως έχει δηλώσει δεύτερον μέχρι τα play off έπαιζε 21 λεπτά μέσο όρο τρίτον και τελευταίο στον Ολυμπιακό θα έχει συμπαίχτες Φούρνιε Βεζενκοφ Ντόρσεϊ μιλου όχι Τόμπσον μπαντιο Τέιλορ Κοστέλοshaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 9:09 pmεγω δεν βλεπω καμια διαφορα αναμεσα σε φρανσισκο μοντερο στο πως θα ρθουνε στην ομαδα και θα δεχτουν τον ρολο τους..
ο μοντερο ειναι πιο χοτ ονομα,θα βρει καλυτερες προτασεις και ειναι ηδη σε καλυτερη ομαδα..οτι θα δεχτει πχ να παιζει λιγοτερο η να κανει πισω και να δινει πασες επειδη ειναι 23 δεν προκυπτει απο πουθενα..Εχει ηδη μεγαλυτερο στατους και σε 3 ωρες μπορει να διπλασιαστει κιολας..
Τωρα ψυχολογικα δεν μπορουμε να τους κρινουμε,τουλαχιστον σωστα..παντως οτι λογω ηλικιας θα ειναι πιο ευκολο εμενα κουλαμαρα μου ακουγεται..εισαι 23 θες να πας ΝΒΑ,θες νουμερα και να κανεις καουμποιλικια..
ναι δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα οτι οσοι ειναι ασσοι τετοιου ειδους δεν προτιμανε το μπαρτζωκας μπολ..απλα ο σορτς ο ναν και ο μπατλερ που το ειπαν ειναι ηθοποιοι και αντιμπαρτζωκιστες.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτοι οχι αλλα οι μανατζερς του ομως ξερουνε απεξω και ανακατωτα τις ομαδες..μαρεσει παντως που αμφισβητειτε τους ιδιους τους παικτες που τα λενε...νεξτ λεβελRivers15 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 9:14 pmΝαι ο Ναν και ο Μπατλερ παρακολουθουσαν καθε βρσδυ πριν κοιμηθουν στην Αμερικη τον Ολυμπιακο του Μπαρτζωκα και αποφασισαν πως το Bartzokas ball δεν τους κανει...shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 9:09 pmεγω δεν βλεπω καμια διαφορα αναμεσα σε φρανσισκο μοντερο στο πως θα ρθουνε στην ομαδα και θα δεχτουν τον ρολο τους..
ναι δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα οτι οσοι ειναι ασσοι τετοιου ειδους δεν προτιμανε το μπαρτζωκας μπολ..απλα ο σορτς ο ναν και ο μπατλερ που το ειπαν ειναι ηθοποιοι και αντιμπαρτζωκιστες.![]()
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Χιολιστη φορα τον κινεο θα κανεις εσυ που απειρες φορες σε διαψευδουν με επιχειρηματα και συνεχιζεις να επαναλαμβανεις τα ιδια. Ακομα περιμενω να μου εξηγησεις πως παιζει ο Ολυμπιακος την ιδια motion που θεωρεις οτι επαιζε το 23...
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο καθε παικτης μπορει να λεει οτι θελει. Παρεπιπτοντως ο Μπατλερ δεν αμφισβητησε το bartzokas ball αλλα το ρολο του στην ομαδα που ειναι κατι τελειως διαφορετικο. Θεωρησε πως η περιφερεια του Ολυμπιακου ειναι φορτωμενη απο παικτες και μαλλον ηθελε να παει καπου σαν καλος δημοσιος υπαλληλος να εχει σιγουρη θεση κ ρολο. Το γιατι το καταλαβαμε βλεποντας τον Μπατλερ. Επισης για τον Ναν ειχε ακουστει το πως κατεληξε στον Παναθηναικο και το πως συνεβαλε ο Μπειτσιροβιτς για να ολοκληρωθει η μεταγραφη...
Επισης ο Μπαρτζωκας μια χαρα εχει συνεργαστει στο παρελθον με γκαρντ τυπου Φρανσισκο κ Μοντερο και απο καποιους εξ αυτων τα καλυτερα ακουγαμε για τη σχεση τους με τον Μπαρτζωκα κ το ρολο τους στις ομαδες τους.
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει απαξίωση για την ομάδα και την διοίκηση τώρα τι να λέμε τώρα... Οι λόγοι που το μπάτζετ τόσα χρόνια είναι χαμηλο ήταν εξωαγωνιστικοι για να μην μπούμε σε διαδικασίες να τα λέμε γιατί δεν είναι αυτό το point της συζήτησης προσωπικά για μένα έχει αλλάξει και θεωρώ θα το δούνε όλοι αυτό
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για αρχη να μου πει ενας μοντ πως γινεται να μην βλεπω τον τζειτς..τον παταω απο το προφιλ του και μου βγαζει σφαλμα..ακομα και να μην δουλεψει παντως μην περιμενεις οτι θα ξανα ασχοληθω μαζι σου.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 9:25 pmΟ καθε παικτης μπορει να λεει οτι θελει. Παρεπιπτοντως ο Μπατλερ δεν αμφισβητησε το bartzokas ball αλλα το ρολο του στην ομαδα που ειναι κατι τελειως διαφορετικο. Θεωρησε πως η περιφερεια του Ολυμπιακου ειναι φορτωμενη απο παικτες και μαλλον ηθελε να παει καπου σαν καλος δημοσιος υπαλληλος να εχει σιγουρη θεση κ ρολο. Το γιατι το καταλαβαμε βλεποντας τον Μπατλερ. Επισης για τον Ναν ειχε ακουστει το πως κατεληξε στον Παναθηναικο και το πως συνεβαλε ο Μπειτσιροβιτς για να ολοκληρωθει η μεταγραφη...
Επισης ο Μπαρτζωκας μια χαρα εχει συνεργαστει στο παρελθον με γκαρντ τυπου Φρανσισκο κ Μοντερο και απο καποιους εξ αυτων τα καλυτερα ακουγαμε για τη σχεση τους με τον Μπαρτζωκα κ το ρολο τους στις ομαδες τους.
ο ιδιος ο μπαρτζωκας λεει οτι θελει γκαρντ τυπου γουοκαπ γιατι αλλιως δεν δουλευει το μπασκετ του..μονο φετος το εχει πει 5 φορες σιγουρα..θελω γκαρντ να κανει τα απλα.
ο μπαρτζωκας εχει συνεργαστει με γκαρντ που βρηκε ηδη εκει, ντιλεινι σπανουλη σβεντ ναβαρο..δεν θυμαμαι να εφερε ποτε σε ομαδα τετοιον γκαρντ..μπορει και να χει αλλα δεν μου ερχεται..παντως αυτο που ειναι σιγουρο οτι αυτο που μπασκετ που παιζει σε μας δεν το επαιζε στις προηγουμενες ομαδες του.
ο ναν εχει πει ακριβως΄΄ειδα καποια παιχνιδια απο τις ομαδες που ειχα προταση και ο παο θεωρησα οτι μου ταιριαζει''
Τεσπα δεν θα κατσω να λεω τα αυτονοητα...οταν λεω φερτε φρανσισκο και μοντερο λετε δεν θελει ο μπαρτζωκας τετοιους ,δεν κολλανε αυτοι και τετοια.
οταν λεω οτι δεν θα ρθουν οι παικτες να παιξουν το συστημα που οι ιδιοι λετε δεν ταιριαζει λετε τα αναποδα..
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ερώτηση. Τότε γιατί μέχρι τον Γενάρη κάναμε 3 προσπάθειες για τον παίκτη φέτος, αφού δεν θέλει τέτοιο παίκτη ο Μπαρτζώκας; Δεν έχω τους Αγγελόπουλος να είναι της νοοτροπίας του DPG να παίρνει παίκτες χωρίς να ρωτάει τον Coach. Αφού δεν ήθελε τέτοιου είδους παίκτη, γιατί πρόπερσι πήραμε από τον Μάιο τον Evans (που και αυτόν τον κυνηγούσαμε από τα Χριστούγεννα);shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 9:37 pmΓια αρχη να μου πει ενας μοντ πως γινεται να μην βλεπω τον τζειτς..τον παταω απο το προφιλ του και μου βγαζει σφαλμα..ακομα και να μην δουλεψει παντως μην περιμενεις οτι θα ξανα ασχοληθω μαζι σου.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 9:25 pm
Ο καθε παικτης μπορει να λεει οτι θελει. Παρεπιπτοντως ο Μπατλερ δεν αμφισβητησε το bartzokas ball αλλα το ρολο του στην ομαδα που ειναι κατι τελειως διαφορετικο. Θεωρησε πως η περιφερεια του Ολυμπιακου ειναι φορτωμενη απο παικτες και μαλλον ηθελε να παει καπου σαν καλος δημοσιος υπαλληλος να εχει σιγουρη θεση κ ρολο. Το γιατι το καταλαβαμε βλεποντας τον Μπατλερ. Επισης για τον Ναν ειχε ακουστει το πως κατεληξε στον Παναθηναικο και το πως συνεβαλε ο Μπειτσιροβιτς για να ολοκληρωθει η μεταγραφη...
ο ιδιος ο μπαρτζωκας λεει οτι θελει γκαρντ τυπου γουοκαπ γιατι αλλιως δεν δουλευει το μπασκετ του..μονο φετος το εχει πει 5 φορες σιγουρα..θελω γκαρντ να κανει τα απλα.
ο μπαρτζωκας εχει συνεργαστει με γκαρντ που βρηκε ηδη εκει, ντιλεινι σπανουλη σβεντ ναβαρο..δεν θυμαμαι να εφερε ποτε σε ομαδα τετοιον γκαρντ..μπορει και να χει αλλα δεν μου ερχεται..παντως αυτο που ειναι σιγουρο οτι αυτο που μπασκετ που παιζει σε μας δεν το επαιζε στις προηγουμενες ομαδες του.
ο ναν εχει πει ακριβως΄΄ειδα καποια παιχνιδια απο τις ομαδες που ειχα προταση και ο παο θεωρησα οτι μου ταιριαζει''
Τεσπα δεν θα κατσω να λεω τα αυτονοητα...οταν λεω φερτε φρανσισκο και μοντερο λετε δεν θελει ο μπαρτζωκας τετοιους ,δεν κολλανε αυτοι και τετοια.
οταν λεω οτι δεν θα ρθουν οι παικτες να παιξουν το συστημα που οι ιδιοι λετε δεν ταιριαζει λετε τα αναποδα..![]()
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
σε αυτο αντε βγαλε ακρη..ο ιδιος το δηλωνει αλλα και φερνει παικτες στυλ γουοκαπ.Πιθανοτατα τον εβανς τον υπολογιζε για 2 περισσοτερο,μην ξεχναμε οτι δεν υπηρχε φουρνιε τοτε ουτε ο ντορσει ηταν οπως τωρα.Τωρα γιατι εκανε προτασεις στον φρανσισκο παλι ειναι περιεργο.πρωτα πηγε να φερει τον μπαμπ παντως,μετα κοιταγε εκεινον που ηταν παρτιζαν και πηγε σπερς και τραυματιστηκε,παλι αμυντικος δηλαδη.. και μετα εφτασε σε φρανσισκο..Παντως ο ιδιος ειναι που τα δηλωνει αυτα.Μακαρι να τους φερει..Ισως συμβαινει οτι δεν θελει να εχει πανω απο 2 σκορερ στην ομαδα στα γκαρντ..τωρα πχ εχει ντορσει φουρνιε σου λεει δεν χωραει αλλος.Κατι τετοιο εχει πει και ιδιος φετοςTuTiS έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 9:43 pmΕρώτηση. Τότε γιατί μέχρι τον Γενάρη κάναμε 3 προσπάθειες για τον παίκτη φέτος, αφού δεν θέλει τέτοιο παίκτη ο Μπαρτζώκας; Δεν έχω τους Αγγελόπουλος να είναι της νοοτροπίας του DPG να παίρνει παίκτες χωρίς να ρωτάει τον Coach. Αφού δεν ήθελε τέτοιου είδους παίκτη, γιατί πρόπερσι πήραμε από τον Μάιο τον Evans (που και αυτόν τον κυνηγούσαμε από τα Χριστούγεννα);
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κάπου στη μέση είναι η αλήθεια για το Μπαρτζώκα. νομίζω το να είναι καλός playmaker είναι η προτεραιότητα του αλλά από κει και πέρα είναι ανοιχτός σε scoring pgs αν έχουν και playmaking σε σχετικά καλό επίπεδο.
δε νομίζω ότι θα έπαιρνε τον Hifi π.χ. αλλά δεν είπε όχι σε Τζέιμς, Μπάτλερ, Φρανσίσκο, Έβανς.
δε νομίζω ότι θα έπαιρνε τον Hifi π.χ. αλλά δεν είπε όχι σε Τζέιμς, Μπάτλερ, Φρανσίσκο, Έβανς.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο