Άλλο μάνατζερ, άλλο προπονητής.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 11:58 pmΓια τον Αταμαν εχω ακουσει οτι συμβαίνει το εξής φέτος:
Είναι απογοητευμενος επειδη πέρσι στο ευρωμπάσκετ εχασε η Τουρκια στον τελικο (στις λεπτομέρειες) καθως ο Ερντογαν του ειχε πει "παρε το χρυσο με την εθνική κι εγω θα σε κάνω εθνικό ήρωα". Κι ετσι δεν εχει διάθεση πλεον κι εχει παρατήσει την ομάδα
Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ας έχει την ευθιξία να σηκωθεί να φύγει τότε. Τι φταίμε εμείς οι καημένοι που κάνουμε εμετό από τις βλεφαρίδες κάθε εβδομάδα;Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Μάιος 13, 2026 11:58 pmΓια τον Αταμαν εχω ακουσει οτι συμβαίνει το εξής φέτος:
Είναι απογοητευμενος επειδη πέρσι στο ευρωμπάσκετ εχασε η Τουρκια στον τελικο (στις λεπτομέρειες) καθως ο Ερντογαν του ειχε πει "παρε το χρυσο με την εθνική κι εγω θα σε κάνω εθνικό ήρωα". Κι ετσι δεν εχει διάθεση πλεον κι εχει παρατήσει την ομάδα

- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συγχαρητήρια στην Βαλένθια, ήταν η καλύτερη ομάδα και δικαίως πέρασε. Και αν κάνει την έκπληξη και το σηκώσει, το μπάσκετ μόνο να κερδίσει μπορεί από αυτό. Εμείς με βάση όλη την σεζόν, πήραμε επίσης ότι αξίζαμε.
Έχω ένα προαίσθημα ότι ο κοουτς θα προαναγγείλει την αποχώρηση του, είτε τώρα είτε στο τέλος των τελικών της Α1.
Έχω ένα προαίσθημα ότι ο κοουτς θα προαναγγείλει την αποχώρηση του, είτε τώρα είτε στο τέλος των τελικών της Α1.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας πούμε στο δεύτερο σενάριο.
Βέβαια και βάσει αποτελέσματος αυτό που μένει σαν εικόνα (προσωπική τουλάχιστον) είναι ότι ο Μαρτίνεθ κατάφερε να κάνει μια ομάδα να παίζει καλύτερα από αυτό που μπορεί κανονικά βάσει ατομικού ταλέντου, ενώ ο Αταμάν το αντίθετο.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Seven star

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Rebraca
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
-
socrates13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Όλοι φταίνε όχι μόνο ο Αταμάν ,3 παιχνίδια με εμένα πάγκο να δίνω οδηγίες με αυτούς τους παίκτες ένα ματς θα το έπαιρνα ,αλλά οι παίκτες ήταν σε τραγική κατάσταση ..να χάνουν λευπαπ ,αμαρκαριστα τρίποντα ,ένας ναν εκτός παιχνιδιού ,ο φάριντ ανύπαρκτος ,όσο και να έπαιζε δεν μπορούσε να βοηθήσει
Πάγκο; Ποιος ; Ο σορτς ; Ο ρογκα ,ακόμα και ο Ντέιβις ένα ματς έπαιξε και αυτό ήταν ,έχει χτίσει πολυκατοικία
Σε τραγική κατάσταση οι περισσότεροι όπως σχεδόν σε όλη την χρονιά ,και θέλουν ξηλωμα
Πάγκο; Ποιος ; Ο σορτς ; Ο ρογκα ,ακόμα και ο Ντέιβις ένα ματς έπαιξε και αυτό ήταν ,έχει χτίσει πολυκατοικία
Σε τραγική κατάσταση οι περισσότεροι όπως σχεδόν σε όλη την χρονιά ,και θέλουν ξηλωμα
-
Seven star

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Rebraca
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Και γιατί να στο δώσουμε στην κανονική τιμηRedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:04 amΚαι τώρα κρίσιμες ερωτήσεις. Έχει κανείς φίλος του παο εισητηρία για φάιναλ φορ να τα αγοράσω στην κανονική τιμή του και όχι μαυραγοριτικο?
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Περίμενα το τέλος της σειράς να γράψω. Όταν έγινε το 0-2 λέω οκ μάλλον κουβά πήγα πάλι (όπως συνήθως) με την πρόβλεψη για 3-2. Νομίζω όλα τα προβλήματα συνοψίζονται στα κενά στην θέση 1 και στην θέση 5, στην μια ποιοτικά και στην άλλη ποσοτικά. Στο μεταξύ οι πολλοί σημαντικοί παίκτες έχουν μεγαλώσει και ηλικιακά. Ενδιαφέρει κανέναν άραγε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα ειδικά αν ο Ολυμπιακός πάρει Ευρωλίγκα; (η απάντηση είναι ναι αλλά προσωπικά και 3-0 να το πάρει ο Παναθηναϊκός με τόσες απογοητευτικές εμφανίσεις μέσα στην χρονιά δεν με ενδιαφέρει) 
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
-
Fitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είχε πει ότι αν δεν πάει Φ4 θα φύγει;kein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:02 amΣυγχαρητήρια στην Βαλένθια, ήταν η καλύτερη ομάδα και δικαίως πέρασε. Και αν κάνει την έκπληξη και το σηκώσει, το μπάσκετ μόνο να κερδίσει μπορεί από αυτό. Εμείς με βάση όλη την σεζόν, πήραμε επίσης ότι αξίζαμε.
Εγώ πιστεύω τώρα θα την κάνει και θα δούμε Σερελαρο στην Ελλάδα
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
socrates13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Είπε αν δεν πάρω Ευρωλίγκα η πρωτάθλημα θα παραιτηθώ ,περιμένουμε λοιπόνkein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:02 amΣυγχαρητήρια στην Βαλένθια, ήταν η καλύτερη ομάδα και δικαίως πέρασε. Και αν κάνει την έκπληξη και το σηκώσει, το μπάσκετ μόνο να κερδίσει μπορεί από αυτό. Εμείς με βάση όλη την σεζόν, πήραμε επίσης ότι αξίζαμε.
Τον στήριξα μέχρι τέλους ,αλλά είπαμε ,τον γαμπρό τοννξυριζουμε στο τέλος ,και πήρε ευρωπαϊκό πρώτη χρονιά ,φυσικά και θα του δώσουμε ευκαιρία να απόδειξει
Απέτυχε ,οπότε πρέπει να παραιτηθεί αν έχει τα Ουμπαλα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο