Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Βαλένθια 3-0
3
3%
Βαλένθια 3-1
27
31%
Βαλένθια 3-2
16
18%
Παναθηναϊκός 3-0
5
6%
Παναθηναϊκός 3-1
15
17%
Παναθηναϊκός 3-2
22
25%

Σύνολο ψήφων: 88
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:51 am

kojito έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:40 am
Στο καθεστωτικό πάντως πέφτει απίστευτο κράξιμο για τον Αταμάν από αυτούς που πριν 10-15 μέρες τον αποθέωναν και τον στήριζαν, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι τελείωσε απόψε. Το ζητούμενο είναι αν θα γίνει πριν ή μετά τους τελικούς στην Α1 νομίζω.
Οποίος μπει στο σαητ θα δει ότι τον έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια !

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:52 am

kojito έγραψε:
Στο καθεστωτικό πάντως πέφτει απίστευτο κράξιμο για τον Αταμάν από αυτούς που πριν 10-15 μέρες τον αποθέωναν και τον στήριζαν, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι τελείωσε απόψε. Το ζητούμενο είναι αν θα γίνει πριν ή μετά τους τελικούς στην Α1 νομίζω.
Και καλα κανουν,μετα απο το φετινο φιασκο πρεπει να μας χαιρετησει το καλοκαιρι.

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

AO DAFNIS έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:50 am
Κοίτα να δεις που δικαιώθηκε και ο Χακετ. Απίστευτη η πρόβλεψη που ειχε κανει στην αρχή της χρονιάς, οταν είχαν ολοι τον Παο μεγαλο φαβορι.
Και αλλοι τελικα δικαιωθηκαν παρ'οτι χλευαστηκαν προσωρινα. Ο Μοντερο, ο Παπαλουκας.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:54 am

Ήταν πολύ καλή σειρά, εμένα μου άρεσε. Δυνατά παιχνίδια, ανταγωνιστικά, τα 4 παιχνίδια κρίθηκαν στο τέλος. Κανονικά πλευ οφ :dribble: . Ωραία ατμόσφαιρα στα γήπεδα πέρα από τις βλακείες εκατέρωθεν.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:59 am

Και εγώ οφείλω να παραδεχτώ ότι περίμενα να περάσει η ομάδα με την μεγαλύτερη εμπειρία και μετά το 0-2 έκανα την καζουρα μου οπότε έχω να πω ενα μπράβο σε όσους όντως το πίστευαν :obey:

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:00 am

Το κάζο είναι μεγάλο για τον Παναθηναϊκό, σε μια σεζόν που το Final-4 γίνεται στην έδρα σου και υπήρχε η πεποίθηση ότι η ομάδα θα πάει (και θα το πάρει). Σίγουρα οι της ομάδας γνωρίζουν καλύτερα τι έχει συμβεί μέσα στη σεζόν και τι έχει οδηγήσει σε αυτήν την εικόνα, εμείς/εσεις που σχολιάζετε βλέπουμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα το οποίο δεν ήταν καλό και αφήνει μεγάλη απογοήτευση στους φίλους της ομάδας.

Εμένα η Valencia μ'αρέσει γιατί έχει αρχή, μέση και τέλος τα τελευταία χρόνια. Έχει παίκτες που πριν 1-2 χρόνια θα τους ειρωνευόμασταν ή θα γράφαμε "δεν είναι Εβρολιγκάττοι :P " και κυρίως έχει ηρεμία ως ομάδα ανεξαρτήτος αποτελεσμάτος. Ο Montero για όσους φίλους δεν το γνωρίζουν ήταν παίκτης της Gran Canaria και πίστευε ότι αυτή η ομάδα - η Γιουροκαπάτη - δεν θα εκπλήρωνε ποτέ τα όνειρα του. Πρόπερσι πήγε και έπαιξε δανεικός στην Andorra - σαν να πας δανεικός στον Λαύριο - με σκοπό να μείνει ελεύθερος και να επιλέξει την ομάδα του ο ίδιος. Όπως και έγινε.

Δε γνωρίζω τι θα γίνει στο Final-4 αυτό που πιστεύω είναι ότι η ομάδα μου θα έχει όλο το βάρος πάνω της - μια πρόκριση του Παναθηναϊκού θα το μείωνε αισθητά - και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα το διαχειριστεί (πάλι) σωστά.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:01 am

tarp7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:54 am
Ήταν πολύ καλή σειρά, εμένα μου άρεσε. Δυνατά παιχνίδια, ανταγωνιστικά, τα 4 παιχνίδια κρίθηκαν στο τέλος. Κανονικά πλευ οφ :dribble: . Ωραία ατμόσφαιρα στα γήπεδα πέρα από τις βλακείες εκατέρωθεν.
Πράγματι, ήταν ανταγωνιστικά, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα για την ποιότητα των ομάδων.
Για την ωραία ατμόσφαιρα, επίσης, έχω επιφυλάξεις, γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια είδαμε ομορφιές και εντός γηπέδου.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:01 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 12:08 am
δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει ο αταμαν ..ηδη λενε εχει κλεισει στην εφες..το μονο ερωτημα ειναι αν θα ειναι στους τελικους
Το μονο ερωτημα ειναι ΑΠΟ ΠΟΤΕ εχει κλεισει στην Εφες...

Οι παρατηρησεις μου:

1) Δεν ηταν μονον ο ΠΑΟ κακος. Ηταν και η ..Ευρωλιγκα καλη σε αυτο που εκανε. Σε ολη τη σειρα.
Σημερα ανακαλυψαμε οτι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα αφου σταματησεις την ντριπλα: μπασιμο, σταματημα και ξαναμπασιμο, διπλη και τριπλη ντριπλα, σταματημα και ξαναμπασιμο απο την αρχη. Χωρις να την σκας κατω.

2) Ο Αταμαν δεν μπορει να αντιληφθει τι εστι αμυνα. Στην Εφες που ειχε τον Ντανστον ηταν πολυ τυχερος. Ολοι λενε για τον Μισιτς, τον Λαρκιν, τον Μπομπουα τον οποιονδηποτε. Κανενας δεν εχει πει για τον Ντανστον. Ε λοιπον χωρις αυτον δυσκολα θα σηκωνε τις ευρωλιγκες. Να τον ξαναδουμε τωρα χωρις τον Ντανστον τι θα κανει.

3) Το πιο αδυναμο στοιχειο του ΠΑΟ ηταν το αμυντικο ριμπαουντ. Σε ολη τη σειρα. Παντελης ανυπαρξια πλην Φαριντ και ολιγον απο Χουαντσο.

4) Αν ο Ναν δεν εβλεπε ολη τη σειρα τα double team και πασαρε λαθος, εσεις που ειδατε ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ τις βολες του Σακο τι κανετε ολη τη σειρα?

5) Η αποτυχια φετος εχει να κανει με τη θεση 5 και την κακιστη αμυνα μεσα στη ρακετα. Ο Λεσορς και η επιμονη σε αυτον αποδειχτηκε λαθος. Πλεον, εχω αμφιβολιες αν ξαναδουμε τον γνωστο Λεσορ. Το παιδι μετα βιας καρφωνει πλεον.

6) Για τη Βαλενθια τα εχω πει. Παιζει το καλυτερο μπασκετ. Θα τα πουμε και στο final four. Ωστοσο, πλεον δεν θα εχει την ωθηση που ειχε στη σειρα με ΠΑΟ. Πολυ πιθανο δλδ να δουμε μια αλλη ομαδα πλεον.

7) Για τον Ολυμπιακο ηταν μονον θετικη εξελιξη ο αποκλεισμος του ΠΑΟ. Αλλο να παιζεις τελικο ας πουμε με ΠΑΟ μεσα στην εδρα του κι αλλο με Βαλενθια ή Ρεαλ μεσα ουσιαστικα στην δικη σου εδρα. Και στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακος, παιζει καλα.

8) Αυτο με τις τολμηρες αποφασεις που λετε, χρειαζεται να παρθουν απο καποιοιν που γνωριζει το αθλημα. Κι επειδη ο dpg γνωριζει μονον απο φαρμακα, μακαρι να επιλεξει καποιον να τις παρει. Ο Ζελικο ειναι ελευθερος και περιμενει. Ο Σπανουλης επισης, αν και εδω υπαρχον θεματα. Γενικα το θεμα ειναι πλεον αν θελει τιτλους, ή να ικανοποιησει απλα το εγω του ο dpg.

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:02 am

ssoulliss έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 1:00 am
Το κάζο είναι μεγάλο για τον Παναθηναϊκό, σε μια σεζόν που το Final-4 γίνεται στην έδρα σου και υπήρχε η πεποίθηση ότι η ομάδα θα πάει (και θα το πάρει). Σίγουρα οι της ομάδας γνωρίζουν καλύτερα τι έχει συμβεί μέσα στη σεζόν και τι έχει οδηγήσει σε αυτήν την εικόνα, εμείς/εσεις που σχολιάζετε βλέπουμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα το οποίο δεν ήταν καλό και αφήνει μεγάλη απογοήτευση στους φίλους της ομάδας.

Εμένα η Valencia μ'αρέσει γιατί έχει αρχή, μέση και τέλος τα τελευταία χρόνια. Έχει παίκτες που πριν 1-2 χρόνια θα τους ειρωνευόμασταν ή θα γράφαμε "δεν είναι Εβρολιγκάττοι :P " και κυρίως έχει ηρεμία ως ομάδα ανεξαρτήτος αποτελεσμάτος. Ο Montero για όσους φίλους δεν το γνωρίζουν ήταν παίκτης της Gran Canaria και πίστευε ότι αυτή η ομάδα - η Γιουροκαπάτη - δεν θα εκπλήρωνε ποτέ τα όνειρα του. Πρόπερσι πήγε και έπαιξε δανεικός στην Andorra - σαν να πας δανεικός στον Λαύριο - με σκοπό να μείνει ελεύθερος και να επιλέξει την ομάδα του ο ίδιος. Όπως και έγινε.

Δε γνωρίζω τι θα γίνει στο Final-4 αυτό που πιστεύω είναι ότι η ομάδα μου θα έχει όλο το βάρος πάνω της - μια πρόκριση του Παναθηναϊκού θα το μείωνε αισθητά - και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα το διαχειριστεί (πάλι) σωστά.
Γιατι να εχει περισσοτερο αγχος τωρα; Ισα ισα. Θα σου πουν, "εμεις ειμαστε τουλαχιστον εδω και παλευουμε. Οι αλλοι απετυχαν παταγωδως ολη τη σεζον".

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:06 am

j-kidd13 έγραψε:
kojito έγραψε:
Και καλα κανουν,μετα απο το φετινο φιασκο πρεπει να μας χαιρετησει το καλοκαιρι.
O Aταμάν φταίει για το καλοκαιρινό - φθινοπωρινό φιάσκο με τη γραμμή ψηλών ενώ υπήρχε ερωτηματικό για τον Λεσόρ ; Καψούρα του Αταμάν ήταν το σίριαλ με τον Βαλαντσιούνας ; Ο Αταμάν ήθελε Σορτς , που από τους άσσους του ζητάει επιτακτικά να έχουν άμεση εκτέλεση μετά από ντρίμπλα + περιφερειακό σουτ, πράγμα το οποίο δεν κάνει ούτε με πιστόλι στον κρόταφο ο Σορτς; Ο Αταμάν φταίει που δεν αποδεσμεύθηκε ο Γκριγκόνις ώστε να ελευθερωθεί η θέση για φτερό ; O Αταμάν φταίει για την εικόνα του Μήτογλου + την στήριξη ρόλο που έχει παρά την εικόνα του πράγμα το οποίο επηρέασε την ενίσχυση ; Ο Αταμάν φταίει για το σόου στο 2ο παιχνίδι που ως αποτέλεσμα είχε να ξεσηκωθεί όλος ο Ισπανικός τύπος με τα μέσα της Ρεαλ + Μπαρτσα να παίρνουν το μέρος της Βαλένθια :shock: + να αλλάξουν τα κριτήρια με τα οποία σφύριξαν από το 3ο ματς και μετά οι διαιτητές ;

Έχει ευθύνη για το φετινό ο Αταμάν ; Φυσικά. Φταίει μόνο αυτός ή έχει τόσο μεγάλο μερίδιο ευθύνης για να τον κρεμάσεις στα μανταλάκια ; Δεν νομίζω, μάλλον βρήκαμε αποδιοπομπαίο τράγο.

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:08 am

Ο κομισάριος δίνει τρελό πόνο στην Μάτζικ γιουρολιγκ! Μην πείτε πως δεν σας το είπα … ότι θα είναι επικη εκπομπή απόψε !

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:09 am

ο αταμαν ειχε πει περσι τον σορτς το καλυτερο γκαρντ της λιγκας..λιγο χλωμο να μην ηταν επιλογη του

παω να βαλω σδνα :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

papp7 έγραψε:
Έχει ευθύνη για το φετινό ο Αταμάν ; Φυσικά. Φταίει μόνο αυτός ή έχει τόσο μεγάλο μερίδιο ευθύνης για να τον κρεμάσεις στα μανταλάκια ; Δεν νομίζω, μάλλον βρήκαμε αποδιοπομπαίο τράγο.
Δεν συμφωνώ φίλε παπ. Σε πολλά από τα ερωτήματα που θέτεις φταίει όντως ο Αταμαν. Ή αν θέλεις, ακόμα και να μην φταίει «πρωτογενώς» φταίει που άφησε κάποιον να τον καπελώσει και δεν παραιτήθηκε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:15 am

nikolas_asteri έγραψε:
papp7 έγραψε:
Δεν συμφωνώ φίλε παπ. Σε πολλά από τα ερωτήματα που θέτεις φταίει όντως ο Αταμαν. Ή αν θέλεις, ακόμα και να μην φταίει «πρωτογενώς» φταίει που άφησε κάποιον να τον καπελώσει και δεν παραιτήθηκε.
Τι να πω ίσως το βλέπω εγώ λάθος, έτσι και αλλιώς ακόμη και σήμερα δεν έχω καταλάβει τι έχει πάει τόσο λάθος και ο παναθηναϊκός είχε τέτοια εικόνα όλη τη χρονιά.

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:19 am

φετος ολες οι επιλογες παιχτων ηταν αποκλειστικα του αταμαν

στο μονο θεμα που τον καπελωσαν ηταν στον χειζ ντειβις γιατι ο ιδιος τους ειχε πει οτι ΔΕΝ ηθελε μεταγραφη
τον καπελωσαν και εκλεισαν τον χειζ ντειβις που φυσικα δεν μπορουσε να πει οτι δεν τον θελω

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”