Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο χολμς επρεπε να φυγει ακομα και να μην μαστουρωνεshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 2:49 amγια αυτο τον διωξαν χωρις αποζημιωση,εχει γινει το ιδιο με κιντελ γουντς ,εναν μπουκλακια γκαρντ που ειχαμε οταν πεφταμε α2 και γκιστ παλιοτερα..απλα οι ομαδες πατανε πανω σε αυτο οταν τους συμφερει..Πχ για τον χολμς αποκλειεται να μην το ξεραν οταν τον επαιρναν.
ηταν μια αποτυχημενη μεταγραφη αν και του δωσαμε πολυ χρονο για να τον κρινουμε
χρονο που δεν του αναλογουσε
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο δεν ειναι θεμα σχεδιασμου, αλλα διαχειρισης του ροστερ. Αν εξαιρεσεις τη θεση του σεντερ κ τον Σορτς (που προσωπικα μου φαινοταν πατατα εξ αρχης, ασχετο πως πολλοι ειχαν διαφορετικη αποψη κ αλλοι τον θελαν κ στον Ολυμπιακο), μια χαρα μου φαινεται ο σχεδιασμος του ΠΑΟ.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 1:33 amΣε ματς τελικό ο παο πήγε να το γυρίσει με τον τολιο και τον γκριγκονις, σαν να λέμε λαρε νετζηπογλου
Ο βασικός του σεντερ γελάει στο τουιτερ
Ο βασικός του ασσος πάγκο για να παίζει ο τολιο
Με Σέντερ λεσορ και φαριντ
Και γκραντ ναν χουαντσο σκασμένους γτ παίζαν 30λ με την Μύκονο και το περιστέρι
Ο σχεδιασμός πήγε άπατος
Απλα για καποιο λογο η ομαδα εδειχνε κ δειχνει χωρις αρχη μεση κ τελος, εφτασε μαιος και ο αταμαν κανει δοκιμες σε πενταδες κ σχηματα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο σορτς θα ηταν και αυτος μια χαρα η τουλαχιστον θα μπορουσε να κριθει κανονικα αν η ομαδα που θα τον επαιρνε τον χρησιμοποιουσε οπως πρεπει,εκει ηταν και οι ενστασεις μας εδω μεσαRivers15 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 3:24 amΑυτο δεν ειναι θεμα σχεδιασμου, αλλα διαχειρισης του ροστερ. Αν εξαιρεσεις τη θεση του σεντερ κ τον Σορτς (που προσωπικα μου φαινοταν πατατα εξ αρχης, ασχετο πως πολλοι ειχαν διαφορετικη αποψη κ αλλοι τον θελαν κ στον Ολυμπιακο), μια χαρα μου φαινεται ο σχεδιασμος του ΠΑΟ.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 1:33 amΣε ματς τελικό ο παο πήγε να το γυρίσει με τον τολιο και τον γκριγκονις, σαν να λέμε λαρε νετζηπογλου
Ο βασικός του σεντερ γελάει στο τουιτερ
Ο βασικός του ασσος πάγκο για να παίζει ο τολιο
Με Σέντερ λεσορ και φαριντ
Και γκραντ ναν χουαντσο σκασμένους γτ παίζαν 30λ με την Μύκονο και το περιστέρι
Ο σχεδιασμός πήγε άπατος
Απλα για καποιο λογο η ομαδα εδειχνε κ δειχνει χωρις αρχη μεση κ τελος, εφτασε μαιος και ο αταμαν κανει δοκιμες σε πενταδες κ σχηματα.
εγω προσωπικα ειχα γραψει οτι προτιμουσα τον μπραιντ παρα τον σορτς,αλλα ειχα μια ελπιδα μπας και αλλαξει κατι στην ομαδα ο αταμαν και βγει καλος ο κοντος
στο θεμα του ψηλου ο αταμαν εχει ψυχωση
θελει μονο τον λεσορ να παιζει 35 λεπτα και κανεναν αλλον
και ευτυχως που δεν ηρθε ο βαλα γιατι θα τον εβαζε να παιζει χεντς και θα τον βριζαμε και αυτον ολοι εμεις
εγω θα επαιρνα και ενα 2αρο3αρι 3εντΝτι αλλα οκ ημουν οκ και να μην παρει δεν ηταν προτεραιοτητα
ο βασικος 5αδος ψηλος και ο γκαρντ με συγκεκριμενα χαρακτηρηστικα ηταν απαιραιτητοι
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
πολυ σωστα ποστ με την διαφορα οτι αυτες ειναι γυναικες τουςGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 3:04 amΗ σύζυγος του Κέντρικ Ναν, μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Βαλένθια, έστειλε το μήνυμά της μέσα από τα social media, με δύο αναρτήσεις, μια για τον σύντροφό της και μια για την Θύρα 13.
![]()
![]()
εμας δεν μας ενδιαφερουν αυτα δεν ειμαστε παντρεμενοι μαζι τους
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επιλογη Αταμαν ηταν ο Σορτς.Και λογικη αφου ηταν ασταμάτητος με την Παρι,ο πιο πυραυλοκίνητος γκαρντ πέρυσι.Απλα ειναι παικτης με συγκεκριμένες αρετες τις οποίες ο Αταμαν δεν μπορεσε να κουμπώσει στην ομαδα,δεν μπορεσε να τον αξιοποιήσει.papp7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 1:42 amΔεν ξέρω εικάζω.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 1:28 am
Γιατι ποιος διαλεξε τον Σορτς;Εγω;
Που ξερεις οτι ο Αταμαν δεν ήθελε τον Βαλανσιουνας;
Ποιος αφησε την ομαδα μεσα στη σεζον με Λεσορ Φαριντ στο 5;
Η εικόνα του Μητογλου ειναι το τελευταίο που φταιει.
Ποιος προπονει την ομαδα;Ποιος την δουλεύει όλη τη σεζον;
Απο που προκύπτει οτι θα ερχόταν παικτης αν έφευγε ο Γκριγκονις,για τον οποιο λεγαμε οτι δεν χωραει επειδη υπαρχουν πολλοι παικτες;
1. Η χρησιμοποίηση του Σορτς, το πόσες φορές τον έχει βγάλει στην σέντρα, με αποκορύφωμα σε do or die σήμερα να προτιμάει Τολιόπουλο έμενα δεν μου δείχνει επιλογή προπονητή , μου δείχνει επιλογή προέδρου , μου άρεσε τον έφερα. Εκτός του ότι είναι αντίθετος παίκτης από αυτούς που αρέσουν στον Αταμάν.
2. Από την άποψη οτι εκτός οτι δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο ρόστερ και δημιουργεί περισσότερα θέματα σε σχέση με τις επιθετικές του αρετές, δεν παίζει καν χεντζ αουτ. Να ήταν θετικός όταν έγινε η εισήγηση μιας και μιλάμε για εξαιρετικό παίκτη το ακούω, να τον ζήτησε ο ίδιος δεν νομίζω. Όπως δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι ο Χολμς ήταν επίσης δίκη του επιλογή.
3.Έχω ακριβώς την ίδια απορία.
4. Ο Αταμάν.
5.Καθαρά δική μου οπτική, στον συνωστισμό που περιγράφεις είναι μέσα και ο Γκριγκόνις. Και φτερό τουλάχιστον η ομάδα με την εικόνα της χρειαζόταν οπωσδήποτε, ειδικά από όταν ξεκίνησε να κλατάρει ο Οσμάν.
Ο Βαλανσιουνας και ο Χολμς μπορει να μην ηταν δικες του προτασεις,αλλα για να ασχοληθεί η ομαδα θα ειχε την συμφωνη γνωμη του.
Και πλαγιος να ερχόταν στη θεση του Γκριγκονις δεν θα αλλαζε κατι οπως δεν αλλαξε δραματικά με την αποκτηση του Χειζ. Αν μια ομαδα δεν ειναι στρωμένη απο τον προπονητή της οποιον και να φέρεις δε θα σου αλλαξει την μοιρα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η ομαδα εχει σταθερα πτωτικη πορεια καθε χρονοj-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 7:11 am
Επιλογη Αταμαν ηταν ο Σορτς.Και λογικη αφου ηταν ασταμάτητος με την Παρι,ο πιο πυραυλοκίνητος γκαρντ πέρυσι.Απλα ειναι παικτης με συγκεκριμένες αρετες τις οποίες ο Αταμαν δεν μπορεσε να κουμπώσει στην ομαδα,δεν μπορεσε να τον αξιοποιήσει.
Ο Βαλανσιουνας και ο Χολμς μπορει να μην ηταν δικες του προτασεις,αλλα για να ασχοληθεί η ομαδα θα ειχε την συμφωνη γνωμη του.
Και πλαγιος να ερχόταν στη θεση του Γκριγκονις δεν θα αλλαζε κατι οπως δεν αλλαξε δραματικά με την αποκτηση του Χειζ. Αν μια ομαδα δεν ειναι στρωμένη απο τον προπονητή της οποιον και να φέρεις δε θα σου αλλαξει την μοιρα.
και σε μπασκετ και σε αποτελεσματα
ολοι δειχνουν ξενερωμενοι και ξεπερσμενοι
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαστε 100% σίγουροι για αυτό ; Βρε σεις ξέρετε γιατί έχω φάει τέτοιο σκάλωμα ; Πέρα του οτι ο Σορτς δεν κολλάει, είδα χθες το sdna και πέταξαν τις εξής ατάκες.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 7:11 amΕπιλογη Αταμαν ηταν ο Σορτς.Και λογικη αφου ηταν ασταμάτητος με την Παρι,ο πιο πυραυλοκίνητος γκαρντ πέρυσι.Απλα ειναι παικτης με συγκεκριμένες αρετες τις οποίες ο Αταμαν δεν μπορεσε να κουμπώσει στην ομαδα,δεν μπορεσε να τον αξιοποιήσει.papp7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 1:42 am
Δεν ξέρω εικάζω.
1. Η χρησιμοποίηση του Σορτς, το πόσες φορές τον έχει βγάλει στην σέντρα, με αποκορύφωμα σε do or die σήμερα να προτιμάει Τολιόπουλο έμενα δεν μου δείχνει επιλογή προπονητή , μου δείχνει επιλογή προέδρου , μου άρεσε τον έφερα. Εκτός του ότι είναι αντίθετος παίκτης από αυτούς που αρέσουν στον Αταμάν.
2. Από την άποψη οτι εκτός οτι δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο ρόστερ και δημιουργεί περισσότερα θέματα σε σχέση με τις επιθετικές του αρετές, δεν παίζει καν χεντζ αουτ. Να ήταν θετικός όταν έγινε η εισήγηση μιας και μιλάμε για εξαιρετικό παίκτη το ακούω, να τον ζήτησε ο ίδιος δεν νομίζω. Όπως δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι ο Χολμς ήταν επίσης δίκη του επιλογή.
3.Έχω ακριβώς την ίδια απορία.
4. Ο Αταμάν.
5.Καθαρά δική μου οπτική, στον συνωστισμό που περιγράφεις είναι μέσα και ο Γκριγκόνις. Και φτερό τουλάχιστον η ομάδα με την εικόνα της χρειαζόταν οπωσδήποτε, ειδικά από όταν ξεκίνησε να κλατάρει ο Οσμάν.
1) Στον Αταμάν προτάθηκε ο Μπράιντ και ο Σορτς και διάλεξε Σορτς λέγοντας ''ποιος Μπράιαντ φέρε τον Σορτς που είναι το καλύτερο pg της λίγκας " πρώτον μου ακούγεται κουλό καθώς εκτός οτι τον ήξερε τον παίκτη και ήταν ακριβώς ότι έλλειπε στην περιφέρεια , η ατάκα με τη δόση υπερβολής που έχει είναι dpgιακή και όχι Αταμανική.
2)Είπαν οτι όλοι στην ομάδα παίκτες,προπονητές,κτλ ξέρουν και ήξεραν ποιο είναι το πρόβλημα, αρχικά πείτε το μας και εμάς να μην κάνω τον συνωμοσιολόγο
3)Eίπαν οτι ο Αταμάν έβαλε κωλόχερο στον Σερέλη που έπαιξε αλλαγές όταν αποβλήθηκε και οτι απαγόρευσε σε όλους να ξανά κάνουν κάτι παρόμοιο.
Άρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ και το γκοσιπ, ο Αταμάν είναι ένας σαμποτέρ που φέτος είπε ''Θέλω να κάψω τη χρονιά". Εμένα μου βγάζει περισσότερο νόημα από τον υπερβάλλοντα ζήλο λόγω του φ4 στο ΟΑΚΑ σε συνδυασμό με την περσινή αποτυχημένη χρονιά, να το πήρε πάνω του ο Γιαννακόπουλος και να είπε θα φέρω αυτούς να τα σηκώσω όλα, να χαλάστηκε ο προπονητής γιατί δεν μπορεί να παίξει αυτό που θέλει, με αποτέλεσμα την ακατανόητη φετινή εικόνα, παρά ο Αταμάν να αποφάσισε να βάλει μπουρλότο.Και όσο βλέπω το sdna να τον βγάζει σαμποτέρ τόσο δεν μου κολλάει.Δηλαδή όχι μόνο πήγε να φτιάξει ένα σύνολο που δεν εξυπηρετεί αυτό που θέλει να παίξει, όχι μόνο δεν ζήτησε ενίσχυση όταν είδε οτι δεν βγαίνει αλλά αρνήθηκε και προσθήκες, τι διάολο τον πλήρωσαν οι Αφοι να ρίξει το κάστρο από μέσα ;
Ναι δεν το αγοράζω,κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Μέχρι φέτος
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο αταμαν δεν ειναι σαμποτερ απλα ειναι εγωιστηςpapp7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:09 am
Είμαστε 100% σίγουροι για αυτό ; Βρε σεις ξέρετε γιατί έχω φάει τέτοιο σκάλωμα ; Πέρα του οτι ο Σορτς δεν κολλάει, είδα χθες το sdna και πέταξαν τις εξής ατάκες.
1) Στον Αταμάν προτάθηκε ο Μπράιντ και ο Σορτς και διάλεξε Σορτς λέγοντας ''ποιος Μπράιαντ φέρε τον Σορτς που είναι το καλύτερο pg της λίγκας " πρώτον μου ακούγεται κουλό καθώς εκτός οτι τον ήξερε τον παίκτη και ήταν ακριβώς ότι έλλειπε στην περιφέρεια , η ατάκα με τη δόση υπερβολής που έχει είναι dpgιακή και όχι Αταμανική.
2)Είπαν οτι όλοι στην ομάδα παίκτες,προπονητές,κτλ ξέρουν και ήξεραν ποιο είναι το πρόβλημα, αρχικά πείτε το μας και εμάς να μην κάνω τον συνωμοσιολόγο, κατά δεύτερον αφού υποτίθεται το ξέρουν όλοι γιατί δεν το έλυσαν ;
3)Eίπαν οτι ο Αταμάν έβαλε κωλόχερο στον Σερέλη που έπαιξε αλλαγές όταν αποβλήθηκε και οτι απαγόρευσε σε όλους να ξανά κάνουν κάτι παρόμοιο.
Άρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ και το γκοσιπ, ο Αταμάν είναι ένας σαμποτέρ που φέτος είπε ''Θέλω να κάψω τη χρονιά". Εμένα μου βγάζει περισσότερο νόημα από τον υπερβάλλοντα ζήλο λόγω του φ4 στο ΟΑΚΑ σε συνδυασμό με την περσινή αποτυχημένη χρονιά, να το πήρε πάνω του ο Γιαννακόπουλος και να είπε θα φέρω αυτούς να τα σηκώσω όλα, να χαλάστηκε ο προπονητής γιατί δεν μπορεί να παίξει αυτό που θέλει, με αποτέλεσμα την ακατανόητη φετινή εικόνα, παρά ο Αταμάν να αποφάσισε να βάλει μπουρλότο.Και όσο βλέπω το sdna να τον βγάζει σαμποτέρ τόσο δεν μου κολλάει.Δηλαδή όχι μόνο πήγε να φτιάξει ένα σύνολο που δεν εξυπηρετεί αυτό που θέλει να παίξει, όχι μόνο δεν ζήτησε ενίσχυση όταν είδε οτι δεν βγαίνει αλλά αρνήθηκε και προσθήκες, τι διάολο τον πλήρωσαν οι Αφοι να ρίξει το κάστρο από μέσα ;![]()
Ναι δεν το αγοράζω,κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
δεν εχει γινει καμια μεταγραφη αν δεν πει το ναι ο αταμαν
μοναδικη εξαιρεση το ντειβις που του τον φερανε διχως να τον ρωτησουν
περιπου στα τελη φλεβαρη ειχα γραψει οτι η καταρρευση μετα τον ιανουαριο αποκλειεται να εχει μονο αγωνιστικες αιτιες σιγουρα θα υπαρχει προβλημα στα αποδυτηρια
δεν γινεται παρουσιαζουν τετοια εικονα απλα επειδη δεν ειναι στην φορμα τους
-
Seven star

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Rebraca
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Χρειάστηκε όμως να λείπει ο Σλούκας, αν έπαιζε εκείνος 15-20 λεπτά (δεν βάζω παραπάνω) που θα το έβρισκε;
«Σχεδιαστικά» δεν φαίνεται λογική κίνηση ο Τολιο, αφού φέρνεις Σορτς με τη λογική να είναι βασικός PG ως ο καλύτερος της λίγκας και να παίρνει 25+ λεπτά (άσχετο που τελικά δεν βγήκε) και Σλουκα και Ναν και Γκραντ, ο Τολιοπουλος θα έβρισκε χρόνο μόνο Α1 και όταν έλειπε κάποιος.

je suis jazz thrillos

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο