Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
69
83%
Οχι
14
17%

Σύνολο ψήφων: 83
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:23 am

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 11:21 am
Υποτιμάς τον ρόλο του Μπετσιροβιτς το 23 kein.Αυτoς έκανε τον σχεδιασμό τότε
Τέλος πάντων θα δούμε.Δεν είναι απίθανο να κάνει κωλοτουμπα ο δπγ και να κυνηγήσει τον Ζοτς (που τον έβγαζε με μαγνητόφωνημενα) η τον Ιτουδη (που τον έλεγε διαλυτικό στοιχειο).Το θέμα είναι κατά πόσον αυτοι(η κάποιος σοβαρός προπονητης) θα θέλουν να συνεργαστούν με άνθρωπο της ιδιοσυγκρασιας κ της.....νοοτροπίας του δπγ
Ο Αταμαν ήταν προσωπική επιλογή του ΔΠΓ και ο Σλουκας και ο Λεσσορ, το έχουν πει και οι ίδιοι. Ο Μπετσι σαφώς έκανε ενα πλανο αλλά ιδίως πριν έρθει ο Αταμαν, όλα ήταν κινήσεις του προέδρου

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:26 am

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 11:08 am
kein έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 10:59 am

Μην είσαι πλεονέκτης, φεύγει ο ένας που τον έχεις στην μπούκα (Αταμαν), ο άλλος (ΔΠΓ) δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει, μην τρέφεις ελπιδες.
Δεν έχω στη μπούκα τον Αταμαν.Εχω εκφραστεί και με καλά λόγια για αυτόν, ακόμα κ φέτος τον έχω υποστηρίξει σε υπερβολες που έχουν γραφτει.Και όταν γραφόταν να φύγει ιανουαριο είχα σταθερή αποψη ότι οι σοβαροί οργανισμοί κάνουν το σχεδιασμό τους και κινούνται το καλοκαίρι, όχι εν θερμώ.
Φέτος λοιπόν απέτυχε παταγωδώς, οπότε θα φύγει .Αυτό συμβαίνει με τους προπονητές παντού κ πάντα.
Το θέμα είναι λοιπόν ποιος κάνει το σχεδιασμό και το πλάνο. Ε για αυτό, δεν έχω κ πολλές ελπιδες
Νομιζεις!Oποιος τολμησε και εκφραστηκε αρνητικα για τον Αταμαν και το καταπληκτικο φετινο εργο του , τον εχει στην μπουκα... :D :lol:

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:28 am

pan24 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 11:10 am
Seven star έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 11:00 am
Ούτε κάποιος θα έκανε κίνηση για τον Σπανούλη αλλά ούτε και ο Σπανούλης θα ήθελε να έρθει.
Δε θα έπαιρνα και όρκο...

Ούτε για το αν θα του έκανε ο ΔΠΓ πρόταση (πόσο μάλλον αν ισχύουν οι φήμες και υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησίας/διοίκησης) αλλά και για το αν θα ερχόταν ο ίδιος.

Υπόθεση της υπόθεσης, αλλά αν το σηκώσει ο Μπαρτζώκας δεν φεύγει για τα επόμενα χρόνια.
Αν ο Σπανούλης έχει τη δυνατότητα να είναι στη χώρα του, απόλυτο αφεντικό σε μια ομάδα με άπειρο μπάτζετ πόσο εύκολα θα απέρριπτε τη προοπτική.
Eξαρτάται από το πόσο βάζει την αξιοπρέπεια του πάνω από αυτή την (πολύ καλή αντικειμενικά) επαγγελματική προοπτική. Με τον DPG στο τιμόνι ούτε ο Ζοτς , πόσο μάλλον ο Σπανούλης θα δεχτούν να συνεργαστούν. Για τον Σπανούλη ειδικά δεν δίνω καμιά πιθανότητα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:42 am

j-kidd13 έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 11:08 am

Δεν έχω στη μπούκα τον Αταμαν.Εχω εκφραστεί και με καλά λόγια για αυτόν, ακόμα κ φέτος τον έχω υποστηρίξει σε υπερβολες που έχουν γραφτει.Και όταν γραφόταν να φύγει ιανουαριο είχα σταθερή αποψη ότι οι σοβαροί οργανισμοί κάνουν το σχεδιασμό τους και κινούνται το καλοκαίρι, όχι εν θερμώ.
Φέτος λοιπόν απέτυχε παταγωδώς, οπότε θα φύγει .Αυτό συμβαίνει με τους προπονητές παντού κ πάντα.
Το θέμα είναι λοιπόν ποιος κάνει το σχεδιασμό και το πλάνο. Ε για αυτό, δεν έχω κ πολλές ελπιδες
Νομιζεις!Oποιος τολμησε και εκφραστηκε αρνητικα για τον Αταμαν και το καταπληκτικο φετινο εργο του , τον εχει στην μπουκα... :D :lol:
Αυτό είναι κύημα της φαντασίας σου έχει επαναληφθεί πολλές φορές. Στον αφορισμό έχω εκφραστεί αρνητικά και μόνο σε αυτό. Στον κάθε "κριτή του καναπέ" που βλέποντας 4 δεκάλεπτα από την τιβί του, νομίζει πως έχει περισσότερες γνώσεις για την ομάδα από ότι ο κάθε προπονητής που είναι επαγγελματίας σε τοπ επίπεδο. Φρονώ ότι μπορείς να καταλάβεις την διαφορά γιατί τα ποστ σου δείχνουν ότι έχει της ευφυΐα να το κάνεις. Μην προσπαθείς να με "ερμηνεύσεις" όπως γουστάρεις και να λες πράγματα που ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ, σε κάθε κακό κοουτσαρισμα του κόουτς υπάρχει ποστ μου αμέσως μετά τον αγώνα, και σε αστοχία στην στελέχωση επίσης. Το γεγονός ότι δεν αναμασάω τα αρνητικά σε κάθε ευκαιρία μπορεί να σε μπερδεύει, αλλά επαναλαμβάνω αυτό είναι κύημα της φαντασίας σου και όχι η πραγματικότητα.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:43 am

Ο Σπανουλης είναι όχι απλά απίθανο, είναι στη σφαίρα του αδυνάτου
Για τον Ζοτς όχι.Το έγραψα κ τον Φεβρουάριο (στη 1η σελίδα το ποστ) αυτόν θέλει.Αλλα πληρώνει τον χαρακτήρα του κι όλα τα φαιδρα που έχει πει για αυτόν(κι ολα τα φαιδρα γενικως).Σε προσωπικό επίπεδο πάντως δεν έχουν θέμα,το έχουν λύσει.
Τώρα επαγγελματικά δε ξέρω, αλλά αν δεχτεί να γυρίσει ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει απαιτήσει ο δπγ να μην ασχολείται καθόλου (με τον τρόπο που το κανει)

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:45 am

Λάσο; Πάντως σίγουρα οχι Σφαιροπουλο. Εδώ δεν καταδέχεται να φέρει βοηθητικό παίκτη χωρίς περγαμηνές. Θα φέρει μέτριο ονομα προπονητή;

Θεωρώ πρώτο φαβορί τον Ιτουδη, αν φύγει από την Χαποελ. Business is Business. Ο,τι έχει γίνει μεταξύ τους, είναι παρελθόν. Ο Ιτουδης επισης δε φαίνεται τύπος που κρατάει μανιάτικα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Πέμ Μάιος 14, 2026 11:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:47 am

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 11:43 am
Ο Σπανουλης είναι όχι απλά απίθανο, είναι στη σφαίρα του αδυνάτου
Για τον Ζοτς όχι.Το έγραψα κ τον Φεβρουάριο (στη 1η σελίδα το ποστ) αυτόν θέλει.Αλλα πληρώνει τον χαρακτήρα του κι όλα τα φαιδρα που έχει πει για αυτόν(κι ολα τα φαιδρα γενικως).Σε προσωπικό επίπεδο πάντως δεν έχουν θέμα,το έχουν λύσει.
Τώρα επαγγελματικά δε ξέρω, αλλά αν δεχτεί να γυρίσει ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει απαιτήσει ο δπγ να μην ασχολείται καθόλου (με τον τρόπο που το κανει)
Μακάρι να ερχόταν ο Σπανούλης, όμως δεν νομίζω να θέλει να μπλέξει με τον ΔΠΓ , μετά από οσα έχουν γίνει στο παρελθόν.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

kein έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Αυτό είναι κύημα της φαντασίας σου έχει επαναληφθεί πολλές φορές. Στον αφορισμό έχω εκφραστεί αρνητικά και μόνο σε αυτό. Στον κάθε "κριτή του καναπέ" που βλέποντας 4 δεκάλεπτα από την τιβί του, νομίζει πως έχει περισσότερες γνώσεις για την ομάδα από ότι ο κάθε προπονητής που είναι επαγγελματίας σε τοπ επίπεδο. Φρονώ ότι μπορείς να καταλάβεις την διαφορά γιατί τα ποστ σου δείχνουν ότι έχει της ευφυΐα να το κάνεις. Μην προσπαθείς να με "ερμηνεύσεις" όπως γουστάρεις και να λες πράγματα που ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ, σε κάθε κακό κοουτσαρισμα του κόουτς υπάρχει ποστ μου αμέσως μετά τον αγώνα, και σε αστοχία στην στελέχωση επίσης. Το γεγονός ότι δεν αναμασάω τα αρνητικά σε κάθε ευκαιρία μπορεί να σε μπερδεύει, αλλά επαναλαμβάνω αυτό είναι κύημα της φαντασίας σου και όχι η πραγματικότητα.
Αγαπητε, εγραψες στον lebowski οτι εχει στην μπουκα τον Αταμαν,και σου απαντησε οτι δεν ισχυει,και οτι εχει εκφραστει και υπερ του. Το ιδιο εχεις πει πολλες φορες και για εμενα,οτι εχω στην μπουκα τον Αταμαν,κατι που επισης δεν ισχυει διοτι εχω γραψει πολλακις υπερ του και εναντιον των αστειων προτασεων να εφευγε για να μεινει ο Σερελης.
Δεν ειμαι σιγουρος λοιπον για το ποια αποψη ειναι "κυημα φαντασιας καποιου" τελικα ...

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:53 am

j-kidd13 έγραψε:
kein έγραψε:

Αγαπητε, εγραψες στον lebowski οτι εχει στην μπουκα τον Αταμαν,και σου απαντησε οτι δεν ισχυει,και οτι εχει εκφραστει και υπερ του. Το ιδιο εχεις πει πολλες φορες και για εμενα,οτι εχω στην μπουκα τον Αταμαν,κατι που επισης δεν ισχυει διοτι εχω γραψει πολλακις υπερ του και εναντιον των αστειων προτασεων να εφευγε για να μεινει ο Σερελης.
Δεν ειμαι σιγουρος λοιπον για το ποια αποψη "κυημα φαντασιας καποιου" τελικα ...
Αγαπητέ (για να συνεχίσω σε κλίμα αγάπης) απάντησα στον Lebo (σε λίγο πειραχτικό mode) όχι σε σένα, κι εσύ έκανες ένα λογικό άλμα και γέννησες υποθέσεις με την φαντασία σου που ΔΕΝ ευσταθούν. Σου παρέθεσα και την απόδειξη (την κριτική μου στον κόουτς όταν έκανε λάθη) - σου ξαναλέώ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ όπως γουστάρεις ή όπως φαντάζεσαι. Γιατί δεν υπήρξα ποτέ υπέρμαχος του κόουτς αλλά άσκησα κριτική στον αφορισμό. Είναι πολύ απλό αυτό και μπορείς να το καταλάβεις. Τώρα αν έχεις νεύρα που μείναμε εκτός Φ4 και δεν μπορείς να ξεθολώσεις, δεν φέρω ευθύνη. Κάνε ένα μπρέικ και έλα να συζητήσουμε όμορφα και για πραγματικά γεγονότα.

nikkal

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:59 am

Καλημέρα σε όλους, στενοχωρημένος και μη!
Πάμε...
1) Ο Άταμαν θα πρέπει να τελειώσει την σεζόν και μετά να φύγει. Το αστείο με τις αλλαγές μεσούσης της σεζόν θα πρέπει να τελειώσει, εφόσον μιλάμε για σοβαρό οργανισμό. Λες και θα αλλάξει κάτι επί της ουσίας, εάν η ομάδα πάρει το εγχώριο πρωτάθλημα. Πέραν του να κάνουμε καζουρα μεταξύ μας, ουδεμία προστιθεμενη αξία. Η χρονιά κατά την γνώμη μου είναι αποτυχημένη λόγω μη πρόκρισης στο f4 και αυτό δεν αλλάζει με ένα πρωτάθλημα. Και όπως έγραψε και ο Τουλούμπας, όχι άλλος αυτοφωρακιας στα δύσκολα (Σερελης)...
2) Η διοίκηση θα πρέπει να έρθει από τώρα σε συνεννόηση με τον νυν προπονητή, ώστε το επικείμενο διαζύγιο να προχωρήσει δίχως εμπλοκές και προβλήματα.
3) Αφού διευθετηθει το 2, η διοίκηση θα πρέπει να κλείσει από τώρα τον νέο προπονητή και να του επιτρέψει να ξεκινήσει τον (αφανή) σχεδιασμό του.
ΥΓ: Έχω μεγαλη περιέργεια αφενός μεν πόσοι φίλαθλοι θα πάνε στο εγχώριο παιχνίδι της Παρασκευής, αφετέρου δε πως θα υποδεχθούν τον προπονητή κατά την είσοδο του. Με χειροκροτήματα; Με γιουχα; Με σιγή;

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:03 pm

nikkal έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 11:59 am
Καλημέρα σε όλους, στενοχωρημένος και μη!
Πάμε...
1) Ο Άταμαν θα πρέπει να τελειώσει την σεζόν και μετά να φύγει. Το αστείο με τις αλλαγές μεσούσης της σεζόν θα πρέπει να τελειώσει, εφόσον μιλάμε για σοβαρό οργανισμό. Λες και θα αλλάξει κάτι επί της ουσίας, εάν η ομάδα πάρει το εγχώριο πρωτάθλημα. Πέραν του να κάνουμε καζουρα μεταξύ μας, ουδεμία προστιθεμενη αξία. Η χρονιά κατά την γνώμη μου είναι αποτυχημένη λόγω μη πρόκρισης στο f4 και αυτό δεν αλλάζει με ένα πρωτάθλημα. Και όπως έγραψε και ο Τουλούμπας, όχι άλλος αυτοφωρακιας στα δύσκολα (Σερελης)...
2) Η διοίκηση θα πρέπει να έρθει από τώρα σε συνεννόηση με τον νυν προπονητή, ώστε το επικείμενο διαζύγιο να προχωρήσει δίχως εμπλοκές και προβλήματα.
3) Αφού διευθετηθει το 2, η διοίκηση θα πρέπει να κλείσει από τώρα τον νέο προπονητή και να του επιτρέψει να ξεκινήσει τον (αφανή) σχεδιασμό του.
ΥΓ: Έχω μεγαλη περιέργεια αφενός μεν πόσοι φίλαθλοι θα πάνε στο εγχώριο παιχνίδι της Παρασκευής, αφετέρου δε πως θα υποδεχθούν τον προπονητή κατά την είσοδο του. Με χειροκροτήματα; Με γιουχα; Με σιγή;
1) Ναι, όλοι βλέπουμε ότι έκκλεισε ο κύκλος του.
2) Αυτό είναι το αυτονόητο, ελπίζω να συμβεί.
3) Μακάρι να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ήδη. Φρονώ πως έχουν ...

Στο υστερόγραφο σου, θέλω να πιστεύω ότι θα χειροκροτήσουν την ομάδα.

NikBot

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:06 pm

Δεν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Αταμάν? Οπότε το διαζύγιο είναι εύκολο?

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

kein έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Δεν ειμαι σιγουρος λοιπον για το ποια αποψη "κυημα φαντασιας καποιου" τελικα ...
Αγαπητέ (για να συνεχίσω σε κλίμα αγάπης) απάντησα στον Lebo (σε λίγο πειραχτικό mode) όχι σε σένα, κι εσύ έκανες ένα λογικό άλμα και γέννησες υποθέσεις με την φαντασία σου που ΔΕΝ ευσταθούν. Σου παρέθεσα και την απόδειξη (την κριτική μου στον κόουτς όταν έκανε λάθη) - σου ξαναλέώ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ όπως γουστάρεις ή όπως φαντάζεσαι. Γιατί δεν υπήρξα ποτέ υπέρμαχος του κόουτς αλλά άσκησα κριτική στον αφορισμό. Είναι πολύ απλό αυτό και μπορείς να το καταλάβεις. Τώρα αν έχεις νεύρα που μείναμε εκτός Φ4 και δεν μπορείς να ξεθολώσεις, δεν φέρω ευθύνη. Κάνε ένα μπρέικ και έλα να συζητήσουμε όμορφα και για πραγματικά γεγονότα.
Σε κλιμα αγαπης σου μιλαω, εισαι απο τους χρηστες που εκτιμω και μου αρεσει να διαβαζω,γιατι μου αρεσει και το χιουμορ σου,απλα δεν μπορω να αφηνω ανακριβειες για δημιουργια εντυπωσεων. Πολλες φορες εχεις πει οτι εχω στην μπουκα τον Αταμαν,κατι που δεν ισχυει.Δεν εχω καθολου νευρα, μια χαρα ηρεμοτατος ειμαι, γιατι δεν ειχε ελπιδες για χθες,ολη την χρονια λεω οτι αυτο το συνονθυλευμα που εχει φτιαξει δεν μπορει να πετυχει,και για το ματς χθες εγραψα οτι βλεπω ηττα με 20 ποντους,ευχαριστω για τις παραινεσεις αλλα περιττες.
Τον θεωρω απο τους καλυτερους προπονητες overall στην ευρωπη και τον πιο επιτυχημενο τα τελευταια χρονια. Την πρωτη χρονια που η ομαδα ηταν καλη και πετυχε, πηρε τα credits και αποθεωθηκε. Περυσι και φετος τα εκανε μανταρα,να το πω κομψα,ειδικα φετος μιλαμε για λαιλαπα,και ακουει την αναλογη κριτικη,η οποια δεδομενα θα ειναι βαρια,σκληρη και ακραια,αλλα καθολα δικαιολογημενη με το μπαχαλο που εφτιαξε. Τοσο απλο και κατανοητο.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:10 pm

NikBot έγραψε:
Δεν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Αταμάν? Οπότε το διαζύγιο είναι εύκολο?
Όχι, έχει έναν χρόνο ακομα

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 12:23 pm

j-kidd13 έγραψε:
kein έγραψε:

Σε κλιμα αγαπης σου μιλαω, εισαι απο τους χρηστες που εκτιμω και μου αρεσει να διαβαζω,γιατι μου αρεσει και το χιουμορ σου,απλα δεν μπορω να αφηνω ανακριβειες για δημιουργια εντυπωσεων. Πολλες φορες εχεις πει οτι εχω στην μπουκα τον Αταμαν,κατι που δεν ισχυει.Δεν εχω καθολου νευρα, μια χαρα ηρεμοτατος ειμαι, γιατι δεν ειχε ελπιδες για χθες,ολη την χρονια λεω οτι αυτο το συνονθυλευμα που εχει φτιαξει δεν μπορει να πετυχει,και για το ματς χθες εγραψα οτι βλεπω ηττα με 20 ποντους,ευχαριστω για τις παραινεσεις αλλα περιττες.
Τον θεωρω απο τους καλυτερους προπονητες overall στην ευρωπη και τον πιο επιτυχημενο τα τελευταια χρονια. Την πρωτη χρονια που η ομαδα ηταν καλη και πετυχε, πηρε τα credits και αποθεωθηκε. Περυσι και φετος τα εκανε μανταρα,να το πω κομψα,ειδικα φετος μιλαμε για λαιλαπα,και ακουει την αναλογη κριτικη,η οποια δεδομενα θα ειναι βαρια,σκληρη και ακραια,αλλα καθολα δικαιολογημενη με το μπαχαλο που εφτιαξε. Τοσο απλο και κατανοητο.
Ρε συ τώρα κοροιδευόμαστε; εγώ ναι το παραδέχομαι, ότι σου έχω προσάψει την κατηγορία αυτή (πως έχει στην μπούκα τον Άταμαν) και είναι προφανές, αν κάποιος διαβάσει τα γραπτά σου θα το συμπεράνει. μόνο τα γραπτά την ώρα κάθε ματς απο το Γενάρη και μετά, δεν σου λέω πιο πριν, γιατί από τον Οκτώβρη τον έχεις περάσει χίλια κύματα. Να είμαστε ειλικρινείς. Εγώ έγραφα ότι ο αφορισμός είναι το ένα άκρο, που δεν το ενστερνίζομαι και ούτε το άλλο εννοείται. Ποτέ δεν υπήρξα υποστηρικτής του Άταμαν αλλά όταν έκανε κατι καλό τον επαινούσα και όταν έκανε κακό κοουτσάρισμα τον έκρινα αναλόγως. Αν ανατρέξεις στην περίοδο που τον έβγαλε στην σέντρα ο ΔΠΓ, έγραφα ότι δεν βλέπω πως μπορεί να συνεχίσει η ομάδα με αυτόν στο τιμόνι και να πάει καλά. έγραφα ότι "μπλέξαμε" και ότι αν υπήρχε διαθέσιμος προπονητής αντάξιος του ρόστερ θα ήταν καλύτερο να φύγει. Έγραφα ότι είναι όμως εκτός πραγματικότητας να μιλάμε για Σερέλη. Είναι όλα γραμμενα. όπως και καθε μου ποστ μετά απο άσχημο κοουτσαρισμα, ξεκινούσε με αυτό ως εισαγωγή. Δεν έχω προβλημα να διαφωνώ με καποιον αλλα δεν θα δεχτώ να μου προσάψει "γραπτά" που είναι έργο φαντασίας. Ξεκάθαρα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”