Καταρχάς οι συμπληρωματικοί παίκτες του, Ρογκα, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Τολιο, Φαριντ, Καλαιτζακης θεωρώ ότι δύσκολα είχαν ενεργή θέση οι περισσότεροι σε ομάδα 4αδας. Άρα δημιουργείται ήδη θέμα βάθους. Πάμε παρακάτω.
Σορτς αποδείχτηκε εντελώς ασύμβατος και μάλλον δικαιώθηκαν όσοι έλεγαν οτι ακόμα ένας on ball παίκτης δεν θα είναι καλό φιτ.
Σλούκας και Γκραντ ξεζουμισμένοι. Ο Τζέριαν είναι ο glue guy της περιφέρειας και παίζει στα κόκκινα εδώ και 3 χρόνια...
Ναν παικταράς όταν του βγαίνει το ματς αλλά με θέματα διαχείρισης της ψυχολογίας του και μέτριος στην ατομική άμυνα. Στην ομαδική άμυνα κακός.
Οσμαν καλός επιθετικά με ερωτηματικό το ασταθές σουτ και φυσικά αμυντικά είναι σοφτ.
Hayes Davis φαίνεται να μην αισθάνεται άνετα στο ρόλο «δώστε μου την μπάλα, είμαι ο σταρ» και ίσως να λειτουργεί στο 100% σε μια πιο δομημένη επίθεση.
Ένας Juancho να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στην άμυνα, επιθετικά είναι περιορισμένος.
Τέλος, ο Λεσόρ αν είχε άλλο όνομα στην πλάτη, θεωρώ δεν είχε θέση σε ομάδα 8αδας στην Ευρωλίγκα στην κατάσταση που είναι.
Που καταλήγουμε; Οτι πρόκειται για ένα ρόστερ με φανερό έλλειμμα ενέργειας και δίψας, χωρίς αμυντικό φίλτρο και με μεγάλη σύγκρουση δεξιοτήτων σε αρκετές θέσεις.
Διαφωνείτε κάπου; Είμαι υπερβολικός; Μήπως τελικά τα media υπερβάλλουν λίγο όταν μιλάνε για αυτό το ρόστερ;
Μήπως η Ευρωλίγκα έιναι πλέον τόσο ανταγωνιστική που δεν αρκεί μόνο το μπάτζετ για να σε πάει πολύ ψηλά;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο