Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Βαλένθια 3-0
3
3%
Βαλένθια 3-1
27
31%
Βαλένθια 3-2
16
18%
Παναθηναϊκός 3-0
5
6%
Παναθηναϊκός 3-1
15
17%
Παναθηναϊκός 3-2
22
25%

Σύνολο ψήφων: 88
Stam Tziant

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:02 pm

Ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Βαλένθια έπαιξε την ίδια ακριβώς άμυνα στο χθεσινό πρώτο μέρος, με αυτήν που έπαιξε στο game 4 και ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 23 πόντους. Έχεις 4 μέρες να δουλέψεις τη μία άμυνα που σε κλείδωσε επιθετικά στο game 4 και παρουσιάζεις μια εικόνα ακόμα χειρότερη. Για αυτό το επίπεδο μου φαίνεται αδιανόητο αυτό.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:07 pm

Stam Tziant έγραψε:
Ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Βαλένθια έπαιξε την ίδια ακριβώς άμυνα στο χθεσινό πρώτο μέρος, με αυτήν που έπαιξε στο game 4 και ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 23 πόντους. Έχεις 4 μέρες να δουλέψεις τη μία άμυνα που σε κλείδωσε επιθετικά στο game 4 και παρουσιάζεις μια εικόνα ακόμα χειρότερη. Για αυτό το επίπεδο μου φαίνεται αδιανόητο αυτό.
Είμαι να τραβάς τα μαλλιά σου ειλικρινά. Δεν το πίστευα όταν έβλεπα τις επιθέσεις μας. Εντωμεταξύ, ήμουν σε ένα μέρος με μπόλικο κόσμο (για δουλειά) και έβλεπα το παιχνίδι στα ψιλό-μουλωχτά στο κινητό και να μην μπορώ ούτε να σιχτιρισω δυνατά. Τουλάχιστον είχε αρκετό prosecco για μετα :cry:

Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:13 pm

Stam Tziant έγραψε:
Ακριβώς. Ειδικά τώρα, με ελάχιστες μέρες ξεκούρασης που δεν κάνεις τίποτα τρελό στις προπονήσεις, κοιτάς να έχεις λύσεις σε κάτι που έχει παρουσιάσει ο αντίπαλος. Μια απλή παγίδα ήταν. Δεν είναι φταίξιμο μόνο του Nunn για να είμαστε τελείως σωστοί, όταν το spacing είναι άθλιο και ο αμέσως κοντινότερος παίκτης είναι στις 2 πάσες μακριά, είναι επακόλουθο τι θα συμβεί. Φυσικά φταίνε που δε το δούλεψαν καθόλου

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:20 pm

τώρα που τελείωσε η σειρά ένας τίτλος που κατά τη γνώμη μου τη συνοψίζει είναι ο "επιστήμη vs θρησκεία"

από τη μία μια ομάδα δουλεμένη, "μπασκετική" όσο δε πάει που είχε πλάνο, προσάρμοζε το πλάνο της ανάλογα με τις απαιτήσεις και που έπαιξε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της.

από την άλλη μια ομάδα που εδώ και 2 χρόνια παίζει όλο και χειρότερο μπάσκετ και που ως "όπλο" χρησιμοποίησε την πίστη και την επίκληση στο μεταφυσικό : φανέλες με την Ακρόπολη, φωτογραφίες του dpg σε όλο το γήπεδο, 7 αστέρια που θα μιλούσαν όταν έπρεπε, Άννα Βίσση και δε συμμαζεύεται, την ώρα που στο γήπεδο γίνονταν μπασκετικά εγκλήματα.

είχα ψηθεί για την πιθανότητα ελληνικού τελικού αλλά εν τέλει χαίρομαι που κέρδισε το μπάσκετ. νομίζω ότι όλη η μπασκετική Ευρώπη πλην φυσικά των συμμετεχοντων θα είναι με τη Βαλένθια στο final 4. και δικαίως.

NikBot

senior
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:22 pm

Επιτρέψτε μου να καταθέσω κι εγώ με συντομία την άποψή μου για την κακή εικόνα της φετινής χρονιάς.

1) Ο Παναθηναικός έκανε ένα shortcut προς την επιτυχία το 2023-24. Θα ήταν πολύ πιο λογική μια τριετής εξέλιξη: 1η χρονιά αποκλεισμός στο G5, 2η χρονιά αποκλεισμός στο F4, 3η χρονιά κατάκτηση (το αντίστροφο του τι συνέβη δηλαδή). Καλά έκανε φυσικά και το πήρε με την πρώτη και το άξιζε, αλλά υπήρξαν κάποιες συνθήκες που ήταν δύσκολο να επαναλαμβάνονται συνέχεια, αλλά μάλλον θεωρήθηκαν δεδομένες. Οπότε η ομάδα το καλοκαίρι του 24 κινήθηκε στην λογική "είμαστε ήδη σούπερ, πάμε να βάλουμε μερικά κερασάκια να γίνουμε διαστημικοί", δεν έγινε πολύ σοβαρή ανάλυση του τι πραγματικά λείπει γιατί υπήρχε η αίσθηση οτι δεν λέιπει σχεδόν τίποτα. Αντίστοιχα πέρσι το καλοκαίρι θωρήθηκε ότι κυρίως έφταιξε ο τραυματισμός του Λεσορ και δευτερευόντως ότι δεν βγήκε ο Μπράουν, οπότε δεν έγινε ιδαιτερη ενδοσκόπηση στις άλλες αγωνιστικές αδυναμίες. Όπως και να έχει όμως, η 1 EL στην τριετία, είτε ερχόταν στο τέλος είτε στην αρχή είναι καλός απολογισμός, απλώς πίκρανε η εικόνα ότι η ομάδα έκανε νωρίς κορυφή και μετά συνεχώς χειροτέρευε.

2) Φέτος υπήρχε γενικά μια αίσθηση αλαζονείας και entitlement (δεν ξέρω πως αποδίδεται καλύτερα στα ελληνικά συγγνώμη). Δηλαδή ότι "αφού πήραμε το Φ4 εδώ, μας το έχει γράψει η μοίρα και τα άστρα, μας το χρωστάει η ιστορία, κάπως στο τέλος θα πάμε και θα το πάρουμε". Τίποτα δεν χαρίζεται όμως, πρέπει να το κατακτήσεις αγωνιστικά. Το τι έπρεπε να έχει γίνει το έχετε αναλύσει ολόσωστα πολλές φορές, έπρεπε απο νωρίς αφού υπήρχε αγωνιστικό πρόβλημα να ψαχτεί πολύ έντονα ο κόουτς, να αλλάξει πράγματα να ψάξει σοβαρή ενίσχυση (όχι τύπου NHD τελευταία στιγμή, καλό ψηλό π.χ. νωρίτερα). Αντίθετα, έμεινε στην ελπίδα ότι στο τέλος της χρονιάς όλοι θα υπερβάλλουν εαυτούς και θα παρουσιάσουν κάτι άλλο απ' ότι παρουσίαζαν τόσους μήνες (και όχι για ένα ματς αλλά για πολλά, ακόμα πιο δύσκολο).

Anyway, just my 2 cents από έναν Ολυμπιακό, επίσης ευχαριστώ πολύ για την σειρά που μας προσφέρατε, η αλήθεια είναι ότι δεν θα άντεχα τόσο καρδιοχτύπι για την ομάδα μου, αλλα σε ουδέτερη σειρά ήταν ότι έπρεπε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikBot την Πέμ Μάιος 14, 2026 1:33 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
RedEmperor

a1greece
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:25 pm

yawn.brigade έγραψε:
τώρα που τελείωσε η σειρά ένας τίτλος που κατά τη γνώμη μου τη συνοψίζει είναι ο "επιστήμη vs θρησκεία"

από τη μία μια ομάδα δουλεμένη, "μπασκετική" όσο δε πάει που είχε πλάνο, προσάρμοζε το πλάνο της ανάλογα με τις απαιτήσεις και που έπαιξε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της.

από την άλλη μια ομάδα που εδώ και 2 χρόνια παίζει όλο και χειρότερο μπάσκετ και που ως "όπλο" χρησιμοποίησε την πίστη και την επίκληση στο μεταφυσικό : φανέλες με την Ακρόπολη, φωτογραφίες του dpg σε όλο το γήπεδο, 7 αστέρια που θα μιλούσαν όταν έπρεπε, Άννα Βίσση και δε συμμαζεύεται, την ώρα που στο γήπεδο γίνονταν μπασκετικά εγκλήματα.

είχα ψηθεί για την πιθανότητα ελληνικού τελικού αλλά εν τέλει χαίρομαι που κέρδισε το μπάσκετ. νομίζω ότι όλη η μπασκετική Ευρώπη πλην φυσικά των συμμετεχοντων θα είναι με τη Βαλένθια στο final 4. και δικαίως.
Βγάλε έξω και τους οπαδούς του Ερυθρού αστέρα που θα είναι με Ολυμπιακό

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:28 pm

Stam Tziant έγραψε:
καλα και οι δυο ομαδες επιθετικα στο πρωτο μερος ηταν για κλαμματα η Βαλενθια λιγο λιγοτερο γιατι εδω που τα λεμε ναι μεν ο παναθηναικος τελειωσε το ημιχρονο με σκορ δεκαλεπτου αλλα και η βαλενθια 35 ειχε βαλει σε 2 δεκαλεπτα αν δεν θυμαμαι λαθος. γενικα πονοματος ηταν το πρωτο μισο .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:37 pm

yawn.brigade έγραψε:

Έχω κάνει ουκ ολίγα post καιρό πριν την σειρά που έλεγα ακριβώς αυτό: στον αθλητισμό γενικότερα σχεδόν ποτέ δεν δικαιώνονται οι ομάδες που απλά αγόρασαν ότι καλύτερο κυκλοφορεί τύπου Γκαλάκτικος ή Παρί του Μέσι στο ποδόσφαιρο.

Αν η κάθε ομάδα που εμφάνιζε αυτή την εικόνα όλη την χρονιά ξαφνικά είχε την ευκαιρία να φορμαριστεί μόλις μέσα σε ένα μήνα και να πάει να πάρει το φ4, δεν θα είχε κανένα νόημα η ρέγκουλαρ και όλο το μπάσκετ θα παιζόταν σε 3 παιχνίδια. Ε δεν είναι έτσι τα πράγματα τελικά.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:45 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 9:49 am
kein έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 9:44 am

Αν πάμε χωρίς έξτρα ψηλό στους τελικούς, θα χάσουμε με κάτω τα χέρια. Είναι πιθανό να μείνει έξω ο Σορτς μετά τα χθεσινά και να αναβαθμιστεί ο τολιό που δεν πιάνει θέση ξένου. Επίσης θα υπάρχει και ο Σλούκας.
Αν είναι να χάσουμε με κάτω τα χέρια δε νομίζω ότι ένας αναπληρωματικός ψηλός θα κάνει κάποια διαφορά.
Αν βρίσκαμε κάποιον βασικό ίσως αλλά αυτή την εποχή ποιον θα βρεις να φέρεις.
θα σου ελεγα οτι και να φερεις τωρα ψηλο ποτε θα προλαβει να μαθει τα συστηματα αλλα μπορει να το επαιρναν καποιοι για τρολαρισμα (ποια συστηματα ρε φαρμακοτριφτη ?) . ενα αθλητικο πενταρι απλα να παιζει αμυνα να παιρνει ριμπαουντ κι αν ενα απο τ γκαρντ του πεταει ψηλα τη μπαλα να μπορει να την πιανει και να καρφωνει θα ηταν οτι πρεπει αλλα ....

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 1:56 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
καλα και οι δυο ομαδες επιθετικα στο πρωτο μερος ηταν για κλαμματα η Βαλενθια λιγο λιγοτερο γιατι εδω που τα λεμε ναι μεν ο παναθηναικος τελειωσε το ημιχρονο με σκορ δεκαλεπτου αλλα και η βαλενθια 35 ειχε βαλει σε 2 δεκαλεπτα αν δεν θυμαμαι λαθος. γενικα πονοματος ηταν το πρωτο μισο .
Η Βαλένθια έχανε ελεύθερα τρίποντα. Κι όταν λέμε ελεύθερα εννοούμε ελεύθερα στα 3-4 μέτρα, όχι στο 1. Έβαλε 35, που με λίγη πιο νορμάλ ευστοχία, βάση της ποιότητας των σουτ, θα μπορούσαν να ναι 42-43 άνετα. Αυτό είναι διαφορετικό από το να έχεις βγάλει μία καλή επίθεση σε όλο το πρώτο ημίχρονο (ένα τρίποντο του Χέιζ-Ντέιβις). Και επαναλαμβάνω αντιμετωπίζοντας την ίδια παγίδα που είχες 4 μέρες να δουλέψεις.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Μάιος 14, 2026 2:01 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 9:39 am
Θα ήθελα και εγώ όταν τελειώσει η χρονιά να μάθουμε ποιος έστησε το ρόστερ και με ποιο σκεπτικό.

Μερικά πράγματα δεν έχουν λογική.
Το βασικότερο είναι ότι ο Αταμάν ποτέ, από εποχές Γαλατασαράι ακόμα, δεν έπαιρνε άσσους που δεν έχουν το τρίποντο μετά από ντρίμπλα.

Τι όνειρο είδε και αποφάσισε να το δοκιμάσει με τον Σορτς; Τον ζήτησε ο ίδιος ή του είπαν ότι μπορούν να τον κλείσουν και είπε οκ φέρτον ο καλύτερος άσσος ήταν πέρσι θα τον χωρέσω κάπως;

Στο 5 δε θα τον κατηγορήσω για τον Χολμς. Η ομάδα προσπαθούσε τόσο καιρό για Βαλαντσιούνας (φουλ ερασιτεχνικός χειρισμός εδώ) και όταν τελείωσε αυτό όλοι οι δοκιμασμένοι ψηλοί είχαν κλείσει οπότε σε κάποιο ρίσκο θα πηγαίναμε και αν έβγαινε.

Με τον Τζόουνς ή άλλο 5αρι ασχοληθήκαμε ή οχι; Αν οχι, ποιο ήταν το σκεπτικό. Αν ναι, γιατί δε καταφέραμε να πάρουμε κανέναν. Δεν αγοράζω τόσο εύκολα ότι ήταν επειδή περιμέναμε να επιστρέψει ο Λεσόρ γιατί και πέρσι όταν ξέραμε ότι ο Λεσόρ δεν, οι καλύτεροι που καταφέραμε να πάρουμε ήταν ο Γκάμπριελ και...ο Πλάις.

Ισχύει ότι ο Αταμάν δεν ήθελε τον Ντέιβις ή οχι;
Αν δεν τον ήθελε μήπως τελικά είχε δίκιο; Όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης αλλά επειδή ζητάει εντελώς άλλα πράγματα από τα 4αρια του, στις ομάδες Αταμάν το 4αρι παίζει άμυνα και βάζει τα ελεύθερα σουτ δεν έχει άλλες αρμοδιότητες.
το ροστερ το εστησε ο αταμαν αποκλειστικα ,τον κοβεις να δεχοταν παρεμβασεις περυσι το καλοκαιρι σε αυτο το θεμα?

τον σορτς τον ζητησε ο ιδιος ,υπηρχε το διλημμα σορτς η μπραιντ και ο ιδιος αποφασισε για σορτς,αυτο ηταν γνωστο απο περυσι το καλοκαιρι δεν ειναι δηλαδη οτι το λενε τωρα για να τον αποδομησουν

για την θεση 5 διαφωνω καθετα οριζοντια και διαγωνια
ειναι αποκλειστικα ευθυνη αταμαν,φωναζαμε κλεισε ουτουρου απο φλεβαρη
παρε καμπεγκελε
εστω κεβαριους
αυτος δεν ηθελε ο ενας ηταν κακο παιδι ο αλλος ηταν αμπαλος ο αλλος ηταν ασχημος ξερω γω
τον βαλα ευτυχως που δεν τον πηραμε γιατι θα ειχε την τυχη του σορτς
τωρα φανταζεσαι σε αυτην την ξεχαρβαλωμενη αμυνα να παιζει ο βαλα χεντς?θα γελουσε ο καθε πικραμενος και εμεις θα τον βγαζαμε σαπακι

τον τζοουνς δεν τον ηθελε δεν του αρεσε ο χαρακτηρας του φοβοταν μην του χαλασει τα αποδυτηρια :roofl:

ο αταμαν δεν ηθελε καν μεταγραφη,ειχε εισηγηθει αρνητικα δεν ηθελε παιχτη
τον παρεκαμψαν και αρχισαν να μιλανε με γιαμπουσελε και ντειβις
οταν προχωρησε το πραγμα τον εφεραν προ τετελεσμενων και δεν μπορουσε να πει δεν θελω τον ντειβις
δεν θα τολμουσε
μπορουσε να μην τον εβαζε να παιζει αλλα ηταν αποφασισμενο αν το εκανε να τον κρεμουσαν στα μανταλακια

ολα αυτα τα ειχαμε γραψει τις εποχες που εγιναν υπαρχουν τα ποστ δεν ειναι τα λενε τωρα

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 14, 2026 2:06 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 1:56 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:

Η Βαλένθια έχανε ελεύθερα τρίποντα. Κι όταν λέμε ελεύθερα εννοούμε ελεύθερα στα 3-4 μέτρα, όχι στο 1. Έβαλε 35, που με λίγη πιο νορμάλ ευστοχία, βάση της ποιότητας των σουτ, θα μπορούσαν να ναι 42-43 άνετα. Αυτό είναι διαφορετικό από το να έχεις βγάλει μία καλή επίθεση σε όλο το πρώτο ημίχρονο (ένα τρίποντο του Χέιζ-Ντέιβις). Και επαναλαμβάνω αντιμετωπίζοντας την ίδια παγίδα που είχες 4 μέρες να δουλέψεις.
Το πιο βασικό σημείο το είπε παραπάνω ο Κόναν: Βαλένθια PIR 102 - Παναθηναϊκός PIR 51 (ακριβώς το μισό --δεν μιλάμε για μικροδιαφορά).
Με βάση αυτό, η τελική διαφορά των 17 πόντων είναι κολακευτική για τον Παναθηναϊκό. Κανονικά, αν δηλαδή έμπαιναν τα ελεύθερα τρίποντα της Βαλένθια, η διαφορά θα ήταν πάνω από 30 πόντους, όπως είπα 10 λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 2:32 pm

τουλουμπα έγραψε:
οταν προχωρησε το πραγμα τον εφεραν προ τετελεσμενων και δεν μπορουσε να πει δεν θελω τον ντειβις
δεν θα τολμουσε
μπορουσε να μην τον εβαζε να παιζει αλλα ηταν αποφασισμενο αν το εκανε να τον κρεμουσαν στα μανταλακια
ο Αταμάν από αρχές Γενάρη έκραζε τα τεσσάρια του.
όταν όλοι συζητούσαμε για ενίσχυση στο 5 από το καθεστωτικό έλεγαν ότι πάτε για τεσσάρι.
το όνομα του ΝΧΝ ακούστηκε πρώτη φορά γύρω στο Δεκέμβρη.
κάνατε πρόταση σε Γιαμπουσέλε και ΝΧΝ, ό,τι καλύτερο υπήρχε δηλαδή και ήρθε ο δεύτερος.
από το πρώτο του παιχνίδι, δυο μέρες μετά την άφιξη του, πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.
είτε έπαιζε καλά είτε όχι ο ΝΧΝ ήταν βασικός, τρώγοντας λεπτά από το Χουάντσο.
ακόμη και χθες που ο Αταμάν πιθανότατα έπαιζε το μέλλον του τον ΝΧΝ προτίμησε, ο Χουάντσο έπαιξε 12-13 λεπτά.

μου φαίνεται εντελώς παράλογο να λέγεται ότι ο Αταμάν δεν ήθελε τον ΝΧΝ. τα γεγονότα άλλο δείχνουν.

εγώ το πάω στο άλλο άκρο και λέω ότι ο Αταμάν είναι ερωτευμένος με τον ΝΧΝ :D

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 2:38 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 2:32 pm
τουλουμπα έγραψε:
δεν θα τολμουσε
ο Αταμάν από αρχές Γενάρη έκραζε τα τεσσάρια του.
όταν όλοι συζητούσαμε για ενίσχυση στο 5 από το καθεστωτικό έλεγαν ότι πάτε για τεσσάρι.
το όνομα του ΝΧΝ ακούστηκε πρώτη φορά γύρω στο Δεκέμβρη.
κάνατε πρόταση σε Γιαμπουσέλε και ΝΧΝ, ό,τι καλύτερο υπήρχε δηλαδή και ήρθε ο δεύτερος.
από το πρώτο του παιχνίδι, δυο μέρες μετά την άφιξη του, πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.
είτε έπαιζε καλά είτε όχι ο ΝΧΝ ήταν βασικός, τρώγοντας λεπτά από το Χουάντσο.
ακόμη και χθες που ο Αταμάν πιθανότατα έπαιζε το μέλλον του τον ΝΧΝ προτίμησε, ο Χουάντσο έπαιξε 12-13 λεπτά.

μου φαίνεται εντελώς παράλογο να λέγεται ότι ο Αταμάν δεν ήθελε τον ΝΧΝ. τα γεγονότα άλλο δείχνουν.

εγώ το πάω στο άλλο άκρο και λέω ότι ο Αταμάν είναι ερωτευμένος με τον ΝΧΝ :D
Κάποιοι υπονοούν ότι το έκανε επίτηδες ο Άταμαν, ότι έβαζε τον NHD να τρώει τον χρόνο του Ισπανοί από αντίδραση. Εντάξει κανεις μας δεν ξέρει τι είχε στο μυαλό του ο κοουτς αλλά φαίνεται πολύ τραβηγμένο σενάριο.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Μάιος 14, 2026 2:40 pm

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ηθελεν τον NHD ο Αταμαν, και αυτο φανηκε απο το ποσο τον χρησιμοποιουσε.Μαζι με τον Ναν οι 2 πρωτοι σε χρονο συμμετοχης,στα 29-30 λεπτα σχεδον.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”