Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και τα γκαρντ εκραζε αλλα δεν πηγε να παρειyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 2:32 pmο Αταμάν από αρχές Γενάρη έκραζε τα τεσσάρια του.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 2:01 pmο αταμαν δεν ηθελε καν μεταγραφη,ειχε εισηγηθει αρνητικα δεν ηθελε παιχτη
τον παρεκαμψαν και αρχισαν να μιλανε με γιαμπουσελε και ντειβις
οταν προχωρησε το πραγμα τον εφεραν προ τετελεσμενων και δεν μπορουσε να πει δεν θελω τον ντειβις
δεν θα τολμουσε
μπορουσε να μην τον εβαζε να παιζει αλλα ηταν αποφασισμενο αν το εκανε να τον κρεμουσαν στα μανταλακια
όταν όλοι συζητούσαμε για ενίσχυση στο 5 από το καθεστωτικό έλεγαν ότι πάτε για τεσσάρι.
το όνομα του ΝΧΝ ακούστηκε πρώτη φορά γύρω στο Δεκέμβρη.
κάνατε πρόταση σε Γιαμπουσέλε και ΝΧΝ, ό,τι καλύτερο υπήρχε δηλαδή και ήρθε ο δεύτερος.
από το πρώτο του παιχνίδι, δυο μέρες μετά την άφιξη του, πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.
είτε έπαιζε καλά είτε όχι ο ΝΧΝ ήταν βασικός, τρώγοντας λεπτά από το Χουάντσο.
ακόμη και χθες που ο Αταμάν πιθανότατα έπαιζε το μέλλον του τον ΝΧΝ προτίμησε, ο Χουάντσο έπαιξε 12-13 λεπτά.
μου φαίνεται εντελώς παράλογο να λέγεται ότι ο Αταμάν δεν ήθελε τον ΝΧΝ. τα γεγονότα άλλο δείχνουν.
εγώ το πάω στο άλλο άκρο και λέω ότι ο Αταμάν είναι ερωτευμένος με τον ΝΧΝ![]()
ο αταμαν λεμε δεν ηθελε κανεναν καμια μεταγραφη ουτε 4αρι ουτε 5αρι
επειδη το ηξεραν στην ομαδα προσπαθησαν να φερουν καποιον που δεν θα μπορουσε να πει δεν τον θελω η να μην τον βαζει να παζει
αν δεν ερχοταν ο ντειβις δεν θα περναμε κανεναν
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και αυτό κουλό είναι.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 4:21 pmκαι τα γκαρντ εκραζε αλλα δεν πηγε να παρειyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 2:32 pm
ο Αταμάν από αρχές Γενάρη έκραζε τα τεσσάρια του.
όταν όλοι συζητούσαμε για ενίσχυση στο 5 από το καθεστωτικό έλεγαν ότι πάτε για τεσσάρι.
το όνομα του ΝΧΝ ακούστηκε πρώτη φορά γύρω στο Δεκέμβρη.
κάνατε πρόταση σε Γιαμπουσέλε και ΝΧΝ, ό,τι καλύτερο υπήρχε δηλαδή και ήρθε ο δεύτερος.
από το πρώτο του παιχνίδι, δυο μέρες μετά την άφιξη του, πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.
είτε έπαιζε καλά είτε όχι ο ΝΧΝ ήταν βασικός, τρώγοντας λεπτά από το Χουάντσο.
ακόμη και χθες που ο Αταμάν πιθανότατα έπαιζε το μέλλον του τον ΝΧΝ προτίμησε, ο Χουάντσο έπαιξε 12-13 λεπτά.
μου φαίνεται εντελώς παράλογο να λέγεται ότι ο Αταμάν δεν ήθελε τον ΝΧΝ. τα γεγονότα άλλο δείχνουν.
εγώ το πάω στο άλλο άκρο και λέω ότι ο Αταμάν είναι ερωτευμένος με τον ΝΧΝ![]()
ο αταμαν λεμε δεν ηθελε κανεναν καμια μεταγραφη ουτε 4αρι ουτε 5αρι
επειδη το ηξεραν στην ομαδα προσπαθησαν να φερουν καποιον που δεν θα μπορουσε να πει δεν τον θελω η να μην τον βαζει να παζει
Αν εσύ πιστεύεις ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση ενώ ο προπονητής δε θέλει παίκτη και το πιστεύεις τόσο πολύ που ψάχνεις να βρεις να φέρεις παίκτη που ο προπονητής θα είναι αναγκασμένος να τον βάλει να παίζει, δεν θα ήταν το λογικό απλά...να διώξεις τον προπονητή;
Συν ότι δε θα μπορούσε να τον παρκάρει πάγκο αλλά δεν ήταν και υποχρεωμένος να τον έχει να βαράει 30λεπτα, θα μπορούσε να του δώσει μόνο τα λεπτά του Μήτογλου αν τον έβαζε μόνο επειδή ήταν αναγκασμένος να τον βάλει.
Και από την άλλη αν είσαι ο Αταμάν, λες και ξαναλές οτι δε θες παίκτη, σου φέρνουν κάποιον με το ζορι και οχι μόνο αυτό αλλά απαιτούν και να τον βάζεις να παίζει, το πιο λογικό θα ήταν να παραιτηθείς οχι να κάνεις μουτράκια.
Εκτός αν έκαψαν όλη τη σεζόν φέτος λόγω κόντρας ΔΓ-Αταμάν για να φύγει χωρίς να πάρει αποζημίωση που δεν είναι απίθανο με όσα ξέρουμε και από τους δυο αλλά και πάλι τραβηγμένο.
Μετά την κούπα και το glass floor γίναμε ένας μπασκετικός θίασος. Κόψαμε πολλά εισιτήρια, αλλά αφήσαμε το μπάσκετ (ο Ναν από τότε έχει να παίξει καλό μπάσκετ). Και οι παιχταράδες που έχουμε είναι εκατομμυριούχοι μπασκετοθεατρίνοι που τους λείπει το κίνητρο που χρειάζεται ο πρωταθλητισμός (και ο πρωταθλητής). Ο Αταμάν δεν είναι ταβερνιάρης αλλά θιασάρχης.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει είναι λόγο κουλή η εκπομπή από την φύση της αλλά κατά καιρούς βγάζει ειδήσεις σε αποκλειστικότητα. Βασικά ή την παρακολουθείς γι αυτό ή για ψυχαγωγίαTonyTonyChopper έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 4:19 pmΒλέπω τώρα την χτεσινή εκπομπή και λέει ο Παπαθεοδώρου ότι τελευταία στιγμή τους ανακοίνωσε στο ΟΑΚΑ ότι θα πρέπει να παίξουν χεντς αουτ. Δεν ξέρω ό,τι έχει ακουστεί μου φαίνεται πολύ κουλό και δεν καταλαβαίνω που οφείλεται.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διάβασα στο Basketnews ότι οι 23 πόντοι που έβαλε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση σε 5ο ματς στην ιστορία της Ευρωλίγκα. Βρήκα, λοιπόν και την χειρότερη που δυστυχώς ανήκει και αυτή στον Παναθηναϊκό το 2014 όπου έχασε από την ΤΣΣΚΑ 74-44 με μόλις 21 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 23 στο δεύτερο.
Για να το κάνω λίγο πιο εύπεπτο το τρίτο χειρότερο το έχει ο Ολυμπιακός και είναι σχετικά πρόσφατο το 2024 με την Μπαρτσελόνα όπου έβαλε μόνο 25 πόντους αλλά κέρδισε τελικά.
Τα επόμενα ευτυχώς δεν ανήκουν σε Ελληνικές ομάδες.
Για να το κάνω λίγο πιο εύπεπτο το τρίτο χειρότερο το έχει ο Ολυμπιακός και είναι σχετικά πρόσφατο το 2024 με την Μπαρτσελόνα όπου έβαλε μόνο 25 πόντους αλλά κέρδισε τελικά.
Τα επόμενα ευτυχώς δεν ανήκουν σε Ελληνικές ομάδες.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά ότι η εκπομπή είναι κουλή είναι γεγονός. Εννοώ μου φαίνεται πολύ κουλό να ισχύει και αν ισχύει δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Δηλαδή το βλέπει τόσο εγωιστικά που λέει ή θα περάσω με χετζ ή θα αποκλειστώ; Ενώ στα πρώτα δύο παιχνίδια είχε και λίγο διαφορετική προσέγγιση. Και γενικά όσα ακούγονται για τον Αταμάν μου φαίνονται κουλά. Γιατί ακούγεται ότι δεν παραιτήθηκε για να τον απολύσουν αν θέλουν και να πάρει ρήτρα. Αλλά όλο αυτό δεν κάνει κακό στην εικόνα του σαν επαγγελματίας; Βέβαια εδώ στο ημίχρονο πάλι έκραξε τον Σορτς λες και αυτός ήταν ο βασικός φταίχτης ενώ έπαιξε 5 λεπτά. Τέλος πάντων απλά με έχει μπερδέψει πολύ το τι ακούγεται και απορώ.kein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 5:47 pmΕντάξει είναι λόγο κουλή η εκπομπή από την φύση της αλλά κατά καιρούς βγάζει ειδήσεις σε αποκλειστικότητα. Βασικά ή την παρακολουθείς γι αυτό ή για ψυχαγωγίαTonyTonyChopper έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 4:19 pmΒλέπω τώρα την χτεσινή εκπομπή και λέει ο Παπαθεοδώρου ότι τελευταία στιγμή τους ανακοίνωσε στο ΟΑΚΑ ότι θα πρέπει να παίξουν χεντς αουτ. Δεν ξέρω ό,τι έχει ακουστεί μου φαίνεται πολύ κουλό και δεν καταλαβαίνω που οφείλεται.![]()
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οπως γραφουμε ολη την χρονια οταν δεις τον αταμαν να βαζει μεσα τολιοπουλους καλαιτζακιδες ειναι στυλ δεν ξερω τι να κανω και τους βαζω ολους μπας και μου κατσειshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 1:33 amΣε ματς τελικό ο παο πήγε να το γυρίσει με τον τολιο και τον γκριγκονις, σαν να λέμε λαρε νετζηπογλου
Ο βασικός του σεντερ γελάει στο τουιτερ
Ο βασικός του ασσος πάγκο για να παίζει ο τολιο
Με Σέντερ λεσορ και φαριντ
Και γκραντ ναν χουαντσο σκασμένους γτ παίζαν 30λ με την Μύκονο και το περιστέρι
Ο σχεδιασμός πήγε άπατος
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και η βαλενθια επαιζε κατα διαστηματα με χεντς
ειχε σχεση με το δικο μας?
του παο ειναι και αδουλευτο και δεν εχει και τους παιχτες να το υποστηριξει
βαλε να δεις της βαλενθια πως εκανε ρικαβερι ο ψηλος πως γινονταν οι περιστροφες και πως ηταν στημενεη η δευτερη ζωνη αμυνας
3 χρονια ο αλλος και ακομα δεν μπορει να τους μαθει που πρεπει να ειναι στο χεντς
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
BY THE WAY αγαπημένοι μου φίλοι, Μπεϋζιανοί και μη, πραγματοποιήθηκε το απεφευκτέο tail event. Πέρα από όλα τα συγχαρίκια στην καλύτερη ομάδα και το ανάθεμα στην τραγική δική μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μοντέλα, προγνωστικά, MCMC simulations, άστρα και excelακι είχαν συγκλίνει σε σχεδόν βεβαιότητα, αλλά η πραγματικότητα αποφάσισε να τραβήξει δείγμα από την ουρά της κατανομής.
It’s what it’s. Thank you for coming to my Ted talk.
It’s what it’s. Thank you for coming to my Ted talk.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο