Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Απάντηση

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
69
83%
Οχι
14
17%

Σύνολο ψήφων: 83
socrates13

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:03 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 6:50 pm
καλα ολ σταρ ροστερ με λεσορ επιπεδου γιουροκαπ και τον φαριντ,τον σορτς που δεν σταυρωνει λει απ φετος και τον γκραντ ετσι σκασμενο δεν ειναι..μπορει αν παιζαμε 2κ και ηταν ολοι στο πικ τους να ισχυε τωρα αυτο που λες..αν βαλεις στην εξισωση την κατασταση των παικτων δεν το λες τοπ ροστερ.
Για εμένα λες ; Για τον σορτς λέω που λέτε του τηνννειπε ο Αταμάν
Δεν είπε γενικά παίζαμε με 4 ,είπε παίζαμε επιθετικά με 4 και σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο ,δεννσουταρε με την καμία τι να πει και ο άλλος και έβαλε τον τολιοπουλο
Στο μόνο που μπορώ να συμφωνήσω είναι ότι η ψυχολογία του σορτς ήταν στα τάρταρα φέτος λόγο play time ,και μη εμπιστοσύνης από τον Αταμάν
Ίσως του χρόνου πχ αν παίξει με άλλον η σε άλλη ομάδα να αρχίσει πλάι αυτά που έκανε με πάρι και το ποσοστό του να ανέβει ,να νιώσει σημαντικός και να μην φοβάται ότι αν χάσει σουτ θα πάει πάγκο
Αυτό ναι το δέχομαι
Αλλά εχθές ήταν τραγικό να βλέπεις της Βαλένθια να παίζουν όλοι μέσα ,να τον παίζουν under στα 5 μέτρα και να μην σουτάρει και να δίνει πλάγια σε μαρκαρισμενους παίκτες η μπαίναμε μέσα εναντίον 4 ατόμων

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:09 pm

οχι απο το σχολιο του μανου πιαστηκα και το εγραψα.

γενικα παντως νομιζω οτι ο αταμαν δεν ειναι προπονητης που μπορει να εκμεταλλευτει τον σορτς..ενας σαρας πχ θα το εκανε.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:24 pm

1)Ο Ομπράντοβιτς που αντικειμενικά είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην Ευρώπη και με το χαρακτήρα που έχει να δεχθεί να έρθει έχοντας ως πρόεδρο το συγκεκριμένο άνθρωπο θα μου κάνει τεράστια εντύπωση...Θυμάμαι μέχρι ηχογράφηση του είχε βγάλει απ το τελευταίο ραντεβού τους για να δείξει ότι μόνο με τεράστιο μπατζετ ήθελε να μείνει
Επίσης συνήθως δεύτερη θητεία δεν είναι για καλό...

2)Τον Ιτούδη μέχρι πολύ πρόσφατα τον έβριζε με το χειρότερο τρόπο...Μεγάλη εντύπωση θα μου κάνει να θέλει

3)Οσον αφορά το Σπανούλη που ακούω από δω και από κει τι να πω...Είπε τόσα για τα παιδιά του και τη σύζυγο του που θα είναι ντροπή να πάει...

Από κει και πέρα όλο και κάποιος θα υπάρχει ειδικά με τόσο ακριβό ρόστερ

Fitz

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:26 pm

Το θέμα του Shorts είναι 100% ευθύνη του προπονητικού επιτελείου. Του Αταμαν του ίδιου. Φαίνεται πώς είναι ένας παίκτης που παίζει για το σύνολο, θυσιάζεται και σκίζεται για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Με τόσες βεντέτες, λογικό είναι να μη θέλει να πάρει τα σουτ που του δίνουν, γιατί ξέρει ότι θα φάει πάγκο για όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Άρα κάνει αυτό που πιστεύει ότι θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα και από τι φαίνεται αυτό είναι να βγάλει ελεύθερα σουτ μετά από split ή άντε στη χειρότερη να πάρει κανένα mid range. Για αυτό το λόγο και μόνο, η συγκεκριμένη δήλωση είναι ακόμα πιο άστοχη.

Έξτρα credits γιατί δεν έχει δείξει ή πει το παραμικρό ενώ ο Εργκιν τον έχει σταυρώσει πολλές φορές φέτος.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:33 pm

Δυστυχως, ειμαι απαισιοδοξος οσον αφορα την επιλογη του dpg για τον επομενο προπονητη.
Δε νομιζω οτι το εχει με αυτον τον κλαδο, ΚΑΘΟΛΟΥ.

Αν θυμιθουμε τι εγινε στη μετα Ζοτς εποχη, ειναι ολες οι επιλογες για κλαματα, με εξαιρεση τον Πιτινο. Ποσο δε μαλλον οι αλλαγες μεσουσης της σεζον.

Ισως και να ειναι χειροτερα απο το χρονου, φοβαμαι...

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:36 pm

Παντως πριν χτυπησετε την πορτα του Αταμαν ειχατε ρωτησει Λασο , οποτε ας μην το αποκλειουμε να ξαναγινει.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:37 pm

berry έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 7:36 pm
Παντως πριν χτυπησετε την πορτα του Αταμαν ειχατε ρωτησει Λασο , οποτε ας μην το αποκλειουμε να ξαναγινει.
Καλα μεσανυχτα...

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:38 pm

socrates13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 6:48 pm
Πάντως για τον σορτς είπε επιθετικά παίζαμε με 4 και έχει δίκιο σε αυτό
Τον έπαιζαν under και του έλεγαν απλά σουτάρε ,και αυτός απλά έδινε την μπάλα πλάγια
Μιλάμε για άνθρωπο που περισυ είχε 36% στα τρίποντα και φέτος φοβάται να σουτάρει αν και του δίνουν σουτ προπόνησης
Πώς θα ανοίξει η αντίπαλη άμυνα έτσι
Να ήταν ο Σλούκας θα μιλάγαμε για διαφορετικά παιχνίδια ,ήταν νομοτελειακό να μην περάσουμε ,όλα στραβά και ανάποδα πήγαν
Ο Σορτς πάντα άσουτος ήταν.
Δηλαδή βλέπεις πέρσι 36% αλλά αν δεις σε νούμερα σούταρε μόνο 88 τρίποντα ενώ σούταρε 444 δίποντα.
Έβαλε 30 σε 37 παιχνίδια, λιγότερο από 1 το παιχνίδι.

Φέτος έχει 29%, το 2023-2024 στο Eurocup είχε 26%.

Η διαφορά στην Παρί είναι ότι έπαιζε γρήγορα δεν έπαιζαν 5-5.
Στο 5-5 κάθε αντίπαλος θα τον παίξει προκλητικά under.

Το πρόβλημα όλη τη χρονιά είναι πως πάμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο είτε στο 1 είναι ο Σλούκας είτε ο Σορτς είτε ο Γκραντ.

Αν με τον Σορτς στο 1 πας να παίξεις όπως παίζεις με τον Σλούκα το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που είδαμε.

Ο Αταμάν έτσι θέλει να παίζει και δεν είναι κακό, ο καθε προπονητής με την φιλοσοφία του.

Το πρόβλημα είναι ότι πήραμε τον Σορτς ενω ο Αταμάν δεν είχε καμία πρόθεση να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού μας.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:53 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 4:53 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 4:39 pm
Ο αταμαν έχει φύγει δεν έχει νόημα να συζητάμε αυτό .. ποιον φέρνεις είναι το θέμα

Διαθέσιμες επιλογές
Ζοτς;
Ιτουδης
Πασκουαλ;
Κάτι άλλο δεν νομίζω να υπάρχει.. βασικά ούτε αυτοί οι 3 ξέρουμε αν είναι διαθέσιμοι
1ον. Έχει τα κουράγια ο Ζοτς να ξαναδουλεψει με δπγ;

2ον. Ο Ιτουδης είναι εξαιρετικός διαχειριστής, αν και προπονητικά θεωρώ οτι έχει μείνει λίγο πίσω, ενω δεν ξέρω αν μπορεί να μην αρπαχτεί με 2-3 παικτες διότι είναι κοουτς-στρατηγος

3ον. Τον Πασκουαλ δεν τον εχω σε εκτίμηση

Ο Σάρας δυστυχώς που σας ταιριάζει δεν είναι όν δε μαρκετ

Γιατί δεν μπορεί να παει σε κάτι φρέσκο;
Εγω προσωπικα θα πηγαινα σε κατι φρεσκο. Ματσιουλις εκανε ωραια δουλεια στην Ζαλγκιρις

NikBot

senior
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 7:59 pm

Το θέμα είναι ότι οποιοσδήποτε δεν έχει βαρύ βιογραφικό με κούπες στην πρώτη αγωνιστική κρίση θα αμφισβητηθεί έντονα, εκτός αν έχει πολύ μεγάλο όνομα ως παίκτης πχ Σπανούλης

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Μάιος 14, 2026 8:01 pm

Πρώην κοουτς της Ζάλγκιρις αυτή τη στιγμή δεύτερο βιολί στη Φενέρ. Λιθουανικό διαμαντάκι, όποιος έχει διάθεση να ψάξει μπορεί να βρει καλό προπονητή.

Και, όσο αν φαίνεται τρελό σε κάποιους, Σερέλης.
Ναι, καλά διαβάσατε. Μην πω ότι θα έπρεπε να αποτελεί την πρώτη και λογική επιλογή.

Άλλες επιλογές σωστές για τον Παναθηναϊκό είναι ο Γιασικεβίτσιους, ο Ματσιούλις που αναφέρθηκε, ο Ζέλικο αν θέλει φυσικά και ο πρώην κοουτς της Παρί, δεν θυμάμαι το όνομά του.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Μάιος 14, 2026 8:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 8:07 pm

Αν ήμουν Παναθηναϊκός, θα ήθελα να φύγει τώρα ο Αταμάν (και πολύ κάθισε) και η ομάδα να τελειώσει τη χρονιά με τον Σερέλη, ο οποίος να είναι και ο επόμενος κανονικός προπονητής του Παναθηναϊκού.
Καθαρά προπονητικά, ο Σερέλης ξέρει περισσότερο μπάσκετ από Αταμάν (και από πολλούς άλλους). Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα στη διαχείριση των παικτών. Γι' αυτό θα έβαζα δίπλα του (και μόνο για το κομμάτι της διαχείρισης παικτών και αποδυτηρίων) παλιούς παίκτες-σύμβολα του ΠΑΟ, και θα πήγαινα έτσι την καινούργια χρονιά.
Μόνο κέρδος θα είχε από αυτό ο Παναθηναϊκός, γιατί δεν βλέπω κανέναν άλλο διαθέσιμο αξιόλογο προπονητή στον ορίζοντα (εκτός από Σφαιρόπουλο).

Επειδή, όμως, είμαι Ολυμπιακός, θέλω τον Σερέλη στον πάγκο της ομάδας μου, όταν με το καλό φύγει ο Γιώργαρος. Ο Σερέλης στον Ολυμπιακός σε μια μετα-Μπαρτζώκα εποχή θα κάνει θαύματα.

kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 8:08 pm

halldor έγραψε:
Αν ήμουν Παναθηναϊκός, θα ήθελα να φύγει τώρα ο Αταμάν (και πολύ κάθισε) και η ομάδα να τελειώσει τη χρονιά με τον Σερέλη, ο οποίος να είναι και ο επόμενος κανονικός προπονητής του Παναθηναϊκού.
Καθαρά προπονητικά, ο Σερέλης ξέρει περισσότερο μπάσκετ από Αταμάν (και από πολλούς άλλους). Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα στη διαχείριση των παικτών. Γι' αυτό θα έβαζα δίπλα του (και μόνο για το κομμάτι της διαχείρισης παικτών και αποδυτηρίων) παλιούς παίκτες-σύμβολα του ΠΑΟ, και θα πήγαινα έτσι την καινούργια χρονιά.
Μόνο κέρδος θα είχε από αυτό ο Παναθηναϊκός, γιατί δεν βλέπω κανέναν άλλο διαθέσιμο προπονητή στον ορίζοντα (εκτός από Σφαιρόπουλο).

Επειδή, όμως, είμαι Ολυμπιακός, θέλω τον Σερέλη στον πάγκο της ομάδας μου, όταν με το καλό φύγει ο Γιώργαρος. Ο Σερέλης στον Ολυμπιακός σε μια μετα-Μπαρτζώκα εποχή θα κάνει θαύματα.
Πολύ αδικημένος, αν τον λέγανε Σερέλεβιτς θα ήταν Χεντ κοουτς τώρα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Μάιος 14, 2026 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 8:10 pm

halldor έγραψε:
Μόνο κέρδος θα είχε από αυτό ο Παναθηναϊκός, γιατί δεν βλέπω κανέναν άλλο διαθέσιμο αξιόλογο προπονητή στον ορίζοντα (εκτός από Σφαιρόπουλο).

Στη μετά κοουτς Μπι εποχή θέλω μόνο Σπανούλη.

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Μάιος 14, 2026 8:18 pm

Τιάγκο Σπλιτερ πώς θα τον βλέπατε φίλοι του ΠΑΟ? Γιατί ακούγεται ότι δεν θα συνεχίσει στους Blazers κι πολύ πιθανό με μια καλή πρόταση να ερχόταν Ευρώπη κι είναι "φρέσκο" όνομα

Favorite players: Kobe Bean Bryant
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”