Δεν είμαι σίγουρος πως έχω δει κάτι (μπορεί να είμαι και εντελώς λάθος) που να δικαιολογεί το hype.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:18 pmΤιάγκο Σπλιτερ πώς θα τον βλέπατε φίλοι του ΠΑΟ? Γιατί ακούγεται ότι δεν θα συνεχίσει στους Blazers κι πολύ πιθανό με μια καλή πρόταση να ερχόταν Ευρώπη κι είναι "φρέσκο" όνομα
Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επικοινωνιακά δε θα έβγαινε καλά αλλά δε θα ήταν παράλογο.kite26 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:01 pmΠρώην κοουτς της Ζάλγκιρις αυτή τη στιγμή δεύτερο βιολί στη Φενέρ. Λιθουανικό διαμαντάκι, όποιος έχει διάθεση να ψάξει μπορεί να βρει καλό προπονητή.
Και, όσο αν φαίνεται τρελό σε κάποιους, Σερέλης.
Ναι, καλά διαβάσατε. Μην πω ότι θα έπρεπε να αποτελεί την πρώτη και λογική επιλογή.
Άλλες επιλογές σωστές για τον Παναθηναϊκό είναι ο Γιασικεβίτσιους, ο Ματσιούλις που αναφέρθηκε, ο Ζέλικο αν θέλει φυσικά και ο πρώην κοουτς της Παρί, δεν θυμάμαι το όνομά του.
Έχει υπάρξει πρώτος προπονητής σε χαμηλότερο επίπεδο, είναι 3 χρόνια βοηθός σε τοπ επίπεδο, θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία.
Δε χρειάζεται να κάνει και 12 χρόνια βοηθός όπως ο Ιτούδης για να πάρει την ευκαιρία ως πρώτος.
Εξαρτάται βέβαια τι άλλο θα υπάρχει.
Αν υπάρξει διαθέσιμο κάποιο από τα τοπ ονόματα πας εκει, αν δεν έρθει κανείς από αυτούς και πας για κάποιο όνομα ρίσκο θα μπορούσε να παίξει και ο Σερέλης.
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά δεν έχει προλάβει να δείξει κι πολλά ως πρώτος, καθώς δεν έχει μεγάλο χρονικό διάστημα ως head coach.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:27 pmΔεν είμαι σίγουρος πως έχω δει κάτι (μπορεί να είμαι και εντελώς λάθος) που να δικαιολογεί το hype.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:18 pmΤιάγκο Σπλιτερ πώς θα τον βλέπατε φίλοι του ΠΑΟ? Γιατί ακούγεται ότι δεν θα συνεχίσει στους Blazers κι πολύ πιθανό με μια καλή πρόταση να ερχόταν Ευρώπη κι είναι "φρέσκο" όνομα
Απλά, πρόκειται για ένα νέο κι φερέλπι κοουτς που εάν δομηθεί σωστά ο ΠΑΟ (πχ με τον Ζ. Ομπράντοβιτς σε κάποιον άλλο ρόλο όπως GM ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων), θα μπορούσε να έκανε έργο imo
Favorite players: Kobe Bean Bryant
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να ερθει να κανει ο σερελης στα 65 του στον ολυμπιακο ;halldor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:07 pmΑν ήμουν Παναθηναϊκός, θα ήθελα να φύγει τώρα ο Αταμάν (και πολύ κάθισε) και η ομάδα να τελειώσει τη χρονιά με τον Σερέλη, ο οποίος να είναι και ο επόμενος κανονικός προπονητής του Παναθηναϊκού.
Καθαρά προπονητικά, ο Σερέλης ξέρει περισσότερο μπάσκετ από Αταμάν (και από πολλούς άλλους). Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα στη διαχείριση των παικτών. Γι' αυτό θα έβαζα δίπλα του (και μόνο για το κομμάτι της διαχείρισης παικτών και αποδυτηρίων) παλιούς παίκτες-σύμβολα του ΠΑΟ, και θα πήγαινα έτσι την καινούργια χρονιά.
Μόνο κέρδος θα είχε από αυτό ο Παναθηναϊκός, γιατί δεν βλέπω κανέναν άλλο διαθέσιμο αξιόλογο προπονητή στον ορίζοντα (εκτός από Σφαιρόπουλο).
Επειδή, όμως, είμαι Ολυμπιακός, θέλω τον Σερέλη στον πάγκο της ομάδας μου, όταν με το καλό φύγει ο Γιώργαρος. Ο Σερέλης στον Ολυμπιακός σε μια μετα-Μπαρτζώκα εποχή θα κάνει θαύματα.
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για να μη λέμε ό,τι μας κατέβει: ο Σερέλης είναι 52 (γεννημένος το 1974).coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:31 pmΤι να ερθει να κανει ο σερελης στα 65 του στον ολυμπιακο ;halldor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:07 pmΑν ήμουν Παναθηναϊκός, θα ήθελα να φύγει τώρα ο Αταμάν (και πολύ κάθισε) και η ομάδα να τελειώσει τη χρονιά με τον Σερέλη, ο οποίος να είναι και ο επόμενος κανονικός προπονητής του Παναθηναϊκού.
Καθαρά προπονητικά, ο Σερέλης ξέρει περισσότερο μπάσκετ από Αταμάν (και από πολλούς άλλους). Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα στη διαχείριση των παικτών. Γι' αυτό θα έβαζα δίπλα του (και μόνο για το κομμάτι της διαχείρισης παικτών και αποδυτηρίων) παλιούς παίκτες-σύμβολα του ΠΑΟ, και θα πήγαινα έτσι την καινούργια χρονιά.
Μόνο κέρδος θα είχε από αυτό ο Παναθηναϊκός, γιατί δεν βλέπω κανέναν άλλο διαθέσιμο αξιόλογο προπονητή στον ορίζοντα (εκτός από Σφαιρόπουλο).
Επειδή, όμως, είμαι Ολυμπιακός, θέλω τον Σερέλη στον πάγκο της ομάδας μου, όταν με το καλό φύγει ο Γιώργαρος. Ο Σερέλης στον Ολυμπιακός σε μια μετα-Μπαρτζώκα εποχή θα κάνει θαύματα.
Δηλαδή, δυο χρόνια πιο μεγάλος από τον Σάρας και τέσσερα χρόνια πιο μικρός από τον Ιτούδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος halldor την Πέμ Μάιος 14, 2026 8:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομιζω το ξερει ο κοουτς, σποντα πεταξε..halldor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:36 pmΓια να μη λέμε ό,τι μας κατέβει: ο Σερέλης είναι 52 (γεννημένος το 1974).coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:31 pm
Τι να ερθει να κανει ο σερελης στα 65 του στον ολυμπιακο ;
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να εμπιστευτείτε την ομάδα στον μεγαλύτερο σοφό των γηπέδων, τον άρχοντα της crunch time, τον μαεστρο των ειδικών συνθηκών, τον γνωστό για το μάτι του αετού που ξεχωρίζει διαμάντια στη λάσπη, τον Γιώργο τον Μποζικα που επιτέλους πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριερα του
ΥΓ: Αν είναι να κάνουμε αλλαξογκολιες να τις κάνουμε σωστά (για εμας)
ΥΓ: Αν είναι να κάνουμε αλλαξογκολιες να τις κάνουμε σωστά (για εμας)
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστα . Λες να μην το ξερω ;halldor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:36 pmΓια να μη λέμε ό,τι μας κατέβει: ο Σερέλης είναι 52 (γεννημένος το 1974).coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:31 pm
Τι να ερθει να κανει ο σερελης στα 65 του στον ολυμπιακο ;
Υπαρχουν πολλοι φιλοι που λενε οτι ο μπαρτζωκας πρεπει να μεινει για οσο θελει . Δεν κρινεται οπως αλλοι προπονητες .
Μπορει λοιπον ο κοουτς b να θελει να κοουτσαρει αλλα 10-15 χρονια .
Ο σερελης τοτε θα ειναι 60+ .
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας θα πάρει φέτος την κούπα και θα φύγει μόνος του, όπως του αξίζει (και όπως μας αξίζει).coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:42 pmΣωστα . Λες να μην το ξερω ;
Υπαρχουν πολλοι φιλοι που λενε οτι ο μπαρτζωκας πρεπει να μεινει για οσο θελει . Δεν κρινεται οπως αλλοι προπονητες .
Διάδοχη κατάσταση, ο Σπανούλης. Πιστεύω πως ήδη η ομάδα είναι σε επαφές και όλες οι κινήσεις για μεταγραφές θα γίνουν σε συνεννόηση μαζί του.
Ο Μπαρτζώκας έχει ήδη μιλήσει με τους αφούς ότι φεύγει από την ομάδα, σε κάθε περίπτωση.
Δεν μου αρέσει αυτή η εξέλιξη, δεν μου αρέσει ο Σπανούλης σαν προπονητής, και όλα όσα λέω είναι καθαρά δικές μου υποθέσεις.
Για αυτό είπα για Σερέλη στον Ολυμπιακό με την καινούργια χρονιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος halldor την Πέμ Μάιος 14, 2026 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο δεν μπορει να γινει γιατι ο σερελης εχει συμβολαιο και δεν θα μπορει να αναλαβει αμεσαhalldor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:45 pmΕγώ πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας θα πάρει φέτος την κούπα και θα φύγει μόνος του, όπως του αξίζει (και όπως μας αξίζει).coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:42 pm
Σωστα . Λες να μην το ξερω ;
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι αν φύγει ο Αταμάν και έρθει άλλος στη θέση του, δεν θα φέρει μαζί και τον βοηθό του;coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:47 pmΑυτο δεν μπορει να γινει γιατι ο σερελης εχει συμβολαιο και δεν θα μπορει να αναλαβει αμεσα![]()
Αν φύγει ο Αταμάν, ο Σερέλης είτε γίνεται πρώτος είτε φεύγει κι αυτός.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Αταμαν δεν τον εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση προπονητικα αλλα δεν παυω να του αναγνωριζω οτι ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης των τελευταιων ετων αρα κατι θα εκανε σωστα.
Φυσικα απο σημερα το πρωι τον εχω συμπαθησει λιγο παραπανω καθως χαρις στον εγκληματικο του κοουτσαρισμα για δυο εισητηρια γλιτωσα 1200 ευρω σε συγκριση με εχθες
Φυσικα απο σημερα το πρωι τον εχω συμπαθησει λιγο παραπανω καθως χαρις στον εγκληματικο του κοουτσαρισμα για δυο εισητηρια γλιτωσα 1200 ευρω σε συγκριση με εχθες
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο μποζικας δεν θα ειναι διαθεσιμος?coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:47 pmΑυτο δεν μπορει να γινει γιατι ο σερελης εχει συμβολαιο και δεν θα μπορει να αναλαβει αμεσα![]()
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ναι όλο και κάποιος θα ρίξει τα μούτρα του να έρθει στον Παναθηναϊκό να δουλέψει ...eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 7:24 pm1)Ο Ομπράντοβιτς που αντικειμενικά είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην Ευρώπη και με το χαρακτήρα που έχει να δεχθεί να έρθει έχοντας ως πρόεδρο το συγκεκριμένο άνθρωπο θα μου κάνει τεράστια εντύπωση...Θυμάμαι μέχρι ηχογράφηση του είχε βγάλει απ το τελευταίο ραντεβού τους για να δείξει ότι μόνο με τεράστιο μπατζετ ήθελε να μείνει
Επίσης συνήθως δεύτερη θητεία δεν είναι για καλό...
2)Τον Ιτούδη μέχρι πολύ πρόσφατα τον έβριζε με το χειρότερο τρόπο...Μεγάλη εντύπωση θα μου κάνει να θέλει
3)Οσον αφορά το Σπανούλη που ακούω από δω και από κει τι να πω...Είπε τόσα για τα παιδιά του και τη σύζυγο του που θα είναι ντροπή να πάει...
Από κει και πέρα όλο και κάποιος θα υπάρχει ειδικά με τόσο ακριβό ρόστερ
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι απαραίτητα.halldor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:52 pmΔηλαδή, θέλεις να πεις ότι αν φύγει ο Αταμάν και έρθει άλλος στη θέση του, δεν θα φέρει μαζί και τον βοηθό του;coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 8:47 pm
Αυτο δεν μπορει να γινει γιατι ο σερελης εχει συμβολαιο και δεν θα μπορει να αναλαβει αμεσα![]()
Αν φύγει ο Αταμάν, ο Σερέλης είτε γίνεται πρώτος είτε φεύγει κι αυτός.
Πχ ο Αταμάν έφερε έναν Τούρκο βοηθό αλλά είχε και τον Σερέλη.
Ή πιο παλιά έφερναν οι προπονητές τον δικό τους αλλά ήταν και ο Βόβορας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο