Δε θα με χαλουσε να φυγουν 2 εκ των Χειζ Ντειβις, Ναν και Λεσορ. Θα χαλιομουν αν εφευγαν οι Χουαντσο, Γκραντ και Οσμαν. Πρεπει να γινει κατι με τους Ελληνες γιατι το να παιζει ο Μητογλου πλεον το θεωρω αστειο, φαινεται οτι φευγει και ο Σαμο, ο Καλαιτζακης εχει μεινει πολυ στασιμος.
Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- koulis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Απο χθες που το χαζοσκεφτομαι παντως θα προτιμουσα ενα προπονητη χωρις πρασινο (ή κοκκινο) παρελθον. Η φετινη σεζον με τοσο βαρος για το φ4 στην Αθηνα, τη γκρινια για το κακο μπασκετ και την κακη σφυριχτρα, τα παρασκηνιακα του προεδρου για τη διοργανωση, την περιφερεια, την πειραικη ριβιερα κλπ. τα προσωπικα του κοουτς, τα τερνινγκ ποιντ, τις βεντετες ηταν αληθεια μαρτυριο. Το να φερουμε ενα νεο προπονητη για να κανει αυτο το ροστερ να παιξει καλα με τη λογικη οτι ο Αταμαν δεν τα καταφερε γιατι τον κλαριζε μου φαινεται πολυ αισιοδοξο. Και γενικα με ξαφνιαζει που ακουγεται οτι το ροστερ ειναι καλο και η απομακρυνση του Αταμαν μπορει να αρκει εφοσον ολη τη χρονια σχολιαζοταν οτι ο σχεδιασμος ηταν χαλια. Επισης, θα ηθελα να μαθω και αν φετος θα υπαρχει ξεκαθαρο πλανο και αρμοδιοτητες για τον σχεδιασμο, οπου αυτο σημαινει οτι θα ψαξουμε κατι καλυτερο σε προσθηκη απο "ο,τι ακριβοτερο κυκλοφορει στην αγορα".
Δε θα με χαλουσε να φυγουν 2 εκ των Χειζ Ντειβις, Ναν και Λεσορ. Θα χαλιομουν αν εφευγαν οι Χουαντσο, Γκραντ και Οσμαν. Πρεπει να γινει κατι με τους Ελληνες γιατι το να παιζει ο Μητογλου πλεον το θεωρω αστειο, φαινεται οτι φευγει και ο Σαμο, ο Καλαιτζακης εχει μεινει πολυ στασιμος.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ναι αλλα αν ο πιστος στρατιωτης ειχε τα μπατζετ του τσαβι ποσες ευωλιγκες θα ειχε σηκωσει?j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 2:21 pm
Αφου ειπα βρε, διναμε μαχες οι Πασκουαλολατρες!Εγω ημουν υπερ του Τσαβι,δεν ημουν 100% ικανοποιημενος,αλλα ηταν ενας σοβαρος καλος κοουτς, παρα το οτι οντως δεν ειχαμε καλη αμυνα και ορισμενες φορες εβγαινα εκτος εαυτου ,και ειχα επικες διαφωνιες με καποιους που εβγαζαν τον Πεδουλακη οχι ανωτερο,αλλα πολυ ανωτερο κι ολας. Ε εκει ειναι που μου εστριβε.![]()
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ξερω εγω νομιζω οτι ο αταμαν δεν θα παραιτηθει ουτε ο δγ θα τον διωξειpan24 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 2:27 pmΑπό διαίσθηση και μόνο, χωρίς καμία πληροφορία, και βλέποντας το πρόγραμμα.
Σήμερα παίζουμε στο ΟΑΚΑ με τη Μύκονο, τη Κυριακή στη Μύκονο και μετά έχουμε 10 μέρες κενό.
Θεωρώ ότι ο ΔΓ περιμένει μήπως σε αυτά τα παιχνίδια ο Αταμάν παραιτηθεί μόνος του (πιθανώς αν δει τον κόσμο να τον γιουχάρει ή δει τους παίκτες να τον γράφουν εντελώς) ή γίνει κάνα θαύμα να δει τους παίκτες να έχουν συσπειρωθεί μετά τον αποκλεισμό.
Διαφορετικά εκεί κατά τη Κυριακή το απόγευμα θα δούμε για απόλυση Αταμάν.
Ο Πασκουάλ σε ομάδα που μπορεί να αγοράσει όποιον θέλει και έχει ελευθερία να κάνει ότι θέλει χωρίς να του φορτώνουν Παππάδες και παλαίμαχους θα ήταν πολύ καλή επιλογή.
Αυτές ήταν οι συνθήκες στη Μπαρτσελόνα όταν έφτιαξε το όνομα του.
θα τον αφησει και στους τελικους
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ησουν ενεργος εκεινη την περιοδο? 2016-18?big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 2:37 pmYπαρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον αρτζι πολύ καλύτερο από τον Τσαβι?j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 2:21 pm
Αφου ειπα βρε, διναμε μαχες οι Πασκουαλολατρες!Εγω ημουν υπερ του Τσαβι,δεν ημουν 100% ικανοποιημενος,αλλα ηταν ενας σοβαρος καλος κοουτς, παρα το οτι οντως δεν ειχαμε καλη αμυνα και ορισμενες φορες εβγαινα εκτος εαυτου ,και ειχα επικες διαφωνιες με καποιους που εβγαζαν τον Πεδουλακη οχι ανωτερο,αλλα πολυ ανωτερο κι ολας. Ε εκει ειναι που μου εστριβε.![]()
Ααα, εχεις χασει συνομιλιες ανυπολογιστης και ανεκτιμητης αξιας.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Nαι αφου ειχε φτασει πιο κοντα στο φ4 απο τον Τσαβι(εδω που τα λεμε αληθεια ειναι αυτοτουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 2:40 pmναι αλλα αν ο πιστος στρατιωτης ειχε τα μπατζετ του τσαβι ποσες ευωλιγκες θα ειχε σηκωσει?j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 2:21 pm
![]()
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
To ακούω. Όντως στην σειρά έχει φάει πολύ ξύλο και υπάρχουν αρκετά εξόφθαλμα φάουλ που δεν πήρε, έχει κάνει επίσης αντίστοιχα και κυρίως στις επαναφορές τύπου πιασίματα/τραβήγματα πριν καν μπει η μπάλα στο παρκέ. Αλλά καταλαβαίνω τι λες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ναν στην σειρά όμως δεν ήταν οι βολές ή τα φάουλ που δεν πήρε, αλλά το decision making στα double teams και ειλικρινά για την κλάση του,το στάτους,τα λεφτά δεν δικαιολογείται τόση δυσκολία στο να ''διαβάσει'' τι πρέπει να κάνει και πριν πούμε σε αυτό φταίει ο ένας ή ο άλλος έχει αρκετές φάσεις που το double team δεν είναι καλό και έχει εύκολη πάσα είτε ''σκαλοπάτι'' στο high post είτε δίπλα του και παρόλα αυτά έχει βραχυκυκλώσει.kein έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 12:05 pmΤο θέμα Ναν είναι πιο σύνθετο, από όσο φαίνεται. Σίγουρα έχει ευθύνες το προπονητικό τιμ που δεν του βρήκε τρόπο να βγαίνει οφ μπολ πχ όταν του κανουν αυτά τα επιθετικά μπλίτζ. Έχω γραψει πριν τον τελευταίο αγώνα ένα "σεντόνι" για το πως πρέπει (κατά την ταπεινή μου άμπαλη γνώμη) να προσπαθεί να σπασει τα μπλιτζ περνώντας ανάμεσα με την ταχυδύναμη που έχει, παρά να προσπαθεί να πασάρει. Βεβαίως εκεί έρχεται η άλλη παράμετρος στην κουβέντα για την οποία (κατά παράδοξο τρόπο) όσο φέρει ευθύνη ο ίδιος, άλλο τόσο δεν φέρει! (θα το ονομάσω το παράδοξο του νανTonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 11:39 amΠάντως μέσα σε όλα είναι και η διαχείριση του Ναν. Έχετε νεύρα κύριε και κάνετε αντιαθλητικό φάουλ σε κάθε 2 παιχνίδια; Καθίστε στον πάγκο μέχρι να ηρεμήσετε. Δεν γίνεται κάποιους να τους κράζει στις συνεντεύξεις και σε άλλους να μην λέει τίποτα. (Τουλάχιστον κάτι που να αλλάζει τον τρόπο σκέψης τους μέσα στο παιχνίδι γιατί οκ δεν ξέρουμε τι λένε στα αποδυτήρια). Από τις συνεντεύξεις που έχω δει ο Ναν δεν φαίνεται τόσο εγωιστής όσο δείχνει στο παιχνίδι. Ίσως φταίει η έλλειψη κατεύθυνσης από τον πάγκο.για την επιστημονικότητα της κουβέντας) και δεν είναι άλλο από τα φάουλ που παίρνει, ή μάλλον που δεν παίρνει. (Δεν το πάω στο διαιτητικό-συνωμοσιολογικό κομμάτι κυρ-διαχειριστά μου, άσε με να το αναπτυξω ...
). Ο Ναν είναι ένα "ντούκι" που του κάνουν συχνά φάουλ στην τελική προσπάθεια ή στον τρόπο που βάζουν το σώμα τους, αλλά δεν σφυρίζεται γιατί είναι όπως είπαμε απίστευτα γυμνασμένος και δεν κουνιέται καν μερικές φορές παρότι έχει φάει ξύλο στην "προσπάθεια". αυτό πέραν του ότι του στερεί πόντους από βολές, και φθορά στον αντίπαλο με φάουλ, τον εκνευρίζει επίσης και του χαλάει το μυαλό. Η δική του ευθύνη -που για μένα δεν είναι ακριβώς ευθύνηνα είσαι σωστός και να μην εκβιάζεις τα φάουλ- εστιάζεται ότι δεν βρήκε το τρόπο να δείξει τους διαιτητές ότι τρώει ξύλο. Καλώς ή κακώς στην Ευρώπη έτσι παίζεται το παιχνίδι, και να θες να μην σου "τρώνε τον ιδρώτα" πρέπει να παίξεις με τους όρους τους παιχνιδιού. Δεν είναι καθόλου λογικό ένας παιχτης σαν τον ναν να έχει να πάρει 142 λεπτά φάουλ στην σειρά που πέφτουν κορμιά, απέναντι σε μια τόσο φιζικαλ ομάδα. Είναι παράλογο, γιατί δεν είναι παίχτης τύπου Μιροτιτς-Βεζένκοφ που δεν αγαπάνε τις επαφές και προτιμούν να σουτάρουν απο μακριά. Είναι παίχτης που πάει με τις επαφές στο τέρμα. Ίσως θα έπρεπε να κάτσει και δει βιντεάκια πως κερδίζουν τι βολές άλλοι γκαρντ της λίγκας (Σλούκας - Ουόκαπ - Τζέιμς κλπ). Και για να μην παρεξηγηθώ να μην "κερδίσει" βολές που δεν δικαιούται, αλλά αυτές που του έχουν όντως γίνει. Για μένα είναι και δική του ευθύνη σε ένα ποσοστό.
Μέχρι φέτος
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα τα παιδιά εδώ λένε ότι δεν μιλάει με κανέναν παίκτη του εκτός από Σλούκα και Οσμάν, πώς να τον κρατήσεις; Δηλαδή θέλω να πω , από την στιγμή που έχει φτάσει εκεί η κατάσταση ακόμη και αν δεν υπάρχει τοπ επιλογή προπονητή , είναι προτιμότερο να ρίξεις τις απαιτήσεις σου για τον πάγκο από το να πας με Αταμάν.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:01 pmΟ Αταμάν πρέπει να μείνει και του χρόνου. Σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ είναι επιλογές του. Από την στιγμή που δεν έχει η αγορά σοβαρούς προπονητές ελεύθερους το πιο πιθανό είναι να πάρεις χειρότερο.
Τι θα μπορούσε να περιμένει ο παο για αντικατάσταση του με βάση αυτά που δίνει η αγορά?
Μέχρι φέτος
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε τότε σε παρεξήγησα ! Και οφείλω να ανακαλέσω και να πω ένα μεα κουλπα από δω μέχρι την Βαρκελώνη και πάλι πίσω.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 2:21 pmΑφου ειπα βρε, διναμε μαχες οι Πασκουαλολατρες!Εγω ημουν υπερ του Τσαβι,δεν ημουν 100% ικανοποιημενος,αλλα ηταν ενας σοβαρος καλος κοουτς, παρα το οτι οντως δεν ειχαμε καλη αμυνα και ορισμενες φορες εβγαινα εκτος εαυτου ,και ειχα επικες διαφωνιες με καποιους που εβγαζαν τον Πεδουλακη οχι ανωτερο,αλλα πολυ ανωτερο κι ολας. Ε εκει ειναι που μου εστριβε.![]()
Κοιτά να δεις που σε έκοβα για πεδουλακικό !!!
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι σημαίνει σοβαροί προπονητές;RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:01 pmΟ Αταμάν πρέπει να μείνει και του χρόνου. Σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ είναι επιλογές του. Από την στιγμή που δεν έχει η αγορά σοβαρούς προπονητές ελεύθερους το πιο πιθανό είναι να πάρεις χειρότερο.
Τι θα μπορούσε να περιμένει ο παο για αντικατάσταση του με βάση αυτά που δίνει η αγορά?
Προπονητής να έχει πάρει 3 Ευρωλίγκες τα τελευταία 5-6 χρόνια δεν υπάρχει αλλά δε σημαίνει ότι ο Αταμάν είναι ο καλύτερος προπονητής του πλανήτη.
Υπάρχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό.
Αν ο προπονητής έχει χάσει τους παίκτες και ταυτόχρονα έχει χάσει την εμπιστοσύνη και της διοίκησης και του κόσμου δε μπορεί να σταθεί όποιος και να είναι.
Οπότε αν ισχύουν τα παραπάνω (που όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ισχύουν) ακόμα και ξέρω γω ο Σφαιρόπουλος θα μπορούσε να είναι καλύτερη επιλογή από τον Αταμάν.
Οχι καλύτερος προπονητής γενικά, καλύτερος προπονητής για εμάς για την επόμενη χρονιά.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι και Πεδουλακικος!Ειπαμε!Δεν λεω στρατιωτης ο Αρτζι,εβαλε πλατη σε τρομερα δυσκολη περιοδο,εφτιαξε μια σκληροτραχηλη και δυσκολοκαταβλητη ομαδα,αλλα μπασκετικος πονοματος.kein έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:45 pmΕ τότε σε παρεξήγησα ! Και οφείλω να ανακαλέσω και να πω ένα μεα κουλπα από δω μέχρι την Βαρκελώνη και πάλι πίσω.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 2:21 pm
Κοιτά να δεις που σε έκοβα για πεδουλακικό !!!έσφαλα το παραδέχομαι , έτσι είναι αυτά , τα λάθη πληρώνονται ! Να με συγχωρέστε κουμπάρε μου.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο