Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ο Άρτζι είναι ένας από εμάς, τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε απεριόριστα, αλλά έχει κλείσει αυτός ο κύκλος.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αυτό είναι το πόιντ, είχα γράψει σεντόνι το πρωί πριν το game5 για αυτό.papp7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:28 pmTo ακούω. Όντως στην σειρά έχει φάει πολύ ξύλο και υπάρχουν αρκετά εξόφθαλμα φάουλ που δεν πήρε, έχει κάνει επίσης αντίστοιχα και κυρίως στις επαναφορές τύπου πιασίματα/τραβήγματα πριν καν μπει η μπάλα στο παρκέ. Αλλά καταλαβαίνω τι λες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ναν στην σειρά όμως δεν ήταν οι βολές ή τα φάουλ που δεν πήρε, αλλά το decision making στα double teams και ειλικρινά για την κλάση του,το στάτους,τα λεφτά δεν δικαιολογείται τόση δυσκολία στο να ''διαβάσει'' τι πρέπει να κάνει και πριν πούμε σε αυτό φταίει ο ένας ή ο άλλος έχει αρκετές φάσεις που το double team δεν είναι καλό και έχει εύκολη πάσα είτε ''σκαλοπάτι'' στο high post είτε δίπλα του και παρόλα αυτά έχει βραχυκυκλώσει.kein έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 12:05 pm
Το θέμα Ναν είναι πιο σύνθετο, από όσο φαίνεται. Σίγουρα έχει ευθύνες το προπονητικό τιμ που δεν του βρήκε τρόπο να βγαίνει οφ μπολ πχ όταν του κανουν αυτά τα επιθετικά μπλίτζ. Έχω γραψει πριν τον τελευταίο αγώνα ένα "σεντόνι" για το πως πρέπει (κατά την ταπεινή μου άμπαλη γνώμη) να προσπαθεί να σπασει τα μπλιτζ περνώντας ανάμεσα με την ταχυδύναμη που έχει, παρά να προσπαθεί να πασάρει. Βεβαίως εκεί έρχεται η άλλη παράμετρος στην κουβέντα για την οποία (κατά παράδοξο τρόπο) όσο φέρει ευθύνη ο ίδιος, άλλο τόσο δεν φέρει! (θα το ονομάσω το παράδοξο του νανγια την επιστημονικότητα της κουβέντας) και δεν είναι άλλο από τα φάουλ που παίρνει, ή μάλλον που δεν παίρνει. (Δεν το πάω στο διαιτητικό-συνωμοσιολογικό κομμάτι κυρ-διαχειριστά μου, άσε με να το αναπτυξω ...
). Ο Ναν είναι ένα "ντούκι" που του κάνουν συχνά φάουλ στην τελική προσπάθεια ή στον τρόπο που βάζουν το σώμα τους, αλλά δεν σφυρίζεται γιατί είναι όπως είπαμε απίστευτα γυμνασμένος και δεν κουνιέται καν μερικές φορές παρότι έχει φάει ξύλο στην "προσπάθεια". αυτό πέραν του ότι του στερεί πόντους από βολές, και φθορά στον αντίπαλο με φάουλ, τον εκνευρίζει επίσης και του χαλάει το μυαλό. Η δική του ευθύνη -που για μένα δεν είναι ακριβώς ευθύνηνα είσαι σωστός και να μην εκβιάζεις τα φάουλ- εστιάζεται ότι δεν βρήκε το τρόπο να δείξει τους διαιτητές ότι τρώει ξύλο. Καλώς ή κακώς στην Ευρώπη έτσι παίζεται το παιχνίδι, και να θες να μην σου "τρώνε τον ιδρώτα" πρέπει να παίξεις με τους όρους τους παιχνιδιού. Δεν είναι καθόλου λογικό ένας παιχτης σαν τον ναν να έχει να πάρει 142 λεπτά φάουλ στην σειρά που πέφτουν κορμιά, απέναντι σε μια τόσο φιζικαλ ομάδα. Είναι παράλογο, γιατί δεν είναι παίχτης τύπου Μιροτιτς-Βεζένκοφ που δεν αγαπάνε τις επαφές και προτιμούν να σουτάρουν απο μακριά. Είναι παίχτης που πάει με τις επαφές στο τέρμα. Ίσως θα έπρεπε να κάτσει και δει βιντεάκια πως κερδίζουν τι βολές άλλοι γκαρντ της λίγκας (Σλούκας - Ουόκαπ - Τζέιμς κλπ). Και για να μην παρεξηγηθώ να μην "κερδίσει" βολές που δεν δικαιούται, αλλά αυτές που του έχουν όντως γίνει. Για μένα είναι και δική του ευθύνη σε ένα ποσοστό.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ποιο ποστ ??big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:03 pmΑπό ότι βλέπω ο Παπαθεοδωρου στο center fox με τον Βεργή το πρωί άφησε υπονοούμενα για Ζοτς.Ειπε πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθει πληρως (ισχυει) πως ο Παναθηναϊκός τον καλύπτει οικονομικά κλπ
Εγώ το έχω το ποστ από τον Φεβρουάριο πάντως![]()
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ζελικοRedEmperor έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:01 pmΟ Αταμάν πρέπει να μείνει και του χρόνου. Σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ είναι επιλογές του. Από την στιγμή που δεν έχει η αγορά σοβαρούς προπονητές ελεύθερους το πιο πιθανό είναι να πάρεις χειρότερο.
Τι θα μπορούσε να περιμένει ο παο για αντικατάσταση του με βάση αυτά που δίνει η αγορά?
πασκουαλ
ιτουδης
αυτοι δεν ειναι σοβαροι προπονητες?
υπαρχουν και αλλοι αλλα εβαλα τους πιο πιθανους
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι λίγο πιο απλό το θέμα, και το έγραψα με μεγάλη προσοχή για να μην δώσω λαβή να πει κανείς ότι το γράφω με "πράσινα" μάτια. Ας μείνουμε λοιπόν στο γεγονός ότι αιτιολογώ και ΔΕΝ δικαιολογώ. Ήταν πολύ προσεγμένη η διατύπωση μου, να μην πάει ούτε στην διαιτολογία, ούτε στην συνωμοσιολογία ούτε στην δικαιολογία και σε όλα τα άλλα -γία.glenrice90 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 2:21 pmΞέρω να διαβάζω ρε συ, και έχω μια decent περιληπτική ικανότητα, 16.8 είχα παρει Έκθεσηkein έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 1:49 pm
Είναι σαφές το ποστ μου, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. τα συμπεράσματα περί δικαιολογίας μαρτυρούν είτε ότι δεν το διάβασες προσεκτικά είτε ότι θες να γράψεις κάτι που υπέθεσες αλλά δεν στέκει με βάση το ποστ. ΔΕΝ δικαιολογώ, αιτιολογώ. Για την ακρίβεια στήνω μια "αιτιώδης συνάφεια" , προσπαθώντας να ορίσω με παραδείγματα την αιτιότητα, δηλαδή την σχέση που συνδέει μια αιτία με ένα αιτιατό (αποτέλεσμα). .... Ή μπορούμε πιο απλά να μείνουμε στο αρχικό μου ποστ που τα γράφω πιο απλά και μπασκετικά χωρίς ορολογίες και βαρετά ψιψιψίνια![]()
![]()
![]()
Το ποστ σου , που ήταν απάντηση σε άλλο ποστ για τα νεύρα του Ναν σε μια πρόταση είναι "φταίει λίγο η ομάδα, φταίνε λίγο οι ρεφς, φταίει λίγο κι ο ίδιος που δε το πουλάει αν και δε θα πρεπε".
Εγώ απλά λέω ότι φταίει κυρίως το κεφάλι του και η ψυχοσύνθεση του, γιατί δεν είναι ο πρώτος σταρ που δε του δείχνουν αγάπη οι ρεφς. Δε θέλω να πείσω κανέναν ε, απλά θεωρω ότι είναι ο ίδιος κύριος υπεύθυνος του ότι χαλάει το μυαλό του και έπειτα το ότι χαλάει το μυαλό του έχει πολύ μεγαλύτερο ιμπακτ στο παιχνίδι από τις βολές που δε θα πάρει
(Σημείωση : Αντίστοιχα πέρσι τέτοιο καιρό πάνω κάτω, είχα γράψει με τον ίδιο τρόπο για την χρησιμοποίηση του Μίλου από τον κόουτς , ενώ ένα μήνα αργότερα, σε αντίστοιχη λογική ανέλυα τι πάει στραβά με τον κόουτς σας στα Φ4 και μαλιστα είχα προειδοποιήσει ότι αν τον διώξετε χωρίς να έχετε κλείσει κάτι ανάλογο -πχ Σπανούλης- θα μπείτε σε περιπέτειες, με συνεπεία να χαλάσετε αυτό το οικοδόμημα που έχει ήδη χτίσει, της σόλιντ ομάδας δηλαδή. Κι επειδή τα γραπτά μένουν, είχα προφητέψει (γιατί τον εκτιμάω μπασκετικά) ότι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να βγεί πρώτος και του χρόνου και να σπάσει και την κατάρα του Φ4. Κοίτα να δεις που θα με βάζουν οι "κόκκινοι του φόρουμ" να κανω ποδαρικά ...
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
πήγαινε 1η σελίδα του τοπικkein έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:24 pmποιο ποστ ??big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:03 pmΑπό ότι βλέπω ο Παπαθεοδωρου στο center fox με τον Βεργή το πρωί άφησε υπονοούμενα για Ζοτς.Ειπε πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθει πληρως (ισχυει) πως ο Παναθηναϊκός τον καλύπτει οικονομικά κλπ
Εγώ το έχω το ποστ από τον Φεβρουάριο πάντως![]()
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ζέλικο και Ιτουδης με αυτά που τους έχει σουρει ο dpg δύσκολα. Πασκουάλ έχει συμβόλαιο με Μπαρτσελόνατουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:25 pmζελικοRedEmperor έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:01 pmΟ Αταμάν πρέπει να μείνει και του χρόνου. Σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ είναι επιλογές του. Από την στιγμή που δεν έχει η αγορά σοβαρούς προπονητές ελεύθερους το πιο πιθανό είναι να πάρεις χειρότερο.
Τι θα μπορούσε να περιμένει ο παο για αντικατάσταση του με βάση αυτά που δίνει η αγορά?
πασκουαλ
ιτουδης
αυτοι δεν ειναι σοβαροι προπονητες?
υπαρχουν και αλλοι αλλα εβαλα τους πιο πιθανους
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο πασκουαλ δεν θα συνεχισει στην μπαρτσελονα φρεσκα κουλουριαRedEmperor έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:50 pmΖέλικο και Ιτουδης με αυτά που τους έχει σουρει ο dpg δύσκολα. Πασκουάλ έχει συμβόλαιο με Μπαρτσελόνα
οι αλλοι 2 δεν εχουν κανενα θεμα με τον δγ
με τον ζελικο εχουν ομαλοποιηθει οι σχεσεις εδω και καιρο
και ο ιτουδης αν παρει μπατζετ και καλο μισθο υπογραφει και με τον διαολο
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:57 pmο πασκουαλ δεν θα συνεχισει στην μπαρτσελονα φρεσκα κουλουριαRedEmperor έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:50 pm
Ζέλικο και Ιτουδης με αυτά που τους έχει σουρει ο dpg δύσκολα. Πασκουάλ έχει συμβόλαιο με Μπαρτσελόνα
οι αλλοι 2 δεν εχουν κανενα θεμα με τον δγ
με τον ζελικο εχουν ομαλοποιηθει οι σχεσεις εδω και καιρο
και ο ιτουδης αν παρει μπατζετ και καλο μισθο υπογραφει και με τον διαολο
To oτι το να εισαι Σερβος ειναι επαγγελμα το γνωριζαμε.
Ο Ιτουδης τι φαση? Δεν τα μοιραζεται τα μανατζερικα τελικα?
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πασκουάλ ακούγεται για Ντουμπάι αλλά όντως εφόσον βγήκε στην αγορά, τότε υπάρχει πιθανότητα.
Ζοτς με αλλη διοικηση θα ερχοταν πιστευω. Το ότι τα βρήκαν σε προσωπικό επίπεδο δε σημαίνει ότι δε μπορεί να τα ξαναχαλάσουν στην πρώτη στραβή... Πάντως συζητήσεις σίγουρα θα γίνουν. Το που θα καταλήξουν, θα φανεί.
Ιτούδης θεωρώ ότι είναι η πιο "εύκολη" περίπτωση απ τους τοπ προπονητές.
Και μετά πάμε και σε άλλες ανερχόμενες λύσεις, κάποιες απ τις οποίες έγραψα και σε ενα ποστ μερικές σελίδες πίσω.
Ζοτς με αλλη διοικηση θα ερχοταν πιστευω. Το ότι τα βρήκαν σε προσωπικό επίπεδο δε σημαίνει ότι δε μπορεί να τα ξαναχαλάσουν στην πρώτη στραβή... Πάντως συζητήσεις σίγουρα θα γίνουν. Το που θα καταλήξουν, θα φανεί.
Ιτούδης θεωρώ ότι είναι η πιο "εύκολη" περίπτωση απ τους τοπ προπονητές.
Και μετά πάμε και σε άλλες ανερχόμενες λύσεις, κάποιες απ τις οποίες έγραψα και σε ενα ποστ μερικές σελίδες πίσω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο