Μιλάω για αυτούς που δεν θέλουν να πάνε και απλά τα καίνεnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:09 pmΡε ‘σύ, γιατί να μην πας στο γήπεδο να δεις τις 4 καλύτερες ομάδες του αθλήματος που σου αρέσει να παίζουν για τον τίτλο;
Final4 tickets
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει, όταν υπάρχουν άνθρωποι που ασπάζονται τη νοοτροπία dpg "ή εμείς ή κάνείς" και "άμα το πάρει ο γαύρος στο ΟΑΚΑ, να πάμε να κρυφτούμε στην Κρήτη", δεν μου κάνει εντύπωση τα εισιτήρια αυτής της κατηγορίας να πάνε βρόντο ή σε καμιά Φενέρ στην καλύτερη (λόγω Σάρας). Για αυτούς το θέμα όντως δεν είναι το μπάσκετ, αλλά ο γαύρος και η πανάθα.
- ggr

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσπαθείς να εξηγήσεις με τη λογική την οπαδική εγκεφαλική τρικυμία.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:09 pmΡε ‘σύ, γιατί να μην πας στο γήπεδο να δεις τις 4 καλύτερες ομάδες του αθλήματος που σου αρέσει να παίζουν για τον τίτλο;
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Όχι, φίλε μου, δυστυχώς...raghel7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:21 pmαν θες παντως κανε μου το κονέ να αγοράσω δυο..μ έχει φαει ο μικρος!!!big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:29 pmEγω ξέρω τουλάχιστον 5 άτομα που προτιμούν να τα κάψουν πάντως![]()
Θα έχει σίγουρα κενές θέσεις![]()
Θα πρέπει να τα χρυσοπληρώσεις, γιατί έτσι είναι ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης, όπως μας εξηγήθηκε παραπάνω, δίνοντας έτσι άλλοθι στον κάθε αληταρά να σου πιάσει τον πισινό τώρα που σε βρήκε στην ανάγκη.
Κατάντια...
Κατάντια δεν λες τπτ...
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
για αρχη φοβερη αναγκη το να πας να δεις ενα φ4
αμαξι εχεις?δωστο μου στο 1/3 της αξιας του το εχω αναγκη..αλλιως εισαι αληταρας που εκμεταλλευεσαι την αναγκη του αλλου,φοβερη λογικη
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πρώτον: Η έννοια της ανάγκης είναι και υποκειμενική. Κανείς δεν μίλησε για βιοτική ανάγκη, αλλά ο φίλος παραπάνω είπε πως το ήθελε πολύ ο μικρός του. Για μένα, ανάγκη είναι κι αυτό.
Δεύτερον: Κανείς δεν μίλησε να τα δώσουν στο 1/3 της αξίας τους τα εισιτήρια. Να τα δώσουν όσο τα πήραν. Άντε ένα κατοστάρικο επάνω για τον κόπο τους.
Τρίτον: Τα "φοβερή λογική" και τα "lol" θα μπορούσαν να λείπουν.
Προφανώς και διαφωνούμε, κι εγώ μένω εκεί. Για μένα όποιος εκμεταλλεύεται καταστάσεις είναι αληταράς.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το υπέρ αναλύουμε νομίζω το θέμα και το μπλέκουμε με ηθικά κριτήρια που δεν έχουν να κάνουν με τον νόμο της αγοράς. Η αγορά είναι αμείλικτη αλλά έτσι είναι δυστυχώς γιατί ζούμε σε μια καταναλωτική/καπιταλιστική κοινωνία και η αξία ενός αντικειμένου ορίζεται -δυστυχώς ξαναλέω- απο τα χρήματα που διατίθεται κάποιος να δαπανήσει. Το φ4 δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης. Αν κάποιος θέλει να το πάρει φθηνότερα θα πρέπει να φροντίσει να ρισκάρει νωρίτερα και αν είναι τυχερός να προλάβει όταν ανοίγει η πλατφόρμα. Τώρα εδώ που φτάσαμε και με την ανοχή της διοργάνωσης εφόσον στήνεται ένα παζάρι, γιατί κάποιον να το δώσει φθηνά ενώ μπορεί να το δώσει πχ σε Τούρκους ή Ισπανούς ακριβότερα ; Ορθά λες γιατί να μην έχουμε την ίδια απαίτηση από κάθε συναλλαγή μας με αλλά μεταχειρισμένα αντικείμενα ;
Το θέμα είναι απλό, αν κάποιος το πουλάει 1000 ευρώ και εγώ το θεωρώ ακριβό ή υπερεκτιμημένο ή κερδοσκοπικό δεν το αγοράζω. Δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ενώ αν πέρναγε ο Παναθηναϊκός και πήγαινε στο γήπεδο, θα πεινούσε η οικογένειά του ;;;
Αληταράς είναι το πιο ήπιο από όσα θα μπορούσα να τον πω.
ΥΓ: Δεν είναι οπαδικό το θέμα. Παραπάνω έδωσα μπράβο στους φίλους Παναθηναϊκούς που τα δίνουν όσο τα πήραν. Τα ίδια θα έλεγα και αν ήταν ανάποδα οι ομάδες.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατι αφενος ειναι παρανομο απο τους ορους του εισιτηριου... αφετερου γιατι πανω απ ολα ειναι ανθρωπινο το να μην @@@@ καποιον που αγαπαει το μπασκετ ή την ομαδα του και θελει να παει στο γηπεδο, γιατι μπορει αυριο μεθαυριο να βρεθεις στην θεση που θα ψαχνεις εισιτηριο... Γενικα για πολλους λογους αξιζει να το δωσεις στην τιμη αγορας ή εστω με ενα πολυ μικρο καπελο. Γενικά αυτο που βλεπω με τα εισιτηρια ειναι ακρως απογοητευτικο. Προσωπικα σε F4 που ειχα επιπλεον εισιτηριο το εδωσα σε αγνωστο προς εμενα φιλαθλο στην τιμη αγοράς του (και βασικα 3 ευρω λιγοτερα γιατι το στρογγυλοποιησα)... Αν περιμενουμε να πουλησουμε ενα εισιτηριο 1000 ευρω πανω για να σωθουμε, κατι παει πολυ λαθος με τη ζωη μας.. Αποψη μου..shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:24 pmΑν κάποιος μπορεί να το πουλήσει 2-3 χιλ γιατί να το δώσει 600ε; Προσφορά και ζήτηση είναι η φάση ..απλά περιμένετε λίγο να καταλάβει η αγορά ότι υπάρχουν για πούλημα 3χιλ εισιτήρια απότομα και μπορούν μέχρι την Κυριακή να το πουλήσουν .. πολλοί θα τα σκοτώσουν μην τους μείνουν στο χέρι
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Προφανως και δεν ειναι οπαδικο το θεμα. Υπαρχουν φιλαθλοι ολων των ομαδων (και του Ολυμπιακου φυσικα) καποιοι εκ των οποιων αν μπορουν και σταθουν τυχεροι αγοραζουν και 1-2 παραπανω για να τα πουλησουν 1-2 χιλιαρικα πανω και να κονομησουν απο κοροιδα που πανε και τους τα σκανε. Θα συμφωνησω απολυτως με τον χαρακτηρισμο.halldor έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 5:46 pmΕνώ αν πέρναγε ο Παναθηναϊκός και πήγαινε στο γήπεδο, θα πεινούσε η οικογένειά του ;;;![]()
![]()
![]()
Αληταράς είναι το πιο ήπιο από όσα θα μπορούσα να τον πω.
ΥΓ: Δεν είναι οπαδικό το θέμα. Παραπάνω έδωσα μπράβο στους φίλους Παναθηναϊκούς που τα δίνουν όσο τα πήραν. Τα ίδια θα έλεγα και αν ήταν ανάποδα οι ομάδες.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η όλη συζήτηση έχει πάρει λάθος τροπή. Το 2009 στο Βερολίνο που ζούσα κι εκεί, είχα παρει 3 για οικογένεια. Τελικά δεν ήρθαν, τα έδωσα σε άλλους Ολυμπιακός στην τιμή αγοράς, ενω στον τελικό είχα την ευκαιρία να πουλήσω σε Ρώσο παραπάνω απο την τιμή 2ημερου, αλλα πήγα κ είδα μπασκετακι.
Ωστόσο σέβομαι απόλυτα το νόμο προσφορας-ζητησης και δεν θα κακισω όποιον αποφασίσει να βγάλει χρήματα. Όχι γιατί μπορεί να τα έχει ανάγκη. Στα φρύδια μου. Γιατί είναι δικαίωμα του να αποφασίσει μόνος του.
Και όπως λέγαμε για τις υπεραξίες, τη δεδομένη στιγμή η τιμή είναι όσα πιανει
Ωστόσο σέβομαι απόλυτα το νόμο προσφορας-ζητησης και δεν θα κακισω όποιον αποφασίσει να βγάλει χρήματα. Όχι γιατί μπορεί να τα έχει ανάγκη. Στα φρύδια μου. Γιατί είναι δικαίωμα του να αποφασίσει μόνος του.
Και όπως λέγαμε για τις υπεραξίες, τη δεδομένη στιγμή η τιμή είναι όσα πιανει
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν @@@ κανεναν..αυτη την στιγμη που μιλαμε ξερω τουλαχιστον 10 ατομα που ψαχνουν εισιτηριο που τι δωσουν 2χιλ τι 600 τους ειναι το ιδιο και το αυτο..μαλιστα παρακαλανε να τα παρουν με 2κ και δεν βρισκουν.Το τι επιλεγει καποιος να κανει με το εισιτηριο του ειναι δικο του θεμα,εγω μπορει αν ειχα και μου το ζηταγε ενας φιλος μου να του το χαριζα,πρεπει να το κανουν ολοι αλλιως ειναι αληταραδες?Εμενα το ολο θεμα μου ειναι με τους χαρακτηρισμους που δεν εχουν καμια βαση.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 6:03 pmΓιατι αφενος ειναι παρανομο απο τους ορους του εισιτηριου... αφετερου γιατι πανω απ ολα ειναι ανθρωπινο το να μην @@@@ καποιον που αγαπαει το μπασκετ ή την ομαδα του και θελει να παει στο γηπεδο, γιατι μπορει αυριο μεθαυριο να βρεθεις στην θεση που θα ψαχνεις εισιτηριο... Γενικα για πολλους λογους αξιζει να το δωσεις στην τιμη αγορας ή εστω με ενα πολυ μικρο καπελο. Γενικά αυτο που βλεπω με τα εισιτηρια ειναι ακρως απογοητευτικο. Προσωπικα σε F4 που ειχα επιπλεον εισιτηριο το εδωσα σε αγνωστο προς εμενα φιλαθλο στην τιμη αγοράς του (και βασικα 3 ευρω λιγοτερα γιατι το στρογγυλοποιησα)... Αν περιμενουμε να πουλησουμε ενα εισιτηριο 1000 ευρω πανω για να σωθουμε, κατι παει πολυ λαθος με τη ζωη μας.. Αποψη μου..shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:24 pmΑν κάποιος μπορεί να το πουλήσει 2-3 χιλ γιατί να το δώσει 600ε; Προσφορά και ζήτηση είναι η φάση ..απλά περιμένετε λίγο να καταλάβει η αγορά ότι υπάρχουν για πούλημα 3χιλ εισιτήρια απότομα και μπορούν μέχρι την Κυριακή να το πουλήσουν .. πολλοί θα τα σκοτώσουν μην τους μείνουν στο χέρι
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Προφανως οποιος εκμεταλλευται την αγαπη ή την ανάγκη καποιου και προσπαθει να τον @@@ για να αποκομησει ωφελος ειναι αληταρας.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 6:20 pmΔεν @@@ κανεναν..αυτη την στιγμη που μιλαμε ξερω τουλαχιστον 10 ατομα που ψαχνουν εισιτηριο που τι δωσουν 2χιλ τι 600 τους ειναι το ιδιο και το αυτο..μαλιστα παρακαλανε να τα παρουν με 2κ και δεν βρισκουν.Το τι επιλεγει καποιος να κανει με το εισιτηριο του ειναι δικο του θεμα,εγω μπορει αν ειχα και μου το ζηταγε ενας φιλος μου να του το χαριζα,πρεπει να το κανουν ολοι αλλιως ειναι αληταραδες?Εμενα το ολο θεμα μου ειναι με τους χαρακτηρισμους που δεν εχουν καμια βαση.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 6:03 pm
Γιατι αφενος ειναι παρανομο απο τους ορους του εισιτηριου... αφετερου γιατι πανω απ ολα ειναι ανθρωπινο το να μην @@@@ καποιον που αγαπαει το μπασκετ ή την ομαδα του και θελει να παει στο γηπεδο, γιατι μπορει αυριο μεθαυριο να βρεθεις στην θεση που θα ψαχνεις εισιτηριο... Γενικα για πολλους λογους αξιζει να το δωσεις στην τιμη αγορας ή εστω με ενα πολυ μικρο καπελο. Γενικά αυτο που βλεπω με τα εισιτηρια ειναι ακρως απογοητευτικο. Προσωπικα σε F4 που ειχα επιπλεον εισιτηριο το εδωσα σε αγνωστο προς εμενα φιλαθλο στην τιμη αγοράς του (και βασικα 3 ευρω λιγοτερα γιατι το στρογγυλοποιησα)... Αν περιμενουμε να πουλησουμε ενα εισιτηριο 1000 ευρω πανω για να σωθουμε, κατι παει πολυ λαθος με τη ζωη μας.. Αποψη μου..
Και αυτο δεν παει μονο για τα εισιτηρια του F4.
Και προφανως τον @@@ καποιον οταν πας να του πουλησεις κατι 3 φορες πανω εκμεταλλευομενος την τρελα και την αγαπη του. Το οτι υπαρχουν αρκετοι που ειναι διατεθειμενοι να πληρωσουν υπεραξιες γιατι γνωριζουν πως η προσφορα ειναι 15 χιλιαδες και η ζητηση 1 εκατομμυριο, δεν ηθικοποιει την αλητεια, ουτε νομιμοποιει την παρανομια.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο