Πιες καμιά...τσικουδιά και ξαναέλα.reignman έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:04 pmΕ γαμω τα κερατα σας, μιλαγατε για κρασια και με μπερδεψατε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 4:03 pm
Όχι ρε εννοεί frequentist vs Bayesian «σχολές» στατιστικής.
Εγω φταιω που ανακατευομαι.
Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με συγχωρεις η Φενερ δεν επαιξε και καμια μπασκεταρα. Hero ball Tacker - Baldwin ολη την χρονια. Το οτι ελειψαν 2 παικτες και οι ομαδα κατερευσε δειχνει την διαφορα με εμας οσο αφορα το βαθος. Τωρα οσο αφορα τα ρεκορ δες ποτε τα καναμε. Εχουμε 16/20 αγωνες στον 2ο γυρο. Να σου θυμισω οτι το πρωτο τριμηνο δεν ημασταν εμεις καλα. Απο αυτες τις 16/20 εχουμε ηττα με βαλενθια στον ποντο με το αμφισβητουμενο του Μοντερο, ηττα με Φενερ με μονο σεντερ τον Χολ που ημασταν μπροστα και χασαμε οταν τον βγαλαν και ηττα με Μονακο με το σαντουιτσ του Τζειμς που ειχαμε 2 διαβολοβδομαδες σερι και μπηκαμε χαλαρουιτα και χωρις Γουοκαπ Βεζενκοφ και ενω ειχαμε παρει το must win παιχνιδι της εβδομαδας.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:34 pmΚαταλαβαίνεις πιστεύω ότι είναι λιγο οξύμωρο.halldor έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 3:08 pm
Το πρόβλημα με τον Coch (ίσως και με άλλους) δεν είναι ότι πιστεύουν στην ομάδα τους με περίσσια σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η πίστη τους δεν συμβαδίζει με την εικόνα της ομάδας τους (του Παναθηναϊκού εν προκειμένω) στη διάρκεια όλης της χρονιάς. Βασίζεται σε μια μεταφυσική υπόθεση ότι ξαφνικά η ομάδα, που μέσα στη χρονιά έχει δείξει ότι παραπατάει, θα γυρίσει ξαφνικά τον διακόπτη και θα μετατραπεί σε leathal weapon.
Περίσσια σιγουριά και αυτοπεποίθηση για την ομάδα μου (Ολυμπιακό) έχω κι εγώ και πιστεύω ακράδαντα ότι φέτος ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την κούπα, έχοντας παίξει συνολικά το καλύτερο μπάσκετ της λίγκας, με μια απόδοση σταδιακά αυξανόμενη με την πάροδο του χρόνου. Καμιά μεταφυσική στην πίστη μου αυτή, παρά μόνο ψυχρή ανάλυση της εικόνας όλων των ομάδων.
Και ναι, αν την πάρουμε τελικά την κούπα, θα γίνω (για λίγο) κι εγώ σασταλεγάκιας, γιατί από το Γενάρη και μετά έχω δει τα σημάδια που δείχνουν ότι η ομάδα φέτος πάει πολύ καλύτερα από πέρυσι, τη στιγμή που πολλοί άλλοι ειρωνεύονταν και απαξίωναν.
Αλλά, επίσης, το δηλώνω από τώρα, αν φέτος δεν πάρουμε την κούπα, για μένα αυτό θα είναι αποτυχία (που δεν ήταν τις προηγούμενες φορές) λόγω της τεράστιας διαφοράς που έχουμε από τις άλλες ομάδες (της Φενέρ συμπεριλαμβανομένης).
Κοντός ψαλμός αλληλούια !!!
Δεν λέω ότι δεν έχω πίστη στην ομάδα, λέω όμως ότι αντικειμενικά δεν έχουμε τόση διαφορά από τις άλλες ομάδες, δεν προκύπτει από κάπου.
Αν η Φενέρ δεν είχε κάνει αυτήν την κοιλιά λόγο των τραυματισμών ή όποιων άλλων θεμάτων υπήρχαν θα ήταν άνετα πρώτη και η βαθμολογική μας διαφορά από τον 2ο, 3ο και 4ο είναι 1 και 2 νίκες Έχουμε κάνει μέσα στην σεζόν 12 ήττες και το ρεκόρ μας με τις ομάδες της 10άδας,8άδας δεν είναι το καλύτερο μεταξύ των υπολοίπων ομάδων
Μεταξύ των ομάδων του F4 η άτυπη βαθμολογία είναι Ρεάλ 4-2. Βαλένθια 4-2, Ολυμπιακός 2-4, Φενέρ 2-4.
Που θελω να καταληξω. Δεν γινεται να λεμε α η Φενερ εκανε κοιλια γιατι ειχε τραυματισμους και εμεις καναμε 12 ηττες ,με τις ομαδες της δεκαδας οταν τις 9 της καναμε οταν εμεις ψαχνομασταν πριν τα Χριστουγεννα.
Η Φενερ δεν ειναι η ιδια εκδοση με περσι. Περσι επαιζε ομαδικο παιχνιδι και ειχε 1 μεγαλη προσωπικοτητα τον Γκουντουριτς, εναν Χειζ Ντειβις για πρωτη φορα στην καριερα του δαιμονισμο και στις 2 πλευρες του παρκε φετος παιζει hero ball, ενω θεωρω οτι δεν εχει τον παικτη να μπορει να αντιμετωπισει τον Σασα. Φυσικα Σαρας ειναι αυτος ποτε δεν ξερεις, οχι οτι ειναι μαγος αλλα οκ.
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σχεδόν κανείς !!!Jeight έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 7:46 pmΜεγαλη διαφορα δεν υπαρχει οταν παιζεις με την πρωταθλητρια αλλα η Φενερ φετος ειναι κακη επιθετικα. Οχι μετρια, κακη 12η επιθεση αν δεν κανω λαθος. Εμεις ειμαστε πρωτη επιθεση και τοπ4 αμυνα. Ε με βαση την εικονα ενα ελαφρυ προβαδισμα το εχουμε. Δεν ειπε κανεις οτι θα ειναι blowout.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ΟΚ Ξεχασα την Ζαλγκιρις που χασαμε στην δευτερη παραταση χωρις 2 παικτες απο την καλυτερη πενταδα(Μιλου - Σασα). Η ντουμπαι δεν ηταν δεκαδα.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 7:43 pm5 ήττες είχαμε, Φενέρ, Μονακό, Ζαλγκίρις, Ντουμπάι, Βαλένθια.
Για το βάθος της Φενερ ή το δικό μας ελάχιστη σημασία έχει σε μονό αγωνα.
Εγω δεν λέω ότι δεν πιστεύω ότι θα τους κερδίσουμε, το πιστεύω. Λέω ότι δεν προκύπτει ή τόσο μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές από κάπου.
Το βαθος μετραει σε μονο αγωνα οταν αυτος παει στο ξυλο. Επειδη ειναι η μονος της τροπος να μας νικησει αν βγαλεις απο την εξισωση στοχευμενα Μελι και Χολ που ειναι ολη η αμυνα της θα παιξει σημασια και μαλιστα μεγαλη. Τωρα αυτο προδιαθετει να τους στοχευσουμε αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
Στον 2ο γυρο και στο κλεισιμο της σεζον που κυριως μετραει, η διαφορα απο τους ανταγωνιστες ηταν αρκετα μεγαλη αυτο εξηγω. Αλλα και παλι δεν ειναι του πεταμου καμια ομαδα απο το Φαιναλ φορ προφανως
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ντορσει στην Ευρωλιγκα πριν απο μια ωρα ειπε οτι το πιο επικινδυνο κομματι της Φενερ ειναι ο Μελι επειδη αλλαζει αμυντικα απο το 1 ως το 5 οποτε αυτο μας δινει μια μικρη προγευση του πλανου της ομαδας. Θεωρω θα προσπαθησουν να τον βγαλουν εκτος με φαουλ οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Εκτιμηση μου αυτη.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω έχουμε αρκετά παραδείγματα πλέον για να μην πιστεύουμε σε πατέρες παντοκράτορες. Και ο Φουρνιέ μπορεί να απειλήσει και ο Ντόρσεϊ και ο Σάσα (μετά από κάποιο two man παιχνίδι πχ slip screen και τρίποντο). Είναι εξίσου σημαντικό και το τι θα κάνεις στην πίσω πλευρά του παρκέ, είτε μιλάμε για 3 λεπτά πριν το τέλος, είτε μιλάμε για όλο το παιχνίδι. Τώρα αν θεωρούμε ότι υπάρχει ομάδα που θα φτάσει 3 λεπτά πριν το τέλος, σε παιχνίδι χωρίς αύριο, με το σκορ κοντά και δε θα ναι το σκατό των οπαδών της στην κάλτσα, πάσο.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο σαρας το πηρε περσι αλλα το εχασε 5 συνεχομενες προηγουμενως. Και εγω τον εχω εκθειασει γιατι τον θεωρω τοπ προπονητη αλλα δεν ειναι Ζοτς στα ντουζενια του που σου γυριζε παιχνιδι σε 20 δευτερα. Επισης υποτιμουμε τον Μπαρτζωκα αλλα μεχρι περυσι ο Μπαρτζωκας σε 5 παρουσιες το πηρε 1 και ο Σαρα μηδεν. Τωρα ειναι στα ισια. Δεν μου αρεσει αυτος ο μπακαλιστικος τροπος που γραφω αλλα η αληθεια αν επρεπε καποιος να φοβαται φετος αυτη ειναι η Φενερ και το λεω σε συγκριση με το τι εχουμε δει μεσα στο Παρκε.
Παντως εχει ενα πλεονεκτημα η Φενερ. Θα ειμαι στο ΟΑΚΑ και δεν με λες και γουρλη
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αρα εσυ εισαι ανετος πιστευεις το χουμε?εχουν παντως ντε κολο οσο χρονων και να ναι αν και δεν το παω καθαρα στους παικτες αλλα πιο πολυ στην ψυχολογια παικτων και παγκου..η φενερ λογικα θα ναι πολυ πιο ηρεμη σε τετοια καταστασηChristofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 8:31 pmΚαι αυτοι ομως δεν ειναι οτι εχουν τον κλατς τον παικτη. Ουτε ο Τακερ ειναι ουτε ο Μπαλντγουιν παραπανω απο οτι ειναι ο Ντορσει ή ο Φουρνιε. Δεν υπαρχει ο Γκουντουριτς ουτε ο Χειζ Ντειβις.
Και για να σταματησεις να αγχωνεσαι εχουμε Μποζικα να σχεδιασει την τελευταια φαση![]()
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο θελω να πιστευω και εγω το σημειωσα και πιο πανω Μελι και Χολ να καθισουν νωρις και αναπαυτικα με 2 φαουλ στο δεκαλεπτο. Μετα το παιχνιδι δεν χανετε και ασ βαλει 40 ο ΤακερJeight έγραψε: ↑Παρ Μάιος 15, 2026 8:31 pmΟ Ντορσει στην Ευρωλιγκα πριν απο μια ωρα ειπε οτι το πιο επικινδυνο κομματι της Φενερ ειναι ο Μελι επειδη αλλαζει αμυντικα απο το 1 ως το 5 οποτε αυτο μας δινει μια μικρη προγευση του πλανου της ομαδας. Θεωρω θα προσπαθησουν να τον βγαλουν εκτος με φαουλ οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Εκτιμηση μου αυτη.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατι απ την Φενερ ποιος θα παρει τα τελευταια σουτ? Ο Χορτον? Παιχταρας, ποτε εγινε clutch? Αντε να βαλουμε Baldwin. Ποιος αλλος?
Οταν καταλαβουν καποιοι οτι η κουβεντα για ανιωθους κομπολογαδες ειναι απιστευτα επιφανειακη ισως μπορουμε να μην ανακυκλωνουμε τα ιδια ξανα και ξανα. Ο Γκουντουριτς που θεωρειται "λουζερ" σε ολη την καριερα του εβαλε το πιο κρισιμο σουτ για την Φενερ περυσι στον τελικο.
Οταν καταλαβουν καποιοι οτι η κουβεντα για ανιωθους κομπολογαδες ειναι απιστευτα επιφανειακη ισως μπορουμε να μην ανακυκλωνουμε τα ιδια ξανα και ξανα. Ο Γκουντουριτς που θεωρειται "λουζερ" σε ολη την καριερα του εβαλε το πιο κρισιμο σουτ για την Φενερ περυσι στον τελικο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο